Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
http://www.transfermarkt.de/detailsuche ... che/291102 εδω ειναι μια λιστα με τους ελευθερους ετσι για να χαμε να λεγαμε
εγω παντως συνεχιζω να πιστευω οτι θα παρουμε 2 παιχτες αν οχι 3. και μην μου στερειτε -σχολιαζετε την ελπιδα μαυρο φιδι που σας εφαγε!

http://www.transfermarkt.de/landry-ngue ... eler/34372
εξαιρετικη περιπτωση κεντρωου μποξ του μποξ.

http://www.transfermarkt.de/landry-ngue ... eler/34372
εξαιρετικη περιπτωση κεντρωου μποξ του μποξ.
- john4serres
δηλαδη τωρα δεν μπορουμε να κλεισουμε τον ελευθερο Ζεκ ο οποιος ειναι και σε καλη ηλικια ???
τοσο ανικανοι οι της παε ?
Ελληνες ελευθεροι :
Νινης
Καραγκουνης
Κατσουράνης
Σειταριδης
Τζορβας
Κοντοες
Σηφακης
Φωτάκης
Μπαλαφας
τοσο ανικανοι οι της παε ?
Ελληνες ελευθεροι :
Νινης
Καραγκουνης
Κατσουράνης
Σειταριδης
Τζορβας
Κοντοες
Σηφακης
Φωτάκης
Μπαλαφας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος john4serres την Τρί 02 Σεπ 2014, 15:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Colman ελεύθερος;;; Παικταράς !! 240 συμμετοχές στην τραμπζον!! 28 χρόνων!! Αίντεεε!! Παίκτες έχει πάντως!
- john4serres
πραγματικα ο αργεντινος ειναι γεννημενος για να παιξει στην Τουμπα
πολυ καλο χαφ
υγ. Απο τουρκια μεριά αποχωρουν παικταραδες λογω του νεου κανονισμου
ΞΥΠΝΗΣΤΕ
πολυ καλο χαφ
υγ. Απο τουρκια μεριά αποχωρουν παικταραδες λογω του νεου κανονισμου
ΞΥΠΝΗΣΤΕ
- pisakaipoupoula
+άπειρο εννοείταιGiorgosAtha έγραψε:Που κολλάει αυτό ρε Athens? Δηλαδή ή Cala ή Σπυρόπουλο?Athens έγραψε:ωραια λοιπον, ας δουλεψουμε με ακαδημιες πλαισιωνοντας τους με Σπυροπουλους, Τζιοληδες και Νινιδες...
Άλλοι παίχτες δεν υπάρχουν? Σιγά τον παιχταρά Cala που θα δίναμε και λεφτά στην ομάδα του να τον πάρουμε!!!
Αναπληρωματικός του αναπληρωματικού στην Champioship είναι...!!!
Δεν σου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι το 90% των παιχτών που φέρνει ο Βρύζας ή έχουν παίξει αντίπαλοι μας ή τους ξέρει προσωπικά από την θητεία του σαν παίχτης???
Το άλλο 10% είναι προτάσεις από φίλους managers που λογικά τον παίρνουν κάνα τηλέφωνο και του λένε "Έχω αυτόν πχ. Darbo... τον θες?".
Τυχαίο είναι που 100 αριστερά εξτρέμ υπήρχαν... για τους μόνους που λένε πως "παίξαμε μπάλα" ήταν... ο Mollo (τον ήθελε ο gay), ο Abdoun (πρώην gay), ο Stoch (τον είχαμε/πρώην αντίπαλος) και ο Darbo (πρόταση φίλου του)!!!
Άλλο ένα παράδειγμα? Σήμερα από Τουρκία υπάρχουν 2 CM σχεδόν ίδιας αξίας, ο Baroni και ο Colman... μάντεψε σε ποιόν έχουμε επικεντρωθεί! Σε αυτόν που έχουμε παίξει αντίπαλοι... τον Baroni δηλαδή... γιατί τον άλλον κατά πάσα πιθανότητα ούτε τον ξέρει!
Όλα αυτά μου δείχνουν ότι ΔΕΝ ψάχνετε από μόνος!!! Και αυτό είναι το χειρότερο... γιατί κάποια στιγμή η πηγή στερεύει!
Τα λέμε από πέρσι, ο Βρύζας χωρίς ίχνος εμπάθειας απλά δεν έχει τα προσόντα για τεχνικός διευθυντής...στόχοι μας λέει οι Τζόρβας, Σηφάκης, Κάλα, Αμπντούν κ Μολό??Κ όλοι οι υπόλοιποι απομεινάρια του Κουτσολιάκου?Είμαστε με τα καλά μας?
Μα αυτούς τους βρίσκω κ εγώ, τους βρίσκεις κ εσύ, τους βρίσκει και η θειά μου, δεν χρειάζεται να πληρώνεις τεχνικό διευθυντή για να στους βρει.
ντε ζεου κυκλοφορει ελευθερος;;;;;;;;
ε τα θελουμε και εμεις. δλδ ψαχνουμε ενα μεσο με γενικές αλλα και οργανωτικες ικανοτητες, υποαρχει ελευθερος τουτος με κασε που δεν νομιζω να ξεπερνα τα 600-700 γκραντ και δεν εχουμε κανει εστω κινηση ρε ζησουλη;;;;
ε τα θελουμε και εμεις. δλδ ψαχνουμε ενα μεσο με γενικές αλλα και οργανωτικες ικανοτητες, υποαρχει ελευθερος τουτος με κασε που δεν νομιζω να ξεπερνα τα 600-700 γκραντ και δεν εχουμε κανει εστω κινηση ρε ζησουλη;;;;
-
Παντως τη λιστα τη στειλαμε στην Ουεφα...
Σιγουρα μπορουμε να δηλωσουμε παιχτη πριν το 1ο παιχνιδι;
Αρα ή θα ειμαστε χωρις αριστερο εξτρεμ ή χωρις 8αρι στους ομιλους...
Εκτος κι αν κοιτανε να παρουν μονο εναν παικτη αυτες τις μερες οποτε αυτος θα δηλωθει.
Κριμα παντως γιατι υπαρχουν πολυ καλοι ελευθεροι που σου αλλαζουν επιπεδο.
Σιγουρα μπορουμε να δηλωσουμε παιχτη πριν το 1ο παιχνιδι;
Αρα ή θα ειμαστε χωρις αριστερο εξτρεμ ή χωρις 8αρι στους ομιλους...
Εκτος κι αν κοιτανε να παρουν μονο εναν παικτη αυτες τις μερες οποτε αυτος θα δηλωθει.
Κριμα παντως γιατι υπαρχουν πολυ καλοι ελευθεροι που σου αλλαζουν επιπεδο.
Άσχετο αλλά επίκαιρο, δεν θυμάμαι ποτέ αρχές Σεπτεμβρίου να ήταν ελεύθεροι τόσοι ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ μαζί.
- ace79grpaok
Τι λετε για τον μπαρονι? Λετε να κλεισει? Πειτε κατι εχω λαλησει ρε σεις στην παε παρτε μπαρονι και να δειτε για ποτε θα πουλησετε και τα υπόλοιπα διαρκειας ειμαστε πελατες θέλουμε να δουμε και κατι
- pirate_salonica
Στείλτε ρε παιδιά μια λίστα στο ΖΒ κάποιος με όλα αυτά τα παικτάκια με την ένδειξη "ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ" μπας και δούμε φως...
Απο την στιγμη που στειλαμε την λιστα μπορουμε να ξεχασουμε τις 2 και 3 κινησεις και ας ελπιζουμε σε μια και καλη και αυτη χλωμη.Αι στα διαλα,ΑΧΡΗΣΤΟΙ.
- ace79grpaok
Ας βαλει καποιον που ξερει απο υπολογιστη να μπει στο τρανσφερμαρκτ και να τα δει, το λεω γιατι δεν τον εχω ικανο να ξερει απο υπολογιστες και το τρανσφερμακτ νσ το περασει γις γερμανικο σουπερ μάρκετpirate_salonica έγραψε:Στείλτε ρε παιδιά μια λίστα στο ΖΒ κάποιος με όλα αυτά τα παικτάκια με την ένδειξη "ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ" μπας και δούμε φως...