Τουρνουά Pro
Δεν θα παίζαμε όλοι με όλους ρε συ .. Έτσι θα παίζαμε καμια 5-6 ώρες ..agave έγραψε:εγω θα έρθω στις 6. εσείς μπορείτε να ξεκινήσετε 4 και μέχρι να παίξουν όλοι, θα έχω φτάσει. δεν είπα να αλλάξει η ώρα.
Εγώ σκεφτόμουν να μαζευτούμε 16 άτομα αν γίνεται και να παιχτούν με κλήρωση 8 μονά παιχνίδια και οι 8 που χάσανε να παίρνουν το μπούλο.
Μετά άλλα 4 παιχνίδια, παίρνουν άλλοι 4 το μπούλο .. μετά δύο ημιτελικοί, παίρνουν δύο το μπούλο και μετά ο τελικός!
ναι βρε τ'αγόρι, κατανοητό. αλλά σκέψου λίγο, απο 10λεπτο το ματς, με ημίχρονα και λίγη καθυστέρηση στην κάθε έναρξη κτλ για τα πρώτα 8 ματς φτάνουμε γύρω στο 2ωρο. οπότε τον τελευταίo προκριματικό τον προλαβαίνω.Yiankos έγραψε:Δεν θα παίζαμε όλοι με όλους ρε συ .. Έτσι θα παίζαμε καμια 5-6 ώρες ..agave έγραψε:εγω θα έρθω στις 6. εσείς μπορείτε να ξεκινήσετε 4 και μέχρι να παίξουν όλοι, θα έχω φτάσει. δεν είπα να αλλάξει η ώρα.
Εγώ σκεφτόμουν να μαζευτούμε 16 άτομα αν γίνεται και να παιχτούν με κλήρωση 8 μονά παιχνίδια και οι 8 που χάσανε να παίρνουν το μπούλο.
Μετά άλλα 4 παιχνίδια, παίρνουν άλλοι 4 το μπούλο .. μετά δύο ημιτελικοί, παίρνουν δύο το μπούλο και μετά ο τελικός!
εκτός κι αν παιχτούν τα παιχνίδια σε παραπάνω από μια κονσόλες
οk αποσύρομαι! την επόμενη φορά