Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
Αυριο βραδυ δηλωνουμε λιστα. Και κλασσικα οι ΑΡΔ θα γραψουν "τρεχει ο ΠΑΟΚ για να προλαβει" και κλασσικα στον ΠΑΟΚ θα κοιμουνται ορθιοι και αυριο ο βραδυ δεν θα εχουμε δηλωσει κανεναν εκτος κι αν ειναι ο Καραγκουνης...
Αντε ρε Βρυζα αγορι μου κουρασες, αντε φυγε, τοσα χρονια τα ιδια και τα ιδια.
Αντε ρε Βρυζα αγορι μου κουρασες, αντε φυγε, τοσα χρονια τα ιδια και τα ιδια.
Εμένα η μεταγραφή Παπαδόπουλου μου φαίνεται πολύ περίεργη. Κάνεις μεταγραφή στις 23 Ιουλίου, δίνεις από εκεί και μετά ένα σωρό φιλικά για να μοντάρεις την ομάδα, ξεκινάνε οι επίσημες υποχρεώσεις και στο τέλος πας και παίρνεις Παπαδόπουλο. Πραγματικά δεν έχει καμία λογική αυτή η κίνηση.
Αν μετά το μοντάρισμα της ομάδας και χωρίς να υπάρχουν σοβαροί τραυματισμοί, πας να καλύψεις κενά, σημαίνει ότι κάτι δεν έκανες έκανες καλά στην αρχή. Τι ήταν αυτό που έγινε λάθος και είχε σαν λύση τον Παπαδόπουλο;
Αν μετά το μοντάρισμα της ομάδας και χωρίς να υπάρχουν σοβαροί τραυματισμοί, πας να καλύψεις κενά, σημαίνει ότι κάτι δεν έκανες έκανες καλά στην αρχή. Τι ήταν αυτό που έγινε λάθος και είχε σαν λύση τον Παπαδόπουλο;
Ναι ρε, αλλά αμα συνεχίσει έτσι με τους τραυματισμούς βλέπω να μας τον στέλνουν πίσω τυλιγμένο και με κορδελάκια τον ιανουάριο, οπότε μουμπλε...μπουμπλε...καμια 20-25 παιχνιδια επι 3 κλπ κλπ σε βλέπω κανα 70 πόντους πίσω αν δεν γράφεις το όνομα τουche4 έγραψε:tzelas έγραψε:Καλά αυτή η Γκινκαμπ είναι αλλοπρόσαλη ομάδα. Το πρωί έδωσε τον καλύτερο της παίκτη τον Yatabare στην Τραμπζοσπορ και τώρα το βράδυ διαβάζω ότι πήρε τον Yatabare του gay.Μη και της λείψει το όνομα δηλαδή.
Φταίω εγώ μετά που ήθελα τον πραγματικό Λουκά τον Ευαγγελιστή στη θέση του Λουκά;
Τον κλαίω γιατί τον ανακαλύψαμε εδώ μέσα και μας τον πήρε η ομάδα που έχει από τους καλύτερους ανιχνευτές ταλέντων στον κόσμο, η Ουντινέζε.
Πάντως τον άλλο τον Λουκά τον γλωσσοφάγαμε, ετσι δεν είναι Τσε;![]()
5 λεπτά ακόμα
ολα εγιναν για τι παιχνιδι σου για να μην ξεκιναω με μειον 3 βαθμους γιατι αν και με τη σημερινη κατασταση θα ηταν βασικοτατος το δικο μου το χερι δε θα πηγαινε να τον γραψω οποτε θα ημουν περιπου μειον 45 επι 3 135 για τα ματς που θα ξεκινουσε και 10 επι 2 20 για τα ματς αλλαγη .... 155 ποντοι συνολο πισω μονο και μονο απ το λουκα
ασχετο γμτο το παιχνιδι μπραβο στην ορεξη να το μανατζαρεις

- thanos-xanthi
εγω θελω να μαθω τι ηταν αυτο που εγινε φετος το καλοκαιρι σωστα...ABOLEYTOI έγραψε:Τι ήταν αυτό που έγινε λάθος και είχε σαν λύση τον Παπαδόπουλο;
ΠΑΟΚ γιατί γιατί μας βγάζεις την ψυχή?
Ακόμα ένα τεράστιο ξενέρωμα στην τελευταία 3ετία.
Δυστυχώς τα άτομα δε νοιώθουν.
Πάντως για την αρρώστια μου εγώ θα βγάζω λαρύγγι στη νορμανδία.
Καλό κουράγιο σε όλους μας.
Ακόμα ένα τεράστιο ξενέρωμα στην τελευταία 3ετία.
Δυστυχώς τα άτομα δε νοιώθουν.
Πάντως για την αρρώστια μου εγώ θα βγάζω λαρύγγι στη νορμανδία.
Καλό κουράγιο σε όλους μας.
θα πω απλως οτι ειναι ντροπη η ομαδα να μενει γυμνοι με κενα που μπορει να τα δει και ο πλεον ασχετος απο μπαλα.. αμυντικη τετραδα με 4 πλαγισ μπακ.. αριστερο εξτρεμ να καλυπτεται κατα περισταση απο παικτες που δεν ειναι η θεση τους.. γουσταρω η στοχευση να ειναι "CR7" αλλα αν στραβωση να μη μεινω με Σαλπιγγιδη στα αριστερα με αναποδο ποδι, ποσο μαλλον με Μακ ΑΡΙΣΕΡΑ ΚΑΙ Σαλπιγγιδη δεξια, αχρηστευωντας και τις 2 πλευρες.. ε καθε περιπτωση θα φανουν ολα στη νεκροψια και στις 4 γραμμες.. μακαρι το Μαιο να μαστε καλα..
Υ.Γ. καλο ειναι να βοηθαει η Παναγια.. αλλα κι αυτη ακομα θα ελεγε να παρουμε κανα παικτη.. αυτο που λεγανε παλιοτερα για την Αθηνα και το χερι.. τον Αι Νικολα και το κολυμπι.. λεω εγω τωρα..
Υ.Γ. καλο ειναι να βοηθαει η Παναγια.. αλλα κι αυτη ακομα θα ελεγε να παρουμε κανα παικτη.. αυτο που λεγανε παλιοτερα για την Αθηνα και το χερι.. τον Αι Νικολα και το κολυμπι.. λεω εγω τωρα..
- koylispontios
Η δημιουργία πρωτογενούς πλεονάσματος ώστε να καλυφθεί ένα μέρος της χασούρας από την περσινή σπάταλη χρονιά.thanos-xanthi έγραψε:εγω θελω να μαθω τι ηταν αυτο που εγινε φετος το καλοκαιρι σωστα...ABOLEYTOI έγραψε:Τι ήταν αυτό που έγινε λάθος και είχε σαν λύση τον Παπαδόπουλο;
paokweb.gr
Η χρονική περίοδος των μεταγραφών έληξε, ο ΠΑΟΚ έμεινε κενός και πλέον μπορεί να κινηθεί μόνο για αποκτήσεις ελεύθερων παικτών!
Τέλειωσε η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού. Ο ΠΑΟΚ δεν μας επιφύλαξε κάποια έκπληξη για το τέλος, όπως έγινε πέρσι με τους Νίνη και Νέτσιντ που ήρθαν την τελευταία ημέρα και πλέον αν θέλει να ενισχυθεί θα μπορέσει να το κάνει μόνο με ελεύθερους παίκτες.
Για ακόμα μια φορά οι προσπάθειες των επιτελών του Δικεφάλου να φέρουν κάποιο όνομα από την Ευρώπη με αγορά έπεσαν στο κενό και πλέον ο ΠΑΟΚ καλείται να συνεχίσει τις υποχρεώσεις του με απώλειες στο ρόστερ, αφού λείπει ξεκάθαρα ένας αμυντικός, ένας κεντρικός και ένα εξτρέμ.
Πλέον οι προσθήκες μπορούν να γίνουν μόνο από την ελεύθερη αγορά, ωστόσο και εκεί οι περιπτώσεις είναι λίγες και συγκεκριμένες και αν δεν γίνουν ταχείες κινήσεις ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει να μείνει στον ''αέρα''... Μετά από δύο μήνες μεταγραφών στον ''αέρα''... Δείγμα της απόλυτα λανθασμένης πολιτικής στο θέμα των μεταγραφών και την φετινή χρονιά!
Η χρονική περίοδος των μεταγραφών έληξε, ο ΠΑΟΚ έμεινε κενός και πλέον μπορεί να κινηθεί μόνο για αποκτήσεις ελεύθερων παικτών!
Τέλειωσε η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού. Ο ΠΑΟΚ δεν μας επιφύλαξε κάποια έκπληξη για το τέλος, όπως έγινε πέρσι με τους Νίνη και Νέτσιντ που ήρθαν την τελευταία ημέρα και πλέον αν θέλει να ενισχυθεί θα μπορέσει να το κάνει μόνο με ελεύθερους παίκτες.
Για ακόμα μια φορά οι προσπάθειες των επιτελών του Δικεφάλου να φέρουν κάποιο όνομα από την Ευρώπη με αγορά έπεσαν στο κενό και πλέον ο ΠΑΟΚ καλείται να συνεχίσει τις υποχρεώσεις του με απώλειες στο ρόστερ, αφού λείπει ξεκάθαρα ένας αμυντικός, ένας κεντρικός και ένα εξτρέμ.
Πλέον οι προσθήκες μπορούν να γίνουν μόνο από την ελεύθερη αγορά, ωστόσο και εκεί οι περιπτώσεις είναι λίγες και συγκεκριμένες και αν δεν γίνουν ταχείες κινήσεις ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει να μείνει στον ''αέρα''... Μετά από δύο μήνες μεταγραφών στον ''αέρα''... Δείγμα της απόλυτα λανθασμένης πολιτικής στο θέμα των μεταγραφών και την φετινή χρονιά!
- ΑποστόληςΑ
Αυτο ακριβως,τιποτα λιγοτερο,τιποτα περισσοτερο...ΑποστόληςΑ έγραψε:Θα απέλυα όλους όσους ασχοληθηκαν με τις μεταγραφές
λογικα περιμενες περισσοτερα απο Κουλούρη. η περίμενες τον Παπ να δει τι θα κανει. η και τα δυο.ABOLEYTOI έγραψε:Εμένα η μεταγραφή Παπαδόπουλου μου φαίνεται πολύ περίεργη. Κάνεις μεταγραφή στις 23 Ιουλίου, δίνεις από εκεί και μετά ένα σωρό φιλικά για να μοντάρεις την ομάδα, ξεκινάνε οι επίσημες υποχρεώσεις και στο τέλος πας και παίρνεις Παπαδόπουλο. Πραγματικά δεν έχει καμία λογική αυτή η κίνηση.

αδελφε πιστευω οτι απο ολους οσους αναφερεις το πιο βαρυ βιογραφικο και "μεγαλη" καριερα εχει ο Ρατ(ς). εκτος αν υπαρχει αλλος με 18 τροπαια (μεταξυ αυτων και Ευρωπαϊκο) οντας βασικος στελεχος εκεινης της ομαδας....falconakis
Τελικά παραμύθι χωρίς δράκο δεν περπατάει...
Για να καταλάβω όμως ο Βρύζας με τον Ζαγόρ χωρίς λεφτά έφεραν Κοντρέρας, Κονσεισάο, Βιερίνια και τον Μεγάλο Παύλο Γκαρσία...
Και τώρα με τον Σαββίδη που λέει ότι θα κάνει μεταγραφές έφεραν τον Γκολάσα, τον Ράτς και τον Μακ;
Α ρε ΠΑΟΚΑΡΑ όσο με πληγώνεις τόσο με πορώνεις!

οσο για τον Αντελίνιο, οταν ηρθε ηταν ενας χοντροκολης που δεν είχε θεση στη Πόρτο.....

υγ: καιρο εχουμε να τα πουμε, αλλα συμφωνω με τον ΑποστολοΑ .....
gazzetta.gr
Αναζητά τώρα ελεύθερους ο ΠΑΟΚ
Στον ΠΑΟΚ αποφάσισαν να μην προχωρήσουν, όπως θα περίμενε ο κόσμος, σε κάποια μεταγραφή. Ο λόγος ήταν πως δεν υπήρξε συμφωνία με δυο περιπτώσεις που συζητούσαν και πλέον στρέφονται τις λίστες με τους ελεύθερους παίκτες.
Αναζητά τώρα ελεύθερους ο ΠΑΟΚ
Στον ΠΑΟΚ αποφάσισαν να μην προχωρήσουν, όπως θα περίμενε ο κόσμος, σε κάποια μεταγραφή. Ο λόγος ήταν πως δεν υπήρξε συμφωνία με δυο περιπτώσεις που συζητούσαν και πλέον στρέφονται τις λίστες με τους ελεύθερους παίκτες.