Οταν απο ενα κείμενο τριακοσίων (300) λέξεων, απομονωσεις τις πέντε (5) λέξεις, ειναι προφανές οτι θα διαστρεβλώσεις το νόημα...apple64 έγραψε:Όσο το διαβάζω αυτό τόσο πιο πολύ σκέφτομαι πόσο ωραία θα ήταν να είχα 20-30 μυρια να σου τα δώσω και να εφαρμόσεις την θεωρία αυτή στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Σε 3 χρόνια θα έρθω να πάρω μόνο το 20% από τα κέρδη. Η χασούρα όμως είναι ΟΛΗ δική σου και θέλω πίσω και το κεφάλαιο.Υ.Γ. Επένδυση ίσον κέρδος, μην ξεχνιέστε...
Το κακό είναι πως δεν έχω τα μύρια. Στείλε mail στον Σαββίδη. Αν μπορείς να εφαρμόσεις αυτό που γράφεις θα σε κάνει CEO σε όλες τις εταιρίες του.
Αν αυτο το κανεις απο άγνοια επειδη δεν κατάλαβες τι έγραφα εγω (όλοι οι υπόλοιποι κατάλαβαν) ή τι διάβασες εσυ (δυσκολο πρεπει να ειναι χαμηλού νοητικου επιπέδου κάποιος για να μην κατάλαβε, ηταν σαφέστατο), τοτε συγχωρείσαι λόγω αδυναμίας (sic)...
Αν το έκανες επίτηδες, διαστρεβλωνοντας ηθελημένα τα λεγόμενα μου, παρουσιάζοντας κατι διαφορετικό απο αυτο που ειπα και εν τελεί χλευαζοντας με, τοτε αλλάζει το πράγμα, ολο αυτο μου βγάζει μια ύπουλη συμπεριφορά που αρμόζει περισσοτερο σε συμμετέχουσα στα καλλιστεία "μις Άγιος Μάμας" και οχι σε ΠΑΟΚτση που συμμετέχει σε οπαδικό (και μαλιστα ΠΑΟΚτσιδικο) φόρουμ (και μαλιστα στο ΠΑΟΚμανια και οχι σε καποιο λαμογιαρικο)...
Οποτε προσωπικά απο τις δυο περιπτώσεις προτιμώ την πρώτη, γιατι εκει απαλλάσσεσαι λόγω άγνοιας (sic), ενώ στη δεύτερη εισαι καθαρά εκτεθειμένος για μια ενέργεια που λεγεται διαστρέβλωση (που...τριλικι στην καθομιλουμένη)...
Αυτο λοιπόν που όλοι κατάλαβαν και εσυ δεν κατάλαβες ή εκανες οτι δεν κατάλαβες και διαστρεβλωσες και εν συνεχεια χλευασες και γελοιοποιησες, ηταν οτι το ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΙΣΟΝ ΚΕΡΔΟΣ, επειδη δεν ηταν τρεις σκετες λέξεις αλλα τριακόσιες, ελεγε οτι Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ και ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ... Και οχι βέβαια οτι "οποίος επενδύει κερδίζει" οπως χοντροκομμένα παρουσιασες οτι ειπα και εν συνεχεια ειρωνευοσουν... Μου προκαλεί απορία το γεγονός οτι ακομα και ενα παιδάκι γυμνασίου θα καταλάβαινε τι έγραψα, άλλωστε κατάλαβε ενα ολόκληρο φόρουμ και εγινε μια ολόκληρη συζητηση απο κατω και κανενας δεν παρερμήνευσε λεξη, εκτός απο σενα που ήρθες δυο μέρες μετα να κράξεις, παρερμηνεύοντας εμφανώς τα λεγόμενα μου, αφού προφανώς ψαχνοσουν...
Θα μπορούσες καλιστα να κανεις παράθεση ολο το κείμενο μου και οχι να απομονωσεις ελάχιστες λέξεις οπως σε βόλευε, ώστε να μπορει ο καθένας να βγάλει συμπέρασμα και να μας κρίνει και να μην κανεις χαζά κολπακια απομονώνοντας λέξεις και αλλάζοντας νοήματα... Εκει θα σε παραδεχομουν, παρε ολο το κείμενο μου, απαντα και ξεφτιλισε με αν μπορείς... Αλλα να παρεις πέντε λέξεις (τρεις ουσιαστικά, "επένδυση ίσον κερδος") και να το παρουσιάσεις οπως σε βολεύει και να χλευαζεις και να εισωνευεσαι, για μενα λεει πολλα για το ποιόν του καθενός μας (ξέρεις τι σημαίνει αυτο ή να το μεταφράσω και αυτο, μην νομίζεις οτι σε έβρισα κιολας)...
Δεν το συνεχίζω περαιτέρω γιατι δεν φταίνε οι υπόλοιποι να διαβάζουν τις κατινιες που εσυ προκαλεσες, ομως την απάντηση επρεπε να την παρεις γιατι οταν κάποιος λοιδορεί κάποιον δεν γινεται να μην ακουστεί και η αλλη αποψη...
Όσον αφορά τους Mods, παιδιά συγνώμη για το off topic, ομως απο τη στιγμή που με προσεβαλλε και προσπάθησε να με γελοιοποιησει με πλάγιους υπουλους τρόπους (απομόνωση λέξεων και διαστρέβλωση νοήματος) και κανενας δεν πήρε θέση ή δεν τον μάζεψε, σαφώς και όφειλα να απαντήσω. Οποτε θελω να παραμείνει η απάντηση μου και να μην κοπεί, εφόσον δεν κοπεί και το αρχικό καταπτυστο post που προκάλεσε την απάντηση μου. Όλοι ξέρουν οτι σέβομαι το φόρουμ και δεν το βλέπω σαν μια απλή διαδικτυακή σελίδα, γι'αυτο και προσπάθησα να μην ρίξω πολυ το επίπεδο και να μην προβώ σε χαρακτηρισμούς που θα χρησιμοποιουσα εκτός φόρουμ, στην καθημερινή ζωή. Ευχαριστώ και συγνώμη.