Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Δημοσίευση από hasio_john »

Ρε συ Athens , τι μας έβαλες τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ του γάβρικου μπαλαδόρου και μας αναβεις τα λαμπάκια .... και μπαλάκια!! Κάνε το edit σε παρακαλώ ή ας το σβήσει κάποιος mod! Είμαστε που είμαστε τσιτωμένοι ρε παιδιά, αλλά μην σπάσουμε και τα κοντέρ μας!!
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

hasio_john έγραψε:Ρε συ Athens , τι μας έβαλες τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ του γάβρικου μπαλαδόρου και μας αναβεις τα λαμπάκια .... και μπαλάκια!! Κάνε το edit σε παρακαλώ ή ας το σβήσει κάποιος mod! Είμαστε που είμαστε τσιτωμένοι ρε παιδιά, αλλά μην σπάσουμε και τα κοντέρ μας!!
Ο.Κ. ΤΟ Σβηνω εγω
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

K_geo έγραψε:εγω ακομα δεν εχω ξενερωσει. ειδικα απο τη στιγμη που η ομαδα εχει καλα αποτελεσματα. αλλα με τα 1-2 κενα που εχουμε. το πιο πιθανο μεχρι τον ιανουαριο να εχω ξενερωσει. να ειμαστε ειλικρινεις. εκτος αν η παναγια βαλει το χερ της να πουμε και πανε ολα πριμα μεχρι τοτε.......... :mrgreen:
αν βαλει το χερι της παναλτι.επισης και η Παναγια σε τρεις διοργανωσεις χωρις αλλαγη ποσα θαυματα να κανει.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Athens έγραψε:Ο.Κ. ΤΟ Σβηνω εγω
Σ' ευχαριστώ αδερφέ!!!! :opaokara: :mrgreen: :nairepaok:
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

K_geo έγραψε:εγω ακομα δεν εχω ξενερωσει. ειδικα απο τη στιγμη που η ομαδα εχει καλα αποτελεσματα. αλλα με τα 1-2 κενα που εχουμε. το πιο πιθανο μεχρι τον ιανουαριο να εχω ξενερωσει. να ειμαστε ειλικρινεις. εκτος αν η παναγια βαλει το χερ της να πουμε και πανε ολα πριμα μεχρι τοτε.......... :mrgreen:
Βασικά, όπως το λες...Όταν αρχίσουν να μαζεύονται οι κίτρινες, τραυματιστεί κανένας Κλάους-Μακ-Περέιρα (φτου φτου) και κατεβάσεις ξαφνικά ενδεκάδα με Κατσικά, Σαββίδη - που δεν του δίνει και ματς - Κουλούρη κλπ και έρθει κανένα 0-3 από κανέναν Αστέρα πχ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΕΝΕΡΩΣΩ.

ΥΓ Βγείτε και πείτε την αλήθεια, ΕΝΑΣ ανάθεμα το κεφάλι σας, ΕΝΑΣ...ΣΑΝ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΕ, ΝΑ ΛΕΜΕ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΠΕΙ Μ Ι Α ΑΛΗΘΕΙΑ
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Όλα τα λεφτά οι "υποστηρικτές" του ΖΒ!!! :lol: :lol:
Μη τον κράζετε ρε παιδιά! Δεν φταίει σε τίποτα! Αυτός θέλει να μας κάνει Barca! Οι άλλοι (Ιβαν-Τζακ-ΑΑ κτλ.) δεν τον αφήνουν να ξεδιπλώσει το ταλέντο του!

Παίζει να είσαστε οι μοναδικοί οπαδοί ομάδας στον πλανήτη που θεωρούν ότι για έναν αποτυχημένο μεταγραφικό σχεδιασμό ΔΕΝ ΕΧΕΙ το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ (όχι ολόκληρο) ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ο... ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ!!!!
Και προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα βγαζοντάς τον λάδι!!!
Μετά τα αγγελόσκυλα... μας βρήκαν τα ζησόσκυλα...
Και ο πόλεμος συνεχίζεται...
Άβαταρ μέλους
Thracian

Δημοσίευση από Thracian »

εγω παλι γιατί μας βλέπω μια χαρα; :D
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

για να μη χωριστουμε σε στρατοπεδα, επειδη τα νευρα ειναι τσιτωμενα με το τσιρκο της ΠΑΕ...
φταινε ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ
και πολυ περισσοτερο επειδη ειναι αορατοι, και αποκομμενοι απο τον κοσμο..
ο ιδιος ο Αγγελιδης δηλωσε οτι η ομαδα θα ενισχυθει, να δω τι θα πει αυριο..
ατελειωτη πικρα, ενα καλοκαιρι που αποδυναμωσαν οσο μπορουσαν την ομαδα..
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Σύμφωνα με το σάιτ της ΠΑΕ, η ομάδα έχει 26 παίχτες. Για να ευκολύνουμε την άσκηση, ας υποθέσουμε ότι το μέγιστο ρόστερ μπορεί να φτάνει τους 27 παίχτες. Ποιους 2 διώχνετε για να "χωρέσουν" οι 3 μεταγραφές;
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Το 2004 είχε 28 ΙΣΑΞΙΟΥΣ παίκτες......
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

"Με λίγα λόγια, ο ΠΑΟΚ δύσκολα θα ανακοινώσει κάτι σήμερα, αφού έχει χρόνο για τους ελεύθερους παίκτες μέχρι τις 12 του Σεπτέμβρη."

Nαι μωρέ, έχουν χρόνο τα παιδιά!!Τι τους αγχώνουμε 3 μήνες τώρα...;;;Έχουν άλλες 11 μέρες!!! :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Από πέρυσι ΕΠΟ ορίζει ελεύθερο παίκτη (γι αυτούς που έχουν δικαίωμα μεταγραφής μέχρι 12/9) κάθε έναν που έμεινε ελεύθερος μέχρι σήμερα και όχι μέχρι Ιούνιο. Άρα όλοι όσοι έμειναν ελεύθεροι μέχρι σήμερα μπορούν να έρθουν μέχρι 12/9. Φυσικά και ο Μπαρόνι.

Αυτός ο κανονισμός ισχύει από πέρυσι και σύμφωνα με πληροφορίες του PAOK24 αναμένεται να ισχύσει και φέτος, αφού υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές που δεν έχουν βρει ομάδα.

Με λίγα λόγια, ο ΠΑΟΚ δύσκολα θα ανακοινώσει κάτι σήμερα, αφού έχει χρόνο για τους ελεύθερους παίκτες μέχρι τις 12 του Σεπτέμβρη.

παοκ24

Εγω λεω να περιμενει μεχρι το απογευμα της 12 Σεπτεμβριου, μπας και πεσουν κι αλλο οι τιμες....
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Είναι φανερό οτι εκεί στην ομάδα κάποιος/οι θεωρεί/ουν οτι η ομάδα είναι πλήρης και ο ΠΑΟΚ θα κάνει πρωταθλητισμό... γι αυτό δεν έγιναν μεταγραφές.. αλλιώς δε δέχομαι οτι δεν υπήρχαν λεφτά, ούτε οτι δε βρέθηκαν παίχτες 3 μήνες..

Αγαπητοί τις διοίκησης, λοιπόν μπορούμε να μάθουμε ποιος/οι είναι αυτοί που το θεωρούν αυτό??

Να ξέρουμε τα Χριστούγεννα αν έχουν χαθεί οι στόχοι ποιοι θα είναι οι υπεύθυνοι..

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Σπυρόπουλος ( ο χειρότερος παίκτης του ΠΑΟΚ με διαφορά ), Κατσικάς ( αφ όσον αγοραστεί άλλος στη θέση του ) Ιτάτζ ( ξένο σώμα αφού δεν υπολογίζεται από την ΠΑΕ ) φεύγουν ανετότατα χωρίς το παραμικρο κόστος.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

το μαιο θα μαστε καλα οχι απλα καλα αλλα παρα πολυ καλα δε θα πω τιποτα αλλο

κλειδωστε το ρεεεεεεεεεεεεεε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”