Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Μην ξεχνάμε,η θέση του 14 στην ενδεκάδα είναι ανέγγιχτη... :lol: Αν πάρουμε τον Μπυρόνι έχει καλώς. Αν όχι,καλύτερα να παίζει ο Σαββίδης κι ο Τζανδάρης παρά ο βούτας,αν έρθει κι αυτός...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

3 θελουμε να βοηθηθει η ομαδα που δειχνει πολυ καλα στοιχεια ,να ρωτηθει αυριο ο αγγελιδης πρεπει να κινηθουμε οπωσδηποτε
Άβαταρ μέλους
Ζοραν

Δημοσίευση από Ζοραν »

markos4 έγραψε:Παιδια δεν γινεται να μην αποκτησουμε αριστερο χαφ και στοπερ.
Σιγουρα κατι θα ανακοινωθει σημερα εστω και χαμηλων δυνατοτητων.

κι ομως γινεται. Στον ΠΑΟΚ ολα μπορουν να γινουν...
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Εντάξει αύριο θα αναβληθεί και η συνέντευξη του τζακ και όλα καλά :lol: :lol: τα λέμε στις 31/1
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Karelias έγραψε:
K_geo έγραψε:
barlow4 έγραψε:κγεο πλεον εχω αρχισει να πιστευω σε θεωριες συνομωσιας. πιθανο κεν. δηστυχως πολυ πιθανο.
δεν περιμενω κανεναν προεδρο να μου πει κατοπιν εορτης τιποτα.
αυτο το καλοκαιρι μικρυναν τον ΠΑΟΚ ενοχλητικα πολυ. διαφωνω. αυτο θα φανει...στο χειροκροτημα. μεχρι στιγμης τα αποτελεσματα αλλα δειχνουν.εκτος αν μιλας και για γεγονοτα Λινο, Βουκιτς, Γκαρσια κτλ που εκει εχεις ενα (μεγαλο) δικαιο....
δε σεβαστηκαν κανεναν και τιποτα.ουτε καν και την κοινη λογικη που λεει 1 παικτη σε καθε θεση.και ομως, εχεις ενα παιχτη σε καθε θεση αν αναλογιστεις οτι ο Μααρτενς πχ τα περισσοτερα του παιχνιδια στην ΑΖ τα εβγαλε ως αριστερο χαφ. με ποια λογικη ζητουν εμπιστοσυνη και υπομονη απο τον κοσμο.
θεωρω πως στοχος ειναι σε φαση μια αιμοκαθαρση.μονο πειθηνιοι χαζοχαρουμενοι και οικογενειες και αιθεριες υπαρξεις στο γηπεδο.με απαιτησεις δουλεια δε γινεται. αυτο ειναι ενα θεμα που μπορει να απασχολησει. η αποΠΑΟΚοποιηση του ΠΑΟΚ...... :? :?
υγ.θανο ξανθη εισαι σιγουρος για υπαρξη μεταγραφικων συσκεψεων?εχεις καμια αποδειξη?
geo, δεν υπάρχει ο Μάρτενς σαν αριστερό χαφ, στη γραμμή. Και να υπήρχε, πάλι είναι ένας και θέλεις τουλάχιστον 2. Πάμε πάλι για καμιά 50αρια αγώνες ρε παιδιά, δεν βγαίνουν τα κουκιά. Να μην πούμε για τους στόπερ. Αυτά που κάνει ο ΠΑΟΚ ή μάλλον πάει να κάνει, δεν γίνονται πουθενά σε καμία κατηγορία στον κόσμο όλο.

Κεν, όταν λέω για βρώμα, το λέω σαν κύρια ευθύνη, όχι σαν βρωμιά.
Η ομάδα είναι γνωστό ότι πονάει σε κάποιες θέσεις εδώ και 9 μήνες. Και δεν κάνει μία μεταγραφή. Αυτός που φταίει είναι αυτός που έχει το γενικό πρόσταγμα, καλώς ή κακώς αυτός είναι ο Σαββίδης.
ο Μπαρλοου ζητησε ενα! :mrgreen: :mrgreen:

μπορει να αποδωσει στα αριστερα. αλλα μπορει να αποδωσει καλυτερα σε ενα ελυθερο ρολο στο κεντρο. ;) αρκει φυσικα να ειναι καλα.... :twisted: :twisted:
Athens έγραψε:Θα ηθελα να μαθω ποιες ηταν οι δυνατες περιπτωσεις που προσπαθησαν να παρουν....
τι μπατζετ διεθεταν και γιατι επελεξαν την τελευταια ημερα των μεταγραφων...
επισης πως σκεφτονται τωρα που αφησαν την ομαδα χωρις "κανονικους " ποδοσφαιριστες...
ελπιζω να απαντησει αυτιο ο Αγγελιδης
διαφωνω με μερικα που λες αλλα συμφωνω στην ουσια του ποστ, οτι δλδ πρεπει να γινει μια αναλυτικη...αναλυση ( :mrgreen: ) του τι εγινε φετος και γιατι.....
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

μου φάνηκε πολύ άκομψο, έως και προσβλητικό προς τους παίχτες, το σχετικό με το παρόν τόπικ, σύνθημα που ακούστηκε στον αγώνα με τη ζίμπρου. Αυτή ήταν η αυτόματη αντίδρασή μου. Φυσικά και μπορείς να δικαιολογήσεις το σύνθημα με ωραίες στρογγυλάδες του τύπου "ρε παιδιά εμείς για σας το λέμε, δεν είναι ότι σας θεωρούμε άχρηστους, αλλά κρίμα είναι, όταν με ένα κλικ ακόμα μπορούν να γίνουν πολλά...". Ας μην κοροιδεύουμε τους εαυτούς μας.

Όποιος μπορεί ας απολαύσει το ταξίδι.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Αυτά τα ''μπορεί να αποδώσει'' δεν υπάρχουν ρε συ. Ή θα έχεις κανονικό παίχτη, ή θα είσαι ΠΑΟΚ.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Πραγματικα δεν μπορω να το χωνεψω!!
Πριν μια βδομαδα κοντεψαμε να διαλυθουμε, κοντεψαν να πλακωθουν οπαδοι με τον Σαββιδη κι αυτοι τελικα δεν πηραν παιχτες παρα μονο τον Παπαδοπουλο!!!

Δεν νιωθουνε καθολου τα παληκαρια. Ουστ απο τον ΠΑΟΚ. Ας παραιτηθει καποιος.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

pirate_salonica έγραψε:Μην ξεχνάμε,η θέση του 14 στην ενδεκάδα είναι ανέγγιχτη... :lol: Αν πάρουμε τον Μπυρόνι έχει καλώς.
οταν με το καλο σταματησει απο την ενεργο δραση και παιξει καποτε στους βετερανους..
εκει μπορει να μη τον παιζουν, να μη τον καλουν, γιατι δε θα εχει μαθει ουτε το κοντρολ ουτε το πλασε
ο Μαρτενς αριστερο εξτρεμ ΔΕΝ ειναι, δε μπορει να κανεις ολη τη σεζον αλχημειες..
φερτε Κροιφ αυριο, φερτε κανα τεχνικο διευθυντη να ξερει τη δουλεια
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

μ'Αρεσει που μετα το ντου στον ιβαν οι ιδιοι λεγαν για ενισχυση και αυτη ηταν του 33χρ επιθετικου-χωρις προαιτημασια δ.παππαδπουλου!σηκωνω χερια κ ποδια μαζι :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :redcard: :redcard:
Άβαταρ μέλους
Black&White

Δημοσίευση από Black&White »

Ksenitemenos4 έγραψε:
buffos έγραψε:οκ... αποχωρώ.. Δεν είμαι δεκτός... Εσύ θέλετε χειροκροτητές . οχι δεν θα λοβοτομηθώ εγώ για να είστε εσείς ευχαριστημένοι.

Εδώ η προπαγάνδα οτι για όλα φταίει ο Βρύζας είναι ελεύθερη. Για τον Ιβαν μην πει κανείς τίποτα. Εγώ δεν δέχομαι να με δουλεύουν...Αφού λοιπόν θέλετε μόνο πρόβατα

αποχωρώ... και παρακαλώ να διαγραφεί άμεσα ο λογαριασμός μου. Δεν θέλω να επανέλθω ζητώντας πάλι κάτι τέτοιο.
αν με θέλετε πρόβατο... πρόβατο δεν θα γίνει. έχω την γνώμη μου και στηρίζετε στα γεγονότα.

καλή αντάμωση στα γήπεδα.
Και στο τελευταίο σου πόστ κατάφερες να μας μειώσεις όλους και να μας πεις πρόβατα! Το καταλάβαμε τα ξέρεις όλα! Είσαι ο μεσιας και έχεις το αλάνθαστο! Γεια!

Έλα ρε συ και οι υπόλοιποι που μόνο ο buffos βλέπει ότι φταίει ο Ιβάν! Κι εγώ και πάρα πολλοί εδώ μέσα πιστεύουμε τα ίδια. Και εκτός του φόρουμ η πλειοψηφία. Για το γαύρο γιατί φταίει ο χοντρός; Για το βάζελο ο τουίτι; Για όλες τις ομάδες όλου του κόσμου διαχρονικά φταίνε αυτοί που βάζουν τα λεφτά και στον ΠΑΟΚ έχουμε την παγκόσμια πρωτοτυπία να μη φταίει ο Σαββίδης αλλά οποιοσδήποτε άλλος!

Δεν κερδίζετε τίποτα λέγοντας ψέμματα στον εαυτό σας. Ήδη μας έχει φλομώσει στο ψέμα ο Ιβάν.
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

geo, δεν υπάρχει ο Μάρτενς σαν αριστερό χαφ, στη γραμμή. Και να υπήρχε, πάλι είναι ένας και θέλεις τουλάχιστον 2. Πάμε πάλι για καμιά 50αρια αγώνες ρε παιδιά, δεν βγαίνουν τα κουκιά. Να μην πούμε για τους στόπερ. Αυτά που κάνει ο ΠΑΟΚ ή μάλλον πάει να κάνει, δεν γίνονται πουθενά σε καμία κατηγορία στον κόσμο όλο.

Κεν, όταν λέω για βρώμα, το λέω σαν κύρια ευθύνη, όχι σαν βρωμιά.
Η ομάδα είναι γνωστό ότι πονάει σε κάποιες θέσεις εδώ και 9 μήνες. Και δεν κάνει μία μεταγραφή. Αυτός που φταίει είναι αυτός που έχει το γενικό πρόσταγμα, καλώς ή κακώς αυτός είναι ο Σαββίδης.[/quote]

Φίλε μου μπορεί σαν γενική ιδέα να έχεις δίκιο αλλά ο σαββιδης εχει εκατό επιχειρήσεις και ζει και στο εξωτερικό, για αυτό το λόγο πληρώνει άτομα ώστε να ασχολούνται με τα αγωνιστικά,τώρα αν πρέπει να διώξει πολλά απο αυτά τα άτομα δεν διαφωνεί κανείς, αλλά δεν μπορεί για τον κάθε στόχ και μπαρονι να κατηγορούμε το σαββιδη! Όταν ο σαββιδης έδωσε έγκριση να έρθει ο ράτς με 500 και να αγοράσουμε μακ κτλ κτλ δεν μπορεί να μιλάμε για ευθύνη του! Και με 300-400 μια χαρά παίκτες θα μπορούσαμε να φέρουμε...αν τώρα ο ζβ δεν κατάφερε να φέρει κανένα είναι δικό του φταίξιμο!μην βγάζουμε τα ματιά μας μόνοι μας...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

δεν ειχει σχεση το που μπορει να αποδωσει καποιος με το αν ειναι κανονικος παιχτης. εκτος αν εννοεις οτι πρεπει να εχει μια θεση και να παιζει μονο σε αυτην. που ομως δεν το θελουμε. μια χαρα κανονικο εξτρεμ μπορει να ειναι, οπως και ο μακ μπορει να παιξει εκει αλλα και ο γκολασα. το θεμα ειναι οτι ετσι ομως χανεις παιχτες που σε αλλη θεση λογικα θα προσφερουν περισσοτερο.... ;)
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

gergeo4 έγραψε:μ'Αρεσει που μετα το ντου στον ιβαν οι ιδιοι λεγαν για ενισχυση και αυτη ηταν του 33χρ επιθετικου-χωρις προαιτημασια δ.παππαδπουλου!σηκωνω χερια κ ποδια μαζι :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :redcard: :redcard:
τωρα ν ακουσεις και κανα κουφο, οτι επειδη δοθηκαν λεφτα και στον Παπ
γι αυτο μετα δεν υπηρχαν εξτρα για να δοθουν να κλεισει ενα καλο 8ρι η το αριστερο εξτρεμ
ομαδα με ενα στοπερ και ενα εξτρεμ :redcard: :redcard:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”