Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Δημοσίευση από sourmenetes »

buffos έγραψε:οκ... αποχωρώ.. Δεν είμαι δεκτός... Εσύ θέλετε χειροκροτητές . οχι δεν θα λοβοτομηθώ εγώ για να είστε εσείς ευχαριστημένοι.

Εδώ η προπαγάνδα οτι για όλα φταίει ο Βρύζας είναι ελεύθερη. Για τον Ιβαν μην πει κανείς τίποτα. Εγώ δεν δέχομαι να με δουλεύουν...Αφού λοιπόν θέλετε μόνο πρόβατα

αποχωρώ... και παρακαλώ να διαγραφεί άμεσα ο λογαριασμός μου. Δεν θέλω να επανέλθω ζητώντας πάλι κάτι τέτοιο.
αν με θέλετε πρόβατο... πρόβατο δεν θα γίνει. έχω την γνώμη μου και στηρίζετε στα γεγονότα.

καλή αντάμωση στα γήπεδα.
Ελα βρε που σου θιξαμε το βρυζα και φευγεις...
Αν αυτο δεν ειναι προπαγανδα ποιο ειναι ρε buffe??Εμεις δηλαδη που λεμε οτι φταινε ολοι ειμαστε προβατα και εσυ που λες οτι δε φταιει ο βρυζας εισαι ο λυκος...
Επειδη ομως μεχρι εκει τα βλεπεις τα πραγματα,σαν αντικειμενικος,σου ευχομαι στο καλο...
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Σοβαρό ενδεχόμενο ο ΠΑΟΚ να μην κάνει άλλη μεταγραφή μέχρι και τις 20:00 που ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος.

Πιο συγκεκριμένα όπως ενημέρωσε και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ η ομάδα κινήθηκε για δυνατές περιπτώσεις παικτών αγωνίζονται σε κάποιον σύλλογο αλλά δεν προχώρησαν λόγω των οικονομικών απαιτήσεων.

Πλέον οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν επικεντρωθεί στην περίπτωση του Κριστιάν Μπαρονί καθώς και σε ελεύθερους παίχτες που ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ.

Πηγή: http://www.paokvoice.com/17794/den-tha- ... -metagrafh
paok4rizwmata

Δημοσίευση από paok4rizwmata »

Βρυζα παραιτησου να ησυχασουμε...δρομο
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Ολοι τελος γραφουν για σημερα...
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

πληροφορίες εκ των έσω αναφέρουν ότι θα ανοιχτεί τόπικ με τίτλο"μεταγραφές καλοκαιριού 2014-σχόλια και παραλειπόμενα"
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Αυτήν την τεράστια συνεχή μυστικότητα στον ΠΑΟΚ δεν την καταλαβαίνω. Βγαίνει από άλλα σάιτ ότι μίλησαν λέει με δύο παίκτες αλλά δεν τα βρήκαν στο οικονομικό. Πειράζει να μας πουν ποιοι ήταν οι παίκτες αυτοί όπως κάνουν όλες οι ομάδες του κόσμου. Εκτός αν βέβαια η πληροφόρηση που έχουν τα σάιτ είναι λανθασμένη.
'Οπως και να χει πάμε για ελεύθερους, δηλαδή τον εξής έναν: Καραγκούνη.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

αυτοι την καφεδαρα τους θα πινουν χαλαροι
εχουν και ρεπο, μπορει να μην ειναι καν στα γραφεια
κι ασε τον κοσμο να αγχωνεται για ενισχυση
σαλπι αριστερο εξτρεμ να δακρυσουν και τα γρασιδια της τουμπας
Άβαταρ μέλους
Pastor_of_Muppets

Δημοσίευση από Pastor_of_Muppets »

Karelias έγραψε:
barlow4 έγραψε:κγεο πλεον εχω αρχισει να πιστευω σε θεωριες συνομωσιας.
δεν περιμενω κανεναν προεδρο να μου πει κατοπιν εορτης τιποτα.
αυτο το καλοκαιρι μικρυναν τον ΠΑΟΚ ενοχλητικα πολυ.
δε σεβαστηκαν κανεναν και τιποτα.ουτε καν και την κοινη λογικη που λεει 1 παικτη σε καθε θεση.με ποια λογικη ζητουν εμπιστοσυνη και υπομονη απο τον κοσμο.
θεωρω πως στοχος ειναι σε φαση μια αιμοκαθαρση.μονο πειθηνιοι χαζοχαρουμενοι και οικογενειες και αιθεριες υπαρξεις στο γηπεδο.με απαιτησεις δουλεια δε γινεται.
υγ.θανο ξανθη εισαι σιγουρος για υπαρξη μεταγραφικων συσκεψεων?εχεις καμια αποδειξη?
Ακριβώς αυτό.

Ανεξάρτητα αν μπορούμε ή όχι να πάρουμε παίχτη ελεύθερο τώρα, η ομάδα απλά απέδειξε ότι δεν δουλεύει σωστά.
Και καλώς ή κακώς, το ψάρι βρωμάει απ το κεφάλι. Και το κεφάλι είναι ο Ιβάν.

Πέρσι έκλασε, φέτος βρόμισε.

Και ο κλάστης είναι ο Ζησάο...

Δλδ επειδή μια παροιμία κολλάει παντού, φταίει ο Ιβάν που δεν έχουμε αριστερό εξτρέμ, αλλά έχουμε 3 αριστερά μπακ... :roll:
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Έχασε την "μάχη" με τον χρόνο ο ΠΑΟΚ που δεν κατάφερε να "τρέξει" τις περιπτώσεις δύο παικτών και πλέον θα κινηθεί για την απόκτηση ελεύθερου ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ ο Δικέφαλος κινήθηκε για δυνατές περιπτώσεις παικτών που έχουν ομάδα αλλά δεν τα κατάφερε λόγω των οικονομικών απαιτήσεων. 'Ετσι ο ΠΑΟΚ "πάει" πλέον για την απόκτηση ελεύθερου παίκτη και αυτό μπορεί να γίνει τις επόμενες μέρες και όχι την Δευτέρα (1/9).

Αξίζει να σημειώσουμε πως η ΕΠΟ έχει δώσει περιθώριο ακόμη 11 ημερών προκειμένου οι ΠΑΕ να μπορούν να αποκτήσουν ελεύθερους ποδοσφαιριστές και σε αυτή την λύση θα κινηθεί ο ΠΑΟΚ.

http://paokweb.gr/podosfairo/item/20479 ... ASMs2OTCSp
obanebane79

Δημοσίευση από obanebane79 »

ελα κολπο ειναι ρε για να ξεφτιλισει ο αγγελος τους ΑΡΔ....θα ανακοινωθουν οι 3 βομβες στις καθυστερησεις
black death

Δημοσίευση από black death »

Ντιακιτέ, Μπαρόνι και... για βρείτε κάνα ελεύθερο αρ. εξτρέμ οι τρανσφερμαρκτάκηδες...

Καλά, τα ρεπορτάζ δεν υπάρχουν! Ότι του φανεί του Λωλοστεφανή. :D

edit: Άκυρο, Φιορεντίνα ο Ντιακιτέ. :?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος black death την Δευ 01 Σεπ 2014, 17:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Θα ηθελα να μαθω ποιες ηταν οι δυνατες περιπτωσεις που προσπαθησαν να παρουν....
τι μπατζετ διεθεταν και γιατι επελεξαν την τελευταια ημερα των μεταγραφων...
επισης πως σκεφτονται τωρα που αφησαν την ομαδα χωρις "κανονικους " ποδοσφαιριστες...
ελπιζω να απαντησει αυτιο ο Αγγελιδης
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

K_geo έγραψε:
barlow4 έγραψε:κγεο πλεον εχω αρχισει να πιστευω σε θεωριες συνομωσιας. πιθανο κεν. δηστυχως πολυ πιθανο.
δεν περιμενω κανεναν προεδρο να μου πει κατοπιν εορτης τιποτα.
αυτο το καλοκαιρι μικρυναν τον ΠΑΟΚ ενοχλητικα πολυ. διαφωνω. αυτο θα φανει...στο χειροκροτημα. μεχρι στιγμης τα αποτελεσματα αλλα δειχνουν.εκτος αν μιλας και για γεγονοτα Λινο, Βουκιτς, Γκαρσια κτλ που εκει εχεις ενα (μεγαλο) δικαιο....
δε σεβαστηκαν κανεναν και τιποτα.ουτε καν και την κοινη λογικη που λεει 1 παικτη σε καθε θεση.και ομως, εχεις ενα παιχτη σε καθε θεση αν αναλογιστεις οτι ο Μααρτενς πχ τα περισσοτερα του παιχνιδια στην ΑΖ τα εβγαλε ως αριστερο χαφ. με ποια λογικη ζητουν εμπιστοσυνη και υπομονη απο τον κοσμο.
θεωρω πως στοχος ειναι σε φαση μια αιμοκαθαρση.μονο πειθηνιοι χαζοχαρουμενοι και οικογενειες και αιθεριες υπαρξεις στο γηπεδο.με απαιτησεις δουλεια δε γινεται. αυτο ειναι ενα θεμα που μπορει να απασχολησει. η αποΠΑΟΚοποιηση του ΠΑΟΚ...... :? :?
υγ.θανο ξανθη εισαι σιγουρος για υπαρξη μεταγραφικων συσκεψεων?εχεις καμια αποδειξη?
geo, δεν υπάρχει ο Μάρτενς σαν αριστερό χαφ, στη γραμμή. Και να υπήρχε, πάλι είναι ένας και θέλεις τουλάχιστον 2. Πάμε πάλι για καμιά 50αρια αγώνες ρε παιδιά, δεν βγαίνουν τα κουκιά. Να μην πούμε για τους στόπερ. Αυτά που κάνει ο ΠΑΟΚ ή μάλλον πάει να κάνει, δεν γίνονται πουθενά σε καμία κατηγορία στον κόσμο όλο.

Κεν, όταν λέω για βρώμα, το λέω σαν κύρια ευθύνη, όχι σαν βρωμιά.
Η ομάδα είναι γνωστό ότι πονάει σε κάποιες θέσεις εδώ και 9 μήνες. Και δεν κάνει μία μεταγραφή. Αυτός που φταίει είναι αυτός που έχει το γενικό πρόσταγμα, καλώς ή κακώς αυτός είναι ο Σαββίδης.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ενα μεγαλο ευχαριστω στους υπευθηνους της ομαδας που σε μια περιοδο πολυ αυξημενων επαγγελματικων υποχρεωσεων μου περιορισαν το αγχος ευρεσης χρονου για να παρακολουθω την ομαδα.

Υ.Γ Αν δεν δω παραιτηση η απολυση καποιων εκ των υπευθηνων τα βελη πλεον θα στραφουν στην κεφαλη και δικαιολογιες του στυλ γιατι χρεωνουν εμενα για τις μεταγραφες θα ειναι απλα @@διες.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Παιδια δεν γινεται να μην αποκτησουμε αριστερο χαφ και στοπερ.
Σιγουρα κατι θα ανακοινωθει σημερα εστω και χαμηλων δυνατοτητων.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”