Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Δημοσίευση από sourmenetes »

buffos έγραψε:Τι έγινε? Δεν έπεσαν οι τιμές έεε? Είναι ακριβοί? Δηλαδή πόσο ακριβοί? Να ξέρουμε τουλάχιστον μέχρι τι ποσό έδωσε εξουσιοδότηση ο Ιβαν. Να ξέρουμε ποιος είναι υπεύθυνος. Δεν μπορεί να μας λέει ο Ιβαν "εγώ δεν είπα να μην γίνουν μεταγραφές" και μετά να λέει "μέχρι ΧΧΧΧ ποσό"

Φτάνει με το δούλεμα.
Φτανει ρε buffos...

Τα πες 1000 φορες.Σε καταλαβαμε...Εμεις τι φταιμε να σε διαβαζουμε καθε 5 λεπτα ρε μαγκα???
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

barlow4 έγραψε: υγ.θανο ξανθη εισαι σιγουρος για υπαρξη μεταγραφικων συσκεψεων?εχεις καμια αποδειξη?
καλα ολοκληρες φωτο στο twitter τις ξεχασες?
Άβαταρ μέλους
kotsidas9

Δημοσίευση από kotsidas9 »

Ημουν απο αυτους που συνιστουσαν ψυχραιμια πριν απο ακριβως 1 μηνα οσον αφορα το θεμα των μεταγραφικων κινησεων χαρην ηρεμιας..Πλεον,με βαρια καρδια διαπιστωνω οτι η κατασταση στην παε (οπου παε,βαλ τε τον οποιοδηποτε αφου επαψε εδω και καιρο να επικοινωνει το πλανο(?) της), ειναι αρρωστημενη και τεινει να γινει μη αναστρεψιμη..
Κριμα,αλλη μια χρονια στα σκουπιδια..
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

barlow4 έγραψε:κγεο πλεον εχω αρχισει να πιστευω σε θεωριες συνομωσιας.
δεν περιμενω κανεναν προεδρο να μου πει κατοπιν εορτης τιποτα.
αυτο το καλοκαιρι μικρυναν τον ΠΑΟΚ ενοχλητικα πολυ.
δε σεβαστηκαν κανεναν και τιποτα.ουτε καν και την κοινη λογικη που λεει 1 παικτη σε καθε θεση.με ποια λογικη ζητουν εμπιστοσυνη και υπομονη απο τον κοσμο.
θεωρω πως στοχος ειναι σε φαση μια αιμοκαθαρση.μονο πειθηνιοι χαζοχαρουμενοι και οικογενειες και αιθεριες υπαρξεις στο γηπεδο.με απαιτησεις δουλεια δε γινεται.
υγ.θανο ξανθη εισαι σιγουρος για υπαρξη μεταγραφικων συσκεψεων?εχεις καμια αποδειξη?
Ακριβώς αυτό.

Ανεξάρτητα αν μπορούμε ή όχι να πάρουμε παίχτη ελεύθερο τώρα, η ομάδα απλά απέδειξε ότι δεν δουλεύει σωστά.
Και καλώς ή κακώς, το ψάρι βρωμάει απ το κεφάλι. Και το κεφάλι είναι ο Ιβάν.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

κλειδωστε το ρε πριν αρχισουν οι καβγαδες μεταξυ μας

ΠΑΟΚΑΡΑ ρε και με κανεναν μονο με τις φανελες ΠΑΟΚ θα ειμαι απλα οσοι τα καναν σκτα θα λογοδοτησουν και θα παραιτηθουν για να ερθει κανενας να ξερει το αθλημα του τδ
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

καρελια εγω δε μιλησα για κανενα βρωμερο ψαρι.σου μιλαω για μια βιαιη προσπαθεια αλλαγης νοοτροπιας.
μια πιο μπιζνες φρεντλι.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Ναι παιδια κλειστε το τζαμπα χασαμε τον χρονο μας και τζαμπα ελπιζαμε.

Πως γινεται να αγαπαμε τοσο την ομαδα και αυτοι που ειναι εκει μεσα να κανουν τα παντα για να μας ξενερωσουν;
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

έτσι όπως έγινε θα είμαι ευχαριστημένος εαν υπογράψει την ανανέωση ο κλαους
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

ΖΗΣΗ ΜΙΖΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Ούτε καν χρονια χτισίματος με τόσες ελλείψεις!!Και άντε γυρνάει ο Golasa και με Σαββίδη και Martens έχουμε οκτάρια ,αριστερά τι γίνεται ?Παίκτες με αναποδιά πόδια θα παίζουν?
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

astalavista_thes έγραψε:Παρηγοριά στον άρρωστο αυτό που θα πώ αλλά θα το πώ. Η ΠΑΕ είπε για αυτούς που έχουν ομάδα απο πίσω. Ο Μπαρόνι από χτές δεν έχει και επίσημα ομάδα από πίσω. Οπότε μπορεί ακόμα να συζητάνε για να τον κλείσουν μέχρι το βράδυ πριν την λήξη της προθεσμίας.

Κι εγω αυτο σκεφτηκα για Μπαρονι μολις διαβασα για παικτες που εχουν ομαδα απο πισω...

αρρωστησαμε εντελως λεμε.. πρεζονια...
Άβαταρ μέλους
Ζοραν

Δημοσίευση από Ζοραν »

ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΝΕΡΩΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ;;;;;;
Πραγματικα εχω την αισθηση οτι ολοι στην ΠΑΕ προσπαθουν να μας διωξουν.
Δεν ειναι οι μεταγραφες το προβλημα ειναι οτι ολοι βλεπουμε οτι αυτη η χρονια δεν οδηγει πουθενα, δεν υπαρχει οραμα, δεν δινει ελπιδα. Και το καταλαβαινουν οτι τα εχουν κανει σκ@τα καθως τους βλεπεις οτι ντρεπονται να μιλησουν οι ιδιοι και τα λενε μονο μεσω διαρροων.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

barlow4 έγραψε:κγεο πλεον εχω αρχισει να πιστευω σε θεωριες συνομωσιας. πιθανο κεν. δηστυχως πολυ πιθανο.
δεν περιμενω κανεναν προεδρο να μου πει κατοπιν εορτης τιποτα.
αυτο το καλοκαιρι μικρυναν τον ΠΑΟΚ ενοχλητικα πολυ. διαφωνω. αυτο θα φανει...στο χειροκροτημα. μεχρι στιγμης τα αποτελεσματα αλλα δειχνουν.εκτος αν μιλας και για γεγονοτα Λινο, Βουκιτς, Γκαρσια κτλ που εκει εχεις ενα (μεγαλο) δικαιο....
δε σεβαστηκαν κανεναν και τιποτα.ουτε καν και την κοινη λογικη που λεει 1 παικτη σε καθε θεση.και ομως, εχεις ενα παιχτη σε καθε θεση αν αναλογιστεις οτι ο Μααρτενς πχ τα περισσοτερα του παιχνιδια στην ΑΖ τα εβγαλε ως αριστερο χαφ. με ποια λογικη ζητουν εμπιστοσυνη και υπομονη απο τον κοσμο.
θεωρω πως στοχος ειναι σε φαση μια αιμοκαθαρση.μονο πειθηνιοι χαζοχαρουμενοι και οικογενειες και αιθεριες υπαρξεις στο γηπεδο.με απαιτησεις δουλεια δε γινεται. αυτο ειναι ενα θεμα που μπορει να απασχολησει. η αποΠΑΟΚοποιηση του ΠΑΟΚ...... :? :?
υγ.θανο ξανθη εισαι σιγουρος για υπαρξη μεταγραφικων συσκεψεων?εχεις καμια αποδειξη?
μπουφος τα λεμε ρε. και αν ενοχληθηκες που μια φορα σου αναφεραμε το ζηση βρυζα γιατι να μην ενοχλουμαστε εμεις οταν 10 φορες την ημερα μας τα κανεις ναααα για τον ιβαν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

buffos έγραψε:οκ... αποχωρώ.. Δεν είμαι δεκτός... Εσύ θέλετε χειροκροτητές . οχι δεν θα λοβοτομηθώ εγώ για να είστε εσείς ευχαριστημένοι.

Εδώ η προπαγάνδα οτι για όλα φταίει ο Βρύζας είναι ελεύθερη. Για τον Ιβαν μην πει κανείς τίποτα. Εγώ δεν δέχομαι να με δουλεύουν...Αφού λοιπόν θέλετε μόνο πρόβατα

αποχωρώ... και παρακαλώ να διαγραφεί άμεσα ο λογαριασμός μου. Δεν θέλω να επανέλθω ζητώντας πάλι κάτι τέτοιο.
αν με θέλετε πρόβατο... πρόβατο δεν θα γίνει. έχω την γνώμη μου και στηρίζετε στα γεγονότα.

καλή αντάμωση στα γήπεδα.
Και στο τελευταίο σου πόστ κατάφερες να μας μειώσεις όλους και να μας πεις πρόβατα! Το καταλάβαμε τα ξέρεις όλα! Είσαι ο μεσιας και έχεις το αλάνθαστο! Γεια!
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Το μικροτερο χωριό τελευταια μέρα θα επερνε παίκτες να καλύψει τα κενά του... Έλεος...μόλις παίξουμε 3-4 σερί ματς δεν θα έχουμε 11αδα να κατεβάσουμε... Βρυζα είσαι επικίνδυνος....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”