Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
- Ekatnetworkltd
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Πάνε στον μαρινάκη να πάρεις σέρβερ θα μας δώσει και δεν κάνω πλάκα!τόσα κονομάει απο μεταγραφές
Μέρα ανακοινώσεων σήμερα (;) και οφείλω να σας πω πως προγραμματίζεται γενική αναβάθμιση του site μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου. Θεωρούμε πως θα εκλείψουν όλα τα προβλήματα, θα αλλαχθεί το σύστημα των σχολίων και γενικότερα θα περάσουμε σε ανώτερη κατηγορία. Θεού θέλοντος και Stallion ασχολουμένου.
- desperando
- Επικοινωνία:
@
rainmaker
ο διαλογος με τον δασκαλο πηγε ως εξης
απο που προκειπτει αυτο?
με το δικο σου σκεπτικο αυτος μειωνει εμενα πρωτος.
οκ μπορει λογο των καταστασεων τον τελευταιο καιρο να εχω ξεφυγει,αλλα σημερα για μενα εισαι τελειως φαουλ
rainmaker
desperando έγραψε:συγχαρητηρια στην παε που για αλλη μια χρονια ενα απο τα μεγαλυτερα ταλεντα που εβγαλε η ομαδα το δινει δανεικο σε ομαδα που ελεγχει 100% ο βουβαλακης.
δυστυχως για εσας δεν πιστευω οτι ειστε τοσο αχρηστοι,αρα κατι αλλο συμβαινει
danirifle έγραψε: ένας μέτριος πλειμεικερ είναι, τπτ παραπάνω
βέβαια η γαυροβέροια είναι από τις χειρότερες επιλογές
και μου γραφεις οτι μειωνω τον αλλο.desperando έγραψε: αποψη σου, τπτ παραπανω
απο που προκειπτει αυτο?
οκ μπορει λογο των καταστασεων τον τελευταιο καιρο να εχω ξεφυγει,αλλα σημερα για μενα εισαι τελειως φαουλ
- khaledfreepaok
Μπορουν παρακαλω να διαγραφουν ολοι οι λογαριασμοι οσων ολο το καλοκαιρι διεσπειραν εσκεμμενα και (...) ενα δηθεν θετικο κλιμα και μια (...) αισιοδοξια και ψευτοελπιδα για μια παε με καρκινο σε τελικο σταδιο?
Μαλλον θεν θελουν να θεραπευτει ο ΠΑΟΚ αρα ειναι εχθροι και πρεπει να φυγουν
Έφυγαν οι χαρακτηρισμοί.
Roman
Μαλλον θεν θελουν να θεραπευτει ο ΠΑΟΚ αρα ειναι εχθροι και πρεπει να φυγουν
Έφυγαν οι χαρακτηρισμοί.
Roman
- Μπαρκαρούτσος
Όχι.
Αυτός που ζητάει να τιμωρηθεί ο αντίπαλος, τιμωρείται ο ίδιος. Πρόσεχε.
Αυτός που ζητάει να τιμωρηθεί ο αντίπαλος, τιμωρείται ο ίδιος. Πρόσεχε.
Εντάξει ρε φίλε όλοι είμαστε τσιτωμένοι με τις μεταγραφές,αλλά το να λες πως "κάποιοι εσκεμμένα ήταν αισιόδοξοι και είναι εχθροί του ΠΑΟΚ" είναι γελοίο.Χαλάρωσε λίγο.
- efthimis_paok
Κίτρινη καρτα δεχεται και οποίος ζητάει τον κιτρινισμο του αλλου.
δεν ζήτησε κίτρινη κάρτα ο khaled, να διαγραφούν όλοι όσοι... μόνο 

Ρε συ, despe, νομίζω ότι το θέμα αναλύθηκε πριν καμιά 20αρια μέρες.desperando έγραψε:@
rainmaker
desperando έγραψε:συγχαρητηρια στην παε που για αλλη μια χρονια ενα απο τα μεγαλυτερα ταλεντα που εβγαλε η ομαδα το δινει δανεικο σε ομαδα που ελεγχει 100% ο βουβαλακης.
δυστυχως για εσας δεν πιστευω οτι ειστε τοσο αχρηστοι,αρα κατι αλλο συμβαινειdanirifle έγραψε: ένας μέτριος πλειμεικερ είναι, τπτ παραπάνω
βέβαια η γαυροβέροια είναι από τις χειρότερες επιλογέςκαι μου γραφεις οτι μειωνω τον αλλο.desperando έγραψε: αποψη σου, τπτ παραπανω
απο που προκειπτει αυτο?
Εκεί θέλει να πάει το φόρουμ, στο ''όλα καλά θα πάνε, θετική ενέργεια και τον Μάη θα είμαστε καλά'' κι εκεί προσπαθούν να το πάνε τα παιδιά. Εντάξει, δεν είναι κακό, άποψή τους είναι, αλλά θα πρέπει όσοι γενικά δεν ενστερνιζόμαστε αυτή την γραμμή λιγάκι να είμαστε πιο κουλ.
Δεν λέω να κάθεσαι Παναγία, όταν σε ειρωνεύεται και σε χλευάζει ο κάθε ''νιρβάνας'' (μιλάω γενικά, όχι για το συγκεκριμένο περιστατικό που αναφέρεις) να έχεις κατά νου, πως πρώτα θα φας πεσίδι εσύ και μετά ο ''νιρβάνας''. Πράξε ανάλογα.
- khaledfreepaok
Εγω πιστευω οσα ειπα και πιστευω οτι πρεπει να παρουνε ποδι.αρκετοι θα συμφωνουνε μαζι μου αλλα δδεν ξερω αν μπορει να γινει αυτο.
παντως αυτο το κλιμα νιρβανας που μας δηλητηριαζουν μοιαζει υπερβολικα βαλτο.
Ρομαν καλα εκανες και εβγαλες τους χαρακτηρισμους, παρασυρθηκα.απλα το "παιδιαστικα" νομιζω οτι μπορουσε να μεινει
παντως αυτο το κλιμα νιρβανας που μας δηλητηριαζουν μοιαζει υπερβολικα βαλτο.
Ρομαν καλα εκανες και εβγαλες τους χαρακτηρισμους, παρασυρθηκα.απλα το "παιδιαστικα" νομιζω οτι μπορουσε να μεινει
- Μπαρκαρούτσος
Αν το άφηνα, μπορεί να είχαμε "αντιδράσεις"..khaledfreepaok έγραψε:Ρομαν καλα εκανες και εβγαλες τους χαρακτηρισμους, παρασυρθηκα.απλα το "παιδιαστικα" νομιζω οτι μπορουσε να μεινει
Χαίρομαι που το κατανοείς! Είμαστε πολλά άτομα εδώ μέσα, πολλοί διαφωνούν και είναι λογικό και το θέλουμε. Απλώς να αποφεύγουμε να χαρακτηρίζουμε και να αναθεματίζουμε..

Karelia, ότι ναναι. ΜΑ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ.
Προσωπικά εγώ απο αύριο αν κλείσει ετσι όπως φαινεται η μεταγραφική περίοδος θα τους χέσω πατόκορφα. Δεν έχει νόημα όμως τώρα σε ένα ΑΣΧΕΤΟ τόπικ να μαλώνουμε για τον Παναγιωτούδη, προσπαθώντας να πούμε οτι η ΠΑΕ πέταξε στα αζήτητα το νέο Μαραντόνα.
Όλα αυτά είναι προσωπικές απόψεις.
Σταματήστε να βαφτίζετε το site Και τους διαχειριστές του.
Despe, αν απομονώσεις τον διάλογο όντως δεν φαίνεται τόσο τραγικός. Αλλά ούτε και τόσο τραγικό είναι αυτό π σ είπα. Ήταν όμως συνέχεια άλλων παρατηρήσεων προς το γενικό ξέσπασμά σου. Προφανώς και δεν υπάρχει καμία διάθεση να πλακωνόμαστε, αφού το καταλαβαίνεις και μόνος σου.
Απλά θεώρησα άστοχο το διάλογο, άστοχη τη στιγμή και επιθετικό τον τόνο σου. Δεν υπάρχει καν θέμα.
Προσωπικά εγώ απο αύριο αν κλείσει ετσι όπως φαινεται η μεταγραφική περίοδος θα τους χέσω πατόκορφα. Δεν έχει νόημα όμως τώρα σε ένα ΑΣΧΕΤΟ τόπικ να μαλώνουμε για τον Παναγιωτούδη, προσπαθώντας να πούμε οτι η ΠΑΕ πέταξε στα αζήτητα το νέο Μαραντόνα.
Όλα αυτά είναι προσωπικές απόψεις.
Σταματήστε να βαφτίζετε το site Και τους διαχειριστές του.
Despe, αν απομονώσεις τον διάλογο όντως δεν φαίνεται τόσο τραγικός. Αλλά ούτε και τόσο τραγικό είναι αυτό π σ είπα. Ήταν όμως συνέχεια άλλων παρατηρήσεων προς το γενικό ξέσπασμά σου. Προφανώς και δεν υπάρχει καμία διάθεση να πλακωνόμαστε, αφού το καταλαβαίνεις και μόνος σου.
Απλά θεώρησα άστοχο το διάλογο, άστοχη τη στιγμή και επιθετικό τον τόνο σου. Δεν υπάρχει καν θέμα.
Δεν βαφτίζω τίποτα και όπως είπα, δεν περίμενα το ποστ του Παναγιωτούδη.
Όπως και πριν, έτσι και τώρα, το ότι εσύ και οι άλλοι πάτε να περάσετε μια γραμμή, δεν το θεωρώ κακό. Σε αντίθεση με αυτό που πιστεύει ο νεο-mod Οdi, ένα φόρουμ, δεν είναι δημοκρατικό, είναι καθαρά κάτι που έχει κανόνες κι αν σου αρέσει, έχει καλώς, αν όχι, ή παίρνεις τον πούλο μόνο σου ή σε διώχνουν. Ένα φόρουμ, αν δεν το φτιάξεις μόνος σου απ την αρχή, το βρίσκεις κι αν σου αρέσει μπαίνεις αν πάλι όχι, δεν μπαίνεις και τέλος.
Ξαναλέω λοιπόν, η ύπαρξη γραμμής, που εγώ (αλλά κι άλλοι απ ότι βλέπω) νομίζω ότι υπάρχει δεν είναι κακό, εγώ τουλάχιστον δεν το θεωρώ κακό, απαραίτητα. Δεν είναι σκοπός μου να σε πείσω, απλά με αυτά που βλέπω να γίνονται, έτσι το βλέπω. Ελπίζω να έγινα κατανοητός.
Το πρόβλημά μου είναι, όταν βλέπω να εφαρμόζονται δύο μέτρα και δύο σταθμά, αναλόγως με τη θέση που παίρνει ένας χρήστης για τα θέματα που αφορούν την ομάδα. Ξέρω ότι θα το αρνηθείς ότι υπάρχει αλλά υπάρχει. Δεν λέω ότι γίνεται συνειδητά ή με σκοτεινό σκοπό, αλλά γίνεται, δεν είμαι ο μόνος που το έχει προσέξει. Άλλο ο αισιόδοξος κι άλλο ο αιθεροβάμων. Άλλο ο γκρινιάρης, άλλο ο απαισιόδοξος, άλλο ο μίζερος, άλλο ο στημένος.
Αυτά, πολύ φιλικά.
Όπως και πριν, έτσι και τώρα, το ότι εσύ και οι άλλοι πάτε να περάσετε μια γραμμή, δεν το θεωρώ κακό. Σε αντίθεση με αυτό που πιστεύει ο νεο-mod Οdi, ένα φόρουμ, δεν είναι δημοκρατικό, είναι καθαρά κάτι που έχει κανόνες κι αν σου αρέσει, έχει καλώς, αν όχι, ή παίρνεις τον πούλο μόνο σου ή σε διώχνουν. Ένα φόρουμ, αν δεν το φτιάξεις μόνος σου απ την αρχή, το βρίσκεις κι αν σου αρέσει μπαίνεις αν πάλι όχι, δεν μπαίνεις και τέλος.
Ξαναλέω λοιπόν, η ύπαρξη γραμμής, που εγώ (αλλά κι άλλοι απ ότι βλέπω) νομίζω ότι υπάρχει δεν είναι κακό, εγώ τουλάχιστον δεν το θεωρώ κακό, απαραίτητα. Δεν είναι σκοπός μου να σε πείσω, απλά με αυτά που βλέπω να γίνονται, έτσι το βλέπω. Ελπίζω να έγινα κατανοητός.
Το πρόβλημά μου είναι, όταν βλέπω να εφαρμόζονται δύο μέτρα και δύο σταθμά, αναλόγως με τη θέση που παίρνει ένας χρήστης για τα θέματα που αφορούν την ομάδα. Ξέρω ότι θα το αρνηθείς ότι υπάρχει αλλά υπάρχει. Δεν λέω ότι γίνεται συνειδητά ή με σκοτεινό σκοπό, αλλά γίνεται, δεν είμαι ο μόνος που το έχει προσέξει. Άλλο ο αισιόδοξος κι άλλο ο αιθεροβάμων. Άλλο ο γκρινιάρης, άλλο ο απαισιόδοξος, άλλο ο μίζερος, άλλο ο στημένος.
Αυτά, πολύ φιλικά.

μαλιστα το γεγονος οτι επανλαμβανεις δεκα φορες οτι επιβαλλουμε γραμμη δεν εινι βφτισμα. οκ.
κοιταχτε , αμα δε μπορειτε να διαχειριστειτε βασικ πραματα δε φταιμε εμεις.
κοιταχτε , αμα δε μπορειτε να διαχειριστειτε βασικ πραματα δε φταιμε εμεις.