Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Κίνηση προς τη σωστή κατεύθυνση.
Να πω και ένα μπράβο στους δύο νέους mods που μεταφέρουν κάποια οφ τόπικ στο σωστό μέρος. Είχα να το δω από εποχής gash αυτό.
Να πω και ένα μπράβο στους δύο νέους mods που μεταφέρουν κάποια οφ τόπικ στο σωστό μέρος. Είχα να το δω από εποχής gash αυτό.
περα απο την πλακα ειναι πολυ καλυτερα ετσι.Νομιζω οτι 150 ποστ φτανουν για να γινει το απαραιτητο "σκαναρισμα" σε καθε νεο μελος.
Και 100 πέφτουν ΑΝ μετράνε μόνο ποστς από αγωνιστικά και διοικητικά...
Πάντως είναι σωστή κίνηση
Πάντως είναι σωστή κίνηση

- Μπαρκαρούτσος
Εγώ έλειπα, δεν με ρώτησε κανένας...
300 ήθελα, να σας ψήνουμε το ψάρι στα χείλη ρε!!!
O adidas έχει δίκιο... Να, ο Azrael έχει γεμίσει το topic "Τι ακούτε τώρα"!
300 ήθελα, να σας ψήνουμε το ψάρι στα χείλη ρε!!!

δεν φτανει που προσπαθουσα να φτασω το οριο να μην σε πρηζω ολη την ωρα με τα ποστ μου εχεις και παραπονο!απαιτω για μενα το οριο να γινει 500 παρακαλωRoMaN έγραψε:Εγώ έλειπα, δεν με ρώτησε κανένας...
300 ήθελα, να σας ψήνουμε το ψάρι στα χείλη ρε!!!![]()

- Μπαρκαρούτσος
- Μπαρκαρούτσος
desperando έγραψε:συνεχιζετε να επιτρεπετε την προπαγανδα καποιων μονο και μονο επειδη εχουν συμπεριφορα που δεν ξεφευγει.
δεν καταλαβαινετε οτι αυτο εκμεταλευονται ?
giapas έγραψε:συμφωνώ με το desperando. έχει παρατραβήξει το αστείο , είναι κρίμα να χαλιόμαστε με προφανή πράγματα.
Ζήτησα να μείνετε on-topic και με γράψατε.
Τα post μεταφέρθηκαν εδώ και σβήστηκαν από το topic του Σαββίδη (του Ιβάν).
- Μπαρκαρούτσος
sic-4 έγραψε:συνυπογραφω την παρακληση..!desperando έγραψε:μια παρακληση προς αντμινς και μοντς. επειδη καποιοι την ανεκτικοτητα μας την εκλαμβανουν ως αδυναμια με απωτερο σκοπο το προσωπικο οφελος θα παρακαλουσα να απαγορευτει οποιαδηποτε αναδημοσιευση μεσο του paokmania αρθρων του εμετικου και αντιΠΑΟΚτσιδικου σαιτ μπαλαδορος.
δεν υπαρχει καμια διαφορα της συγκεκριμενης σελιδας με τον γαυρο για παραδειγμα,ειναι και τα δυο το ιδιο αντιΠΑΟΚτσιδικα.
δεν ειναι δυνατον να δημοσιευεται αυτος ο οχετος εδω μεσα... και ωρες ωρες ψιλοαπορω με την ανεκτικοτητα σας στο συγκεκριμενο μελος.. Νομιζω ειναι εμφανεστατες οι προθεσεις και οι διαθεσεις του.
sic-4 έγραψε:hasio_john έγραψε:Ρε φίλε, βαλτός είσαι να πούμε? Τι μας παραθέτεις π@παριές από κατευθυνόμενα site?
Στήριξε την ομάδα και μην ασχολείσαι με τους αρδ ...
ΠΟΙΟΣ να στηριξει την ομαδα? Εχεις δει κανενα ποστ του συγκεκριμενου να κανει κατι τετοιο?
Εγω το μονο που βλεπω ειναι απεγνωσμενη (δηθεν εξυπνα καμουφλαρισμενη και καλα) προσπαθεια να προμοταρει τον συγκεκριμενο οχετο εδω μεσα...
- Μπαρκαρούτσος
sic-4 έγραψε:sic-4 έγραψε:Ποιο ειναι το αντιστοιχο τοπικ?RoMaN έγραψε:Sic-4, το post σου μεταφέρθηκε στο αντίστοιχο topic πριν διαγραφεί.
Τα επόμενα off-topic θα σβήνονται άμεσα χωρίς να μεταφέρονται, έχω προειδοποιήσει ήδη να μην το συνεχίζετε και με γράψατε.
Το τοπικ για δημοσιευση link του baladorou ειναι το παρων?
εχουν αντιδρασει τοσοι εδω μεσα για τον συγκεκριμενο κι εσυ κανεις παρατηρηση σε αυτους που αντιδρουν και στον αλλον τιποτα? Η μαλλον.. οχι τιποτα.. εσπευσες να επιβεβαιωσεις και την ορθοτητα των λογων του σε μια απαντηση του.. Δεν καταλαβαινω..
κι αν το κοψεις απο εδω, πες μου σε παρακαλω ποιο ειναι το αντιστοιχο τοπικ ωστε να το ποσταρω εκει.
Roman,
το "δεν καταλαβαινω" δεν ειναι μομφη.. δεν υποννοω δηλαδη οτι εσυ η το site εχει καμμια σχεση με αυτην τη γλιτσα.. βλεπω καλα οτι δεν εισαστε τετοια φαση και γι αυτο ειμαι εδω μεσα.. αλλα επειδη ακριβως σε εχω παρακολουθησει και βλεπω οτι εισαι ενταξει και εχω επικροτησει κι ολας καποιες φορες τη σκεψη σου, πραγματικα δεν καταλαβαινω την αντιδραση σου στο συγκεκριμενο ζητημα..
(αυτο αν θελεις περασε το, αν το θεωρεις off topic κοψ' το.. σε σενα απευθυνεται ετσι κι αλλιως)
Το κατάλαβα ότι δεν είναι μομφή και δεν υπονοείς διάφορα για εμάς.
Εκ μέρους μου θα μιλήσω και όχι εκ μέρους της ομάδας των mods:
Είμαι κατά της φίμωσης.. Ο fn1m απλώς postάρει αυτά τα άρθρα που αφορούν τον Π.Α.Ο.Κ., εντάξει, όλοι ξέρουμε ότι είναι αηδίες, αλλά προσωπικά δεν θέλω να κόψω μια απλή παράθεση άρθρου. Αν το κάνει ένας άλλος mod και συμφωνήσουμε οι υπόλοιποι, τότε δεν με πέφτει λόγος επ'αυτού. Αν ήμουν απλό μέλος και έβλεπα να κόβουν άρθρα από το forum, θα αντιδρούσα (όχι μπαϊράκια κτλ, αλλά θα έλεγα ένα "Γιατί;").
Όσον αφορά αυτό με την επιβεβαίωση της ορθότητας των λεγομένων του, ήθελα απλά να επιβεβαιώσω ότι λέει αλήθεια (όντως κάνει αναφορά στα posts που τον λένε αριανό κτλ), για να μην πουν άλλα μέλη ότι λέει ψέματα.
οκ
οντως ειμαι νεος στο forum και ζητω συγγνωμη για τα off topic στο topic του Σαββιδη
ομως.. μια και ηταν αντιδραση-απαντηση σε καποιο προηγουμενο ποστ του τοπικ, δεν ειμαι σιγουρος κατα ποσο μπορει να θεωρηθουν off topic... βεβαια ως mod σου αναγνωριζω το δικαιωμα να το κρινεις εσυ αυτο, απλα προβληματισμο εκφραζω
και η αντιδραση ηταν επι της ουσιας, αν θελεις... δεν μπορει να μιλαμε για τον προεδρο του ΠΑΟΚ και να δημοσιευουμε καθε ανυπογραφη παπαρια που μας "πληροφορει" τι ειπε ο Σαββιδης στον Αναστασιαδη κλπ..
Δηλαδη, στηνω εγω τωρα ενα blog και αρχιζω απο αυριο σε αυτο το blog να γραφω οτι παπαρια μου ερθει στο μυαλο.. ειτε για την πλακα μου, ειτε γιατι καποιος μου τα εχωσε θελοντας να περασει μια γραμμη...
και ως μελος εδω μεσα, βρισκω προσφορη λυση το να ποσταρω καθε τρεις και λιγο λινκς με τις παπαριες που γραφω στο blog μου και να σας λεω : "ειδατε τι γραφει ο ταδε?"
Προσπαθω μαλιστα ως εναν βαθμο να κρατησω και το προφιλ του ΠΑΟΚτση και του μη προβληματικου μελους ωστε να καταπινονται ευκολοτερα τα λινκς μου και να μην μπορει και κανεις να μου την πει αμεσα..
πως το βλεπεις αυτο.. οκ?
οντως ειμαι νεος στο forum και ζητω συγγνωμη για τα off topic στο topic του Σαββιδη
ομως.. μια και ηταν αντιδραση-απαντηση σε καποιο προηγουμενο ποστ του τοπικ, δεν ειμαι σιγουρος κατα ποσο μπορει να θεωρηθουν off topic... βεβαια ως mod σου αναγνωριζω το δικαιωμα να το κρινεις εσυ αυτο, απλα προβληματισμο εκφραζω
και η αντιδραση ηταν επι της ουσιας, αν θελεις... δεν μπορει να μιλαμε για τον προεδρο του ΠΑΟΚ και να δημοσιευουμε καθε ανυπογραφη παπαρια που μας "πληροφορει" τι ειπε ο Σαββιδης στον Αναστασιαδη κλπ..
Δηλαδη, στηνω εγω τωρα ενα blog και αρχιζω απο αυριο σε αυτο το blog να γραφω οτι παπαρια μου ερθει στο μυαλο.. ειτε για την πλακα μου, ειτε γιατι καποιος μου τα εχωσε θελοντας να περασει μια γραμμη...
και ως μελος εδω μεσα, βρισκω προσφορη λυση το να ποσταρω καθε τρεις και λιγο λινκς με τις παπαριες που γραφω στο blog μου και να σας λεω : "ειδατε τι γραφει ο ταδε?"
Προσπαθω μαλιστα ως εναν βαθμο να κρατησω και το προφιλ του ΠΑΟΚτση και του μη προβληματικου μελους ωστε να καταπινονται ευκολοτερα τα λινκς μου και να μην μπορει και κανεις να μου την πει αμεσα..
πως το βλεπεις αυτο.. οκ?
RoMaN έγραψε:
Το κατάλαβα ότι δεν είναι μομφή και δεν υπονοείς διάφορα για εμάς.
Εκ μέρους μου θα μιλήσω και όχι εκ μέρους της ομάδας των mods:
Είμαι κατά της φίμωσης.. Ο fn1m απλώς postάρει αυτά τα άρθρα που αφορούν τον Π.Α.Ο.Κ., εντάξει, όλοι ξέρουμε ότι είναι αηδίες, αλλά προσωπικά δεν θέλω να κόψω μια απλή παράθεση άρθρου. Αν το κάνει ένας άλλος mod και συμφωνήσουμε οι υπόλοιποι, τότε δεν με πέφτει λόγος επ'αυτού. Αν ήμουν απλό μέλος και έβλεπα να κόβουν άρθρα από το forum, θα αντιδρούσα (όχι μπαϊράκια κτλ, αλλά θα έλεγα ένα "Γιατί;").
Όσον αφορά αυτό με την επιβεβαίωση της ορθότητας των λεγομένων του, ήθελα απλά να επιβεβαιώσω ότι λέει αλήθεια (όντως κάνει αναφορά στα posts που τον λένε αριανό κτλ), για να μην πουν άλλα μέλη ότι λέει ψέματα.
Σεβομαι το σκεπτικο σου για μη φιμωση. Ειμαι κι εγω υπερ αυτης της δεοντολογιας.. αλλα σε καποιες περιπτωσεις ειναι φανερη η καταχρηση αυτης της δεοντολογιας απο καποιους... Ειναι σχεδον φως φαναρι οτι ο τυπος ειναι spammer.. Το κανει συστηματικα. Κατα τη γνωμη μου αυτο ειναι παιχνιδι στην πλατη του paokmania
και για το αλλο θεμα της επιβεβαιωσης, πασο. Με ξενισε λιγο ο υπερβαλλων ζηλος που επεδειξες, αλλα μια και η προθεση σου ηταν να επιβεβαιωθει η αληθεια, πασο.
Ρε μάστορα, από χθες το βράδυ, όταν προσπαθώ να μπω στην κεντρική, με βγάζει Database connection error (2): Could not connect to MySQL. Έτσι χρησιμοποιώ το www2.paokmania.gr, αλλά τί γίνεται με τους νέους που δεν ξέρουν το κόλπο;
- Μπαρκαρούτσος
Pablito έγραψε:Τα εχω καθαρισει..αλλα παλι το ιδιο γινεται,το περιεργο ειναι οτι δεν μπορω να μπω ουτε απ το tabletdimbar έγραψε:Pablito έγραψε:Ρε παιδια να ρωτησω,προσπαθω απο χθες να μπω στο site και μου βγαζει συνεχεια αυτο: Database connection error (2): Could not connect to MySQL.
Καθάρισε τα cookies!
Είναι γενικότερο πρόβλημα του forum.
Αφού μπαίνετε όλοι μαζί, κολλάει το site.. Δεν ξέρω περισσότερα, αυτά που ξέρω τα ήξερα και ως μέλος..
Όταν κάνουμε μεταγραφές, θα διορθωθεί και αυτό...