Η ομαδα εμφανιστηκε σοβαρη και αυτο μου δινει ελπιδα για την συνεχεια.
Ο Ρατς ειναι παιχταρας, παιχτουρας και τα παντα ολα, μετα τον Λινο ειναι οτι καλυτερο σε ακραιο μπακ εχω δει τα τελευταια χρονια.
Ο Μακ (που το ονομα του παντα μου θυμιζε κατι- ισως τον εχω πετυχει σε μανατζερ

) θελει δουλεια στα τελειωματα. Αν καταφερει να εκτελει σωστα, θα παρει και ψυχολογια και θα ειναι τζετ.
Ο Κατσε ηταν παντου, θυμαμαι τουλαχιστον 5 κερδισμενα φαουλ.
Ο Σκονδρας ηταν καλος, αλλα για να πω την αληθεια ενδεχομενως να μην τον παρατηρησα αρκετα γιατι βλεπω πολλα αδελφια ενθουσιασμενα και εγω δεν ειμαι τοσο... Αλλα ισως να κανω και λαθος.
Ο Κλαους ξεκινησε να γραφει και στο πρωταθλημα.
Ο Τζανδαρης ειχε μια αρκετα καλη παρουσια και δικαιωνει μαλλον ολους αυτους που ζητουσαν επιμονα να παιξει (δεν ημουν καποιος απο αυτους εγω)
Οπως και να χει παντως, η ομαδα χρειαζεται οπωσδηποτε ενα αριστερο εξτρεμ και οπωσδηποτε εναν κεντρικο αμυντικο. Για χαφ δεν μιλαω γιατι υπαρχουν αρκετοι παιχτες (ασχετα απο το αν τελικα θα φανουν ανταξιοι των προσδοκιων).
ΥΓ Υπαρχει ενα κλιμα μηδενισμου και σε αυτο ισως συνετελεσε η ηττα απο το χωριο την Ζιμπρου. Η ομαδα ειναι απειρη και επισης βρισκομαστε και στην αρχη της σεζον. Ταμειο θα γινει τον Μαιο. Εκει που εμεις βλεπουμε βηματα πισω, ισως καποιοι απο τους παραγοντες να βλεπουν ενα ορθολογικοτερο κτισιμο απο τις βασεις. Εγω επειδη πιστευω οτι ολοι αγαπανε την ομαδα, απλα εχουν διαφορετικη αποψη, δεν θα πω αγαπηστε την ομαδα, θα πω υπομονη. Και αν δεν γινονται βηματα προς τη σωστη κατευθυνση, θα το καταλαβουμε και οι υπολοιποι...
ΥΓ2 Ο στοχος της παραμονης στην κατηγορια ειναι ντροπιαστικος για τον ΠΑΟΚ και αυτο φαινεται σε πολλα επιπεδα οπως: 1)Περσι ησουν δευτερος (αντε τριτος μαζι με την λαμογια που καναν στα πλευ οφφ)
2) Οικονομικο προβλημα δεν υπαρχει
3) Ο ΠΑΟΚ ακομα και την εποχη της σαρδελας ειχε βγει 9ος, οπου και το ροστερ ηταν σαφως υποδεεστερο και δεν υπηρχε και το momentum που εχει αναπτυχθει τα τελευταια χρονια (σταθερα στην πρωτη 5αδα).
Και παει λεγοντας...