5.Răzvan Dincă Raţ
Re: 5.Razvan Dinca Rat
Ευχαριστώ αδερφέjay trotter έγραψε:Răzvan Dincă Raț γράφεται στα Ρουμάνικα και το τελευταίο γραμμα (σύμφωνο) όταν έχει αυτό το σημαδάκι σαν την υπογεγραμμένη των αρχαίων ελληνικών προφέρεται μαζί με κοφτό σ ,ειναι δηλαδή Ρατς κάπως!Pa0ki έγραψε:
Ρε μάγκες λύστε μου μια απορία, γιατί Ρατς και όχι Ρατ?
Ελπίζω ο παικταράς να εξελιχθεί σε περίπτωση Λίνο και να κάνει πλάκα μέχρι τα 37 του
-
- desperando
- Επικοινωνία:
επισης ενας μπακ που μπορει και κανει καλα αραουτ.εχει πολυ δυνατα και ευστοχα.
το οτι στις περισσοτερες φασεις δεν αφηνει την μπαλα να βγει κορνερ ή πλαγιο οπως στη φαση του τριτου γκολ δειχνει και την νοοτροπια αυτου του παικτου.
οι μικροι τετοιους θελουν διπλα τους
το οτι στις περισσοτερες φασεις δεν αφηνει την μπαλα να βγει κορνερ ή πλαγιο οπως στη φαση του τριτου γκολ δειχνει και την νοοτροπια αυτου του παικτου.
οι μικροι τετοιους θελουν διπλα τους
- The_Stalker
Αλέφαντος για Σάλπιdesperando έγραψε:......δειχνει και την νοοτροπια αυτου του παικτου......

Δεν είδες τι ωραία στα εξηγώ? Δεν στα εξηγώ ωραία? Μάθε μπαλίτσα λοιπόν.The_Stalker έγραψε:Αλέφαντος για Σάλπιdesperando έγραψε:......δειχνει και την νοοτροπια αυτου του παικτου......![]()
![]()
![]()

Παιχταρας ειναι και κανει μπαμ. Φερτε του παιχτη μπροστα, κατα προτιμηση πορτογαλο με ελληνιδα γυναικα 

ενας Ρουμανος πελατης μου, χθες με επρηζε για το Κυριακατικο ματς και το ποσο παιχταρας ειναι ο Ρατς. ναι, μου το εξηγησε, ΡατΣ ειναι το ονομα. με το σ να ακουγεται λιγο σαν σβησιμο./....
παντως επαθα πλακα με το ποσο ψηλα τον ειχε ο τυπος. μου ελεγε οτι ειναι ο καλυτερος παιχτης που ειχαν στην εθνικη τα τελευταια χρονια!!!!
και για τον λαζαρ ειχε σχετικά καλη αποψη αλλα ελεγε οτι ειναι λιγο περιεργος οταν αγωνιζεται και δεν ξερει αν του αρεσει τοσο πολυ η οχι τελικα.......... θυμιζει κατι;;;;
παντως επαθα πλακα με το ποσο ψηλα τον ειχε ο τυπος. μου ελεγε οτι ειναι ο καλυτερος παιχτης που ειχαν στην εθνικη τα τελευταια χρονια!!!!

και για τον λαζαρ ειχε σχετικά καλη αποψη αλλα ελεγε οτι ειναι λιγο περιεργος οταν αγωνιζεται και δεν ξερει αν του αρεσει τοσο πολυ η οχι τελικα.......... θυμιζει κατι;;;;

Re: 5.Răzvan Dincă Raţ
αν μπορείτε χρησιμοποιήσετε το en.wikipedia.org να διορθώσετε το όνομά του στο τόπικ σε Răzvan Raț, θα είναι τέλεια, μόνο αν έχει το καβλιτζέκι κάτω από το "ț" δείχνει τη σωστή ηχητική προφορά με το σίγμα στο τέλος. Όπως το διαβάζω τώρα ακούγεται Αρουραίος 

- Μπαρκαρούτσος
- ΑποστόληςΑ
- Ekatnetworkltd