Άγγελος Αναστασιάδης
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
Νομιζω ηρθε η ωρα να σε πω ενα μπραβο σημερα εσενα και ολη την ομαδα, πολυ καλο κοουτσαρισμα με καλες αλλαγες που βοηθησανε την ομαδα στο παιχνιδι. Μονο μελανο που πιστευω να το διορθωσεις γρηγορα ειναι οτι σε καποια φαση στο 2ο ημιχρονο και πριν το 3-0 η ομαδα εχασε μετρα προς τα πισω για κανα 10λεπτο.
Ενας πολεμιος σου

Ενας πολεμιος σου

Νομίζω ότι έχεις 2 βδομάδες να μαζέψεις κάποια πράγματα που πρέπει και να διαχειριστείς όπως πρέπει τις 2 (προφανώς παραπλανητικές) 4αρες
Η ομάδα σε ένα κομβικό σημείο ( στο οποίο βέβαια βρέθηκε με ευθύνη όλων σας μετά τις ήττες με Ζιμπρου και Καλλονή) έδειξε ότι μπορεί να ανταπεξέλθει ψυχολογικά. Ανέβηκε η αυτοπεποίθησή μας , εξασφαλίσαμε λίγη ηρεμία , άλλα είσαι καταδικασμένος να μην έχεις το δικαίωμα λάθους.
Μόνο αν καταφέρεις να παρουσιάσεις 11 σκυλιά μέσα στο γήπεδο , ο κόσμος θα ξαναγκαλιάσει την ομάδα.
Η ομάδα σε ένα κομβικό σημείο ( στο οποίο βέβαια βρέθηκε με ευθύνη όλων σας μετά τις ήττες με Ζιμπρου και Καλλονή) έδειξε ότι μπορεί να ανταπεξέλθει ψυχολογικά. Ανέβηκε η αυτοπεποίθησή μας , εξασφαλίσαμε λίγη ηρεμία , άλλα είσαι καταδικασμένος να μην έχεις το δικαίωμα λάθους.
Μόνο αν καταφέρεις να παρουσιάσεις 11 σκυλιά μέσα στο γήπεδο , ο κόσμος θα ξαναγκαλιάσει την ομάδα.
-
Σημερα μου ξαναθυμησες πως πρεπει να ειναι ο ΠΑΟΚ...μια γροθια.
Ξερεις να καλυπτεις αδυναμιες παικτων μεσα απο την ομαδικη δουλεια.
Αλλα απαιτησε ενα αριστερο χαφ..ειναι κριμα να χαντακωνονται παικτες,ομαδα κι εσυ μαζι απο αυτο.
Ποσο περιεργος ειμαι να σε δω να εχεις ενα ροστερ σαν το περσινο..αν οχι το περσινο.
Ξερεις να καλυπτεις αδυναμιες παικτων μεσα απο την ομαδικη δουλεια.
Αλλα απαιτησε ενα αριστερο χαφ..ειναι κριμα να χαντακωνονται παικτες,ομαδα κι εσυ μαζι απο αυτο.
Ποσο περιεργος ειμαι να σε δω να εχεις ενα ροστερ σαν το περσινο..αν οχι το περσινο.
giapas έγραψε:Νομίζω ότι έχεις 2 βδομάδες να μαζέψεις κάποια πράγματα που πρέπει και να διαχειριστείς όπως πρέπει τις 2 (προφανώς παραπλανητικές) 4αρες
Γιατί προφανώς παραπλανητικές οι 4αρες;Με την Ζίμπρου να το δεχθώ,αλλά σήμερα πριν το γκολ είχαμε δοκάρι,χάσαμε 2 φάσεις σε κενή εστία και στο δεύτερο ημίχρονο σκοράραμε 3 φορές.Πέρα για πέρα δίκαιη και αντιπροσωπευτική η 4αρα σήμερα.
Μπορεί η ισοπαλία με την Καλλονή να είναι σαν ήττα και για μένα,αλλά τα μαθηματικά μιλάνε..Στο +1 φέτος σε σχέση με πέρυσι τέτοια εποχή

Η ομάδα θέλει αριστερό χαφ και οχτάρι.
Άποψη μου είναι πως η σημερινή 4αρα ήταν αντιπροσωπευτική.Με την Ζίμπρου συμφωνώ πως δεν ήταν.
Θεωρητικά βέβαια η περυσινή ομάδα είχε τις δυνατότητες να περάσει με 0-5 από τον ετοιμοθάνατο Πλατανιά,αλλά έχασε 2-1.
Η ομάδα θέλει ενίσχυση,έχει εμφανή κενά,δεν λέω πως κάθε μέρα θα ρίχνει ντόρτια και θα είναι Μπαρτσελόνα,αλλά είναι κακό και να την υποτιμούμε.
Θεωρητικά βέβαια η περυσινή ομάδα είχε τις δυνατότητες να περάσει με 0-5 από τον ετοιμοθάνατο Πλατανιά,αλλά έχασε 2-1.
Η ομάδα θέλει ενίσχυση,έχει εμφανή κενά,δεν λέω πως κάθε μέρα θα ρίχνει ντόρτια και θα είναι Μπαρτσελόνα,αλλά είναι κακό και να την υποτιμούμε.
Odi έγραψε:Η ομάδα θέλει αριστερό χαφ και οχτάρι.
Οντι ο Γκολασα δεν ειναι 8αρι?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rizla την Κυρ 31 Αύγ 2014, 23:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
MANIAKOS έγραψε:Και γιατί μένα παραπλανητικές είναι,η ομάδα δεν έχει τέτοιες δυνατοτητες
Ας τις ρίχνουμε και ας ειναι παραπλανητικές
Βάσει δυνατοτήτων το λέω και όχι ευκαιριών,αξία σήμερα,βέβαια ο πλατανιας κιγο από εθνική Καμερούν ηταν
Odi έγραψε:Η ομάδα θέλει αριστερό χαφ και οχτάρι.
Κραταω αυτο που γραφεις και αφαιρω το 8αρι (εκτος αν ερθει ο Μπαρονι που ειναι αδυνατον αλλα ποτε δεν ξερεις) με αυτον τον Τζανδαρη και τον Σαββιδη που εχει δειξει καλα στοιχεια ειναι κριμα να τους φαει τη θεση ενας τυπου Μακουν ποδοσφαιριστης.
Οποτε αντι για 8αρι θελω στοπερ,οι δουλεμενες ομαδες στα στημενα θα κανουν παρτι μαζι μας.
Το αριστερο εξτρεμ ειναι επιβεβλημενο,αν και τελικα νομιζω οτι με τον Καραγκουνη θα τη βγαλουμε και ειναι πολυ κριμα.
Rizla έγραψε:Odi έγραψε:Η ομάδα θέλει αριστερό χαφ και οχτάρι.
Οντι ο Γκολασα δεν ειναι 8αρι?
Πάρα πολύ σωστή παρατήρηση.Κ εγώ αυτό λέω,πως πρέπει να περιμένουμε να δούμε και τον Γκολάσα,ο οποίος για μένα έχει να δείξει πολλά και να μας ανεβάσει επίπεδο.
Γ αυτό πιστεύω πως πρώτη ανάγκη μας είναι παίκτης στα αριστερά.
obanebane έγραψε:Odi έγραψε:Η ομάδα θέλει αριστερό χαφ και οχτάρι.
Κραταω αυτο που γραφεις και αφαιρω το 8αρι (εκτος αν ερθει ο Μπαρονι που ειναι αδυνατον αλλα ποτε δεν ξερεις) με αυτον τον Τζανδαρη και τον Σαββιδη που εχει δειξει καλα στοιχεια ειναι κριμα να τους φαει τη θεση ενας τυπου Μακουν ποδοσφαιριστης.
Οποτε αντι για 8αρι θελω στοπερ,οι δουλεμενες ομαδες στα στημενα θα κανουν παρτι μαζι μας.
Το αριστερο εξτρεμ ειναι επιβεβλημενο,αν και τελικα νομιζω οτι με τον Καραγκουνη θα τη βγαλουμε και ειναι πολυ κριμα.
Δεν ξέρω για τις στημένες φάσεις,γιατί οι ομάδες που παίξαμε μέχρι τώρα δεν εκτέλεσαν πολλές,για να βγάλω συμπέρασμα..Στα υπόλοιπα συμφωνώ απόλυτα,σαν να τα έγραψα εγώ.
MANIAKOS έγραψε:Βάσει δυνατοτήτων το λέω και όχι ευκαιριών,αξία σήμερα,βέβαια ο πλατανιας κιγο από εθνική Καμερούν ηταν
Τις δυνατότητες τις δείχνει η ομάδα στο γήπεδο..
Αυτό με την δυναμική των αντιπάλων δεν είναι σωστό να το λέμε συνεχώς..Η Ζίμπρου ομάδα γ εθνικής,ο Πλατανιάς εθνική Καμερούν..Τί να κάνουμε,μ αυτές παίζουμε..
-
Δεν μπορώ να καταλάβω από που προκύπτει αυτή η υπερβολική αγάπη κ μαζί
το υπερβολικό μίσος για τον ΑΑ. Για μένα πρέπει να βγει δεύτερος τουλάχιστον
γιατί εκεί τερματίζει η ομάδα τα δύο τελευταία χρόνια, απολογισμός λοιπόν
από δύο αγωνιστικές, μία γκέλα κ μία νίκη που ισοφάρισε τη γκέλα στην έδρα
του. Στο τέλος θα κάνω ταμείο εγώ κ θα διαπιστώσουμε κ ποιος έχει δίκιο
εμείς που αρρωσταίνουμε βλέποντας βασικό τον Τζιόλη κ τον σκόνδρα ή
ο ΑΑ που λέει ότι η ομάδα δεν χρειάζεται μεταγραφές, το Μάιο κρίνονται
πολλά.
ΥΓ Μη φέρει μισή ντουζίνα παίκτες μόνο τον Ιανουάριο!!!!!!!
το υπερβολικό μίσος για τον ΑΑ. Για μένα πρέπει να βγει δεύτερος τουλάχιστον
γιατί εκεί τερματίζει η ομάδα τα δύο τελευταία χρόνια, απολογισμός λοιπόν
από δύο αγωνιστικές, μία γκέλα κ μία νίκη που ισοφάρισε τη γκέλα στην έδρα
του. Στο τέλος θα κάνω ταμείο εγώ κ θα διαπιστώσουμε κ ποιος έχει δίκιο
εμείς που αρρωσταίνουμε βλέποντας βασικό τον Τζιόλη κ τον σκόνδρα ή
ο ΑΑ που λέει ότι η ομάδα δεν χρειάζεται μεταγραφές, το Μάιο κρίνονται
πολλά.
ΥΓ Μη φέρει μισή ντουζίνα παίκτες μόνο τον Ιανουάριο!!!!!!!