Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
chris.paok.mytilene

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Δημοσίευση από chris.paok.mytilene »

Demir έγραψε:Οι εξαιρετικές σχέσεις που διατηρεί η εταιρεία Dony Management (Τζόρτζεβιτς, Νινιάδης, Χατζηνικολάου, Τσουλουκίδης) με τον ΠΑΟΚ έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Πηγή: samolis.blogspot.gr

Δεν σχολιάζω τελευταία παράγραφο... Το παιδί ειναι παικταρας ,τον έχω δει...8 αρι...
Πριν από 5 ακριβώς χρόνια μεγαλομάνατζερ Θεσ/νικίος με αρχικά ΑΤ είχε κατηγορηθεί για διάφορες μη νόμιμες ενέργειες από εισαγγελαία και σε τραπεζικούς του λογαριασμούς είχαν βρεθεί συναλλαγές με τον Τζόρτζεβιτς τον ΠΚ και τον ΘΖ όταν ακόμα ήταν στην ενεργό δράση ..... φαίνεται ότι οι φιλίες και οι άριστες σχέσεις συνεχίζονται και ως ποδοσφαιρικοί παράγοντες ...........σε άλλο επίπεδο .
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

desperando έγραψε:@gabriello
φιλε εγω δεν ειχα καμια ελπιδα οτι θα μεινει ο νατχο.
αυτο που με τρελενει ομως σε αυτην την ομαδα ειναι οτι ο καθενας νομιζει οτι γνωριζει απο ποδοσφαιρο και λεει το μακρι του και το κοντο του.
οταν ακουγα πριν απο κατι μηνες απο κατι δηθεν ψαγμενους οτι ο νατχο ειναι ενας μετριος παικτης και οτι στα λεφτα που ζηταει μπορεις να φερεις πολυ καλυτερο του, μου ανεβαινε η πιεση σε επιπεδα αλογου.
παρε τωρα κανα μακουν με κανα 500αρικο για να στρωσεις χαρακτηρα μαγκα ΠΑΟΚτση
Η τιμή είναι σχετικό πράγμα..η Ρόμα κ η κάτοχος του europa Σεβίλλη πάντως κάπου τόσα του δώσανε, στη δε Ρόμα όταν άκουσαν πόσα αξιώνει τον εαυτό του δεν ξανασχολήθηκαν και κλείσαν τον Κειτά..τι σε κάνει να πιστεύεις ότι εσύ ξέρεις καλύτερα πάνω στα συμβόλαια παικτών από αυτούς?
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Kranatos έγραψε:
desperando έγραψε:τι εγινε ρε μαγκες αυτος ο λιγος κατα πολλους χαφ που η αξια του δεν ειναι για πανω απο 5-6 κατοσταρικα σημερα ειχε 3 γκολ και μια ασιστ?

ρε τον αμπαλο!!!!
Σταμάτα αχάριστε.
Έχουμε τον πρώτο λόγο ακόμα.

Που να έκανε και προετοιμασία το λαμόγιο που κάποιοι μας είπανε πως είναι τεμπέλης και σαν φίρμα δεν κάνει προετοιμασίες, πως όντως η αξία του είναι 200-300-400 άντε 500 χιλιάρικα και πως με τον Μάναντζερ του θα καταστραφεί η καριέρα του.

Στο χωριό μου λένε κάτι για αλεπού και κρεμαστάρια αλλά άντε ας πάει στο διάολο κι αυτό. Να ξέρετε όμως, οι ΑΡΔ δεν φέρουν όλη την ευθύνη. Την έχει και η ΠΑΕ και μαζί με Βρύζα ξαναλέω πως πρέπει να αποχωρήσουν και οι επικοινωνιολόγοι μας οι οποίοι είναι για τον πέο.

200 χρόνια πίσω από το σήμερα.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

chris.paok.mytilene έγραψε:
Demir έγραψε:Οι εξαιρετικές σχέσεις που διατηρεί η εταιρεία Dony Management (Τζόρτζεβιτς, Νινιάδης, Χατζηνικολάου, Τσουλουκίδης) με τον ΠΑΟΚ έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Δεν σχολιάζω τελευταία παράγραφο... Το παιδί ειναι παικταρας ,τον έχω δει...8 αρι...
Πριν από 5 ακριβώς χρόνια μεγαλομάνατζερ Θεσ/νικίος με αρχικά ΑΤ είχε κατηγορηθεί για διάφορες μη νόμιμες ενέργειες από εισαγγελαία και σε τραπεζικούς του λογαριασμούς είχαν βρεθεί συναλλαγές με τον Τζόρτζεβιτς τον ΠΚ και τον ΘΖ όταν ακόμα ήταν στην ενεργό δράση ..... φαίνεται ότι οι φιλίες και οι άριστες σχέσεις συνεχίζονται και ως ποδοσφαιρικοί παράγοντες ...........σε άλλο επίπεδο .
Δεν ξέρω για άλλες.. Ο πιτσιρικάς ειναι εξαιρετικός παικτης,,,
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Superleague & ΠΑΟΚ
Κυριακή, 31 Αυγούστου 2014 - 17:41
από Θάνος Σαρρής
Προτάθηκε ο Ντιακιτέ στον ΠΑΟΚ!
Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός Μοντίμπα Ντιακιτέ, προτάθηκε στον ΠΑΟΚ με την περίπτωση του να εξετάζεται από τους ανθρώπους του «δικεφάλου»!

0
Print
A-
A+
modibo-diakite.jpg

Πληροφορίες από την Ιταλία αναφέρουν πως ο 27χρονος που έμεινε ελεύθερος από την Σάντερλαντ βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ, αλλά και της Φιορεντίνα στην οποία αγωνίστηκε πέρσι ως δανεικός και επιθυμεί την απόκτηση του με μεταγραφή. Ο Ντιακιτέ έχει ύψος 1.93εκ. και αγωνίστηκε στο παρελθόν με επιτυχία στο Καμπιονάτο καθώς φόρεσε για 7 χρόνια την φανέλα της Λάτσιο!

Διάβασε περισσότερα στο: Προτάθηκε ο Ντιακιτέ στον ΠΑΟΚ! | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Καποτε ειχα διαβασει για Σταυροπουλο και Σουνα....οτι ειναι ταλεντα και καλα θα ηταν να τα αποκτησουμε..
και καλα ο Νινιαδης και ο Τζορτζεβιτς τον κτιστοπουλο αντι στον ολυμπιακοτον φερανε σε μας.?
Πολυ περιεργα τα πραματα
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Μπορει να μην ηθελε να παει... Θεσσαλονικιός ειναι... Αυτό που λέω εγώ που τον έχω δει ,ειναι οτι το παιδί αξίζει και καλώς ήρθε... Αν παίξει η οχι μεγάλη μπάλα θα φανεί...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ο Σταυρόπουλος παραμένει στον Άρη.. Δεν τον έχω δει πολύ, αλλά έχω την εντύπωση ότι είναι ένας πιο ουσιώδης (και λίγο νεότερος) Πόποβιτς.. Θα τον ήθελα εδώ.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

pisakaipoupoula έγραψε:
desperando έγραψε:@gabriello
φιλε εγω δεν ειχα καμια ελπιδα οτι θα μεινει ο νατχο.
αυτο που με τρελενει ομως σε αυτην την ομαδα ειναι οτι ο καθενας νομιζει οτι γνωριζει απο ποδοσφαιρο και λεει το μακρι του και το κοντο του.
οταν ακουγα πριν απο κατι μηνες απο κατι δηθεν ψαγμενους οτι ο νατχο ειναι ενας μετριος παικτης και οτι στα λεφτα που ζηταει μπορεις να φερεις πολυ καλυτερο του, μου ανεβαινε η πιεση σε επιπεδα αλογου.
παρε τωρα κανα μακουν με κανα 500αρικο για να στρωσεις χαρακτηρα μαγκα ΠΑΟΚτση
Η τιμή είναι σχετικό πράγμα..η Ρόμα κ η κάτοχος του europa Σεβίλλη πάντως κάπου τόσα του δώσανε, στη δε Ρόμα όταν άκουσαν πόσα αξιώνει τον εαυτό του δεν ξανασχολήθηκαν και κλείσαν τον Κειτά..τι σε κάνει να πιστεύεις ότι εσύ ξέρεις καλύτερα πάνω στα συμβόλαια παικτών από αυτούς?
και συ που ξερεις ποσα δινανε η ρομα και σεβιλη?
μηπως ειχες αναλαβει τις διαπραγματευσες?

εγω σου λεω οτι η σεβιλη δεν ασχοληθηκε ποτε γιατι τον ειχε 5η 6η επιλογη και η δε ρομα δεν ασχοληθηκε γιατι δεν ηθελε να δωσει την μια απο τις δυο θεσεις ξενων που εχουν στην ιταλια στον νατχο.απο την στιγμη επσης που η μια θεση ξενου ειναι καπαρωμενη απο τον μαικον.

και ναι βαση της λογικη σου η ρομα εδωσε 1,5 μυριο συμβοαλαιο στον μανωλα και στον νατχο προτεινε 5 κατοσταρικα. ναγελασω τωρα ή στο επομενο χατ τρικ του νατχο?
chris.paok.mytilene

Δημοσίευση από chris.paok.mytilene »

Demir έγραψε:
chris.paok.mytilene έγραψε:

Δεν ξέρω για άλλες.. Ο πιτσιρικάς ειναι εξαιρετικός παικτης,,,
Ο μικρός μακάρι .... δεν αμφιβάλω. Απλά δείχνω ότι υπάρχουν συγκοινωνούντα δοχείο με παιδιά του γαύρου και της διοίκησης έτσι δικαιολογούνται οι πολλοί αργόμισθοι παράγοντες που έχουν μαζευτεί στην ομάδα
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

ο κτιστοπουλος εχει παρα πολυ καλο ονομα σε αυτες τις ηλικιες
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

desperando έγραψε: και συ που ξερεις ποσα δινανε η ρομα και σεβιλη?
μηπως ειχες αναλαβει τις διαπραγματευσες?

εγω σου λεω οτι η σεβιλη δεν ασχοληθηκε ποτε γιατι τον ειχε 5η 6η επιλογη και η δε ρομα δεν ασχοληθηκε γιατι δεν ηθελε να δωσει την μια απο τις δυο θεσεις ξενων που εχουν στην ιταλια στον νατχο.απο την στιγμη επσης που η μια θεση ξενου ειναι καπαρωμενη απο τον μαικον.

και ναι βαση της λογικη σου η ρομα εδωσε 1,5 μυριο συμβοαλαιο στον μανωλα και στον νατχο προτεινε 5 κατοσταρικα. ναγελασω τωρα ή στο επομενο χατ τρικ του νατχο?
Άρα σύμφωνα με τα τελευταία που λες μάλλον δεν είναι τόσο μεγάλο κελεπούρι ο Νάτχο για να τον έχουν σοβαρές ομάδες του πεταματού.. :D
Εγώ ξέρω ότι η ρόμα ενδιαφέρθηκε, ξέρω ότι αυτός ήθελε να πάει, βρέθηκαν με τον εκπρόσωπό του κ μια βδομάδα μετά ή Ρόμα έκλεισε τον Κειτά, τα υπόλοιπα συζήτα τα με τον Πρόντι εγώ τι να σ πω..
Τεσπα για να το λήξουμε, εσύ πιστεύεις ότι ο Νάτχο κοστίζει τόσα, αλλος πιστεύει ότι ο Νάτχο δεν αξίζει τόσα, όποιος διαφωνεί μαζί σου δεν είναι άσχετος κ εσύ ο σχετικός κ δεν είναι ανάγκη να τους ειρωνεύεσαι...να συμφωνήσουμε ότι είμαστε όλοι άσχετοι κ κάνουμε μια καφενειακού επιπέδου συζήτηση σ ένα φιλόξενο σαιτ
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Εγώ θα επερνα κ Σταυρόπουλο ,1 χρόνο Αιγινιακό... Εχει καλά στοιχεία..
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Athens έγραψε:Καποτε ειχα διαβασει για Σταυροπουλο και Σουνα....οτι ειναι ταλεντα και καλα θα ηταν να τα αποκτησουμε..
και καλα ο Νινιαδης και ο Τζορτζεβιτς τον κτιστοπουλο αντι στον ολυμπιακοτον φερανε σε μας.?
Πολυ περιεργα τα πραματα
Τον Σουνά τον έχει ξεχωρίσει κ ο Κωστίκος εδώ και χρόνια, πέρσι πήρε αρκετά παιχνίδια αλλά δεν πολυφάνηκε ιδιαίτερα, ακούγεται ότι είναι αξιόλογος πάντως..ο Σταυρόπουλος δεν πολυέπαιξε ούτε στον περσινό ρούλη, άρα μάλλον ο Σουνάς είναι πιο αξιόλογος
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

ρε παιδια τι αλογο ειναι αυτος ο Ντιακιτε? πω πω!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”