Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
arisk

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από arisk »

Οταν με την Καλονη εισαι άθλιος και δηλώνεις οτι ο διαιτητής έπαιζε 100-0 τι μηνυμα περνάς στους παίκτες σου...; Προφανώς οχι να μην ασχολουνται με τους διαιτητές...

Στο εξωαγωνιστικό κομμάτι και στην κερκίδα σαφώς και δεν ετεροπροσδιοριζεσαι, άλλωστε με ποιον να συγκριθεις με αυτούς που κανουν κερκίδα με μικρόφωνα και εκδρομές με έξοδα της διοίκησης ή με τους ανυπαρκτους...; Στο αγωνιστικό κομμάτι ομως αναγκαστικά θα κριθεις και σε σχέση με αυτούς που εχεις να αντιμετωπίσεις... Άλλωστε το κύριο επιχείρημα όσων ειναι ικανοποιημένοι με το ροστερ, ειναι το χαμηλό επίπεδο των αντιπάλων μας και το οτι ο οσφπ ειναι εκτός συναγωνισμού λόγω διαιτησίας και ομάδων δορυφόρων, οποτε είτε το θελουμε είτε οχι, οι συγκρίσεις με ολους (πανω και κατω) ειναι αναπόφευκτες και εύλογες...

Ο Μακης ο Μαναβης ζούσε σε μια αλλη εποχή, σε μια αλλη Ελλαδα, σε εναν άλλο κόσμο, με εναν άλλο ΠΑΟΚ, σε μια αλλη Τούμπα, μια εντελως διαφορετική ζωή... Δεν υπαρχει καμια απολύτως συσχέτιση με την σημερινή πραγματικότητα, καλώς ή κακως, είτε το θελουμε είτε οχι... Οποτε ας τον αφήσουμε ήσυχο γιατι δεν προσφέρουμε τιποτα ούτε σε αυτόν, ούτε στη συζήτηση...
buffos

Δημοσίευση από buffos »

arisk , υπάρχει μια μικρή σχέση στις δύο εποχές. Την δεκαετία εκείνη ζήσαμε την δημιουργία της μεσαίας τάξης, με ότι σημαίνει αυτό για την βία και τους βολεμένους.
Τώρα ζούμε τον θάνατο της. Οπότε μια μικρή σχέση υπάρχει στις εποχές, αλλά μέχρι εκεί.

Συμφωνώ απόλυτα Φυσικά σε αυτά που γράφεις
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Ανοίγεις μεγάλη συζητηση φιλε, κοινωνικοπολιτικοοικονομικη και μαλιστα στο topic του Αγγελου, οποτε ας όψεται... :D

Και ενα άλλο που δεν καταλαβα ρε Άγγελε, τι εκανε ο Αθανασιαδης τόση ωρα στο κεντρο ως κεντρικός χαφ...; :roll:
buffos

Δημοσίευση από buffos »

Εδώ υπάρχει εξήγηση. Έβαζε τους δύο κοντούς σαν φορ να πάρουν θέση τα σέντερ μπακ και έκοβε μετά μέσα στις σέντρες για να δημιουργήσει ανισορροπία και μην τον πιάνουν τα ψηλά στόπερ

Εκεί καλά έκανε. Είχε λογική
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Δεν έκοβε ρε φιλε στο χρονικό διάστημα στο οποιο αναφέρομαι, ηταν στατικος σε φαση επίθεσης και άμυνας, ως κεντρικός...
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

arisk έγραψε: Και ενα άλλο που δεν καταλαβα ρε Άγγελε, τι εκανε ο Αθανασιαδης τόση ωρα στο κεντρο ως κεντρικός χαφ...; :roll:
Αυτό που ζήτησε να κάνει και δεν (μπορούσε; ήθελε; κατάλαβε;) έκανε ο Φακούντο Περέιρα. Να βγει ο ένας από τους δύο επιθετικούς από το κουτί για να βοηθήσει στην κυκλοφορία της μπάλας.
Το είχε δοκιμάσει πρόπερσι και ο Δώνης, έχοντας target man τον Σαλπιγγίδη (λόγω σωματοδομής, μήν γελάτε), με εντυπωσιακά - για την καταπολέμηση της αϋπνίας - αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

σσσς'ωραιος...! :lol:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: Απ: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από desperando »

buffos έγραψε:
desperando έγραψε:
buffos έγραψε:Όπως τα λέει ο arisk.
Μπορεί ο χοντρός να έριξε λεφτά για να χτίσει ένα παρακράτος, αλλά τα έδωσε και το έχτισε. Το ότι αγοράζει ότι κινείται στην Ελλάδα για να έχει τανακια παντού, είναι επένδυση.

Αυτός είναι ένας τρόπος.
κανείς λάθος δεν είναι καθόλου επένδυσή αυτό,εξαγορά ονομάζεται και είναι ποινικα κολασιμο και σε οποιαδήποτε ευνομούμενη χώρα καταδικαζεσαι σαν κοινός εγκληματίας.
δεν θα επιδοκίμαζουμε και τις παρανομίες τώρα
Despe σε έχω για έξυπνο και σοβαρό. Ποια μεγάλη εταιρεία στον κόσμο τα κάνει όλα με το σταυρό στο χέρι; ακόμη και έτσι, με μια ομάδα με το διπλό μπάτζετ από τον οσφπ, δηλαδή αυτά που πηγαίνουν σε βρωμοδουλειες να πάνε σε επένδυση, δεν θα έπαιρνες το πρωτάθλημα? Αν όχι την πρώτη, την δεύτερη φορά...?
Αλλά εμείς δοκιμάσαμε μια φορά με το μισο μπάτζετ και επειδή αποτύχαμε τα παράτησε τελείως. Είναι έτσι η Όχι;
την ημερα που θαδω την ομαδα ως εταιρια σιγουρα δεν θα ξανασχοληθω με τον ΠΑΟΚ.

οσο για τους τιτλους προσωπικα για μενα μιλωντας στα @@ τους εχω γραμμενους.
εγω πηρα τιτλο το 09-10
το ταξιδι που εκανα εγω εκεινη τη σεζον η γκ@λα που ειχα,η προσμονη γιανα δω την ομαδα, η απογοητευση οταν τελειωνε το 90λεπτο γιατι δεν ειχα υπομονη να περιμενω μια βδομαδα για να ξαναδω ΠΑΟΚΑΡΑ, οι μερες που μετρουσα και οι ωρες σαν τον φανταρο που περιμενει να απολυθει ολα αυτα τα συναισθηματα κανενα ψευτοπρωταθλημα του γαυρου δεν μπορεινα μου τα δωσει
buffos

Re: Απ: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από buffos »

desperando έγραψε: την ημερα που θαδω την ομαδα ως εταιρια σιγουρα δεν θα ξανασχοληθω με τον ΠΑΟΚ.

οσο για τους τιτλους προσωπικα για μενα μιλωντας στα @@ τους εχω γραμμενους.
εγω πηρα τιτλο το 09-10
το ταξιδι που εκανα εγω εκεινη τη σεζον η γκ@λα που ειχα,η προσμονη γιανα δω την ομαδα, η απογοητευση οταν τελειωνε το 90λεπτο γιατι δεν ειχα υπομονη να περιμενω μια βδομαδα για να ξαναδω ΠΑΟΚΑΡΑ, οι μερες που μετρουσα και οι ωρες σαν τον φανταρο που περιμενει να απολυθει ολα αυτα τα συναισθηματα κανενα ψευτοπρωταθλημα του γαυρου δεν μπορεινα μου τα δωσει

Μάλλον έχουμε κάποια διαφορά ηλικίας.
Άβαταρ μέλους
mariotsaggal91

Δημοσίευση από mariotsaggal91 »

arisk έγραψε:Εκανε 14 μεταγραφες, πλήρωσε περιπου 7εκ.€ και τα συμβόλαια τους ειναι περιπου 8εκ.€ συν την εφορία. Επίσης οταν παίρνεις λεφτα δεν τα ρίχνεις ολα στο να αγοράζεις νέους παίκτες, καλύπτεις και την προηγούμενη επένδυση που έκανες για μα φέρεις τους υπάρχοντες. Επίσης με τα δικά μας κακως κείμενα μην ξεχνάτε και αυτα που ξέρετε, τι σημαίνει επένδυση; Επένδυση σημαίνει βάζω λεφτα για να παρω περισσοτερα. Ο χοντρός εβαλε λεφτα, πήρε τη μισή Ελλαδα και αρκετούς ξένους και πήρε πισω περισσοτερα. Τωρα απο τα λεφτα που πήρε, κάλυψε την προηγούμενη επένδυση, εκανε μια νέα αποκτώντας άλλους 14 παίκτες και τσέπωσε και ενα χοντρό πακέτο στις αβυσσαλέα βαθιές τσέπες του.
Ενδιάμεσα πήρε όσα Ελληνικά πρωταθλήματα βρήκε μπροστα του, εκανε αξιοπρεπή πορεία στο CL και εξαγόρασε τη μισή Ελλαδα.

Αν δε λεγεται αυτο επένδυση, τοτε τι λεγεται επένδυση;

Υ.Γ. Επένδυση ίσον κέρδος, μην ξεχνιέστε...
Υ.Γ.2 By the way, ο Αφελαι δεν ειναι δανεικός και ο ΝΝτιγκα αποκτήθηκε. Αν και δεν ειναι εκει το θεμα. Πήρε 14 παίκτες, οι μισοί θα του παίξουν, απο αυτούς τους μισους θα τους πουλήσει, ενώ απο τους άλλους μισους που δεν θα του παίξουν, τους μίσους θα τους σπρώξει εξω και με τους άλλους μίσους θα τροφοδοτήσει ομαδες δορυφόρους ώστε να τις ελέγχει...
.

Θα του παίξουν οι 3,5; Και θα πουλήσει εξω τους άλλους μίσους 3,5; Μου θύμισες ενα φίλο που έλεγε "γνώρισα τους μίσους απο εσάς, το μισό απο όσο θα ηθελα και αγαπώ τους μισους απο εσάς το μισό απο όσο αξίζετε. :lol:

Ελα πλάκα κανω σύμφωνω απόλυτα οτι η επένδυση για να αποδώσει θελει άνοιγμα, όσο μεγαλύτερο το άνοιγμα τόσο περισσότερες προϋποθέσεις επιτυχίας, τόσο μεγαλύτερα οφέλη αλλα και μεγαλύτερη ζημιά σε περίπτωση αποτυχίας. Στο χρεοκοπημένο ποδόσφαιρο της Ελλάδας του 2014 θα εκανες εσυ η κανένας απο εμάς άνοιγμα εκατομμυρίων χωρίς πιθανότητες Τσου λου; Και με νωπές τις μνήμες απο το περσινό κάζο; Σε εκανε πλάκα μια ομαδα με το 1/3 του Μπάτζετ σου που πήρε αδειοδότηση απο το φωταγωγο του νομου, πήρες προπονητή του 1,6 εκατ αν θυμάμαι καλα και στήθηκε μηχανισμός ολόκληρος να στον βγάλουν άχρηστο γιατι δεν παίρνανε SMS τις ενδεκάδες. Θα ξανάδινε κανεις μας τόσα λεφτά;; Κανένας, στο υπογράφω εγω κανένας. Εδώ ομαδα στο στοίχημα χάνεις και για να την ξανά εμπιστευτείς περιμένεις κανά δίμηνο, τωρα τι να λεμε.
Άβαταρ μέλους
Thracian

Δημοσίευση από Thracian »

stephanos έγραψε:
arisk έγραψε: Και ενα άλλο που δεν καταλαβα ρε Άγγελε, τι εκανε ο Αθανασιαδης τόση ωρα στο κεντρο ως κεντρικός χαφ...; :roll:
Αυτό που ζήτησε να κάνει και δεν (μπορούσε; ήθελε; κατάλαβε;) έκανε ο Φακούντο Περέιρα. Να βγει ο ένας από τους δύο επιθετικούς από το κουτί για να βοηθήσει στην κυκλοφορία της μπάλας.
Το είχε δοκιμάσει πρόπερσι και ο Δώνης, έχοντας target man τον Σαλπιγγίδη (λόγω σωματοδομής, μήν γελάτε), με εντυπωσιακά - για την καταπολέμηση της αϋπνίας - αποτελέσματα.
στεφανε σωστα αλλα το βασικό ζητημα ηταν ΚΑΙ να αποφορτισθεί το κουτί απο τα πολλά κορμιά που μαζευαν οι μολδαβοι για να υπαρξει χωρος να πει η μπαλα μέσα

πολλες φορες - το ακουγα και εγω τριγυρω οταν εβλεπα το ματς - υπάρχει γκρίνια (δεν αναφερομαι στον αρισκ εννοείται) χωρίς καν να υπάρξει σκεψη
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Ο Κλαους ομως ηταν ο πιο ακατάλληλος παίκτης να τραβηχτει εξω δεδομένου οτι ειναι "άμπαλος"... Επίσης, οπως έγραψα και σε άλλο topic, απο τη στιγμή που δεν τον ακολούθησε κανενας αμυντικός στην κίνηση του προς το κεντρο, ποιο το νόημα να μειωθούν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στο κουτί χωρις να μειωθούν ανάλογα και οι αμυντικοί...; Βγαίνει ενας επιθετικός προς τα εξω για να ανοίξει χώρους οταν ξερει οτι θα τον ακολουθήσει και ο αμυντικός (by the way δεν θα ξεχάσω ποτε τη φαση με το Ζαρντελ και τον Ανατολάκη που τον κλωτσούσε ως το κεντρο το ταγάρι χωρις να καταφέρει ποτε να του παρει τη μπάλα :lol: )...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Μπορεί αμυντικό νόημα μα είχε περιςοτερο παρά επιθετικο
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Ευχαριστώ τον Πλατανια που μου έδωσε δουλειά και είμαι στον ΠΑΟΚ τώρα!
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Μπράβο Άγγελε!
Καλύτερη στιγμή η φωνή στον Κάτσε να σηκωθεί και να μαρκαρει στο 80 φεύγα και ενώ το σκόρ είναι ήδη στο 0-4
Έτσι θέλω τον ΠΑΟΚ, μαχητή σε όλο το μάτς και ΝΙΚΗΤΗ!
Τα καλύτερα έρχονται, αλλά θέλουμε δουλειά ακόμα!
Καλό κουράγιο Άγγελε!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”