Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
Τί έγινε ρε παιδιά,αυτή η υπεργαλαξιακή ομάδα των 7 θαλασσών και των 5 ηπείρων με τον δεμένο κορμό και το κλάσεις ανώτερο ρόστερ δεν μπόρεσε να κερδίσει το Αγρίνιο;Τί μου λέτε,εξεπλάγην..Μπορεί να έχει να κάνει με το γεγονός οτι το Αγρίνιο δεν κατέβηκε για να χάσει ή με το γεγονός οτι είναι οικονομικά βιώσιμο χωρίς δανεικούς και ιστορίες..Λέω εγώ τώρα.
Όλοι είδαμε και σήμερα οτι δεν υπάρχει περίπτωση δεν χάσει ο γαύρος άλλους βαθμούς.7 λεπτά καθυστερήσεις έδωσε για τον Θεό δηλαδή..
Καμιά κλήση της ΕΠΟ για απολογία στον κυρ Σαββα θα υπάρξει ή αυτός μπορεί να δηλώνει οτι θέλει;
Ο αρχιδιαιτητής τί λέει,όλα καλά;Στην Σκωτία τί καιρό κάνει;
Ο Σαρρής θα βγάλει ανακοίνωση κατά του Ολυμπιακού για τις δηλώσεις Θεοδωρίδη;Περιμένω με αγωνία..
Πρωτάθλημα μπορεί να μην πάρω,αλλά αυτό το κόκκινο σίχαμα στην Τούμπα θα το ξεφτιλίσω.
Α ρε φουκαρά Ιβάν που έμπλεξες...
Όλοι είδαμε και σήμερα οτι δεν υπάρχει περίπτωση δεν χάσει ο γαύρος άλλους βαθμούς.7 λεπτά καθυστερήσεις έδωσε για τον Θεό δηλαδή..
Καμιά κλήση της ΕΠΟ για απολογία στον κυρ Σαββα θα υπάρξει ή αυτός μπορεί να δηλώνει οτι θέλει;
Ο αρχιδιαιτητής τί λέει,όλα καλά;Στην Σκωτία τί καιρό κάνει;
Ο Σαρρής θα βγάλει ανακοίνωση κατά του Ολυμπιακού για τις δηλώσεις Θεοδωρίδη;Περιμένω με αγωνία..
Πρωτάθλημα μπορεί να μην πάρω,αλλά αυτό το κόκκινο σίχαμα στην Τούμπα θα το ξεφτιλίσω.
Α ρε φουκαρά Ιβάν που έμπλεξες...
-
Asimos
Που ξέρεις; Μπορεί ο Ιβαν να γουστάρει απλώς να πετάει 6 μύρια το χρόνο για να ξεφτιλίζει με κάθε πιθανό τρόπο το κόκκινο σίχαμα.
Κύριοι, θα το ξαναγράψω πολλάκις. Αν μπει ο Φαταούλ ποτέ φυλακή αυτοί θα είναι απ' έξω και θα φωνάζουν ΥΠΕΡ του.
Τα μισά βόδια τους ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ για το τι συμβαίνει με τις απομαγνητοφωνήσεις της ΕΥΠ.
Κύριοι, θα το ξαναγράψω πολλάκις. Αν μπει ο Φαταούλ ποτέ φυλακή αυτοί θα είναι απ' έξω και θα φωνάζουν ΥΠΕΡ του.
Τα μισά βόδια τους ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ για το τι συμβαίνει με τις απομαγνητοφωνήσεις της ΕΥΠ.
Ομάδα δεν ξέρω.desperando έγραψε:να γινω λιγοεριστικος εγω?
ειμαστε καλυτερη ομαδα απο τον παναιτωλικο εμεις?
Πάντως ο Παναιτωλικός δεν έχει ούτε Κλάους, ούτε Μαντούρο.
Και για να γίνω κι εγώ λίγο εριστικός.
- Ekatnetworkltd
Ποιά μισά ρε Asime,όλα!Και βόδη είσαι εσύ που το διάβασες και έχασες το χρόνο σου!Asimos έγραψε:Που ξέρεις; Μπορεί ο Ιβαν να γουστάρει απλώς να πετάει 6 μύρια το χρόνο για να ξεφτιλίζει με κάθε πιθανό τρόπο το κόκκινο σίχαμα.
Ο γαβρος είναι σε τρομερές αλλαγές μη χαιρομαστε τσάπα..μονάδες κ υλικό εχει
Εγινε κάτι ?stephanos έγραψε:Ομάδα δεν ξέρω.desperando έγραψε:να γινω λιγοεριστικος εγω?
ειμαστε καλυτερη ομαδα απο τον παναιτωλικο εμεις?
Πάντως ο Παναιτωλικός δεν έχει ούτε Κλάους, ούτε Μαντούρο.
Και για να γίνω κι εγώ λίγο εριστικός.Βέβαια, μέχρι μεθαύριο, μπορεί να μήν τους έχουμε ούτε εμείς.
«Πολλά συγχαρητήρια στον κόσμο. Μακάρι να έχουμε την ίδια στήριξη και με τις πιο μικρές ομάδες. Χτίζουμε μία νέα ομάδα και χρειαζόμαστε την στήριξη του κόσμου» είπε αρχικά ο τεχνικός του Παναιτωλικού και συνέχισε: «Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει βρει ακόμη τα πατήματά του, αλλά πιστεύω ότι στη συνέχεια θα βελτιωθεί πολύ και δεν θα μπορεί να τον αντιμετωπίσει εύκολα καμία Ελληνική ομάδα».
«Στο πρώτο ημίχρονο δουλέψαμε πάρα πολύ και ελέγξαμε την επίθεση του Ολυμπιακού. Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα και είχαμε 2-3 ευκαιρίες να σκοράρουμε. Στην επανάληψη αποσυντονιστήκαμε από το γκολ του Κασάμι, αλλά βοηθηθήκαμε πολύ από τις αλλαγές και δη από τον Θεοδωρίδη, τον οποίο περιμένουμε να ετοιμαστεί 100%».
Όσο για τα παράπονα που έχει ο Ολυμπιακός από την διαιτησία τόνισε: «Η διαιτησία δεν έκρινε το αποτέλεσμα. Ίσα ίσα που δόθηκαν πάρα πολλά φάουλ στον Ολυμπιακό, φάουλ που δεν δίνονται σε υψηλό επίπεδο. Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να έχει παράπονο από τη διαιτησία».
Μάκης Χάβος...
«Στο πρώτο ημίχρονο δουλέψαμε πάρα πολύ και ελέγξαμε την επίθεση του Ολυμπιακού. Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα και είχαμε 2-3 ευκαιρίες να σκοράρουμε. Στην επανάληψη αποσυντονιστήκαμε από το γκολ του Κασάμι, αλλά βοηθηθήκαμε πολύ από τις αλλαγές και δη από τον Θεοδωρίδη, τον οποίο περιμένουμε να ετοιμαστεί 100%».
Όσο για τα παράπονα που έχει ο Ολυμπιακός από την διαιτησία τόνισε: «Η διαιτησία δεν έκρινε το αποτέλεσμα. Ίσα ίσα που δόθηκαν πάρα πολλά φάουλ στον Ολυμπιακό, φάουλ που δεν δίνονται σε υψηλό επίπεδο. Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να έχει παράπονο από τη διαιτησία».
Μάκης Χάβος...
Πάντως όλοι λένε εδώ κάτω για τον χοντρό που δε βάζει λεφτά. Φανατικοί, όχι φίλαθλοι
Ανακοινώθηκε ο Χολέβας με 1 εκ στην ρομα...
Ηθελε να φύγει απο περσυ και επικαλούνταν προβλήματα ...φέτος ήταν αδιάφορος στην προετοιμασία ,...
Γίνονται αυτά στον γαβρο ρε παιδια!!!!;;;
Ηθελε να φύγει απο περσυ και επικαλούνταν προβλήματα ...φέτος ήταν αδιάφορος στην προετοιμασία ,...
Γίνονται αυτά στον γαβρο ρε παιδια!!!!;;;
-
Asimos
Ekatnetworkltd έγραψε:Ποιά μισά ρε Asime,όλα!Και βόδη είσαι εσύ που το διάβασες και έχασες το χρόνο σου!Asimos έγραψε:Που ξέρεις; Μπορεί ο Ιβαν να γουστάρει απλώς να πετάει 6 μύρια το χρόνο για να ξεφτιλίζει με κάθε πιθανό τρόπο το κόκκινο σίχαμα.
Εγω τους βλεπω καθε μέρα. Επειδή όμως είναι ο Τάκης, ο Λάκης, ο Μάκης και Πάκης τα βόδια και επειδη τους βλέπω κάθε μέρα δεν εμβαθύνω τη συζήτηση που θα οδηγήσει σε καβγά. Καλή η τρέλα αλλά είμαστε και εκτός έδρας. Δεν περιμένω το Σάββα να τα μάθω, τους ακούω κάθε πρωί στη δουλεια.
Στο διατάυτα, το καλό που έχει κάνει ο ΑΑ να τους θεωρεί όλους φαβορί με βολεύει...
Εδιτ: Ότι θα έκανα παράθεση σε λάθος ποστ, δεν το φανταζόμουν ποτέ. Με ζάλισε ο θρήνος.
- mariotsaggal91
Ο γαύρος καθε χρόνο επεδίωκε τέτοια ματς στην αρχή του καθε πρωταθλήματος παιδια... Να φάνε ξύλο, να μην κερδίσουν ώστε να καρατομησουν διαιτητή, ετσι μη νομίζει ο μέσος έλληνας διαιτητακος οτι έχουν αλλάξει τα κοζια η οτι δεν έχουν γνώση οι "φυλακές". Θυμάμαι με τη γριά ενα τετοιο ματς παραπροπερσι, ενα με τον ΟΦΗ πρόπερσι που γράφανε σε γαβρους και πρωκταθλητες "αφού γυρίσαμε με 5 άτομα νοσοκομείο καλα ήταν", Παναιτωλικό πάλι περσι...
Μη χαίρεστε πολυ με την απώλεια βαθμών του γκει το πιο πιθανόν ειναι να ειναι προσχεδιασμένη.
Μη χαίρεστε πολυ με την απώλεια βαθμών του γκει το πιο πιθανόν ειναι να ειναι προσχεδιασμένη.
- Black&White
mariotsaggal91 έγραψε: Μη χαίρεστε πολυ με την απώλεια βαθμών του γκει το πιο πιθανόν ειναι να ειναι προσχεδιασμένη.
Να χαρώ λίγο τουλάχιστον; Ή εννοείς πως έπρεπε να θέλω να κερδίσει ο γαύρος;
Μήπως το έχουμε παρακάνει με τις θεωρίες συνωμοσίας; Όλα προσχεδιασμένα , μην ασχολείστε με το γαύρο ,ο φαταούλ αυτό ,ο Θεοδωρίδης εκείνο. Ας δούμε και λίγο μπαλίτσα ρε . Μόνο με τα λεφτά του Ιβάν ασχολούμαστε και με τη διαιτησία.
Ρίξτε μια τριάρα στον Πλατανιά να είμαστε μπροστά απ' το γαύρο για δύο εβδομάδες .
Ρίξτε μια ματιά στα σημερινά πρωτοσέλιδα και δείτε πόσο κατευθυνόμενα είναι για ακόμη μια φορά..Αστεία πράγματα,σχεδιασμένα για πρόβατα και αφελείς.
- mariotsaggal91
Κοιτά αδερφέ δεν εννοώ να λύπηθεις το διατύπωσα εγω λάθος. Όλοι μας χαρήκαμε εννοώ οτι δυστυχώς αυτη η ισοπαλία δεν σημαινει οτι άρχισε να διαλύεται ο θίασος η οτι έγινε κανένα θαύμα και τελικα με νίκη ισοβαθμουμε άρα των πρωταθλημα ξεκινάει απο την αρχή (άρα με εναν άσο στην τούμπα και ενα χ στο Καραϊσκάκη είμαστε ηδη στο συν 4 και αλλα τέτοια ρομαντικά δικα μας. Μη νομίζεις όλοι και εγω φυσικα ετσι σκέφτομαι αλλα τι να κανουμε....Black&White έγραψε:mariotsaggal91 έγραψε: Μη χαίρεστε πολυ με την απώλεια βαθμών του γκει το πιο πιθανόν ειναι να ειναι προσχεδιασμένη.
Να χαρώ λίγο τουλάχιστον; Ή εννοείς πως έπρεπε να θέλω να κερδίσει ο γαύρος;
Μήπως το έχουμε παρακάνει με τις θεωρίες συνωμοσίας; Όλα προσχεδιασμένα , μην ασχολείστε με το γαύρο ,ο φαταούλ αυτό ,ο Θεοδωρίδης εκείνο. Ας δούμε και λίγο μπαλίτσα ρε . Μόνο με τα λεφτά του Ιβάν ασχολούμαστε και με τη διαιτησία.
Ρίξτε μια τριάρα στον Πλατανιά να είμαστε μπροστά απ' το γαύρο για δύο εβδομάδες .