Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
arisk

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από arisk »

Εκανε 14 μεταγραφες, πλήρωσε περιπου 7εκ.€ και τα συμβόλαια τους ειναι περιπου 8εκ.€ συν την εφορία. Επίσης οταν παίρνεις λεφτα δεν τα ρίχνεις ολα στο να αγοράζεις νέους παίκτες, καλύπτεις και την προηγούμενη επένδυση που έκανες για μα φέρεις τους υπάρχοντες. Επίσης με τα δικά μας κακως κείμενα μην ξεχνάτε και αυτα που ξέρετε, τι σημαίνει επένδυση; Επένδυση σημαίνει βάζω λεφτα για να παρω περισσοτερα. Ο χοντρός εβαλε λεφτα, πήρε τη μισή Ελλαδα και αρκετούς ξένους και πήρε πισω περισσοτερα. Τωρα απο τα λεφτα που πήρε, κάλυψε την προηγούμενη επένδυση, εκανε μια νέα αποκτώντας άλλους 14 παίκτες και τσέπωσε και ενα χοντρό πακέτο στις αβυσσαλέα βαθιές τσέπες του.
Ενδιάμεσα πήρε όσα Ελληνικά πρωταθλήματα βρήκε μπροστα του, εκανε αξιοπρεπή πορεία στο CL και εξαγόρασε τη μισή Ελλαδα.

Αν δε λεγεται αυτο επένδυση, τοτε τι λεγεται επένδυση;

Υ.Γ. Επένδυση ίσον κέρδος, μην ξεχνιέστε...
Υ.Γ.2 By the way, ο Αφελαι δεν ειναι δανεικός και ο ΝΝτιγκα αποκτήθηκε. Αν και δεν ειναι εκει το θεμα. Πήρε 14 παίκτες, οι μισοί θα του παίξουν, απο αυτούς τους μισους θα τους πουλήσει, ενώ απο τους άλλους μισους που δεν θα του παίξουν, τους μίσους θα τους σπρώξει εξω και με τους άλλους μίσους θα τροφοδοτήσει ομαδες δορυφόρους ώστε να τις ελέγχει...
buffos

Δημοσίευση από buffos »

Όπως τα λέει ο arisk.
Μπορεί ο χοντρός να έριξε λεφτά για να χτίσει ένα παρακράτος, αλλά τα έδωσε και το έχτισε. Το ότι αγοράζει ότι κινείται στην Ελλάδα για να έχει τανακια παντού, είναι επένδυση.

Αυτός είναι ένας τρόπος.

Ας μας δείξει ο Ιβαν άλλο τρόπο να επενδύσει τα χρήματα του και μετά να πουλάει και να πάρει πίσω.

Εδώ βλέπουμε ότι είναι σφιχτός με τα χρήματα. Έτσι δεν πας πουθενά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος buffos την Σάβ 30 Αύγ 2014, 19:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

αν και δεν είναι εκεί τι θέμα όπως είπες εγώ προτιμώ να πιστεύω τις ομάδες των ποδοσφαιριστών οι οποίες δήλωσαν δανεισμό.
από κει και πέρα εγώ σαν οπαδός αν ο ιδιοκτήτης της ομάδας μου έβγαζε 65 μύρια σε ένα 6μηνο και μου έφερνε ντοσεβιδες και μουζακουκους θα ήμουν δέκα φορές πιο εξαγριωμένοι απ ότι είμαι τώρα με αυτα που γίνονται στην ομάδα
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

O arisk έχει απόλυτο δίκιο σε όσα λέει και όλα ισχύουν,ωστόσο δεν θα πω μπράβο,ούτε θα κράξω την δική μας διοίκηση,επειδή δεν έχει καταντήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο εκεί που το έχει καταντήσει ο χοντρός..

Έχουμε τόσα άλλα για να κράξουμε άλλωστε. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

buffos έγραψε:Όπως τα λέει ο arisk.
Μπορεί ο χοντρός να έριξε λεφτά για να χτίσει ένα παρακράτος, αλλά τα έδωσε και το έχτισε. Το ότι αγοράζει ότι κινείται στην Ελλάδα για να έχει τανακια παντού, είναι επένδυση.

Αυτός είναι ένας τρόπος.
κανείς λάθος δεν είναι καθόλου επένδυσή αυτό,εξαγορά ονομάζεται και είναι ποινικα κολασιμο και σε οποιαδήποτε ευνομούμενη χώρα καταδικαζεσαι σαν κοινός εγκληματίας.
δεν θα επιδοκίμαζουμε και τις παρανομίες τώρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Σάβ 30 Αύγ 2014, 19:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Αν είναι οι επενδύσεις να γίνονται έτσι όπως τις κάνει ο γαύρος (με εξαγορές,συμφωνίες κάτω από το τραπέζι,έλεγχο του συστήματος και παρανομίες γενικά),τότε άστο καλύτερα buffos,δεν θα πάρω γ@μα το..ΠΑΟΚ είμαι,αν τα γούσταρα αυτά γινόμουν και γαυροβάζελος.

Είμαστε off-topic..
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Παρατηρω εδω και καιρο καποιοι να προσπαθουν να ωραιοποιησουν καταστασεις.Το ποιον του καθε καισαρη,το
ξερουμε ολοι.Το οτι του δινει το ερεθισμα ομως ο Αναστασιαδης,για κραξιμο και ειρωνια,με τις επικλησεις του στην
Παναγια ειναι αλλο θεμα.Ας μου πει καποιος οτι θα διαφωνουσε με τα γραφομενα του καισαρη, αν δεν αφορουσαν τον προπονητη του Π.Α.Ο.Κ.Ογαυρος εχει σιγουρα αν μη τι αλλο πιο πληρες ποστερ.ΤΟ οτι παιζει φιλικα ΚΑΙ με ΑΒΑΝΤΑ
στην λιγδα,δεν ακυρωνει το οτι δεν εχουμε σεντερ μπακ,αρ εξτρεμ,8αρι.Το οτι εχει καταληστεψει ολες τις ομαδες
δεν φταιει που δεν μπορουμε να συγκροτησουμε ενα ορθολογικο ροστερ,με το οποιο μπατζετ ρε αδελφε.
Ας μας πει ενας,αυτα ειναι τα λεφτα,μεχρι εδω φτανει το παπλωμα ,να το παρουμε αποφαση.
Για να ξερει και η Παναγια δλδ.
Ας κοιταξουμε λιγο την καμπουρα μας και να ξερουμε που φταινε οι αλλοι και που εμεις.

Εγω παντως,αν ειχα κορη πουτ@να,θα ντρεπομουνα να βγω απ το σπιτι, οχι να παω στο καφενειο και να λεω,
ναι...αλλα και του ταδε ειναι ,αλλα ξερει και κρυβεται.

Ο νοων νοειτο
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

εγω παντος ενα ξερω και.....βλεπω

σε αρκετα πλεον νηματα σε αυτο το σαιτ ολο και ποιο πολυ γινεται αναφορα στον γαυρο......
ετσι ο γαυρος
εκεινο ο γαυρος

αυτο ο χοντρος
εκεινο ο λιγνος....

μοντ κατι δεν παει καλα......
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Τί να σε κάνουν και οι μοντ, όταν ο "λαός του ΠΑΟΚ" μοιάζει με τον Παπαγιαννόπουλο στο "Ο κυρ-Γιώργης εκπαιδεύεται";
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Τι θες ρε abcd1234 και φωνάζεις τους mod, να μας κανουν ντά...? Πλακα μας κανεις...? :shock:

Αλέ με ποιον θες να συγκριθεις, με τον Αστερς Τρίπολης, τον Ατρόμητο ή τον Παναιτωλικό...?
Ο γαύρος ειναι ο αντίπαλος μου και ο εχθρός μου, με αυτόν θα συγκριθω, αυτόν θελω να γαμησω, αυτόν κοιτάζω αν με παίρνει να τον γαμησω...! Το περιεργο που ειναι και βλεπεις Ελληνικές ταινίες...? :geek:

Επίσης τι ειμαστε, λοβοτομημενοι ιθαγενείς απο την Ουγκαντα και δεν θα κοιτάζουμε τριγύρω μας, θα κοιτάμε μονο μεσα στο μαντρί μας και δεν θα ξεφεύγουμε απο την "επίσημη" αποψη...? Δεν καταλαβα τα δυο τελευταία post πραγματικα... Ίσως να είπατε κατι άλλο και να καταλαβα λαθος, αν ειναι ετσι συγνώμη, αλλα αν δεν καταλαβα λαθος, πραγματικα απορώ... :?
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ρε μάγκες όλα αυτά που λέτε τι δουλειά έχουν στο τοπικ του αγγέλου;;
Δε μαζευόμαστε λίγο;;;
buffos

Re: Απ: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από buffos »

desperando έγραψε:
buffos έγραψε:Όπως τα λέει ο arisk.

Αυτός είναι ένας τρόπος.
κανείς λάθος δεν είναι καθόλου επένδυσή αυτό,εξαγορά ονομάζεται και είναι ποινικα κολασιμο και σε οποιαδήποτε ευνομούμενη χώρα καταδικαζεσαι σαν κοινός εγκληματίας.
δεν θα επιδοκίμαζουμε και τις παρανομίες τώρα
Despe σε έχω για έξυπνο και σοβαρό. Ποια μεγάλη εταιρεία στον κόσμο τα κάνει όλα με το σταυρό στο χέρι; ακόμη και έτσι, με μια ομάδα με το διπλό μπάτζετ από τον οσφπ, δηλαδή αυτά που πηγαίνουν σε βρωμοδουλειες να πάνε σε επένδυση, δεν θα έπαιρνες το πρωτάθλημα? Αν όχι την πρώτη, την δεύτερη φορά...?
Αλλά εμείς δοκιμάσαμε μια φορά με το μισο μπάτζετ και επειδή αποτύχαμε τα παράτησε τελείως. Είναι έτσι η Όχι;
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

sourmenetes έγραψε:Ρε μάγκες όλα αυτά που λέτε τι δουλειά έχουν στο τοπικ του αγγέλου;;
Δε μαζευόμαστε λίγο;;;
Ολα ξεκίνησαν απο τον φουστη τον Καίσαρη που ειρωνεύτηκε τον Άγγελο... :D
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Εγώ, ως απαιτητικός φίλαθλος (γιατί αν είμαστε απαιτητικοί με την ομάδα μας, λογικό είναι να είμαστε με όλους), περιμένω από τον πολύ κύριο Καίσαρη να μου γράψει ένα άρθρο πιο ποδοσφαιρικό. Να μου πει αυτός (που «ξέρει») πώς κατέβασε την ομάδα ο Άγγελος, τί προσδοκούσε και πού έκανε ίσως λάθος. Δύσκολο;
Ο αδερφός παρακάτω το έκανε μια χαρά (και τον ευχαριστώ πολύ γι' αυτό):
Holypaok έγραψε: Γενικα βλεπω μια αναρχια στο παιχνιδι της ομαδας τωρα που δικαιολογειται μονο απο το οτι ειναι πολυ νωρις. Δυναμαι να δωσω ως οπαδος πιστωση χρονου πριν αρχιζω να γκρινιαζω κατ εξακολουθηση γιατι εχει αυτο το ελαφρυντικό η ομαδα.
Πρεπει οσοι θεωρουν οτι η ομαδα δεν εχει δημιουργικο παίκτη να μεταβιβασει τη μπαλα και για αυτο νομιζουν υφίστανται οι μακρινεεεεεεεεες μπαλιες να λαβουν υποψιν τους οτι το α και το ω στο συγχρονο ποδοσφαιρο για τη σωστη αναπτυξη ειναι η κινηση χωρις τη μπαλα στα ποδια ομοιογενως. Η τακτικη εγκειται: Πώς σαν συνολο κινεισαι στο κεντρο στην επιθεση στους χώρους ωστε να μπορεις να διασπασεις την αμυνα.Αυτο που κανουμε εμεις ειναι αναρχο:Πεταμε μακρινες σεντρες ωστε σε ριμπάουντ να βρεθει ανοργανωτη η ζωνη του αντιπαλου και μες στην αναμπουμπουλα να βρεθουν και οι κενοι χωροι.
Αυτα βλεπω εγω ως τωρα και για αυτο αποθαρρυνομαι.
Αν εβλεπα την ομαδα να προσπαθει με στρωτο παιχνιδι να κανει κατι και δεν της έβγαινε θα θεωρουσα οτι απαιτεί χρονο.Τωρα που βλεπω το συστημα γιουργια ωρε παλικαρια ψιλο χοντρο προβληματιζομαι.
Αλλα θα τη δωσω την πιστωση χρόνου.Η παρελαση γαρ εγγυς κι εμεις σαν λαος δεν ειμαστε και οι πιο υπομονετικοι.
Ο Αγγελος το ξερει και για αυτο ισως δωσει σημασία στο αποτελεσμα εδω και τώρα απο το να στρωσει το παιχνιδι μας και να αποδωσουμε ποδοσφαιρο της προκοπης
Έξοχο άρθρο. Η μόνη φορά που είδα την ομάδα να το κάνει αυτό που λέει ο αδερφός παραπάνω, ήταν με Σαββίδη, Τζανδάρη, Κουλούρη (ίσως και Παναγιωτούδη, Πόζογλου) ταυτόχρονα μέσα. Και ειλικρινά δεν είμαι σίγουρος αν τους το δίδαξε ο Άγγελος και απλώς στην ηλικία τους είναι καλύτερα σφουγγάρια από τους μεγάλους ή αν - το πιθανότερο - αυτό οφείλεται στις προπονήσεις και στους αγώνες της Κ20.

Αντί αυτού λοιπόν, ο κος Καίσαρης γράφει ένα άρθρο χιουμοριστικό, στο οποίο μάλιστα κάνει και ένα χοντρό λάθος:
Κ. Καίσαρης έγραψε: Παρατηρώντας τον Αναστασιάδη διαπιστώνεις ότι όσο πάει και χειροτερεύει. Μέχρι τώρα μίλαγε γενικά και αφηρημένα για την Παναγία. Ξαφνικά άρχισε να γίνεται συγκεκριμένος. Ενόψει του ματς με τη Ζίμπρου, όχι μόνο την επικαλέστηκε, αλλά ήταν και ιδιαίτερα περιγραφικός:

"Ήρθε η ώρα η Παναγία να γυρίσει το κουμπί από πάνω".

Το επόμενο στάδιο ποιο θα είναι;
Δεν έγινε ξαφνικά περιγραφικός. Δεν άλλαξε τίποτα. Δυόμιση χρόνια πριν, αν θυμάμαι καλά, ως προπονητής στον ΠΑΣ Γιάννινα, είχε ξαναχρησιμοποιήσει ακριβώς την ίδια φράση: «η Παναγιά μας παιδεύει, αλλά ελπίζω σύντομα να γυρίσει το κουμπί». Μετά από αυτό, η ομάδα του έκανε ένα σερί επιτυχημένων αποτελεσμάτων (ένα εκ των οποίων ήταν η νίκη με 1-2 μέσα στην Τούμπα) και σώθηκε δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος. Είμαι σίγουρος - όσο και ο Καίσαρης - ότι η Παναγιά δεν ανακατεύτηκε. Υποθέτω όμως ότι οι παίκτες της ομάδας είχαν πλέον άλλη ψυχολογία.
Δεν χρειάζεται να το θυμόταν. Ένα google search να έκανε θα το έβλεπε, αλλά μάλλον δεν είχε σκοπό να διαθέσει ούτε τόσο χρόνο.

Παρεμπιπτόντως, νά και ένα ωραίο θέμα για να γράψεις άρθρο κε Καίσαρη:
Κ. Καίσαρης έγραψε:Η ΟΥΕΦΑ μέσω του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ είναι βιομηχανία παραγωγής χρήματος. Κι όπου παράγεται χρήμα, παράγεται ταυτόχρονα και διαφθορά. Βία. Τι δουλειά μπορεί να έχει με όλα αυτά ένα θείο ον;
Εκτός πια κι αν θεωρείς τον εαυτό σου «θείο όν». :lol:
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

arisk έγραψε:Τι θες ρε abcd1234 και φωνάζεις τους mod, να μας κανουν ντά...? Πλακα μας κανεις...? :shock:

Αλέ με ποιον θες να συγκριθεις, με τον Αστερς Τρίπολης, τον Ατρόμητο ή τον Παναιτωλικό...?
Ο γαύρος ειναι ο αντίπαλος μου και ο εχθρός μου, με αυτόν θα συγκριθω, αυτόν θελω να γαμησω, αυτόν κοιτάζω αν με παίρνει να τον γαμησω...! Το περιεργο που ειναι και βλεπεις Ελληνικές ταινίες...? :geek:

Επίσης τι ειμαστε, λοβοτομημενοι ιθαγενείς απο την Ουγκαντα και δεν θα κοιτάζουμε τριγύρω μας, θα κοιτάμε μονο μεσα στο μαντρί μας και δεν θα ξεφεύγουμε απο την "επίσημη" αποψη...? Δεν καταλαβα τα δυο τελευταία post πραγματικα... Ίσως να είπατε κατι άλλο και να καταλαβα λαθος, αν ειναι ετσι συγνώμη, αλλα αν δεν καταλαβα λαθος, πραγματικα απορώ... :?
Να συγκριθώ με κάποιον όταν ανταγωνιζόμαστε επί ίσοις όροις.
Επίσης, ως ΠΑΟΚτσής έχω μάθει να μην ετεροπροσδιορίζομαι. Ή αλλιώς, όπως πολύ σοφά λέει ο Κομφούκιος, "ΣΤ' @@ ΜΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΤΟΝ ολυμπι@κό".
Τα σκουλήκια μια ζωή κοιτούσαν τί έκανε ο ΠΑΟΚ και σήμερα βράζουν κόλυβα.
Και για να είμαστε ον τόπικ, αυτό θέλει να περάσει ο Άγγελος όταν λέει ότι οι παίκτες δεν πρέπει να ασχολούνται με τους διαιτητές και πρέπει να κοιτούν τί κάνουν αυτοί σωστό και λάθος.
Το ίδιο ισχύει και για εμάς, που, αντί να κρεμιόμαστε στα κάγκελα για την ασπρόμαυρη στολή με τον Δικέφαλο, καθόμαστε και μιλάμε για μποξ του μποξ και π@παριές πουά.
Για ρώτα τον Μάκη τον Μανάβη, ή τον Μασκοφόρο για "συμμετοχικό επιθετικό" να δούμε τί θα σε πει.
Το φωνάζω και το λέω ότι πρέπει να κλείσουμε τα ράδια και τα χαζοκούτια!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”