Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
Κουτσά στραβά κι ανάποδα, θα τα μάθουμε την ΤΡΙΤΗ μέσω Αγγελίδη. Αν δεν τα μάθουμε, να το κλείσουμε το μαγαζί κι εμείς και οι ΑΡΔ.
Απο εκεί και πέρα, για να επιστρέψουμε ον τόπικ, έχει ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ υποτίθεται απο την ομάδα, οτι ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ μεταγραφές ως το τέλος.
Επομένως είναι λογικό να περιμένουμε να δούμε κάτι, χωρίς να ασχολούμαστε με τις τσέπες του Ιβάν.
Απο εκεί και πέρα, για να επιστρέψουμε ον τόπικ, έχει ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ υποτίθεται απο την ομάδα, οτι ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ μεταγραφές ως το τέλος.
Επομένως είναι λογικό να περιμένουμε να δούμε κάτι, χωρίς να ασχολούμαστε με τις τσέπες του Ιβάν.
Για να ειμαστε ακριβείς, ο Λόπεζ εχει συμβόλαιο περί τα 350.000€ και ο Χσκομπο περί τα 300.000€, εκ των οποίων περισσοτερα απο τα μισά καλύπτουν οι ομαδες τους. Οποτε μιλαμε για 300.000€ το πολυ-πολυ που πανε σε δανεικούς παίκτες...astronaut έγραψε:Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορούμε να ξεφορτωθούμε παίκτες και περιμένουμε να τελειώσουν τα συμβόλαιά τους.Mapogo έγραψε:Συμφωνώ ότι δεν δείχνει να είναι θέμα τσιγκουνιάς (όχι τουλάχιστον για 2 συμβόλαια 300-400 χιλ.rainmaker έγραψε:Ε άρα ερχόμαστε στο ίδιο αποτέλεσμα : Οτι αυτή η δυστοκία και η γενικότερη ΜΑΛΑΚΙΑ που παρατηρείται στις μεταγραφές, ΔΕΝ είναι θέμα τσιγκουνιάς του Ιβάν. Γιατί 300 και 400 χιλιάρικα, δεν τα αρνήθηκε ποτέ.
Άρα, ας πάψουν αυτές οι κατηγορίες γιατί το μόνο που κάνουν είναι να φθείρουν λάθος ανθρώπους.
Αρα κάτι άλλο φταίει. Σωστα ?
Ας το βρούνε κ ας το λύσουνε.
Οσο δεν το λύνουνε όμως ... ΕΚΕΙ είναι που μου φταίει ο Ιβαν ...
Επειδή , όταν μια εταιρεία έχει οικονομική δυνατότητα να κάνει κάποιο έργο κ δεν το κάνει , συνήθως το πρόβλημα είναι στο ότι οι ρόλοι (κ οι ευθύνες) δεν είναι ξεκάθαροι .
Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορούμε να απαλλαγούμε ούτε από ΙνιγοΧακόμπους ούτε καν από τον Ιτάνζ...
Ο δε Λουκας πληρώνεται αποκλειστικά απο τη ΛαΚορουνια, δέχθηκε και μείωση αποδοχών γι'αυτο.
Τον δε Ιτάνζ εμείς τον θέλαμε, άλλωστε ειναι ο καλύτερος τερματοφύλακας μας, αυτος ήθελε να φύγει.
Τέλος, ο Σπυροπουλος πριν ενα μήνα βγήκε έξαλλος και διαμαρτύρονταν επειδη ακουγόταν οτι δε λύνει το συμβόλαιο του, ενώ στην πραγματικότητα δεν του ζητήθηκε ποτε κατι τέτοιο. Αντίστοιχα ούτε απο τον Κατσικά ζητήθηκε κατι τέτοιο. Προφανώς τους ενέκρινε ο προπονητής.
Οποτε...; Το προβλημα μας ειναι αυτα τα ούτε καν 300.000€ που πανε στράφι σε παίκτες που παίζουν αλλου...; Για 300.000€ Εχουμε τρεις ελλείψεις βασικών παικτών και κανα δυο ακομα αναπληρωματικων...?
Το θέμα ειναι οτι για να πήγαν τα παλικάρια χανια( εχει κ καλό καιρό..... ) δεν βλέπω να έχουν σκοπό να προχωρήσουν κατι..αν είχαν δεν θα το άφηναν τελευταία μέρα ( Δευτέρα ) ... Που κατι να στραβώσει δεν γίνεται η μεταγραφή κ μένεις με το π*** στο χέρι!!! λογικά κλείσαμε με Παπαδόπουλο...
Υ.γ ο καραγκουνης μπορει να υπογράψει μεχρι τις 12...
Υ.γ ο καραγκουνης μπορει να υπογράψει μεχρι τις 12...

6 εκατομμύρια ευρώ ειναι μπατζετ αστέρα Τρίπολης. Επίσης ειναι μπατζετ αυταρκειας, μιας και τα έσοδα ειναι σχεδον διπλάσια, επομένως 6εκ.€ μπατζετ αγωνιστικού τμήματος συν περιπου σχεδον αλλα τόσα σε λοιπά έξοδα, ίσον αυτάρκεια, σημαίνει οτι δεν θα χρειαστεί φέτος να μπει το χερι στην τσέπη. Αυτο ειναι το 6 εκ.€ μπατζετ.astronaut έγραψε: Και τα 6 μύρια είναι ικανοποιητικό ποσό για να φτιάξουμε ανταγωνιστική ομάδα.

Ωπα ρε παιδιά...astalavista_thes έγραψε:Εγώ νομίζω οτι το θέμα είναι στο νούμερο (1). Είδε οτι πετούσε λεφτά στον κουβά λόγω του αθέμιτου ανταγωνισμού και αποφάσισε να μην πετάξει άλλα στο αγωνιστικό μέχρι να γίνουν τα πράγματα καλύτερα.Mapogo έγραψε:Δεν νομίζω ότι το θέμα είναι εκεί.
Σκέψου πόσος είναι κ κύκλος εργασιών της παε ... κ τι ειναι αυτά που είπες.
Οταν έχει γίνει η στραβή , κοιτάς να δείς τι μπορεις να σώσεις, προσέχεις να μην το ξανακάνεις κ πας παρακάτω.
Απ το τραπεζάκι για το CL στο Μακ-Παλλάς , πάμε στο κυνήγι της σωτηρίας ?
Πουθενά στον κόσμο αυτά .
Re: Απ: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
Θες να μου πεις να μην ξαναγράψω?rainmaker έγραψε:buffos έγραψε:Ε θα με σκάσεις. Εσυ δεν λές για την εφορία? Ε τα 400*1,4 *2 (μεταγραφές) = 1,12 εκ ευρώ. Δεν είναι 400 χιλιάρικα.rainmaker έγραψε:Ε άρα ερχόμαστε στο ίδιο αποτέλεσμα : Οτι αυτή η δυστοκία και η γενικότερη ΜΑΛΑΚΙΑ που παρατηρείται στις μεταγραφές, ΔΕΝ είναι θέμα τσιγκουνιάς του Ιβάν. Γιατί 300 και 400 χιλιάρικα, δεν τα αρνήθηκε ποτέ.
Άρα, ας πάψουν αυτές οι κατηγορίες γιατί το μόνο που κάνουν είναι να φθείρουν λάθος ανθρώπους.
Είναι το 1.2 περίπου από τα 3 που θα πάρεις. Και ναι δεν τα δίνει.
Πρώτον, εσύ με έχεις σκάσει ήδη, καθώς αποφάσισες μετά απο τέσσερα χρόνια να ενεργοποιηθείς και εδώ και ενάμιση μήνα έχεις πάρει σβάρνα συγκεκριμένα τόπικ για να γράφεις πόσο κακός είναι ο Ιβάν.
Λοιπόν τουλάχιστον εμείς εδώ έχουμε ένα σχετικό ρόλο και προσπαθούμε να λέμε σοβαρά κάποια πράγματα αφού τα διασταυρώσουμε. Εσύ με τι ακριβώς ιδιότητα μιλάς τόσο απόλυτα;
Επί του αντικειμένου, εγώ ανέφερα την εφορία, αλλά αυτό δε σημαίνει οτι όλα τα ποσα μεταγραφών είναι ίδια!? Άλλο 400 κι άλλο 800 ΑΡΧΙΚΑ ποσά. Προφανώς τα δεύτερα θα τα σκεφτεί. Τα πρώτα τα έχουμε ΗΔΗ όμως και δεν είναι δυνατόν ενώπιον συνεργατών του να τα ονομάζει ΣΠΑΤΑΛΗ. Δεν είναι τρελός.
Ακόμα κι αν υποθέσουμε πως ΔΕΝ είναι ύποπτη η στάση σου, τουλάχιστον πρέπει να αντιληφθείς οτι τα συμπεράσματα που βγάζεις παραείναι ΚΑΘΕΤΑ κι απόλυτα, πιθανώς ως προϊόντα παραπληροφόρησης και προπαγάνδας.
Για ποιο πράγμα έγραψα που θέλει διασταύρωση και που μέχρι τώρα έκανα λάθος. Όχι αόριστα, για να μπορώ σου απαντήσω και εγώ συγκεκριμένα.
Επειδή δεν είναι εφικτό όπως καταλαβαίνεις να ξέρουμε τι ειπώθηκε στην συνάρτηση, θα βγάλουμε συμπεράσματα από τις πράξεις. Εσύ τι πράξεις βλέπεις;
Όσο για τα απαράδεκτα υπονοούμενα περί ύποπτης στάσης, δεν έχω κανένα πρόβλημα να επιβάλλεις ονομαστικές εγγραφές με ονοματεπώνυμο , ταυτότητα και τα διαρκείας του καθενός εδώ μέσα . Να δούμε ποιος είναι ποιος . Εγώ δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα.
Τα υπονοούμενα είναι απαράδεκτα. Τελείως απαράδεκτη η προσωπική επίθεση.
Πες μου σε τι μέχρι τώρα έχω πέσει έξω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος buffos την Σάβ 30 Αύγ 2014, 19:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- jay trotter
Θα γράψω πάλι τα ίδια μπορείτε να με πείτε και εμμονικό κανένα πρόβλημα.Το μπάτζετ έπρεπε να πέσει 6 εκ σε σχέση με πέρυσι.από τα 8 εκ που πήραμε θα πάρουμε μόνο 2.Γιατί τώρα υπάρχει αυτο το μπάχαλο.
α) Ο Ιβάν έθεσε ένα μπάτζετ που έφτασε μόνο για Άγγελο,Ρατς,Γκολασα,Μακ,Περέιρα.Αυτό το σενάριο έχει το συν ότι δεν ανανεώθηκε κανένα συμβόλαιο έχουμε δηλαδή το καταφανή προσπάθεια κουρέματος.
β)Το μπάτζετ είχε περιθώρια αλλά δεν πρέπει να γίνουν μεταγραφές που θα στείλουν συγκεκριμένους παίκτες που αποτελούν κλίκα στο πάγκο,δεν το προχωράω γιατί είναι κάπως...
3)Υπάρχει περιθώριο για μεταγραφές αλλά αυτές δεν γίνονται για να ξεφορτωθούν τον ΑΑ!
α) Ο Ιβάν έθεσε ένα μπάτζετ που έφτασε μόνο για Άγγελο,Ρατς,Γκολασα,Μακ,Περέιρα.Αυτό το σενάριο έχει το συν ότι δεν ανανεώθηκε κανένα συμβόλαιο έχουμε δηλαδή το καταφανή προσπάθεια κουρέματος.
β)Το μπάτζετ είχε περιθώρια αλλά δεν πρέπει να γίνουν μεταγραφές που θα στείλουν συγκεκριμένους παίκτες που αποτελούν κλίκα στο πάγκο,δεν το προχωράω γιατί είναι κάπως...
3)Υπάρχει περιθώριο για μεταγραφές αλλά αυτές δεν γίνονται για να ξεφορτωθούν τον ΑΑ!
lol
ο τρισκαταρατος εχει 60 μυρια μπατζετ?στο τρανσφερ μονο κ αυτο με ροστερ 38 παικτων.....(λιρες)
Βασικα τα 6 μυρια απο που τα εβγαλες?γιατι στο τρανσφερ εμεις αντιστοιχα εχουμε 28 μυρια με 32 παικτες (λιρες)
Μην γραφεις οτι να ναι ετσι για να τα γραψεις....
Κ στην τελικη νομιζω οτι αν ειχαμε αποκτησει ακομα 2 παικτες τυπου Μακ-Φανουρη (να φανταστω δεν κανουν πανω απο 500-600κ ) στις θεσεις που ποναμε (σεντερ μπακ αρ.εξτρεμ) τα πραγματα θα ηταν πολυ καλυτερα.
Κανεις δεν ειναι ευχαριστημενος απο την "μεταγραφικη" ενισχυση της ομαδας ουτε θα ειναι ευχαριστημενος αν αποκτησουμε ακομα 3 παικτες στις επομενες ημερες,επρεπε να ειχαμε τελειωσει με τις μεταγραφες εδω κ 15 μερες....
ο τρισκαταρατος εχει 60 μυρια μπατζετ?στο τρανσφερ μονο κ αυτο με ροστερ 38 παικτων.....(λιρες)
Βασικα τα 6 μυρια απο που τα εβγαλες?γιατι στο τρανσφερ εμεις αντιστοιχα εχουμε 28 μυρια με 32 παικτες (λιρες)
Μην γραφεις οτι να ναι ετσι για να τα γραψεις....
Κ στην τελικη νομιζω οτι αν ειχαμε αποκτησει ακομα 2 παικτες τυπου Μακ-Φανουρη (να φανταστω δεν κανουν πανω απο 500-600κ ) στις θεσεις που ποναμε (σεντερ μπακ αρ.εξτρεμ) τα πραγματα θα ηταν πολυ καλυτερα.
Κανεις δεν ειναι ευχαριστημενος απο την "μεταγραφικη" ενισχυση της ομαδας ουτε θα ειναι ευχαριστημενος αν αποκτησουμε ακομα 3 παικτες στις επομενες ημερες,επρεπε να ειχαμε τελειωσει με τις μεταγραφες εδω κ 15 μερες....
Το τράνσφερ έχει αξίες παικτών και όχι μισθούςmpouJr έγραψε:lol
στο τρανσφερ μονο κ αυτο με ροστερ 38 παικτων.....(λιρες)
....
- desperando
- Επικοινωνία:
αγγελος προς ζήση μετά το γκολ του τζανη
είδες ρε το πεθαμένο που σου είπα να φέρεις ποδαρι που έχει; και συ μου θες κάτι μολλους και κάτι αμπντουνιδες.
βρε πάνε φερε τον παικταρα να δεις μπαλαρα που θα παίξει
είδες ρε το πεθαμένο που σου είπα να φέρεις ποδαρι που έχει; και συ μου θες κάτι μολλους και κάτι αμπντουνιδες.
βρε πάνε φερε τον παικταρα να δεις μπαλαρα που θα παίξει

Υπέρβαση με Κριστιάν!
Μπορεί το ποσό που απαιτείται για να πείσει ο ΠΑΟΚ τον Κριστιάν Μπαρόνι να έρθει στην Τούμπα να είναι υψηλό σε σχέση με τις μέχρι τώρα μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, τίποτα όμως δεν αποκλείεται με δεδομένη την επιθυμία του Ιβάν Σαββίδη να αλλάξει το κλίμα που επικρατεί στην Τούμπα. Ο μεγαλομέτοχος αντιλαμβάνεται ότι ο κόσμος περίμενε περισσότερα στο τομέα της ενίσχυσης της ομάδας και εισέπραξε την απογοήτευση το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής στην Τούμπα. Παράλληλα διαπιστώνει από την αγωνιστική παρουσία του Δικεφάλου στους μέχρι τώρα επίσημους αγώνες ότι, η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση.
Ο βραζιλιάνος εισέπραττε 1.800.000 ετησίως στη Φενέρμπαχτσέ και υπολογίζεται ότι με ποσό λίγο μεγαλύτερο από το 1.000.000 ευρώ θα δεχόταν να παίξει στην Ελλάδα για τον ΠΑΟΚΙ σε περίπτωση που δεν δεχθεί πρόταση απο ομάδα του Καμπιονάτο στο οποίο θέλει να συνεχίσει την καριέρα του.
Η περίπτωση του Μπαρόνι έχει μεταφερθεί στον Ιβάν Σαββίδη που είναι και ο άνθρωπος που θα αποφασίσει αν μπορεί να γίνει η υπέρβαση και να δαπανηθούν τα χρήματα που απαιτούνται για να αποκτηθεί ένας παίκτης όπως ο Μπαρόνι που χαρακτηρίζεται δύσκολη περίπτωση έτσι κι αλλιώς καθώς προτεραιότητα του εκτός από την Ιταλία είναι να βρει ομάδα που συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ αν κι αυτό θεωρείται αρκετά δύσκολο, τέτοια εποχή.
Οι εκπρόσωποι του παίκτη και ο ίδιος ο Μπαρόνι είναι ενήμεροι για το ενδιαφέρον του Δικεφάλου και αναμένουν την τελική πρόταση αν τελικά ο ΠΑΟΚ αποφασίσει να την καταθέσει και δεν αποσυρθεί για έναν κάποια άλλη, πιο βατή οικονομικά περίπτωση ποδοσφαιριστή.
http://inpaok.com/194655/%CF%85%CF%80%C ... %AC%CE%BD/
Μπορεί το ποσό που απαιτείται για να πείσει ο ΠΑΟΚ τον Κριστιάν Μπαρόνι να έρθει στην Τούμπα να είναι υψηλό σε σχέση με τις μέχρι τώρα μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, τίποτα όμως δεν αποκλείεται με δεδομένη την επιθυμία του Ιβάν Σαββίδη να αλλάξει το κλίμα που επικρατεί στην Τούμπα. Ο μεγαλομέτοχος αντιλαμβάνεται ότι ο κόσμος περίμενε περισσότερα στο τομέα της ενίσχυσης της ομάδας και εισέπραξε την απογοήτευση το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής στην Τούμπα. Παράλληλα διαπιστώνει από την αγωνιστική παρουσία του Δικεφάλου στους μέχρι τώρα επίσημους αγώνες ότι, η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση.
Ο βραζιλιάνος εισέπραττε 1.800.000 ετησίως στη Φενέρμπαχτσέ και υπολογίζεται ότι με ποσό λίγο μεγαλύτερο από το 1.000.000 ευρώ θα δεχόταν να παίξει στην Ελλάδα για τον ΠΑΟΚΙ σε περίπτωση που δεν δεχθεί πρόταση απο ομάδα του Καμπιονάτο στο οποίο θέλει να συνεχίσει την καριέρα του.
Η περίπτωση του Μπαρόνι έχει μεταφερθεί στον Ιβάν Σαββίδη που είναι και ο άνθρωπος που θα αποφασίσει αν μπορεί να γίνει η υπέρβαση και να δαπανηθούν τα χρήματα που απαιτούνται για να αποκτηθεί ένας παίκτης όπως ο Μπαρόνι που χαρακτηρίζεται δύσκολη περίπτωση έτσι κι αλλιώς καθώς προτεραιότητα του εκτός από την Ιταλία είναι να βρει ομάδα που συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ αν κι αυτό θεωρείται αρκετά δύσκολο, τέτοια εποχή.
Οι εκπρόσωποι του παίκτη και ο ίδιος ο Μπαρόνι είναι ενήμεροι για το ενδιαφέρον του Δικεφάλου και αναμένουν την τελική πρόταση αν τελικά ο ΠΑΟΚ αποφασίσει να την καταθέσει και δεν αποσυρθεί για έναν κάποια άλλη, πιο βατή οικονομικά περίπτωση ποδοσφαιριστή.
http://inpaok.com/194655/%CF%85%CF%80%C ... %AC%CE%BD/
Τα'χουμε ξαναπεί..arisk έγραψε: Για να ειμαστε ακριβείς, ο Λόπεζ εχει συμβόλαιο περί τα 350.000€ και ο Χσκομπο περί τα 300.000€, εκ των οποίων περισσοτερα απο τα μισά καλύπτουν οι ομαδες τους. Οποτε μιλαμε για 300.000€ το πολυ-πολυ που πανε σε δανεικούς παίκτες...
Ο δε Λουκας πληρώνεται αποκλειστικά απο τη ΛαΚορουνια, δέχθηκε και μείωση αποδοχών γι'αυτο.
Τον δε Ιτάνζ εμείς τον θέλαμε, άλλωστε ειναι ο καλύτερος τερματοφύλακας μας, αυτος ήθελε να φύγει.
Τέλος, ο Σπυροπουλος πριν ενα μήνα βγήκε έξαλλος και διαμαρτύρονταν επειδη ακουγόταν οτι δε λύνει το συμβόλαιο του, ενώ στην πραγματικότητα δεν του ζητήθηκε ποτε κατι τέτοιο. Αντίστοιχα ούτε απο τον Κατσικά ζητήθηκε κατι τέτοιο. Προφανώς τους ενέκρινε ο προπονητής.
Οποτε...; Το προβλημα μας ειναι αυτα τα ούτε καν 300.000€ που πανε στράφι σε παίκτες που παίζουν αλλου...; Για 300.000€ Εχουμε τρεις ελλείψεις βασικών παικτών και κανα δυο ακομα αναπληρωματικων...?
Τα συμβόλαια των Σκόνδρα & Τζαβέλλα ισοδυναμούν με έναν κανονικό στόπερ αξίας Ελ Τσάκο. Θα'χε παράπονο κανείς μας αν πορευόμασταν με Βιτόρ-Ελ Τσάκο-Κατσικά-Ιντζίδη αντί για Βιτόρ-Τζαβέλλα-Σκόνδρα-Κατσικά?
Θα'χε παράπονο κανείς μας αν με ένα μαγικό τρόπο εξαφανιζόταν από την ομάδα ο Σάλπι και φέρναμε έναν αριστερό Μακ?
Θα'χαμε παράπονο αν αντί του Τζιόλη είχαμε έναν ακόμη Γκολάσα?
**Και φυσικά, αν είχαμε έναν Τ.Δ. με άκρες, απ'όλους τους παραπάνω θα βγάζαμε και κανα ψιλό...
** Ρε ούτε τον Ιτάνζ δεν μπορούμε να σπρώξουμε, ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ
buffos έγραψε:
Όσο για τα απαράδεκτα υπονοούμενα περί ύποπτης στάσης, δεν έχω κανένα πρόβλημα να επιβάλλεις ονομαστικές εγγραφές με ονοματεπώνυμο , ταυτότητα και τα διαρκείας του καθενός εδώ μέσα . Να δούμε ποιος είναι ποιος . Εγώ δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα.
Τα υπονοούμενα είναι απαράδεκτα. Τελείως απαράδεκτη η προσωπική επίθεση.
Πες μου σε τι μέχρι τώρα έχω πέσει έξω.
1) "Και οχι, ΔΕΝ τα βάζει". Νομίζω αυτή ήταν η φράση σου την οποία χαρακτηρίζω απόλυτη και κάθετη, απορώντας πως μπορεί να είσαι τόσο σίγουρος.
2) Το γεγονός πως είσαι γραμμένος τόσα χρόνια και ξαφνικά ενεργοποιείσαι αυτό το καλοκαίρι για να μπινελικώνεις τον Ιβάν όλη μέρα, ενώ έχουν προηγηθεί τα μύρια όσα στον ΠΑΟΚ, δεν παύει να είναι περίεργο για έναν διαχειριστή.
3) Δεν είναι υπονοούμενο. Απο την πρώτη μέρα άλλα μέλη Κόλκα σε ανέβαζαν, Βρύζα σε κατέβαζαν. Αν αυτό δεν αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να απορρέει απο τη στάση σου, δεν μπορώ να σε βοηθήσω.
4) Βεβαίως και μπορείς να γράφεις, αλλά και να διαβάζεις διάφορα.
5) Το αν έχεις πέσει έξω ή μέσα, καθώς οι μόνες σου ουσιαστικές αναφορές είναι γύρω απο τις προθέσεις του Σαββίδη, δυστυχώς θα πρέπει να περιμένουμε να το δείξει το μέλλον. Οπότε δεν είμαι σε θέση να το απαντήσω.
Τέλοσπάντων, ας το λήξουμε εδώ γιατί είναι ΔΥΣΚΟΛΗ μέρα η σημερινή και η αυριανή, ας εστιάσουμε στο ζήτημα του τόπικ.
Άλλο μπατζετ αγωνιστικού ,που μπορει να ειναι 6 και άλλο συνολικό κόστος εταιρίας που ειναι πάνω απο 11......arisk έγραψε:6 εκατομμύρια ευρώ ειναι μπατζετ αστέρα Τρίπολης. Επίσης ειναι μπατζετ αυταρκειας, μιας και τα έσοδα ειναι σχεδον διπλάσια, επομένως 6εκ.€ μπατζετ αγωνιστικού τμήματος συν περιπου σχεδον αλλα τόσα σε λοιπά έξοδα, ίσον αυτάρκεια, σημαίνει οτι δεν θα χρειαστεί φέτος να μπει το χερι στην τσέπη. Αυτο ειναι το 6 εκ.€ μπατζετ.astronaut έγραψε: Και τα 6 μύρια είναι ικανοποιητικό ποσό για να φτιάξουμε ανταγωνιστική ομάδα.
Ο Αστέρας ολόκληρος. Με εφορίες ,συμβόλαια ,ακαδημίες εχει κόστος 5 μυρια... Εμεις έχουμε για πλάκα 12..... Μόνο οι ακαδημίες φέτος έχουν μπατζετ 1,5 εκ...