Το θεώρησα ένδειξη βαριεστημάρας και κακής φυσικής κατάστασης. Το είχε πει και ο μέγας αλέφαντος(
Σήμερα είδα περισσότερη διάθεση για μπάλα και είμαι πολύ χαρούμενος.
Η ποιότητα είναι εδώ, ελπίζω να είναι και η θέληση και οι δυνάμεις
Ολοσωστα τα λες,υπηρχε ομως καποιος που υπολογιζε τους μολδαβους πριν το πρωτο παιχνιδι;giapas έγραψε:Στο πρώτο ματς ήταν εκνευριστικό το ότι οποτεδήποτε είχε ευκαιρία να παίξει το ένας εναντίον ενός και να κερδίσει λίγα παραπάνω μέτρα στο γήπεδο δε το έκανε και αναλώθηκε σε ανούσιες σέντρες και γεμίσματα.
Το θεώρησα ένδειξη βαριεστημάρας και κακής φυσικής κατάστασης. Το είχε πει και ο μέγας αλέφαντος(![]()
) ότι το μπακ είναι κλάψτα Χαράλαμπε αν με το που περνάει το μισό του γηπέδου κάνει 10 μέτρα και όταν βρίσκει αμυντικό μπροστά του πάει στη λύση της σέντρας αντί να επιχειρήσει να περάσει τον αντίπαλό του .
Σήμερα είδα περισσότερη διάθεση για μπάλα και είμαι πολύ χαρούμενος.
Η ποιότητα είναι εδώ, ελπίζω να είναι και η θέληση και οι δυνάμεις
επαναληψη!Thracian έγραψε:ο παιχτης εξακολουθει να διδάσκει ακομα απο το πρωτο φιλικό το πως πρεπει να παίζει ενα κοντρολαρισμένο αριστερό μπακ
δεν χρειάζεται τρίπλες και αρώματα για να βγαλει την ομαδα μπροστα, απλα γρήγορη σκέψη και σωστή εκτέλεση της πρωτης πάσας. δεν χρειάζεται να κανει παντα αεροπλανικά τάκλιν για να κόψει. αρκεί ενα σκουντημα την ωρα που πρεπει.
αν αντεχουν τα πενυμόνια του οσο του λίνο τρία χρόνια πρίν θα ειναι ο παίχτης που θα ονοματίζουμε για χρόνια την ποδοσφαιρική του ποιότητα ως πρότυπο στην θεση του
ουσιαστικα - αν και δεν θα αγόραζα στον μικρό μου μπλούζα ρατ, αλλα ολιβάρεζ και λίνο - ειναι μακραν ο καλυτερος αριστερος μπακ που ειχαμε εδω και τριάντα χρόνια μετα τον κώστα ιωσηφήδη (δεν συγκρίνω τους παίχτες, άλλες εποχές)
Η συγκεκριμμένη κίνηση στο χώρο & η σέντρα-λόμπα θύμισε εκείνη του Λίνο μέσα στη Φενέρ.thanos-xanthi έγραψε:ο Ρουμανος ειναι παιχταρας και εχει εμπειριες
απιστευτο αριστερο ποδι και το εμπιστευεται
χαρακτηριστικη η στιγμη στην κοντρα, που εχει παιχτη αριστερα να κοβει νομιζω τον κοντο, και τον Περειρα πισω απο εναν αμυντικο...ο τροπος που τον βρισκει για κεφαλια, γλυκα δειχνει το ποδι διαβητη!
Ελα Stephanos, ετοιμασου να αλλαξεις Ρουμανο στο αβαταρstephanos έγραψε:Δεν ξέρω ποιός φωστήρας αποφάσισε να σου κάνει συμβόλαιο 500 χιλιάδων για να έρθεις στον ΠΑΟΚ, όποιος όμως και να ήταν... έπραξε πολύ καλά! Άψογος πίσω, σχεδόν σε όλες τις ευκαιρίες μέσα μπροστά.