5.Răzvan Dincă Raţ

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
giapas

Re: 5.Razvan Dinca Rat

Δημοσίευση από giapas »

Στο πρώτο ματς ήταν εκνευριστικό το ότι οποτεδήποτε είχε ευκαιρία να παίξει το ένας εναντίον ενός και να κερδίσει λίγα παραπάνω μέτρα στο γήπεδο δε το έκανε και αναλώθηκε σε ανούσιες σέντρες και γεμίσματα.

Το θεώρησα ένδειξη βαριεστημάρας και κακής φυσικής κατάστασης. Το είχε πει και ο μέγας αλέφαντος( :lol: :lol: ) ότι το μπακ είναι κλάψτα Χαράλαμπε αν με το που περνάει το μισό του γηπέδου κάνει 10 μέτρα και όταν βρίσκει αμυντικό μπροστά του πάει στη λύση της σέντρας αντί να επιχειρήσει να περάσει τον αντίπαλό του .

Σήμερα είδα περισσότερη διάθεση για μπάλα και είμαι πολύ χαρούμενος.

Η ποιότητα είναι εδώ, ελπίζω να είναι και η θέληση και οι δυνάμεις
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Σπουδαίος παίκτης
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

giapas έγραψε:Στο πρώτο ματς ήταν εκνευριστικό το ότι οποτεδήποτε είχε ευκαιρία να παίξει το ένας εναντίον ενός και να κερδίσει λίγα παραπάνω μέτρα στο γήπεδο δε το έκανε και αναλώθηκε σε ανούσιες σέντρες και γεμίσματα.

Το θεώρησα ένδειξη βαριεστημάρας και κακής φυσικής κατάστασης. Το είχε πει και ο μέγας αλέφαντος( :lol: :lol: ) ότι το μπακ είναι κλάψτα Χαράλαμπε αν με το που περνάει το μισό του γηπέδου κάνει 10 μέτρα και όταν βρίσκει αμυντικό μπροστά του πάει στη λύση της σέντρας αντί να επιχειρήσει να περάσει τον αντίπαλό του .

Σήμερα είδα περισσότερη διάθεση για μπάλα και είμαι πολύ χαρούμενος.

Η ποιότητα είναι εδώ, ελπίζω να είναι και η θέληση και οι δυνάμεις
Ολοσωστα τα λες,υπηρχε ομως καποιος που υπολογιζε τους μολδαβους πριν το πρωτο παιχνιδι;
Ισως λιγο ο προπονητης.
Στο δευτερο ματς που μπηκε το αγγουρι στον λοκω οσοι εχουν ποιοτητα την εδειξαν.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

To αν είναι σε θέση να αντικαταστήσει επάξια ένα παίκτη που επί πολλά χρόνια
ήταν σε τοπ αγωνιστικό επίπεδο, ενώ παράλληλα υπήρξε υπόδειγμα χαρακτήρα,
ειλικρινά μου φαίνεται αστείο να το διαλαλούμε μετά από ένα μόλις παιχνίδι
με υποδεέστερο μάλιστα αντίπαλο και με εξέλιξη καθόλα ευνοϊκή.

Μόλαταυτα:
- η διάθεση που επέδειξε ήταν πέρα για πέρα ενθαρρυντική και σημάδι επαγγελματισμού
- η ποιότητά του φαίνεται από πολλές λεπτομέρειες ανεξαρτήτως αντιπάλου
- βάσει βιογραφικού, εμπειριών και (πιθανότατα) χαρακτήρα,
νομίζω πως μπορεί να λειτουργήσει ως ηγετική φυσιογνωμία στον φετινό ΠΑΟΚ.

Οψόμεθα και αισιοδοξούμε.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Δεν ξέρω ποιός φωστήρας αποφάσισε να σου κάνει συμβόλαιο 500 χιλιάδων για να έρθεις στον ΠΑΟΚ, όποιος όμως και να ήταν... έπραξε πολύ καλά! Άψογος πίσω, σχεδόν σε όλες τις ευκαιρίες μέσα μπροστά.
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

[youtube]xkz71zy8T8s[/youtube]
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

Πραγματικα πιστευα οταν ηρθες οτι εισαι 2 σκαλες πανω απο λινο .. ελπιζω να αρχιζεις να το δειχνεις..σημερα παντως με μια πολυ αδυναμη ομαδα εδειξες καποια πραγματα και αυτο που μου αρεσε ηταν οτι ησουν πολυ δυνατος απο αποψη φυσικης καταστασεως! Συνεχισε ρε ρουμανε Ρομπερτο Καρλος! :mrgreen:
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Σπριντ στο 86;;;
Άβαταρ μέλους
Mr.Charlie

Δημοσίευση από Mr.Charlie »

Απλα το κατεχεις το αθλημα!!! Τακτικα σε αμυντικα κ επιθετικα καθηκοντα αψογος εστω κ με φανερα υποδυεστερο αντιπαλο!Μια απο τις ολοστωτες κινησεις της διοικησης που αντικατεστησε ενα παικτη που αγαπησαμε τοσο πολυ (Linoooooo :opaokara: )! Ειμαι σιγουρος θα διδαξεις πως παιζεται η θεση στο ανερχομενο πουλεν (Ποζατζιδης).
Άβαταρ μέλους
Thracian

Re: Razvan Dinca Rat

Δημοσίευση από Thracian »

Thracian έγραψε:ο παιχτης εξακολουθει να διδάσκει ακομα απο το πρωτο φιλικό το πως πρεπει να παίζει ενα κοντρολαρισμένο αριστερό μπακ
δεν χρειάζεται τρίπλες και αρώματα για να βγαλει την ομαδα μπροστα, απλα γρήγορη σκέψη και σωστή εκτέλεση της πρωτης πάσας. δεν χρειάζεται να κανει παντα αεροπλανικά τάκλιν για να κόψει. αρκεί ενα σκουντημα την ωρα που πρεπει.
αν αντεχουν τα πενυμόνια του οσο του λίνο τρία χρόνια πρίν θα ειναι ο παίχτης που θα ονοματίζουμε για χρόνια την ποδοσφαιρική του ποιότητα ως πρότυπο στην θεση του
ουσιαστικα - αν και δεν θα αγόραζα στον μικρό μου μπλούζα ρατ, αλλα ολιβάρεζ και λίνο - ειναι μακραν ο καλυτερος αριστερος μπακ που ειχαμε εδω και τριάντα χρόνια μετα τον κώστα ιωσηφήδη (δεν συγκρίνω τους παίχτες, άλλες εποχές)
επαναληψη!
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

ο Ρουμανος ειναι παιχταρας και εχει εμπειριες
απιστευτο αριστερο ποδι και το εμπιστευεται
χαρακτηριστικη η στιγμη στην κοντρα, που εχει παιχτη αριστερα να κοβει νομιζω τον κοντο, και τον Περειρα πισω απο εναν αμυντικο...ο τροπος που τον βρισκει για κεφαλια, γλυκα δειχνει το ποδι διαβητη!
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

thanos-xanthi έγραψε:ο Ρουμανος ειναι παιχταρας και εχει εμπειριες
απιστευτο αριστερο ποδι και το εμπιστευεται
χαρακτηριστικη η στιγμη στην κοντρα, που εχει παιχτη αριστερα να κοβει νομιζω τον κοντο, και τον Περειρα πισω απο εναν αμυντικο...ο τροπος που τον βρισκει για κεφαλια, γλυκα δειχνει το ποδι διαβητη!
Η συγκεκριμμένη κίνηση στο χώρο & η σέντρα-λόμπα θύμισε εκείνη του Λίνο μέσα στη Φενέρ.
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

stephanos έγραψε:Δεν ξέρω ποιός φωστήρας αποφάσισε να σου κάνει συμβόλαιο 500 χιλιάδων για να έρθεις στον ΠΑΟΚ, όποιος όμως και να ήταν... έπραξε πολύ καλά! Άψογος πίσω, σχεδόν σε όλες τις ευκαιρίες μέσα μπροστά.
Ελα Stephanos, ετοιμασου να αλλαξεις Ρουμανο στο αβαταρ :-)
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Όχι λέμε, όσους έχει βάλει άβαταρ τους έχει κάψει . :lol: :twisted: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ε τοτε ας βαλει και αυτος τον σπυροπουλο. :lol: :lol: :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”