+1926Black_White_Heart έγραψε:Έτσι είναι όσο δύσκολο και να είναι για κάποιους να καταλάβουν κάτι τόσο απλό!eorptol έγραψε:Πόντιος+ξενητεια= ΠΑΟΚ
9.Δημήτρης Παπαδόπουλος
-
Re: Δημήτρης Παπαδόπουλος
1.Αγωνιστικα καλη κινηση μονο εαν συνοδευτει κι απο αλλες που τις χρειαζομαστε
2. Εξωαγωνιστικα ηττα
3. Δειγμα ανυπαρκτου πλανου
4. Η φωτο ακυρη ως δημοσιευση, γιατι κρινουμε ποδοσφαιρικα, αλλιως το μπινελικι στην 4 μετα την ισοφαριση με το βαζελο το 04 ποιος το εκανε; οπαδος που δε σεβεται λαο η ποδοσφαιριστης που παιζει επαγγελματικα, πες μας πως θες να σε κρινουμε και μην ανεβαζεις φωτο για καταναλωση.
2. Εξωαγωνιστικα ηττα
4. Η φωτο ακυρη ως δημοσιευση, γιατι κρινουμε ποδοσφαιρικα, αλλιως το μπινελικι στην 4 μετα την ισοφαριση με το βαζελο το 04 ποιος το εκανε; οπαδος που δε σεβεται λαο η ποδοσφαιριστης που παιζει επαγγελματικα, πες μας πως θες να σε κρινουμε και μην ανεβαζεις φωτο για καταναλωση.
Καλώς τον παίχτη Παπαδόπουλο, υγεία και αποδοτική χρονιά εύχομαι. Και κάνε τον ΠΑΟΚ να σε ανανεώσει
- VictorAK47
πριν κανα ενάμιση χρόνο, στον Πανθρακα έπαιζε, και είχε δώσει συνέντευξη. Έλεγε λοιπόν οτι δεν τον ενδιαφέρει να πάει στον Ολυμπιακό γιατί δεν έχει νόημα να παίρνεις έτσι πρωτάθλημα. Να πάρεις πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ μάλιστα και να το αξίζει.
αυτό ήταν το νόημα απ'όσα θυμάμαι
αυτό ήταν το νόημα απ'όσα θυμάμαι
VictorAK47 έγραψε:Κοίτα μαλλί που είχε τότε. Και μικρή μύτη.
αίσχος.... η φωτό είναι παραποιημένη... παραθέτω την πραγματική....

obanebane έγραψε:Ειχες κανει κατι δηλωσεις μετα το διπλο του ΠΑΟΚ στην κομοτηνη τη χρονια που επαιζες για τον Πανθρακικο,απο τοτε σε ειδα με διαφορετικο ματι.
Θεωρω οτι εισαι αδικημενος ποδοσφαιριστης αλλα με τη δουλεια σου ηρθες παλι στον αφρο και αυτο εμενα μου λεει κατι.
Καλα παιχνιδια ευχομαι,και επειδη ειμαι σιγουρος οτι θα βγαζεις παθος στους αγωνες καποια στιγμη η Τουμπα θα σε αποδεχθει,που ξερεις μπορει και να σε αγαπησει.
οχι καποια στιγμη... γρηγορα το βλεπω να γινεται
desperando έγραψε:οχι ρε φιλε... φανελα του ΠΑΟΚ στο μακρινο γκαγκαριν το 1986.
οτι και να πεις ειναι λιγο.
ετσι ειναι... παρα τη σατυρα που εκανα πριν με την εικονα (σατυρα, οχι γελοιοποιηση), το γεγονος ειναι ανατριχιαστικο.... respect
Η χρονια θα ειναι πολυ μεγαλη και φετος,με πολλους αγωνες και θεωρω πως η προσθηκη του Παπαδοπουλου ειναι παρα πολυ καλη.
Απο κει και περα,θεωρω πως στο σημερινο ποδοσφαιρο η ταχυτητα ειναι το σημαντικοτερο στοιχειο και ο Παπαδοπουλος ειναι ταχυτατος!Μαζι με Μακ και Περεϊρα,πιστευω πως θα ειμαστε πολυ γρηγοροι για κοντρα επιθεσεις σε ματς οπως στο Καραϊσκακη ή στη Φλωρεντια.
Καλως ηρθες.Ειμαι σιγουρος πως θα βοηθησεις παρα πολυ.Ελπιζω να δικαιωθω!
Απο κει και περα,θεωρω πως στο σημερινο ποδοσφαιρο η ταχυτητα ειναι το σημαντικοτερο στοιχειο και ο Παπαδοπουλος ειναι ταχυτατος!Μαζι με Μακ και Περεϊρα,πιστευω πως θα ειμαστε πολυ γρηγοροι για κοντρα επιθεσεις σε ματς οπως στο Καραϊσκακη ή στη Φλωρεντια.
Καλως ηρθες.Ειμαι σιγουρος πως θα βοηθησεις παρα πολυ.Ελπιζω να δικαιωθω!
teod1980 έγραψε:1.Αγωνιστικα καλη κινηση μονο εαν συνοδευτει κι απο αλλες που τις χρειαζομαστε
2. Εξωαγωνιστικα ηττα
Άκυρη φωτό για κατανάλωση είναι αυτή;

καλώς μας ήρθε
γιατί να μας χαλάει ένας αντιβούκιτς?
μια χαρά είναι ο άνθρωπος, έδειξε σημεία κόπωσης και δεν το ξέρουμε?
η χρονολογία στην ταυτότητα χαλάει μερικούς
5-6 γκολάκια να βάλει εγώ θα είμαι ευχαριστημένος
γιατί να μας χαλάει ένας αντιβούκιτς?
μια χαρά είναι ο άνθρωπος, έδειξε σημεία κόπωσης και δεν το ξέρουμε?
η χρονολογία στην ταυτότητα χαλάει μερικούς
5-6 γκολάκια να βάλει εγώ θα είμαι ευχαριστημένος
καλως μας ηρθε! γκολτζης αθορυβος χωρις πολλα πολλα καραγκιοζιλικια. τετοιους χαρακτηρες θελουμε στον ΠΑΟΚ. το μαη που θα κανουμε ταμειο σου ευχομαι να σαι απο τους πρωτους!!!!