Έτσι είναι όσο δύσκολο και να είναι για κάποιους να καταλάβουν κάτι τόσο απλό!eorptol έγραψε:Πόντιος+ξενητεια= ΠΑΟΚ
9.Δημήτρης Παπαδόπουλος
-
Re: Δημήτρης Παπαδόπουλος
Σου εύχομαι ο,τι καλύτερο για σένα και την ομάδα μας. Αν και προσωπικά η μεταγραφή σου δεν με έκανε να τρελαθω, κυρίως λόγω του ότι αλλού πονάμε πολύ περισσότερο, περιμένω να μου αποδείξεις ότι αυτά που έκανες ειδικά τα τελευταία δυο χρόνια, μπορείς να τα προσφέρεις και με την φανέλα του ΠΑΟΚ...ελπίζω όχι ως αριστερό εξτρεμ
Απλα respect για την φανέλα

Απλα respect για την φανέλα
- Ekatnetworkltd
Δημήτρης Παπαδόπουλος
fn1m έγραψε:Ακομα ενας βετερανος του παο..![]()
![]()

Γιά πές μας τώρα πόσο βάζελος είναι;
-
Και να φανταστείτε ότι άλλοι έχουνε κάνει γκρουπ για να μην τον πάρουμε ( η είχανε κάνει) τσέπης ούτε εγώ ενθουσιάστηκα στην αρχή αλλά αυτή η φωτογραφία εμένα με έκανε να αντρηχιασω....πείτε με ονειροπόλο αλλά με έκανε να τον πάω τρέλα (και ξέρω ότι δεν έχει καμία σχέση με την αγωνιστική του αξία)
Ενταξει, σκετο βετερανος τοτεEkatnetworkltd έγραψε:fn1m έγραψε:Ακομα ενας βετερανος του παο..![]()
![]()
Γιά πές μας τώρα πόσο βάζελος είναι;

-
- Ekatnetworkltd
Γιά φαντάσου ρε fn σε πόσες ομάδες και αν έπαιξε ακόμα και στον βάζελο στην ψυχή του ήταν πάντα ΠΑΟΚ,αυτό θα πεί ανατριχίλα όπως έγραψε και ο Black_White_Heart!Τελικά έκανε το ονειρό του πραγματικότητα!fn1m έγραψε: Ενταξει, σκετο βετερανος τοτε
- GiorgosAtha
Ένα είναι σίγουρο πια...
Θα ματώσει την φανέλα και θα σκυλίαζει στο γήπεδο.
Αυτό μου φτάνει...
Θα ματώσει την φανέλα και θα σκυλίαζει στο γήπεδο.
Αυτό μου φτάνει...

Επαγγελματιας ειναι και μπραβο του.Ποτε δεν το επαιξε ΠΑΟΚτσης.Και νομιζω η εικονα μιλαει απο μονη της.Ποσοι εχουν εξαλλου απο εμας φωτογραφια 6 ετων με μπλουζα του ΠΑΟΚ;Τωρα θα βγει καποιος και θα πει ειχε και με τον ΠΑΟ φανελα και με τη Θελτα απλως δεν τις ειχε ανεβασει...
- Μπαρκαρούτσος
Ελπίζω η αποτελεσματικότητά σου φέτος να είναι μεγαλύτερη από την μύτη σου
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!!!!!!!

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!!!!!!!
εχω μια που πρεπει να ειμαι 3 ή 4xlebouras έγραψε:Επαγγελματιας ειναι και μπραβο του.Ποτε δεν το επαιξε ΠΑΟΚτσης.Και νομιζω η εικονα μιλαει απο μονη της.Ποσοι εχουν εξαλλου απο εμας φωτογραφια 6 ετων με μπλουζα του ΠΑΟΚ;Τωρα θα βγει καποιος και θα πει ειχε και με τον ΠΑΟ φανελα και με τη Θελτα απλως δεν τις ειχε ανεβασει...

χμμμμ μαλλον γιαυτο εδωσε τοτε το περιβοητο πεναλτυ να το εκτελεσει ο ΔΣ14 για να μη σκοραρει κατα της ομαδας της καρδιας του
ετσι εξηγουνται πολλα...

ετσι εξηγουνται πολλα...