desperando έγραψε:teratios14 έγραψε:Οdi εγώ δεν χαρακτηρίζω κανέναν
απλά, ας αναρωτηθεί ο καθένας για ποιο λόγο υποστηρίζει την ομάδα που λέει πως υποστηρίζει
γιατί, αν ο ΠΑΟΚ είναι απλά μπίζνα, τότε τι ασχολείστε, λεφτά βγάζετε;
αν είναι συναίσθημα τότε που ακριβώς το δείχνετε αυτό; σε ποιον τομέα;
που ακριβώς είναι οι κόκκινες γραμμές σας που λέτε "ως εδώ, δεν με νοιάζει καμία λογική, αυτό εγώ δεν το δέχομαι ανεξαρτήτως επιχειρημάτων";
αντίθετα, εγώ βλέπω πως (και) εδώ μέσα είναι γεμάτο άτομα έτοιμα να ξεπουλήσουν τα πάντα φωνάζοντας "ζήτω!"
άτομα χωρίς καμία απολύτως ηθικής αναστολή που θεωρούν πως είναι πολύ προχώ και "προσγειωμένο" να μετράνε τα πάντα με το χρήμα
Υ.Γ.
αλήθεια, έτσι κάνετε στην ζωή σας; αν ναι, είστε για λύπηση
Υ.Γ.
αυτά, και συγγνώμη για το ύφος...είναι που είμαι οπισθοδρομικός και δεν έμαθα τρόπους
μπορεις σε παρακαλω πολυ να μου πεις απο που προκυπτει οτι υπαρχουν ενα σορο ατομα που δεν εχουν καμια ηθικη αναστολη? και απο που και ως που προκυπτει οτι τα μετρανε ολα με το χρημα?
παν να σου φέρουν έναν από τους πιο σιχαμένους παίχτες που έχουν παίξει στο ελληνικό ποδόσφαιρο
έναν από αυτούς που σου έχουν κάνει
σε εσένα ως ΠΑΟΚΤσή ζημιά, παίζοντας τις περισσότερες φορές βρώμικα μέχρι εκεί που δεν πάει
κερδίζοντας πέναλτι, κόκκινες, κίτρινες, φάουλ με θεατρινισμούς και καραγιοζηλίκια κόντρα σε σένα, άμεσα αλλά και έμμεσα
παν να σου φέρουν την σημαια της μιας από τις 2.5 πιο σιχαμένες ομάδες στην Ελλάδα, αυτόν που εδώ και 10 χρόνια εκπροσωπεί και πραγματώνει ότι είναι αυτή η ομάδα...η μια απ τις 2.5 ομάδες που σε έχει κόψει τίτλους και τίτλους, που σε έχει γαμήσει με τον χειρότερο τρόπο από την αρχή και εδώ και 9 δεκαετίες (αν δεν ξέρεις ποιος είναι ο βάζελος να διαβάσεις ιστορία), που έχει χρησιμοποιήσει κάθε μέσο για να σε κρατήσει χαμηλά, για να σου στερήσει χαρές που δικαιούσουν 100%
δεν σου φτάνει που σε έχουν γεμίσει με παίχτες αυτής της ομάδας, οι οποίοι μέχρι ενός έρχονται όλοι με στυλάκι "πάω στους ιθαγενείς της Σαλονίκης να πάρω σύνταξη" και κάνουν την αγγαρεία τους έχοντας προστασία και από δημοσιογράφους και από κάτι σαν και σένα που θεωρούν πως το να είσαι γιέσμαν είναι υγεία, δεν σου φτάνει που έχεις γεμίσει παίχτες ομάδας ανταγωνιστικής προς τα σένα, παιχτες που "όλως τυχαίως" πέρσι στον τελικό δεν μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους (ανάμεσα τους και ένας μεγάλος παοκάρας, που δήλωσε προχθές "ναι, υπάρχει διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά εγώ δεν είδα δεν άκουσα" (ούτε το 2010 είδες τίποτα Δημητράκη;)), αλλά θέλουν να σου φέρουν και τον αρχηγό της, την σημαία της, μεταξύ των άλλων, τον αρχηγό της ομάδας που σου έκλεψε το πρωτάθλημα πριν από 4 χρόνια...
και η αντίδραση και από σένα και από πολύ κόσμο εδώ μέσα είναι σαν να μιλάμε για τον οποιονδήποτε παίχτη, σαν να έχει σημασία αν είναι οχτάρι ή παπάρι, αν έχει επιθετικές αρετές ή ξέρω γω...προφανώς και δείχνεις έτσι πως η ηθική του πράγματος δεν σε αφορά, δεν σε ενδιαφέρει ρε φίλε, πως το λένε, δεν έχεις καμία ηθική αναστολή να κάνεις οτιδήποτε αρκεί να μπορείς να βρεις κάποιον ορθολογιστικό τρόπο να το δικαιολογήσεις...
μ αρέσει πάντως που την μία στιγμή λες "απο που και ως που προκυπτει οτι τα μετρανε ολα με το χρημα?" και την επόμενη "επειδη στοπερ αξιολογο και αξιοπιστο με 2-3 κατοσταρικα που ψαχνουμε εμεις δεν υπαρχει,παντε και κλειστε τον βυντρα"...τώρα τι να σου πω;...αν είναι φτηνοί, μήπως να φέρουμε και Καραπαπά-Θεοδωρίδη;...ε, τι λες;
Υ.Γ.
όλως τυχαίως, η συντριπτική πλειοψηφία αυτών των "οπαδών" είναι οι ίδιοι που είναι πρόθυμοι να δικαιολογήσουν όλα τα εγκλήματα που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια η διοίκηση του ΠΑΟΚ (Γκαρσία, Λίνο, Βούκιτς, Μπόλονι κλπ), βάζοντας μπροστά το οικονομικό....αλλά, όταν τους το λες, "από που κι ως που εγώ τα μετράω όλα με το χρήμα";
Υ.Γ.
όσο για το "ακόμα δεν ήρθε", πριν έρθει είμαστε στο τροπάριο "ακόμα δεν ήρθε", αφού έρθει είμαστε στο "αφού είναι παίχτης του ΠΑΟΚ πρέπει να στηριχτεί"...κάπως έτσι τα λαμόγια ρημάζουν ανενόχλητα τον ΠΑΟΚ, ενώ κάποιοι φωνάζουν "ζήτω"
Υ.Γ.
και κάτι τελευταίο...το πιο ορθολογιστικό επάγγελμα στον κόσμο το κάνει η πουτ@ν@...ανοίγει τα πόδια για 5 λεπτά και βγάζει μεροκάματο...το λέω για όποιον ενδιαφέρεται