Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Odi

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Δημοσίευση από Odi »

teratios14 έγραψε:Οdi εγώ δεν χαρακτηρίζω κανέναν

απλά, ας αναρωτηθεί ο καθένας για ποιο λόγο υποστηρίζει την ομάδα που λέει πως υποστηρίζει

γιατί, αν ο ΠΑΟΚ είναι απλά μπίζνα, τότε τι ασχολείστε, λεφτά βγάζετε;

αν είναι συναίσθημα τότε που ακριβώς το δείχνετε αυτό; σε ποιον τομέα;

που ακριβώς είναι οι κόκκινες γραμμές σας που λέτε "ως εδώ, δεν με νοιάζει καμία λογική, αυτό εγώ δεν το δέχομαι ανεξαρτήτως επιχειρημάτων";

αντίθετα, εγώ βλέπω πως (και) εδώ μέσα είναι γεμάτο άτομα έτοιμα να ξεπουλήσουν τα πάντα φωνάζοντας "ζήτω!"

άτομα χωρίς καμία απολύτως ηθικής αναστολή που θεωρούν πως είναι πολύ προχώ και "προσγειωμένο" να μετράνε τα πάντα με το χρήμα

Υ.Γ.
αλήθεια, έτσι κάνετε στην ζωή σας; αν ναι, είστε για λύπηση

Υ.Γ.
αυτά, και συγγνώμη για το ύφος...είναι που είμαι οπισθοδρομικός και δεν έμαθα τρόπους
Σου απαντάω τόσο ήρεμα και μου λες "είστε για λύπηση".Ε τώρα τί να σου απαντήσω;Ξεπούλησε τα πάντα ο ΠΑΟΚ,επειδή πήρε τον Παπαδόπουλο.

Ξεκολλάτε λίγο με τον Καραβούτα.Καθίστε να έρθει (αν έρθει μακρυά από μας) πρώτα και μετά τα λέμε..
Άβαταρ μέλους
Holypaok

Δημοσίευση από Holypaok »

Ο Παπ θα προσφερει γιατι εχει την ποιοτητα για να κανει τη διαφορα στο πρωταθληματακι που λεγεται ΖουπερΛιγκ.
Αν οντως δεν παρουμε αριστερο εξτρεμ ας μαθουμε στο τελος το λογο που δεν το εκαναν.
Το ροστερ μας δεν εχει ισορροπια και ειναι ασχημα δομημενο.
Οι κακες επιλογες παικτων.
Ο Τζαβελλας δεν ειναι ακραιος μπακ και ειναι πολυ μετριο σεντερ μπακ.Οταν τον πηραμε ομως ολοι λεγαμε οτι πηραμε επιτελους καλο ακραιο.Γιατι? Γιατι ετσι τον θυμομαστε τοτε.
Ο Σκόνδρας?Μέτριο δεξι μπακ για το οποιο οι υπεύθυνοι των μεταγραφών δαπάνησαν ποσό, στο δρόμο όμως συνειδητοποιήσαμε ότι δεν είναι ούτε το δεξί....πόδι του Κίτσιου.Δαπανήθηκαν όμως χρήματα κύριοι και δε γίνεται να τον έχουμε για water boy
Ο Σαλπιγγίδης? Νταξ δε θα σχολιάσω.Θα πω μόνο ότι του αξίζει μία πάστα.
Ο Σπυρόπουλος? Ούτε πάστα δεν του αξίζει.
Κοίτα το ρόστερ χωρίς τους παραπάνω.Αν σου λείψουν οοοοοοοοοοοοοοολοι αυτοί πιστεύεις ότι θα έχεις χειρότερη ομάδα από ότι τώρα.Δε νομίζω

Εν κατακλείδι.Ζητάμε από την Παναγία όχι αν μας φέρει αριστερό εξτρεμ , ούτε δεκαρο οχτάρι.Ζητάμε από την Παναγιά να μας φέρει άτομο που να ξέρει να πασάρει τους παραπάνω σε κάποιον με αντίτιμο και όχι δανεικούς με ποσοστό μισθού τους πληρωμένο από εμάς.
Επίσης βλέποντας το ρόστερ μας, αναρωτιέμαι.Ο Ινίγκο Λόπεθ έπρεπε να φύγει αφού δεν προοριζόταν κάποιος για αντικαταστάτης του?Ή πιστεύει κάποιος ότι ο Κατσικάς είναι Μπαρέζι και ο Ινιγκο είναι Κνολ?
Επίσης στην προετοιμασία ακούγαμε για 3 5 2 και 3 4 2 1.Το είδε κανείς αυτό το σύστημα στα 3 επίσημα παιχνίδια μας?
Τέλος για όποιον αναρωτιέται γιατί θέλουμε εξτρέμ από αριστερά , να τον ενημερώσω ότι το πρώτο όβερλαπ και ανάπτυξη από τα αριστερά με τη μπάλα χαμηλά έγινε όταν μπήκε αυτός ο άμπαλος με το Νο. 40 που μάλλον εντελώς τυχαία έβαλε τη γκολάρα.
Απόδοση ευθυνών επιτέλους παιδιά.Δε γίνεται να φταίει το παγόβουνο.Μάλλον ο καπετάνιος έκανε τη μ@λ@κί@
Αυτά
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

δεν νομιζω οτι υπαρχει αυτη τη στιγμη Ελληνας μεσος με πιο μεγαλες εμπειριες και παραστασεις απο οτι ο Καραγκουνης.
Άβαταρ μέλους
Holypaok

Δημοσίευση από Holypaok »

Ο Κατσουράνης λέω εγώ.Εμπερία εξωτερικού Ευρώπης Τσου Λου Εuro Μυndial Confederations και Τούμπας.Δε θα έχει και περίοδο προσαρμογής.Να τον πάρουμε λέω
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

Οχι κατσουρ γιατι περασε η προετοιμασια και δεν θα μπορεσει να γυρισει το <the katsour show vol2> :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Εγώ θα παίρνει αμπειντ πάντως..ο σισοκο υπέγραψε άλλου..ο καra θα βοηθήσει αλλά χωρίς προετοιμασία δεν ξέρω, οπότε 8αρι αμπειντ..και άρ δεν ξέρω..σεντερμπακ κανένα Λατίνο η Γούτα..
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ναι και ο κατσουρανης. ο οποιος ομως απο οτι αποδειχτηκε ειναι οντως προβληματικος στα αποδυτηρια....

Μανιακ και εγω με τον περυσινο αμπειντ δεν το περιμενα τοσο καλο, αλλα πολυ χλωμο το βλεπω να φευγει απο νικουαστλ....
Άβαταρ μέλους
avenger_4

Δημοσίευση από avenger_4 »

Odi έγραψε:
teratios14 έγραψε:Οdi εγώ δεν χαρακτηρίζω κανέναν

απλά, ας αναρωτηθεί ο καθένας για ποιο λόγο υποστηρίζει την ομάδα που λέει πως υποστηρίζει

γιατί, αν ο ΠΑΟΚ είναι απλά μπίζνα, τότε τι ασχολείστε, λεφτά βγάζετε;

αν είναι συναίσθημα τότε που ακριβώς το δείχνετε αυτό; σε ποιον τομέα;

που ακριβώς είναι οι κόκκινες γραμμές σας που λέτε "ως εδώ, δεν με νοιάζει καμία λογική, αυτό εγώ δεν το δέχομαι ανεξαρτήτως επιχειρημάτων";

αντίθετα, εγώ βλέπω πως (και) εδώ μέσα είναι γεμάτο άτομα έτοιμα να ξεπουλήσουν τα πάντα φωνάζοντας "ζήτω!"

άτομα χωρίς καμία απολύτως ηθικής αναστολή που θεωρούν πως είναι πολύ προχώ και "προσγειωμένο" να μετράνε τα πάντα με το χρήμα

Υ.Γ.
αλήθεια, έτσι κάνετε στην ζωή σας; αν ναι, είστε για λύπηση

Υ.Γ.
αυτά, και συγγνώμη για το ύφος...είναι που είμαι οπισθοδρομικός και δεν έμαθα τρόπους
Σου απαντάω τόσο ήρεμα και μου λες "είστε για λύπηση".Ε τώρα τί να σου απαντήσω;Ξεπούλησε τα πάντα ο ΠΑΟΚ,επειδή πήρε τον Παπαδόπουλο.

Ξεκολλάτε λίγο με τον Καραβούτα.Καθίστε να έρθει (αν έρθει μακρυά από μας) πρώτα και μετά τα λέμε..
Όσο υπάρχουν ΠΑΟΚτσήδες (πολλοί) που θέλουν τον καραβούτα επειδή θα βοηθήσει αγωνιστικά παραβλέποντας την πράσινη γλίτσα που τον περιβάλλει θα δούμε πολλά χειρότερα. Όπως έχουμε δει τσατσουράνηδες και σία. Και φίλε K_geo θα μιλήσουμε για το τί συμφέρει τον ΠΑΟΚ. Αγωνιστικά κι εξωαγωνιστικά. Θα τα βάλουμε στη ζυγαριά και θα δούμε ποιό είναι το πιο σημαντικό. Γιατί ο ΠΑΟΚ δεν είναι απλά άλλη μια ομάδα όπως πολλοί από εσάς νομίζετε, που το μόνο μέλημα της είναι οι καλοί παίκτες. Υπάρχει μια ΠΑΟΚτσήδικη ηθική που απαγορεύει να έρθει στην ομάδα αυτό το σίχαμα. Συνεχίστε τώρα να μιλάτε λες και παίζετε manager. Με συγχωρείτε για την άκομψη διακοπή.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Το κακό είναι ότι πιστευωδεν έχουμε τπτ έτοιμο,προεργασία κλπ
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Η απόκτηση Παπαδόπουλου, αν γίνει, είνα ό,τι χειρότερο στον μεταγραφικό σχεδιασμό. Χωρίς στόπερ, με 4 αριστερά μπακ και 3 δεξιά, με χαφ της πλάκας και 5 φορ, αλλά χωρίς εξτρέμ, μάλλον ο Μαρινάκης επιλέγει τους παίκτες. Δεν θυμάμαι χειρότερο σχεδιασμό και είμαι 52 ετών.
Η ομάδα χρειάζεται τουλάχσιτον 2 στόπερ (αριστερό - δεξί), ένα χαφ καλό, και τουλάχιστον δύο εξτρέμ. Θα μου πεις εδώ δεν ξέρουμε τι γίνεται ο Ιτανζ...

Συμφωνω απολυτα και....ειμαι 50 ετων. ;)
Άβαταρ μέλους
PA0Kman

Δημοσίευση από PA0Kman »

To sport24 λεει:

Κοντά σε Παναιτωλικό ο Βιέιρα

Ο Ούγκο Βιέιρα είναι μία ανάσα από τη μετακίνησή του στον Παναιτωλικό και αναμένεται στο Αγρίνιο προκειμένου να διευθετήσει τα τυπικά της συμφωνίας.

εκτος τον barbosa(74 συμμετοχες braga) που τον τσιμπησε η κουλα με 220.000συμβολαιο που ψαχνουμε αριστερο εξτρεμ εδω κ ενα 2μηνο. Επι μουντιαλ ακομα λεγαμε για αυτον κ παει στον παναιτωλικο και φτανουμε πριν 2 μερες να finito
οι μεταγραφες κ ακομα μιλαμε για τον μυταρα.

Τον μυταρα καλα εκανε κ τον πηρε προσωπικη μου γνωμη 10 τεμαχια αλλαγη ολο το χρονο θα τα βαλει!
(ο κουλουρης θα παρει κ αυτος τις ευκαιριες του δεν ειναι ακομα ετοιμος για 2ος επιθετικος να βγαλουμε 3 διοργανωσεις).

ο 14 προοριζεται για αριστερο/δεξι εξτρεμ αν το καταλαβατε! εκει εχει και τον Μαρτενς που δεν μπορεσε καλος η κακος να τον ξεφορτωθει με 700.000συμβολαιο ετησιος! αλλωστε στην αζ αριστερο εξτρεμ επαιζε!

και δεξια προοριζεται για βασικος ο μακ κ να δωσει καμια ευκαιρια κανενα παιχνιδι αλλαγη τον ποζογλου.

το εχουν καταλαβει στην διοικηση για τον χαρταετο που πετανε απλα αυτοι περιμεναν με u21 παιχτες(μη ετοιμοι θα ειναι comple) απλα ειδαν οτι περασε ο καιρος(αδιαφορια στο full) και τωρα προσπαθουν να συμαζεψουν τα ασυμαζεφτα κ απο οτι βλεπω για στοπερ/αριστερο εξτρεμ κ 8αρι να δημιουργει παιχνιδι βλεπω το 8αρι να παιρνουμε αλλα να παιζει κ καμια δεξια/αριστερα. για σεντερ μπακ προοριζεται αριστερα/δεξια ο Τζαβελλας/Σκονδρας+εχεις κανονικα cb Vitor/Katsika/Intzidi(θα παρει καμια συμμετοχη) κ αμα λαχει παιζει κ ο Μαντουρος εκει (προσωπικη μου γνωμη με αυτα που βλεπω θα παρουμε απ ιανουαριο κανεναν δανεικο).

ο λογος? ο ασχημος σχεδιασμος κ αδιαφοριας της ομαδας (μη ικανοτητας να το πω)? οταν προσπαθεις και παιρνεις καλος πηρες τον Ρατ(αριστερο μπακ) ενω εχεις τζαβελλα σπυροπουλο(που δε μπροεις να τον στειλεις σαν τον inigo lopez) κακος τον παιρνεις αν κ εμενα ο Ρατ(μου αρεσε σαν μεταγραφη)

δεξια εχεις σκονδρα/κιτσου τις μιξεις που κανανε προοριζοντε τα 2 αριστεροδεξια μπακ για σεντερ μπακ κ ο σκονδρας κ μενουν κ αυτοι ευχαριστοιμενοι απο το να γυαλιζαν τον παγκο. αφου εχουν 3-4 αριστερα μπακ 3-4 δεξια μπακ κλπ κλπ..

αν παρουν 8αρι που λενε θα δουμε σημερα κ αυριο ποιος θα ειναι θα ειναι κανενας δανεικος κ επειδη ειδαν τωρα οτι κ με την κληρωση του europa πιστευω οτι αυτο το δημιουργικο 8αρο10αρι να παιζει κ πλαγια θα ειναι ο

20. Carlos Eduardo (Πορτο)
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Από τη μία χαίρομαι για την ομάδα της πόλης καταγωγής μου, αλλά ναι ρε γαμώτο. Ο Παναιτωλικός αριστερό εξτρέμ τον Βιειρά που τον ακούμε τόσο καιρό για τον ΠΑΟΚ και εμείς εκεί τίποτα;
Ελπίζω να γίνει κάτι καλό τώρα στο τέλος.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Ο τζορμπα λέει οτι για πλάγια τον πήρανε τον Παπαδόπουλο :lol:
Γελάει ο κόσμος.... 1000 φορές ο viera ..
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Αν έχουμε "παρατήσει" τόσες αξιόλογες περιπτώσεις, ελπίζω να είναι για καλό, για να έρθουν ποδοσφαιριστές ακόμη καλύτεροι...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

avenger_4 έγραψε: Όσο υπάρχουν ΠΑΟΚτσήδες (πολλοί) που θέλουν τον καραβούτα επειδή θα βοηθήσει αγωνιστικά παραβλέποντας την πράσινη γλίτσα που τον περιβάλλει θα δούμε πολλά χειρότερα. Όπως έχουμε δει τσατσουράνηδες και σία. Και φίλε K_geo θα μιλήσουμε για το τί συμφέρει τον ΠΑΟΚ. Αγωνιστικά κι εξωαγωνιστικά. Θα τα βάλουμε στη ζυγαριά και θα δούμε ποιό είναι το πιο σημαντικό. Γιατί ο ΠΑΟΚ δεν είναι απλά άλλη μια ομάδα όπως πολλοί από εσάς νομίζετε, που το μόνο μέλημα της είναι οι καλοί παίκτες. Υπάρχει μια ΠΑΟΚτσήδικη ηθική που απαγορεύει να έρθει στην ομάδα αυτό το σίχαμα. Συνεχίστε τώρα να μιλάτε λες και παίζετε manager. Με συγχωρείτε για την άκομψη διακοπή.
ποιος σε ειπε ρε συ οτι ειμαστε μια απλη ομαδα; αλλα και ποιος σε ειπε οτι δεν εχω και εγω εξωαγωνιστικες αμφιβολιες κυριως για το πως θα αντιμετωπιστει απο τους οπαδους. αλλα αυτο δεν παυει να αλλαζει την ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ μου αποψη οτι ειναι ενας εμπειρος μεσος που μπορει να βοηθησει. ουτε μανατζερ ουτε μλκιες. μπαλα μιλαμε εδω. μεταγραφες λεει το τοπικ. αν θελεις να μιλησουμε για ιδεωδη ΠΑΟΚ κτλ να το κανουμε. αλλα να μην τα μπλεκουμε το αγωνιστικο με ντεμεκ ηθικα διλληματα. οπως πχ περυσι με τον Κατσε. η ομαδα, οποιοι και να την απαρτιζουν πρεπει να παραμενει ηρεμη και προσηλωμενη στους στοχους της. αν το κατανοεις καλως, αν οχι πες με αριανο. στα @@ μου. εγω ξερω τι γεννηθηκα.

οπως δεν θελω την καθε χα να μπλεκει με την ομαδα μου, ετσι δεν θελω να μπλεκω και την ομαδα με εξωαγωνιστικες διαφορες. δεν συνεχιζω το θεμα νομιζω το εξαντλησα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”