Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
PA0Kman

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Δημοσίευση από PA0Kman »

O ΠΑΟΚ ανακοινώνει 8άρι!
Μία "ανάσα" από την απόκτηση χαφ με επιθετικές "αρετές"

ΔΕΝ νομιζω να ειναι το 8αρι το inpaok αν ηταν θα ελεγε το ονομα οπως του παπαδοπουλου αρα παμε για απο ιταλια/σκανδιναβικες χωρες 8αρι..
Άβαταρ μέλους
rou
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από rou »

ο cambiasso πηγε στην λεστερ..

http://www.transfermarkt.co.uk/esteban- ... ieler/7520

Ο αλφαρο κατεληξε στην βαγιαδολιδ

http://www.transfermarkt.co.uk/alejandr ... eler/39783

Ενας πολυ ενδιαφερον παικτης , (οπως ο goosens που ελεγα εχθες) εμεινε ελευθερος απο την αλκμααρ και παιζει και 10αρι και αριστερα , ο οβερτουμ...

http://www.transfermarkt.co.uk/willie-o ... eler/80709
Άβαταρ μέλους
PA0Kman

Δημοσίευση από PA0Kman »

εκανα μια αναζητηση ο Ψηριστιαν εμεινε ελευθερος 8αρο10αρι παιζει συμφωφωνα με αυτο που λεει το inpaok οπως κ ο γοοσενσ κ ο οωερτοομ που εμειναν ελευθεροι απο την az επισης και ο ζιελινσκι(της udineze) 22 με μεταπωλιτικη αξια!

O ΠΑΟΚ ανακοινώνει 8άρι!
Μία "ανάσα" από την απόκτηση χαφ με επιθετικές "αρετές
Άβαταρ μέλους
rou
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από rou »

ψηριστιαν???????????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Ποιός Παπαδοπουλος ρε παιδια; Πανε καλα εκει στην διοίκηση ;
Αυτη η μεταγραφή επρεπε να ανακοινωθει πακέτο με κανα Πιαττι για να την χωνέψουμε. Δεν παει αλλο αυτο το πράγμα.
Εγω ήμουν απο τους ποιό αισιόδοξους αλλα με κρέμασαν, τελος.
Άλλες δυο μέρες να δούμε εαν θα πάρουν ΚΑΛΟ παίκτη στα άκρα και στα χάφ.

Υ.Γ1 Εμένα ο Λάζαρ μου λείπει στο φετινό ΠΑΟΚ
Υ.Γ2 να πουμε και ενα μπράβο για τους 4 παίκτες που έφεραν μέχρι σημερα. Ο Περειρα γεννήθηκε ΠΑΟΚ κ δεν το ήξερε. Μεγαλο πουλέν
Άβαταρ μέλους
PA0Kman

Δημοσίευση από PA0Kman »

rou μετα οταν το δημοσιευσα το ειδα ενοουσα cristian (fenerbahce) overtoom(az) goosens(feyenoord).

σημειωσε λαθος ;)
kos

Δημοσίευση από kos »

ποσο πιο ξεκαθαρο πρεπει να μας το κανουν οτι μας κοροιδευουν???
η ομαδα εχει τα χειροτερα ακρα της τελευταιας δεκαετιας (δεν υπαρχει καν αριθμητικη επαρκεια με εναν μακ) και κερδισε τον πρωτο στοχο με σαλπι αριστερο εξτρεμ...
με 4 κλασικα φορ (κλαους, σαλπι, φακουντο και κουλουρη) πανε να παρουν και 5ο????
οι οποιες προυποθεσεις πληρη ο παπαδοπουλος ειναι ασχετες τις αναγκες τις ομαδας. φτηνος, ελληνας και απο καλες σεζον. στα παπαρια μου. ειδικα οταν εχω 5-6 παικτες 11αδας που δεν παιζουν στην φυσικη τους θεση.
Άβαταρ μέλους
rou
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από rou »

PA0Kman έγραψε:rou μετα οταν το δημοσιευσα το ειδα ενοουσα cristian (fenerbahce) overtoom(az) goosens(feyenoord).

σημειωσε λαθος ;)

οταν πηγα να γραψω την παραθεση , το ειχα στα αγγλικα και εγραψα το ψηριστιαν και βγηκε christian οπως ηθελες να γραψεις , και καταλαβα οτι σου βγηκε λαθος στο πληκτρολογιο..
Παρ ολα αυτα το εγραψα γιατι ειναι πολυ αστειο :lol:
Άβαταρ μέλους
PA0Kman

Δημοσίευση από PA0Kman »

northend4 έγραψε:Ποιός Παπαδοπουλος ρε παιδια; Πανε καλα εκει στην διοίκηση ;
Αυτη η μεταγραφή επρεπε να ανακοινωθει πακέτο με κανα Πιαττι για να την χωνέψουμε. Δεν παει αλλο αυτο το πράγμα.
Εγω ήμουν απο τους ποιό αισιόδοξους αλλα με κρέμασαν, τελος.
Άλλες δυο μέρες να δούμε εαν θα πάρουν ΚΑΛΟ παίκτη στα άκρα και στα χάφ.

Υ.Γ1 Εμένα ο Λάζαρ μου λείπει στο φετινό ΠΑΟΚ
Υ.Γ2 να πουμε και ενα μπράβο για τους 4 παίκτες που έφεραν μέχρι σημερα. Ο Περειρα γεννήθηκε ΠΑΟΚ κ δεν το ήξερε. Μεγαλο πουλέν

φιλε για να σνοδευοταν με πιαττι θα επρεπε να δικαιωνομασταν στο ψασ για προκριματικα cl (αντι τον βαζελο και αν εσπαγε το ποδαρι του ο διαβολος να μπαιναμε μεσα τοτε θα συνοδευοταν με πιαττι οπως το λες τωρα κατσε να παρουμε κανεναν απ ελευθερους φτασαμε 29 του μηνος 2 μερες εχουμε να ληξειη μεταγραφικη περιοδος και ονειρεψου τον πιαττι και vieirinha απο του χρονου
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Ο αγωνιστικός σχεδιασμός (ο ποιος; ) είναι έρμαιο της αδυναμίας να διώξουν κάποιοα συμβόλαια, αφού κάναν εγκλήματα παλιότερα χρόνια και την αδυναμία να δουλέψουν με scouting (ε δεν ειναι κατι δυσκολο είχε πει παλιότερα κάποιος), οπότε είτε μέσω μάνατζερ είτε μέσω φιλίας κλείνουν παίκτες, ακόμα και άσχετους με τις ανάγκες της ομάδας.
Άβαταρ μέλους
rou
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από rou »

να κανουν συμφωνια με την sports interactive να παιρνουν και αυτοι το football manager οπως κανει η Εβερτον και αλλες τοσες ομαδες!! στην τελικη αν θελουν μπορουμε να τους δινουμε εμεις ονοματα!!! και τζαμπα φυσικα!!! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
PA0Kman

Δημοσίευση από PA0Kman »

kos έγραψε:ποσο πιο ξεκαθαρο πρεπει να μας το κανουν οτι μας κοροιδευουν???
η ομαδα εχει τα χειροτερα ακρα της τελευταιας δεκαετιας (δεν υπαρχει καν αριθμητικη επαρκεια με εναν μακ) και κερδισε τον πρωτο στοχο με σαλπι αριστερο εξτρεμ...
με 4 κλασικα φορ (κλαους, σαλπι, φακουντο και κουλουρη) πανε να παρουν και 5ο????
οι οποιες προυποθεσεις πληρη ο παπαδοπουλος ειναι ασχετες τις αναγκες τις ομαδας. φτηνος, ελληνας και απο καλες σεζον. στα παπαρια μου. ειδικα οταν εχω 5-6 παικτες 11αδας που δεν παιζουν στην φυσικη τους θεση.

ρε φιλε θα το πω για πολλοστη φορα ο μυταρας σε χαλασε? 29 εχουμε κ 2 μερες εμειναν και για να ανταπεξελθει η ομαδα σε 3 διοργανωσεις θες να παρεις 5-6 ατομα κ οχι 2 μεταγραφες thessports inpaok olapaok κτλπ λενε το εξης απαντησε ο ιβαν στον αναστασιαδη στ μακεδονια παλας οταν μιλησαν για μεταγραφες!

Στην πρώτη του συνέντευξη τύπου ως προπονητής (ξανά) του ΠΑΟΚ είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θα ψάξει για δικαιολογίες στα διαιτητικά λάθη.

Μετά την γκέλα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, κόντρα στην Καλλονή, η πρώτη του δήλωση ήταν πως τους έπαιξε (εις βάρος τους) 100-0 η διαιτησία!

Ολο το προηγούμενο διάστημα, ο Αναστασιάδης δεν είχε θέσει θέμα άμεσης μεταγραφικής ενίσχυσης στον ΠΑΟΚ, εκτός από δύο-τρεις θέσεις! Μετά τα όσα συνέβησαν την περασμένη Κυριακή στην Τούμπα (εντός και εκτός γηπέδου), αλλά και στο «Μακεδονία Παλλάς», ο Αγγελος... πήγε στο άλλο άκρο.

«Πόσες μεταγραφές χρειαζόμαστε και σε ποιες θέσεις για να είμαστε πλήρεις;» τον ρώτησε ευθέως ο Ιβάν Σαββίδης. Με τον Αναστασιάδη να του απαντάει: «Κανονικά, θέλουμε παίκτες σε όλες τις θέσεις, εκτός από του αριστερού μπακ»!

Το μόνο που δεν έμαθα ήταν τι... σχολίασε από μέσα του ο Ζήσης Βρύζας, που κατά τα άλλα δεν... πίστευε στα αυτιά του!
Άβαταρ μέλους
rou
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από rou »

Αα για τον βρυζα δηλ. ολα ηταν καλα??? Λαθος του ΑΑ αν περιμενε να παει 25 αυγουστου για να πει οτι θελουμε 10 παικτες.. αλλα και ο βρυζας δηλ ενιωθε οτι η ομαδα ειναι οκ??? Ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα στο τερμα και στην αμυνα ισως και να μην θελουμε αυτη την στιγμη.. εναν επιθετικο για μπακ-απ οπως ο παπ δεν ειναι ασχημα , διοτι δεν μπορουμε να στηριχτουμε στον κουλουρη που ειναι 18.. Αλλα σιγουρα θελουμε εναν παικτη απο αριστερα , για να κανει οτι κανει και ο μακ απο δεξια , αλλα και για να μην χαραμιζεται ο σαλπι εκει.. επισης ναι μεν θελουμε εναν οργανωτη για να δινει ασιστ μπροστα , αλλα το θεμα ειναι οτι στα χαφ σαν να ειμαστε πολλοι πλεον... ποιος θα προτοβγει? εδω ο κατσε και οπως δειχνει το πραγμα απο βασικος θα ειναι αλλαγη φετος...
Αρα δεν θελουμε 10 παικτες.. 2-3 θελουμε..
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

Asimos έγραψε:Πακέτο Καραγκούνης Παπαδόπουλος και φύγαμε όλοι σκαστοί από Τούμπα για κλινική.
:lol: :lol: :lol:
αν γινει αυτο πραγματικα ολοι για κλινικη...
φερτε ενα 8ρι κι ενα εξτρεμ να γινει χαμος
οσοι λενε για Κουλουρη, για μενα το θεμα ειναι 100% της προετοιμασιας
αλλο κορμι εχει ο καθε παιχτης
ο Ευθυμης ειναι πιο βαρυς και δυνατος, επομενως ειναι λογικο να ειναι πιασμενος απο την προετοιμασια και τα ποδια βαρια
φανηκε και με την Καλλονη σε φασεις που τον καθαρισαν ευκολα τα μπακ
δε τον φοβαμαι, θα στρωσει θα ανεβει, αλλωστε ειναι η πρωτη του επαγγελματικη προετοιμασια, μη πεφτετε να τον φατε, ουτε δανεικος ουτε πουθενα, εδω θα μεινει και θα φτασει και διψηφιο αριθμο γκολ μεσα στη σεζον
το ιδιο με την προετοιμασια πιθανον να εχει παθει και ο Βιτορ, γι αυτο και τα πολλα λαθη, δειγμα ελλειψης καθαρου μυαλου, που οφειλεται και στα βαρια ποδια
Black_White_Heart

Δημοσίευση από Black_White_Heart »

Βαλε Παναγιτσα μου το χερακι σου να μην ερθει ο Καραβουτας στον ΠΑΟΚ ... το ξερω σου ζητουσα επιμονα μεταγραφες...αλλα που να φανταστω οτι θα ερθει αυτος...

Υ.Γ. Μας τρολαρουν απο την ΠΑΕ δεν γινετε αλλιως...
Υ.Γ. Παπαδοπουλος εε? χμμμμ οκ με εκεινο το γκρουπ στο φαζε τι εγινε ρε παιδια ? δεν πρεπει να κανουμε κανενα revival? :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”