Άγγελος Αναστασιάδης

Μπαρκαρούτσος

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Αν όντως ισχύει για τον μπουγατσομάχαιρο (τουλάχιστον ΤΩΡΑ δεν είναι παίχτης του Π.Α.Ο.Κ.), πιστεύω ότι είναι επιλογή του Άγγελου!
B&W

Δημοσίευση από B&W »

Μπουγατσομάχαιρο λέει... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

Δεν μπορώ να πιστέψω πως τρεις moderators υπερασπίζονται την ανώριμη, μάλλον αγενή προς όλους και σίγουρα επαγγελματικά απαράδεκτη εικόνα και συμπεριφορά του προπονητή του ΠΑΟΚ. Για τις προπονητικές του ικανότητες ο καθένας έχει την άποψή του, αλλά δεν γίνεται να συζητάμε και για το πως πρέπει να συμπεριφέρεται κάποιος επαγγελματικά.
sourmenetes έγραψε:Θα θελα να ξερα τι θα λεγανε ολοι οσοι λενε πολλα και διαφορα για το στυλ του αγγελου και ειδικα για το σημερινο "αδειασμα" στα παιδακια(γιατι κατι τετοιοι ειναι παιδακια μπροστα του) αν το εκανε περυσι ο στεφενς....
Καλη συνεχεια.
Μα δεν είναι τυχαίο που δεν είδες ποτέ να φεύγει έτσι ούτε τον Στέφενς, ούτε τον Σάντος ούτε και κανέναν σοβαρό προπονητή. Αυτή η στάση είναι σαφές δείγμα ανικανότητας διαχείρισης πίεσης και καταστάσεων.

Η κάθε ανόητη, αβανταδόρικη ή κακοπροαίρετη ερώτηση χαρακτηρίζει τον δημοσιογράφο. Δεν είναι δυνατόν να απαγορευτούν ή να υπαγορεύονται οι ερωτήσεις, παρά μόνον σε ολοκληρωτικά καθεστώτα. Ο προπονητής μπορεί κάλλιστα, αναλόγως της διάθεσης και της ευφυίας του, να απαντήσει με χιούμορ, λεπτή ειρωνεία ή και σαρκασμό, εκθέτοντας ή και γελοιοποιώντας τον ερωτώντα. Μαιτρ του είδους ήταν ο πανέξυπνος Λάζλο.

Ο Άγγελος δεν δείχνει βέβαια να διαθέτει την ευφυία του Μπόλονι, ώστε να μπορεί να σφάξει με το βαμβάκι τον κάθε αρδ, αλλά η εναλλακτική δεν πρέπει να είναι το να αντιδρά ως κακομαθημένο παιδάκι φεύγοντας όταν παρεξηγείται ή δυσανασχετεί με μια ερώτηση, να είναι μονίμως θυμωμένος και σκυθρωπός, να έχει και να εκφράζει μονίμως μανίες καταδίωξης, να νιώθει και να δηλώνει «μοναχός και κατατρεγμένος» και να πουλάει ανέξοδη μαγκιά (ΜΟΝΟΝ όταν είναι προπονητής του ΠΑΟΚ).

Συνειδητοποιείτε λοιπόν τί ακριβώς υποστηρίζετε? Πως η επαγγελματική ανεπάρκεια ως προς την δημόσια συμπεριφορά του είναι δικαιολογημένη ή αποτελεί προσόν του?! Χαλαρώστε λίγο ρε αδέρφια. Αν μη τι άλλο, βγαίνει άσχημη εικόνα για το site, όταν επεμβαίνετε ως αγροφύλακες κάθε φορά που γράφεται το παραμικρό σχόλιο εις βάρος του Αναστασιάδη, έστω και αιτιολογημένο. Επειδή είναι προπονητής του ΠΑΟΚ, ό,τι κάνει θεωρείται καλώς καμωμένο? Ή πρέπει να ανεχόμαστε από μέρους του συμπεριφορές που δεν γίνονται ανεκτές όχι μόνον σε καμία δουλειά, αλλά ούτε και στις προσωπικές μας σχέσεις?
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Αγγελε ωραια κατεβασες την ομαδα σημερα,αλλα πραγματικα ισως θα ναι καλο να σταματησεις τις δηλωσεις και το πολυ μπλα μπλα για λιγο καιρο.Μετα απτην πολυ ωραια συνεντευξη τυπου που ειχες δωσει στην αρχη του καλοκαιριου,οι περισσοτερες δηλωσεις σου πλεον ειναι φαουλ...Κατι με 100-0 διαιτησιες την κυριακη,κατι οτι θα πρεπε κερδιζουμε 9-0 την καλλονη οταν δεν ειχαμε κανει μια φαση στο ματς με ανησυχουν αρκετα....

Τελος παντων,ευχομαι η δοιηκηση να μη σε αφησει ξεκρεμαστο γιατι δυστυχως θα τα πληρωσεις ολα εσυ στο τελος
Άβαταρ μέλους
Pastor_of_Muppets

Δημοσίευση από Pastor_of_Muppets »

Το παραθέτω αυτούσιο και ο καθένας ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα για το αν ήταν προβοκατόρικη ερώτηση,
ή πάσα στον ΑΑ που στην τελική τον βόλευε να βγει από δύσκολη θέση με αυτά που είπε..... :roll:
Τα καραγκιοζιλίκια και η ντομπροσύνη

Έκανα το... λάθος να κάνω μια ερώτηση στον Αναστασιάδη στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου και ούτε λίγο ούτε πολύ λοιδωρήθηκα. Επειδή λοιπόν κάποιοι το ανακυκλώνουν το όλο θέμα αναγκάζομαι να τοποθετηθώ δημόσια. Πρώτα απ' όλα σέβομαι τον Αναστασιάδη που είναι ο προπονητής του ΠΑΟΚ στην παρούσα φάση. Σέβομαι απόλυτα το πρόσωπο του Αναστασιάδη. Τον σέβομαι και ως άνθρωπο πρώτα απ' όλα αλλά και ως προπονητή της ομάδας που τυγχάνω να κάνω το ρεπορτάζ αλλά και να είμαι οπαδός της.

Μέχρι παρεξηγήσεως όλους αυτούς τους μήνες, εξέφρασα την άποψη μου ότι το έργο του προπονητή θα πρέπει να στηριχθεί πρώτα απ' όλα από την διοίκηση. Αυτό φυσικά δεν το έκανα για να είμαι αρεστός στον κύριο Αναστασιάδη. Το έκανα γιατί αυτό αισθάνομαι και θεωρώ σωστό...
Πολλοί παρεξήγησαν αυτή τη στάση μου και το αντιλήφθηκα μέσα από μηνύματα και στο inbox στην σελίδα στο facebook.

Ελπίζω με αυτό που έγινε χθες στην συνέντευξη Τύπου να πήραν την απάντηση τους από τον ίδιο τον Αναστασιάδη και αν είμαι χειροκροτητής του όπως με κατηγορούν. Την απάντηση την πήραν Με το ύφος και τον τρόπο που απάντησε σε μια ερώτηση που του έκανα...

Στο παρακάτω video μπορείτε να ακούσετε την ατάκα του Αναστασιάδη. Στο 20: 37 λέει ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ: "Πρέπει να την ευχαριστήσω (Παναγιά) γιατί δεν έχω να ευχαριστήσω κανέναν άλλον εδώ εκτός από την Παναγιά και τα παιδιά..."

Θεώρησα αντρίκια να ζητήσω μια διευκρίνηση από τον Αναστασιάδη. Γιατί ο καθένας θα μπορούσε να ερμηνεύσει όπως ήθελε την συγκεκριμένη δήλωση. Γιατί για παράδειγμα δεν ευχαρίστησε τον κόσμο ή την διοίκηση και ευχαρίστησε μόνο την Παναγιά και τα παιδιά αφού όπως είπε δεν έχει κανέναν άλλο εδώ να ευχαριστήσει...

Η ερώτηση και η απάντηση στο video μετά το 26:22 του video

[youtube]mddU-VKbqlA[/youtube]

Κάνω αυτή την ανάρτηση για να ξεκαθαρίσω κάτι. Για μένα ο ΠΑΟΚ είναι πάνω απ' όλα. Και επειδή αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ είναι ο Αναστασιάδης ως προπονητής τρέφω απόλυτο σεβασμό και το έχω αποδείξει από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Προτιμώ λοιπόν να ρωτώ τον Αναστασιάδη παρά να επιτρέπω σε άλλους να τον ερμηνεύουν όπως θέλουν. Προτιμώ να ακούω την διευκρίνηση μαζί με τα "τι καραγκιοζλίκια είναι αυτά" παρά να μην ρωτώ και να δίνω πάτημα στον καθένα να ερμηνεύει τα λεγόμενα του..

Και για κάποιους που έχουν κοντή μνήμη: ρωτώ πάντα όταν έχω μια απορία ή θέλω μια ξεκάθαρη απάντηση. Πρώτη και τελευταία φορά χρησιμοποιώ το "εγώ": Όλοι σας ρωτούσατε στα ραδιόφωνα γιατί ο Σαββίδης κρατά Ζαγοράκη και Βρύζα στην ομάδα, όταν ανέλαβε τις τύχες του συλλόγου. Κανείς δεν τόλμησε να τον ρωτήσει μέχρι την συνέντευξη Τύπου στο Βελίδειο. ΕΓΩ το ρώτησα. Και θα ξαναρωτήσω όταν το κρίνω σκόπιμο γιατί σέβομαι τους αναγνώστες μου.

Αυτά. Είχα την ανάγκη να τα γράψω γιατί πάνω απ' όλα σέβομαι τον εαυτό μου. Και δεν έχω την ανάγκη κανενός. Ανεπαρκής δεν ξέρω αν είμαι στη δουλειά μου, αλλά ντόμπρος θα συνεχίσω να είμαι. Και ας παίρνω απαντήσεις σε ερωτήματα εύλογα και ας έχουν οι απαντήσεις και μια απαξιωτική φράση δίπλα.

Ευχσριστώ για το χρόνο σας.

Μάλλον μάγκα πήγε να τον κάνει,
αλλά ο ΑΑ ήθελε επεισοδιακά φινάλε και αποχωρήσεις...
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

Othin έγραψε:Δεν μπορώ να πιστέψω πως τρεις moderators υπερασπίζονται την ανώριμη, μάλλον αγενή προς όλους και σίγουρα επαγγελματικά απαράδεκτη εικόνα και συμπεριφορά του προπονητή του ΠΑΟΚ. Για τις προπονητικές του ικανότητες ο καθένας έχει την άποψή του, αλλά δεν γίνεται να συζητάμε και για το πως πρέπει να συμπεριφέρεται κάποιος επαγγελματικά.
sourmenetes έγραψε:Θα θελα να ξερα τι θα λεγανε ολοι οσοι λενε πολλα και διαφορα για το στυλ του αγγελου και ειδικα για το σημερινο "αδειασμα" στα παιδακια(γιατι κατι τετοιοι ειναι παιδακια μπροστα του) αν το εκανε περυσι ο στεφενς....
Καλη συνεχεια.
Μα δεν είναι τυχαίο που δεν είδες ποτέ να φεύγει έτσι ούτε τον Στέφενς, ούτε τον Σάντος ούτε και κανέναν σοβαρό προπονητή. Αυτή η στάση είναι σαφές δείγμα ανικανότητας διαχείρισης πίεσης και καταστάσεων.

Η κάθε ανόητη, αβανταδόρικη ή κακοπροαίρετη ερώτηση χαρακτηρίζει τον δημοσιογράφο. Δεν είναι δυνατόν να απαγορευτούν ή να υπαγορεύονται οι ερωτήσεις, παρά μόνον σε ολοκληρωτικά καθεστώτα. Ο προπονητής μπορεί κάλλιστα, αναλόγως της διάθεσης και της ευφυίας του, να απαντήσει με χιούμορ, λεπτή ειρωνεία ή και σαρκασμό, εκθέτοντας ή και γελοιοποιώντας τον ερωτώντα. Μαιτρ του είδους ήταν ο πανέξυπνος Λάζλο.

Ο Άγγελος δεν δείχνει βέβαια να διαθέτει την ευφυία του Μπόλονι, ώστε να μπορεί να σφάξει με το βαμβάκι τον κάθε αρδ, αλλά η εναλλακτική δεν πρέπει να είναι το να αντιδρά ως κακομαθημένο παιδάκι φεύγοντας όταν παρεξηγείται ή δυσανασχετεί με μια ερώτηση, να είναι μονίμως θυμωμένος και σκυθρωπός, να έχει και να εκφράζει μονίμως μανίες καταδίωξης, να νιώθει και να δηλώνει «μοναχός και κατατρεγμένος» και να πουλάει ανέξοδη μαγκιά (ΜΟΝΟΝ όταν είναι προπονητής του ΠΑΟΚ).

Συνειδητοποιείτε λοιπόν τί ακριβώς υποστηρίζετε? Πως η επαγγελματική ανεπάρκεια ως προς την δημόσια συμπεριφορά του είναι δικαιολογημένη ή αποτελεί προσόν του?! Χαλαρώστε λίγο ρε αδέρφια. Αν μη τι άλλο, βγαίνει άσχημη εικόνα για το site, όταν επεμβαίνετε ως αγροφύλακες κάθε φορά που γράφεται το παραμικρό σχόλιο εις βάρος του Αναστασιάδη, έστω και αιτιολογημένο. Επειδή είναι προπονητής του ΠΑΟΚ, ό,τι κάνει θεωρείται καλώς καμωμένο? Ή πρέπει να ανεχόμαστε από μέρους του συμπεριφορές που δεν γίνονται ανεκτές όχι μόνον σε καμία δουλειά, αλλά ούτε και στις προσωπικές μας σχέσεις?
Η λακαμία απειρίζει. Η αρδιά έχει και τα όριά της...

[youtube]-s2xltFxQn4[/youtube]
buffos

Δημοσίευση από buffos »

Othin έγραψε:Δεν μπορώ να πιστέψω πως τρεις moderators υπερασπίζονται την ανώριμη, μάλλον αγενή προς όλους και σίγουρα επαγγελματικά απαράδεκτη εικόνα και συμπεριφορά του προπονητή του ΠΑΟΚ. Για τις προπονητικές του ικανότητες ο καθένας έχει την άποψή του, αλλά δεν γίνεται να συζητάμε και για το πως πρέπει να συμπεριφέρεται κάποιος επαγγελματικά.
Καλη συνεχεια.

Συμφωνώ απόλυτα
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Odi έγραψε:Despe οτι θα έφτανες σε σημείο να υπερασπιστείς αυτή την γελοία και ξεκάθαρα προβοκατόρικη ερώτηση δεν το περίμενα..
εγώ πάλι ήμουν σίγουρος.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από eorptol »

Καλη συνεχεια.

Μεγάλοι μαλακες οι περισσότεροι ΑΡΔ ......οχι θα υποςτηριξω τον ζαιρη και τον κάθε Ζαΐρη........
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Παλι οι μοντ φταινε;

Η ερωτηση του Ζαιρη δεν ηταν κακοπροαιρετη. δυστυχως ο Αγγελος εχει παρασυρθει και με το παραμικρο ψαχνει ξεσπαματα κ ιστοριες. Δεν εχει και ακριβη στοχο το ξεσπασμα του μια γενικολογια ειναι.
το να ασχολουμαστε μονιμως μ αυτα ιμως δεν ειναι δικαιο ουτε λογικο. το θεμα ειναι η δουλεια του στο γηπεδο.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Pastor_of_Muppets έγραψε:Το παραθέτω αυτούσιο και ο καθένας ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα για το αν ήταν προβοκατόρικη ερώτηση,
ή πάσα στον ΑΑ που στην τελική τον βόλευε να βγει από δύσκολη θέση με αυτά που είπε..... :roll:
Τα καραγκιοζιλίκια και η ντομπροσύνη

Έκανα το... λάθος να κάνω μια ερώτηση στον Αναστασιάδη στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου και ούτε λίγο ούτε πολύ λοιδωρήθηκα. Επειδή λοιπόν κάποιοι το ανακυκλώνουν το όλο θέμα αναγκάζομαι να τοποθετηθώ δημόσια. Πρώτα απ' όλα σέβομαι τον Αναστασιάδη που είναι ο προπονητής του ΠΑΟΚ στην παρούσα φάση. Σέβομαι απόλυτα το πρόσωπο του Αναστασιάδη. Τον σέβομαι και ως άνθρωπο πρώτα απ' όλα αλλά και ως προπονητή της ομάδας που τυγχάνω να κάνω το ρεπορτάζ αλλά και να είμαι οπαδός της.

Μέχρι παρεξηγήσεως όλους αυτούς τους μήνες, εξέφρασα την άποψη μου ότι το έργο του προπονητή θα πρέπει να στηριχθεί πρώτα απ' όλα από την διοίκηση. Αυτό φυσικά δεν το έκανα για να είμαι αρεστός στον κύριο Αναστασιάδη. Το έκανα γιατί αυτό αισθάνομαι και θεωρώ σωστό...
Πολλοί παρεξήγησαν αυτή τη στάση μου και το αντιλήφθηκα μέσα από μηνύματα και στο inbox στην σελίδα στο facebook.

Ελπίζω με αυτό που έγινε χθες στην συνέντευξη Τύπου να πήραν την απάντηση τους από τον ίδιο τον Αναστασιάδη και αν είμαι χειροκροτητής του όπως με κατηγορούν. Την απάντηση την πήραν Με το ύφος και τον τρόπο που απάντησε σε μια ερώτηση που του έκανα...

Στο παρακάτω video μπορείτε να ακούσετε την ατάκα του Αναστασιάδη. Στο 20: 37 λέει ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ: "Πρέπει να την ευχαριστήσω (Παναγιά) γιατί δεν έχω να ευχαριστήσω κανέναν άλλον εδώ εκτός από την Παναγιά και τα παιδιά..."

Θεώρησα αντρίκια να ζητήσω μια διευκρίνηση από τον Αναστασιάδη. Γιατί ο καθένας θα μπορούσε να ερμηνεύσει όπως ήθελε την συγκεκριμένη δήλωση. Γιατί για παράδειγμα δεν ευχαρίστησε τον κόσμο ή την διοίκηση και ευχαρίστησε μόνο την Παναγιά και τα παιδιά αφού όπως είπε δεν έχει κανέναν άλλο εδώ να ευχαριστήσει...

Η ερώτηση και η απάντηση στο video μετά το 26:22 του video

[youtube]mddU-VKbqlA[/youtube]

Κάνω αυτή την ανάρτηση για να ξεκαθαρίσω κάτι. Για μένα ο ΠΑΟΚ είναι πάνω απ' όλα. Και επειδή αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ είναι ο Αναστασιάδης ως προπονητής τρέφω απόλυτο σεβασμό και το έχω αποδείξει από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Προτιμώ λοιπόν να ρωτώ τον Αναστασιάδη παρά να επιτρέπω σε άλλους να τον ερμηνεύουν όπως θέλουν. Προτιμώ να ακούω την διευκρίνηση μαζί με τα "τι καραγκιοζλίκια είναι αυτά" παρά να μην ρωτώ και να δίνω πάτημα στον καθένα να ερμηνεύει τα λεγόμενα του..

Και για κάποιους που έχουν κοντή μνήμη: ρωτώ πάντα όταν έχω μια απορία ή θέλω μια ξεκάθαρη απάντηση. Πρώτη και τελευταία φορά χρησιμοποιώ το "εγώ": Όλοι σας ρωτούσατε στα ραδιόφωνα γιατί ο Σαββίδης κρατά Ζαγοράκη και Βρύζα στην ομάδα, όταν ανέλαβε τις τύχες του συλλόγου. Κανείς δεν τόλμησε να τον ρωτήσει μέχρι την συνέντευξη Τύπου στο Βελίδειο. ΕΓΩ το ρώτησα. Και θα ξαναρωτήσω όταν το κρίνω σκόπιμο γιατί σέβομαι τους αναγνώστες μου.

Αυτά. Είχα την ανάγκη να τα γράψω γιατί πάνω απ' όλα σέβομαι τον εαυτό μου. Και δεν έχω την ανάγκη κανενός. Ανεπαρκής δεν ξέρω αν είμαι στη δουλειά μου, αλλά ντόμπρος θα συνεχίσω να είμαι. Και ας παίρνω απαντήσεις σε ερωτήματα εύλογα και ας έχουν οι απαντήσεις και μια απαξιωτική φράση δίπλα.

Ευχσριστώ για το χρόνο σας.

Μάλλον μάγκα πήγε να τον κάνει,
αλλά ο ΑΑ ήθελε επεισοδιακά φινάλε και αποχωρήσεις...
Ναι καλα μαγκα πηγε να τον κανει ......ίντριγκα πηγε να βγάλει η ερωτηση ειναι προβοκατόρικη τι να κάνουμε ; Αλλα οι ΑΡΔ εχουν παντα δικαιο ε; Έκανες τη παπαρια πες ένταξη το εκανα πάμε για αλλα και τέλος
giapas

Δημοσίευση από giapas »

desperando έγραψε:δεν υπερασπιζομαι κανεναν αρδ και θα σε παρακαλουσα οντι επικοινωνιακες τριπλες εις βαρος μου να λειπουν.
ο αρδ παιρνοντας πασα αποτην δηλωση του αγγελου εκανε μια ερωτηση που να σου πω την αληθεια οταν ακουγα τον αγγελο να το λεει σκεφτηκα σχεδον το ιδιο,με την μονη διαφορα οτι πρωτα αναρωτηθηκα για τον κοσμο.

ο αγγελος καθετε και πλακωνεται με τα ρουχα του,θα μπορουσε πολυ ευκολα να απαντησει ενα οχι δεν εχουμε κανενα προβλημα με την διοικηση και οτι δεν το καταλαβατε καλα αυτο που ειπα και θα ειχε λειξει το θεμα.

οχι ομως ο αγγελος ηθελε να δωσει ολοκληρη θεατρικη παρασταση
τον υπερασπίζεσαι και τον παρα-υπερασπίζεσαι. Και δεν είναι επικοινωνιακή τρίμπλα , αλλά πραγματική και ευθεία πάσα. Η προκατάληψή σου είναι τέτοια που συνεχώς διαστρεβλώνεις τη πραγματικότητα για να υποστηρίξεις αυτό που θες. Εδώ είπες ότι θα μπορούσες να βρεθείς με 10 φίλους σου και δε θα χάσεις από τη Ζίμπρου.

Είπες ότι και εσύ σκέφτηκες το ίδιο με τον αρδ όταν άκουγες τις δηλώσεις. Να δεχτώ ( με κάποια δυσκολία το παραδέχομαι) ότι είσαι ένα αγνό ΠΑΟΚτσάκι που δεν έχεις να κερδίσεις κάτι δημιουργώντας κλίμα. Άρα εσύ σκέφτηκες αθώα , να το πούμε κι έτσι ... αν και η σκέψη είναι λίγο ψιλοαφελής γιατί ο ΑΑ μόνο μ@λ@κας δεν είναι για να τα βάλει με το κόσμο ... Επομένως εσύ είσαι ΟΚ... ο αρδ όμως , πρέπει να είσαι τέρμα εμπαθής για να μη καταλαβαίνεις ότι κάνει μια στημένη ερώτηση που μόνο σκοπό έχει να προκαλέσει πρόβλημα. Μόνο πρόβλημα τίποτα άλλο. Εγώ μια γαμ@ερώτηση για μπάλα δεν έχω ακούσει ποτέ. Να ρωτήσει ρε παιδάκι μου κάποιος πχ για το αν θεωρεί ο ΑΑ μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο κατοχής με το υπάρχον ρόστερ ή ποδόσφαιρο αντεπιθέσεων... ή οτιδήποτε σχετικό. Μια ερώτηση ρε φίλε , μια κρίση που να μη δείχνει εμπάθεια. Όλοι στέκονται στη Παναγία και σε όλες τις σάλτσες.

Ακόμα και εσύ που όπως λες ξέρεις από μπάλα δεν έχεις γράψει κάτι συγκεκριμένο ... "Δε βλέπω ανάπτυξη και κάνουμε γιόμες" είχες γράψει .. Μάλιστα.. Και με Δώνη το ίδιο λέγαμε , σε πολλά ματς με Στέφενς το ίδιο γινότανε. Ομάδα για να έχει ανάπτυξη τέτοιου τύπου που λες πρέπει να είναι 1-2 χρόνια δουλεμένη και να έχει εργαλεία. Θεωρείς ότι δε δουλέυει στη προπόνηση? Ότι στήνεις λάθος την ομάδα απο πριν? ότι πχ δε δουλεύει σε στατικές φάσεις? Για πες μας κάτι συγκεκριμένο , να το συζητήσουμε και να δούμε βέβαια και το μέγεθος του δείγματος που χρειάζεσαι για να πεις κάτι οριστικό για την ομάδα.

Εγώ θεωρώ ότι για το ρόστερ της ομάδας και για τη συγκεκριμένη εποχή , δεν είμαστε κακοί. Δε βλέπω ΠΩΣ με τέτοια χαφ η ομάδα θα έπαιζε πολύ καλύτερα. Με ομάδες που θα είναι καλές σε φυσική κατάσταση και θα πιέζουν λογικά θα συνεχίσουμε να δυσκολευόμαστε όπως κάνουμε τα τελευταία 3-4 χρόνια. ΑΚόμα και με το Γκαρσία στα καλά του ( από τη στιγμή που έφυγε ο Βιτόλο ) δε μπορούσαμε στο κέντρο να κάνουμε παιχνίδι απέναντι σε πειθαρχημένους και με σωστό πρεσάρισμα αντιπάλους. Πχ με κάτι Τρίπολες και Περιστέρια σχεδόν πάντα γινότανε της γιόμας το κάγκελο. Το ματς με τη Καλλονή ήταν καρμπόν με 10 ματς πέρυσι μέσα στη Τούμπα που με το στανιό τα κέρδισες όλα. Τώρα δε σου έκατσε, θα γινότανε κι αυτό. Και θα ξαναγίνει , έτσι είναι το ποδόσφαιρο εκτός κι αν είσαι γαύρος.

Θέλω να μιλήσω για μπάλα , να βρω ρε π@υστη μου έναν να μπορείς να κάνεις μια κουβέντα με επιχειρήματα και να προβληματιστούμε και όλοι στάζουν χολή για το ότι είναι τσομπάνης και λέει για τη Παναγιά. Το κακό despe είναι ότι προφανώς ξέρεις από μπάλα , ο λόγος σου είναι ήπιος και δεν έχει εξάρσεις και περνάς έντεχνα αυτό που θες να περάσεις. Και δυστυχώς το κάνεις αυτό αρκετό καιρό τώρα.

Αυτά από μένα
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

καλά αυτο που είπε για το παιχνίδι με καλλονη τρομερό/..... ακου επρεπε να τελειώσει 9-0 :opaokara:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αντε να κανω ενα σχολιο μονο για μπαλλα.Ολοι βλεπαμε κατα τη διαρκεια του αγωνα τα μπακ μας να κανουν πασουλες παραλληλα ο ενας στον αλλο,να μην κινειται κανενας απο τους υπολοιπους παικτες και τελικα να εξωθουνται στη μεγαλη μπαλια που συνηθως κατεληγε σε αντιπαλο και καπου εκει τελειωνε η πλειοψηφεια των επιθετικων μας προσπαθειων.Ποια ηταν η απαντηση του Αγγελου σε αυτο,που μαλιστα ζητουσε μετα μανιας με φωνες σε ολο το πρωτο ημιχρονο; Να κατεβει το πλαγιο χαφ σχεδον κατω απο την σεντρα και να σπασει την μπαλλα το μπακ στο πλαι.Πραγματικα μαγικη κινηση που ελυσε καθε προβλημα και μεταμορφωθηκαμε σε μπαρτσα.Τι να την κανει ρε &@&€&& ο πλαγιος την μπαλλα κατω απο την σεντρα,ειδικα οταν στον αξονα εχεις μονο 2 αμυντικα χαφ,διακοσμητικα ως προς την αναπτυξη,να σεντραρει αυτο η να παρει την μπαλλα και να ξεκινησει σλαλομ 20 και 30 μετρων;
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Και γιατί ρε παιδιά να με νοιάζει εμένα τι δηλώνει ο Άγγελος; Προπονητής είναι. Άλλη είναι η δουλειά του. Εσείς οι μετρημένοι (μα επίμονοι) που αποφασίσατε ότι ο Άγγελος σας βρωμάει, βρίσκετε αφορμές στο οτιδήποτε και αυτό είναι εξόφθαλμο και γελοίο. Μην γράφετε ολόκληρα κατεβατά. Ξέρουμε τι σκέφτεστε και ξέρουμε και τι γράφετε. Να λέτε ευχαριστώ στους μοντ που ανέχονται τις δικές σας καθημερινές προβοκάτσιες. Εγώ θα σας είχα διαγράψει γιατί δεν εκφράζετε απλώς μια άλλη άποψη, δηλητηριάζετε τη σκέψη αυτών που κάθονται και σας διαβάζουν και το κάνετε με τρομερή επιμονή. :evil:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”