Άγγελος Αναστασιάδης
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
λεει
να ευχαριστισω την Παναγια γιατι δεν εχω καποιον αλλον να ευχαριστησω εκτος απ αυτην και τα παιδια
τι ακριβωςεννοει? τον κοσμο δεν εχει να τον ευχαριστησει? παντως μονος του σημερα στην Τουμπα δεν ηταν
λεει
για το παιχνιδι με την καλονη που μεχρι το 30΄θα πρεπει να κερδιζουμε 9-0. δεν ξερω λεει εσεις τι βλεπετε.
σιγουρα το 99,99999% δεν ειδε ποτε και πουθενα κατι τετοιο
εχουμε λεει 10 προυποθεσεις με παικτη παραπανω να βγαλουμε μια πασα και να κανουμε το γκολ κατι που σπανια βλεπει σε ομαδα.
σαν επαγκελματιας προπονητης που ειναι και τοσα χρονια μεσα στο αθλημα θα επρεπε να ξερει οτι αυτες τις ΄΄προυποθεσεις΄΄τις εχουν ολες οι ομαδες.ακομα και η ζιμπρου σημερα θα μπορουσε να μιλαει για τις δικες της 10 ΄΄προυποθεσεις΄΄.αλλα στον επαγγελματικο αθλητισμο και δη στον πρωταθλητισμο την διαφορα την κανει η λεπτομερια και οχι οι ΄΄προυποθεσεις΄΄.
λεει για την ζιμπρου οτι ειναι μια παρα πολυ πειθαρχημενη ομαδα και πολυ δυσκολη
αν αυτη ηταν πολυ πειθαρχημενη και δυσκολη φαντασου τι εχουμε να ακουσουμε στηνσυνεχεια για κατι πλατανιαδες και κασσιοπες.
τι εννοει οταν λεει ΄΄γνωριζω πως λειτουργει ο ΠΑΟΚ οταν ειμαι εγω εδω΄΄?
δηλαδη μας λεει οτι μονο οταν ειναια υτος προπονητης στην ομαδα εχουμε απαιτησεις?
παμε τωρα και στην επιμαχη ερωτηση απο τον αρδ που τολμησε να ρωτησει τον προπονητη τι ακριβως εννοουσε με την δηλωση ΄΄ευχαριστω την Παναγια γιατι δεν εχω καποιον αλλον να ευχαριστησω εκτος απ αυτην και τα παιδια΄΄ και αν νιωθει μονος και απο πλευρας διοικητικης στιριξης και απο πλευρας στηριξης απο τον κοσμο.
ας μου πει κανεις που ειναι το κακο?
και ποσο δυσκολο ηταν να δωσει μια απαντηση ομορφη και ωραια χωρις αυτα τα χολιγουντιανα?
να ευχαριστισω την Παναγια γιατι δεν εχω καποιον αλλον να ευχαριστησω εκτος απ αυτην και τα παιδια
τι ακριβωςεννοει? τον κοσμο δεν εχει να τον ευχαριστησει? παντως μονος του σημερα στην Τουμπα δεν ηταν
λεει
για το παιχνιδι με την καλονη που μεχρι το 30΄θα πρεπει να κερδιζουμε 9-0. δεν ξερω λεει εσεις τι βλεπετε.
εχουμε λεει 10 προυποθεσεις με παικτη παραπανω να βγαλουμε μια πασα και να κανουμε το γκολ κατι που σπανια βλεπει σε ομαδα.
σαν επαγκελματιας προπονητης που ειναι και τοσα χρονια μεσα στο αθλημα θα επρεπε να ξερει οτι αυτες τις ΄΄προυποθεσεις΄΄τις εχουν ολες οι ομαδες.ακομα και η ζιμπρου σημερα θα μπορουσε να μιλαει για τις δικες της 10 ΄΄προυποθεσεις΄΄.αλλα στον επαγγελματικο αθλητισμο και δη στον πρωταθλητισμο την διαφορα την κανει η λεπτομερια και οχι οι ΄΄προυποθεσεις΄΄.
λεει για την ζιμπρου οτι ειναι μια παρα πολυ πειθαρχημενη ομαδα και πολυ δυσκολη
αν αυτη ηταν πολυ πειθαρχημενη και δυσκολη φαντασου τι εχουμε να ακουσουμε στηνσυνεχεια για κατι πλατανιαδες και κασσιοπες.
δηλαδη μας λεει οτι μονο οταν ειναια υτος προπονητης στην ομαδα εχουμε απαιτησεις?
παμε τωρα και στην επιμαχη ερωτηση απο τον αρδ που τολμησε να ρωτησει τον προπονητη τι ακριβως εννοουσε με την δηλωση ΄΄ευχαριστω την Παναγια γιατι δεν εχω καποιον αλλον να ευχαριστησω εκτος απ αυτην και τα παιδια΄΄ και αν νιωθει μονος και απο πλευρας διοικητικης στιριξης και απο πλευρας στηριξης απο τον κοσμο.
και ποσο δυσκολο ηταν να δωσει μια απαντηση ομορφη και ωραια χωρις αυτα τα χολιγουντιανα?
Όσο δύσκολο ήταν για τον δημοσιογράφο να κάνει μια σοβαρή ερώτηση.
Αν έλεγε για τον κόσμο θα τον έλεγαν όλοι γλύφτη.
Σταματώ εδώ,γιατί δεν υπάρχει νόημα.Αν βγει και δηλώσει "η Γη γυρίζει γύρω από τον ήλιο" θα βγείτε και θα πείτε "ναι ρε μάστορα,αλλά περιστρέφεται και γύρω από τον αξονα της,γιατί υποβαθμίζεις τις δυνατότητες του πλανήτη;"
Ήμαρτον.
Αν έλεγε για τον κόσμο θα τον έλεγαν όλοι γλύφτη.
Σταματώ εδώ,γιατί δεν υπάρχει νόημα.Αν βγει και δηλώσει "η Γη γυρίζει γύρω από τον ήλιο" θα βγείτε και θα πείτε "ναι ρε μάστορα,αλλά περιστρέφεται και γύρω από τον αξονα της,γιατί υποβαθμίζεις τις δυνατότητες του πλανήτη;"
Ήμαρτον.
Δηλαδη πιστευεις οτι ο Αναστασιαδης ηθελε να πει οτι δεν εχει στηριξη απο τον κοσμο και την διοικηση και διαλεξε αυτον τον τροπο και οχι να το πει στα ισια?desperando έγραψε:λεει
λεει
Δλδ για να το καταλαβω ο Αναστασιαδης ειναι τοσο πουστ@ς που σκεφτηκε να κανω πουτ@να την ομαδα και να την πω και στους ουρακοταγκους που δεν με στηριζουν...
Δλδ ο μαλακ@ς ο αρδ αφου ειναι τοσο αλεπου σκεφτεται...κανεις δεν πηρε χαμπαρι τι εννοει ο Αγγελος...ας κανω την ερωτηση γιατι ειμαι και πολυ σαινι και τα πιανω στον αερα...προφανως δεν υπηρχε πιο ενδιαφερουσα ερωτηση για τον κοσμο...μαλιστα...
- Pastor_of_Muppets
Αν όντως ο Ζαΐρης έκανε την ερώτηση, τότε δεν ξέρετε τι λέτε βασικά.
Επειδή διαβάζω τη σελίδα του, ο Ζαΐρης είναι σχεδόν αγγελόσκυλο. Τον υποστηρίζει σχεδόν σε όλα!
Πράγμα που προσωπικά δε μ' αρέσει καθόλου, αλλά στην προκειμένη δεν έχει καμία σημασία.
Πολύ πιθανότερο είναι να του έκανε πάσα του ΑΑ με αυτή την ερώτηση για να αδειάσει τη διοίκηση, παρά αυτό που λέτε περί προβοκατόρικης ερώτησης.
Ακόμα πιθανότερο είναι να προσπάθησε να τον κάνει τον ΑΑ να δείχνει "ριγμένος".
Anyway,
εγώ μπάλα δεν είδα πάντως.
Και πολύ αμφιβάλλω ότι θα δω με δυνατότερους αντιπάλους.
Περαστικά για το ατύχημα βέβαια...
Επειδή διαβάζω τη σελίδα του, ο Ζαΐρης είναι σχεδόν αγγελόσκυλο. Τον υποστηρίζει σχεδόν σε όλα!
Πράγμα που προσωπικά δε μ' αρέσει καθόλου, αλλά στην προκειμένη δεν έχει καμία σημασία.
Πολύ πιθανότερο είναι να του έκανε πάσα του ΑΑ με αυτή την ερώτηση για να αδειάσει τη διοίκηση, παρά αυτό που λέτε περί προβοκατόρικης ερώτησης.
Ακόμα πιθανότερο είναι να προσπάθησε να τον κάνει τον ΑΑ να δείχνει "ριγμένος".
Anyway,
εγώ μπάλα δεν είδα πάντως.
Και πολύ αμφιβάλλω ότι θα δω με δυνατότερους αντιπάλους.
Περαστικά για το ατύχημα βέβαια...
Μια χαρα ηταν η ερωτηση του κυριου Ζαιρη. Ο,τι θελει δηλαδη ο αγγελος θα του ρωτανε; Ας ελεγε απλα ενα "ξεχασα να αναφερθω στον κοσμο" κι ας μην αρχιζε παλι τις αναλυσεις του οτι δηθεν ολοι ειναι αρδ που θελουν το κακο του ΠΑΟΚ..
Η ερώτηση ήταν του στυλ "κάτσε να βγάλω είδηση".Αν είναι δυνατόν.Σιγά μην ήταν και συνεννοημένοι.
Κάθεστε και υπερασπίζεστε έναν ΑΡΔ,αντί του προπονητή της ομάδας.Αυτό μόνο.
Κάθεστε και υπερασπίζεστε έναν ΑΡΔ,αντί του προπονητή της ομάδας.Αυτό μόνο.
Εσυ αυτο ηθελες να μαθεις απο την συνεντευξη τυπου μετα τον αγωνα?fn1m έγραψε:Μια χαρα ηταν η ερωτηση του κυριου Ζαιρη. Ο,τι θελει δηλαδη ο αγγελος θα του ρωτανε; Ας ελεγε απλα ενα "ξεχασα να αναφερθω στον κοσμο" κι ας μην αρχιζε παλι τις αναλυσεις του οτι δηθεν ολοι ειναι αρδ που θελουν το κακο του ΠΑΟΚ..
- desperando
- Επικοινωνία:
δεν υπερασπιζομαι κανεναν αρδ και θα σε παρακαλουσα οντι επικοινωνιακες τριπλες εις βαρος μου να λειπουν.
ο αρδ παιρνοντας πασα αποτην δηλωση του αγγελου εκανε μια ερωτηση που να σου πω την αληθεια οταν ακουγα τον αγγελο να το λεει σκεφτηκα σχεδον το ιδιο,με την μονη διαφορα οτι πρωτα αναρωτηθηκα για τον κοσμο.
ο αγγελος καθετε και πλακωνεται με τα ρουχα του,θα μπορουσε πολυ ευκολα να απαντησει ενα οχι δεν εχουμε κανενα προβλημα με την διοικηση και οτι δεν το καταλαβατε καλα αυτο που ειπα και θα ειχε λειξει το θεμα.
οχι ομως ο αγγελος ηθελε να δωσει ολοκληρη θεατρικη παρασταση
ο αρδ παιρνοντας πασα αποτην δηλωση του αγγελου εκανε μια ερωτηση που να σου πω την αληθεια οταν ακουγα τον αγγελο να το λεει σκεφτηκα σχεδον το ιδιο,με την μονη διαφορα οτι πρωτα αναρωτηθηκα για τον κοσμο.
ο αγγελος καθετε και πλακωνεται με τα ρουχα του,θα μπορουσε πολυ ευκολα να απαντησει ενα οχι δεν εχουμε κανενα προβλημα με την διοικηση και οτι δεν το καταλαβατε καλα αυτο που ειπα και θα ειχε λειξει το θεμα.
οχι ομως ο αγγελος ηθελε να δωσει ολοκληρη θεατρικη παρασταση
- Pastor_of_Muppets
Η ερώτηση ήταν άθλια,
αλλά όχι για το λόγο που γράφετε ότι και καλά θίχτηκε ο ΑΑ και έφυγε και τι κακό πάει να κάνει ο ΑΡΔ στον ΑΑ.
Ήταν άθλια γιατί στην ουσία έδινε πάσα στον ΑΑ να το παίξει ριγμένος και πως χρειάζεται την καθολική στήριξη του κόσμου και της διοίκησης.
Άλλο αν δεν το πήγε το γράμμα ο ΑΑ, γιατί προφανώς δεν το 'πιασε και υπέθεσε πως ο ΑΡΔ του είπε να πει να ευχαριστήσει και τον κόσμο.
αλλά όχι για το λόγο που γράφετε ότι και καλά θίχτηκε ο ΑΑ και έφυγε και τι κακό πάει να κάνει ο ΑΡΔ στον ΑΑ.
Ήταν άθλια γιατί στην ουσία έδινε πάσα στον ΑΑ να το παίξει ριγμένος και πως χρειάζεται την καθολική στήριξη του κόσμου και της διοίκησης.
Άλλο αν δεν το πήγε το γράμμα ο ΑΑ, γιατί προφανώς δεν το 'πιασε και υπέθεσε πως ο ΑΡΔ του είπε να πει να ευχαριστήσει και τον κόσμο.
- Ekatnetworkltd
- mariotsaggal91
Οι αρδ είναι αρδ. Και ναι εφόσον είναι προβοκατόρικη η ερώτηση εχει δικαίωμα να μην απάντησει. Εκτός απο το ότι ξεκίνησε με την ειρωνεία "για να μην σας ερμηνεύσουμε" λες και ο Αγγελος είναι καμία φουστανιτσα και δεν μιλάει στα ίσια.fn1m έγραψε:Μια χαρα ηταν η ερωτηση του κυριου Ζαιρη. Ο,τι θελει δηλαδη ο αγγελος θα του ρωτανε; Ας ελεγε απλα ενα "ξεχασα να αναφερθω στον κοσμο" κι ας μην αρχιζε παλι τις αναλυσεις του οτι δηθεν ολοι ειναι αρδ που θελουν το κακο του ΠΑΟΚ..