Π.Α.Ο.Κ. - Zimbru Kisinau 4-0 MVP, σχόλια και παραλειπόμενα
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Zimbru Kisinau 4-0 MVP, σχόλια και παραλειπόμ
ευτυχως τελειωσε αυτο το μαρτυριο και το αγχος που κρατησε μια ολοκληρη εβδομαδα
στα του μας το μονοι που εχω να πω ειναι οτι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑΕΙΔΑ
στα του μας το μονοι που εχω να πω ειναι οτι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑΕΙΔΑ
Σωστόςfwtis έγραψε:Μου άρεσε η ομάδα σημερα αλλα φαίνεται οτι
έχουμε κάποια κενά.
Μπράβο στην ομάδα που μπήκε στους ομίλους.
Pereyra Κλαους Μακ!
Χτυπητες αδυναμιες που δεν φανηκαν ελεω του καφενειου με τους 10 παιχτες.Φακουντο πολυ καλος αγγιξε το τελειο και απο κοντα Κλαους που εκανε τα παντα κι αυτος αλλα και Μακ.Ο Τζιολης ηταν πολυ δραστηριος,ο Κιτσιου προσπαθησε αλλα δεν και πολλα.Ο Σκονδρας ηταν ο πιο μαχητικος αλλα και ο Τζαβελλας που βεβαια κανεις τους δεν ειναι πιεση.Ειδικη μνεια για τον κυριο στα αριστερα που ξερουμε οτι ειναι παιχταρα και πριν τον ΠΑΟΚ αλλα μας το επιβεβαιωνει καθε αγωνα που περναει και ανεβαινει συνεχεια.Θα μου πεις αδυναμος αντιπαλος μα αυτος ο παιχτξης θα την δειξει παντου την αξια του.Καμια σχεση με Λινο.Τον Λινο τον αγαπαμε αλλα θα ηταν εγκλημα να εμενε ο Λινο αντι να ερθει αυτος (οπως ειπωθηκε στο φορουμ καποιες φορες).Αυτα καλη κερκιδα καλο αποτελεσμα καπου καπου πολυ καλη μπαλα αλλα δεν ειναι αγωνας για συμπερασματα.
Όντως η ερωτηση ηταν ηλίθια και προβοκατόρικηAthens έγραψε:μια χαρα ερωτηση του κανανε που δεν ευχαριστησε τον κοσμο που ξοδεψε λεφτα, εκανε χιλιομετρα να ερθει στην τουμπα για να δει την ΠΑΟΚαρα να σερνεται και να χειροκροτα!!sal έγραψε:Τι ερωτηση του καναν και εφυγε?
απλα αν τον ζορισεις τον Αγγελο φευγει...και τι σου χρωσταει ρε Αγγελε ο καθενας μας που θελει να παραθεσεις τις αποψεις σου για την ομαδα?
- Ekatnetworkltd
Ψήφισα klaus γιατί γούσταρα!Μπράβο για την πρόκριση!48 ώρες για ηρεμία μια χαρά μετά ξανα πάλη τα ίδια!Μπράβο στα παιδιά που κρατήσανε την τούμπα κόσμια!τώρα στόχος οι 32 του europa!
-
μπραβο για την προσπαθεια της ομαδας...η αληθεια ειναι πως και παλι ειχαμε προβλημα στην αναπτυξη και αυτο θα το πληρωσουμε με μια καλυτερη ομαδα... η συγκεκριμενη ειναι ομαδα επιπεδου football league ,ωστοσο καταφεραμε και την περασαμε εστω και δυσκολοτερα απ οτι περιμεναμε....Χρειαζομαστε απαραιτητα ενισχυση σε αμυνα και κεντρο κ ελπιζω να το καταλαβαινουν οι υπευθυνοι του ποδοσφαιρικου τμηματος...
Οχι.αλλα μπηκαμε ομιλους. Να μην χαρουμε?

και ολοι αυτοι εχουν δουλεια και πληρωνονται απο εμας...τους ΠΑΟΚτσηδες...ενω κανονικα θα επρεπε να τους διαβαζει και να τους ακουει μονο το παιδοβουβαλο...sourmenetes έγραψε:Ημαρτον ρε athens...
Δηλαδη ειναι δυνατον να να τον ρωταει αυτες τις βλακειες???
Ο αγγελος ειπε κατι πολυ σοβαρο αλλα αυτα τα ντουγανια χαμπαρι δεν πηραν...
Τι τους ειπε???
Εσεις που τρωτε απο εδω πρεπει να βοηθατε και οχι να σπειρετε μοναχα μιζερια και μιρλα...
Αλλα ποιος να το παρει χαμπαρι...
Το κομματι τους να κανει ο καθενας...
- sourmenetes
- Moderator
@τσιριτωτης
Δε νομιζω ουτε ενας να ειπε κατι τετοιο...
Δε νομιζω ουτε ενας να ειπε κατι τετοιο...
Ρε συ ετσι ζοριζεις εναν προπονητη? με το να λες πιπες? ηταν δλδ ερωτηση δημοσιογραφου του ΠΑΟΚ αυτη?Athens έγραψε:μια χαρα ερωτηση του κανανε που δεν ευχαριστησε τον κοσμο που ξοδεψε λεφτα, εκανε χιλιομετρα να ερθει στην τουμπα για να δει την ΠΑΟΚαρα να σερνεται και να χειροκροτα!!sal έγραψε:Τι ερωτηση του καναν και εφυγε?
απλα αν τον ζορισεις τον Αγγελο φευγει...και τι σου χρωσταει ρε Αγγελε ο καθενας μας που θελει να παραθεσεις τις αποψεις σου για την ομαδα?
Να τον ζορισει αλλιως τον Αγγελο πατηματα εδωσε...αλλα ειναι τοσο σχετικοι με το αντικειμενο οσο εγω με τα διαστημοπλοια...
ΜΑ σοβαρα το λες?desperando έγραψε:ευτυχως τελειωσε αυτο το μαρτυριο και το αγχος που κρατησε μια ολοκληρη εβδομαδα
Π'αντως το συναίσθημα που κυριάρχησε ήταν αυτό της ανακούφισης και όχι της ικανοποίησης, παρά τη τεσσάρα. Αυτό κάτι λέει...
- hasio_john
Φίλε desp, καταλαβαίνω την δίψα σου για να δεις έναν καλύτερο ΠΑΟΚ, αλλά νομίζω πως τα παραλές (υπερβάλεις) ότι είδες τον χειρότερο!!
- Aureliano Buendia
Καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ σήμερα ο κόσμος του.
Ούτε γκρίνιες ούτε μα μου, φωνή, κέφι και στήριξη.
Ανακούφιση και ευχάριστη προσμονή για την αυριανή κλήρωση.
Από εκεί και πέρα...
αλλά είναι ασύλληπτα πιο υπερβολικό και άστοχο
να διαβάζω πως ήμασταν πολύ καλοί...
Ούτε γκρίνιες ούτε μα μου, φωνή, κέφι και στήριξη.
Ανακούφιση και ευχάριστη προσμονή για την αυριανή κλήρωση.
Από εκεί και πέρα...
Ίσως να είναι υπερβολική η διατύπωση,desperando έγραψε:ευτυχως τελειωσε αυτο το μαρτυριο και το αγχος που κρατησε μια ολοκληρη εβδομαδα
αλλά είναι ασύλληπτα πιο υπερβολικό και άστοχο
να διαβάζω πως ήμασταν πολύ καλοί...