Π.Α.Ο.Κ. - Zimbru Kisinau 4-0 MVP, σχόλια και παραλειπόμενα
- Μπαρκαρούτσος
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Zimbru Kisinau 4-0 MVP, σχόλια και παραλειπόμ
"Εγώ δεν έχω...πώς το λένε, αυτό το κέρατο το Facebook"! 

- Μπαρκαρούτσος
Χώσ'τα ρε Άγγελε στους ΑΡΔ...
Τσατίστηκε και έφυγε!

Τσατίστηκε και έφυγε!

- aisiodoksos
εφυγε!! χαχααχαχα! η ψυχολογια αυτου του ανθρωπου πραγματικα ποια μπορει να ειναι? 

- hasio_john
Ρε παιδιά, αφήστε την μίρλα και τις ειρωνείες και απολαύστε την διαδρομή! ΉΔΗ Η ΟΜΑΔΑ ψάχνει (θα πάρει) παίχτες και είναι πλέον θέμα χρόνου! Για αρχή απ' ότι βλέπω θα πάρουμε τον μυτόγκα που εγώ προσωπικά τον γουστάρω τρελά μιας και θα δώσει λύσεις / έμπειρος, ποιοτικός, μάγκας και έχει πολύ επαφή με το δυχτάκι ....
Τώρα αν μερικοί από εσάς περιμένετε μεταγραφές επιπέδου γάβρου, αλλάξτε πλευρό και προσγειωθείτε στην πραγματικότητα! Όπως και να έχει όμως ΌΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ καλά και απλά πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα!!
Τώρα αν μερικοί από εσάς περιμένετε μεταγραφές επιπέδου γάβρου, αλλάξτε πλευρό και προσγειωθείτε στην πραγματικότητα! Όπως και να έχει όμως ΌΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ καλά και απλά πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα!!
Η ομάδα έκανε αυτό που όφειλε να κάνει και το έκανε σωστά. Εγω ευχαριστημένος είμαι. Τώρα αν πέσουμε στη Β που λένε και ορισμένοι οι συνοπαδοί/συνφορουμίτες, ας προσπαθήσουμε να πάρουμε κανέναν δανεικό από τον θρύλο γιατί εγώ δεν γουστάρω να παίζω στη Β. Αν τους το ζητήσουμε ευγενικά, κάποιον θα μας δώσουν. 

- Μπαρκαρούτσος
*αλακίες ερωτήσεις του κάνουν... Σαν να σε ρωτάνε εσένα:aisiodoksos έγραψε:εφυγε!! χαχααχαχα! η ψυχολογια αυτου του ανθρωπου πραγματικα ποια μπορει να ειναι?
"Το ότι παραγγείλατε απ'έξω την προηγούμενη Τετάρτη, κε aisiodokse, και δεν φάγατε το φαΐ της γυναίκας σας, τι σημαίνει; Μήπως δεν μαγειρεύει καλά; Μήπως νυχτοπερπατούσε - ποιος ξέρει με ποιον! - η σύζυγος και κοιμόταν το μεσημέρι; Μήπως το πάτε για χωρισμό; Μήπως τη δολοφονήσατε;"
RoMaN έγραψε:*αλακίες ερωτήσεις του κάνουν... Σαν να σε ρωτάνε εσένα:aisiodoksos έγραψε:εφυγε!! χαχααχαχα! η ψυχολογια αυτου του ανθρωπου πραγματικα ποια μπορει να ειναι?
"Το ότι παραγγείλατε απ'έξω την προηγούμενη Τετάρτη, κε aisiodokse, και δεν φάγατε το φαΐ της γυναίκας σας, τι σημαίνει; Μήπως δεν μαγειρεύει καλά; Μήπως νυχτοπερπατούσε - ποιος ξέρει με ποιον! - η σύζυγος και κοιμόταν το μεσημέρι; Μήπως το πάτε για χωρισμό; Μήπως τη δολοφονήσατε;"

- Μπαρκαρούτσος
"Για να μην σας ερμηνεύουμε, και είναι άδικο αυτό, θέλω να σας ρωτήσω, μπορεί να μη σας αρέσει η ερώτηση...sal έγραψε:Τι ερωτηση του καναν και εφυγε?
Είπατε "Ευχαριστώ τη Παναγία και τα παιδιά και μόνο αυτούς!", οπότε βγάζουμε το συμπέρασμα ότι αισθάνεστε μόνοι στα αποδυτήρια και από τη διοίκηση και από τον κόσμο;"
Απάντησε λίγο, ξεφτιλίζοντάς τους λέγοντας ότι δεν πρέπει να δημιουργούν προβλήματα και ρωτώντας "τι με ρωτάτε;" 2-3 φορές, και έφυγε.
Δεν του εκαναν ερωτηση...τα @@ του επρηξαν του ανθρωπου...επειδη ειπε οτι ευχαριστει τα παιδια,αρα λεει ο πανεξυπνος αρδ οτι δεν ειναι ευχαριτημενος απο τον κοσμο και την διοικηση...sal έγραψε:Τι ερωτηση του καναν και εφυγε?
Δεν υπάρχει σωτηρία...Ας μας πει κάποιος ΠΟΙΟΣ έκανε αυτή την ερώτηση και ας του απαγορευτεί η είσοδος στην Τούμπα για όλη του τη ζωή..Μα πόσο ΝΤΟΥΓΑΝΟΙ μπορεί να είναι αυτοί οι ΑΡΔ;Βγάζουν λεφτά κάνοντας τέτοιες ερωτήσεις;Ημαρτον... Έπρεπε να τον (φτ)(χ)ύσει ο Άγγελος και μετά να φύγει...RoMaN έγραψε:"Για να μην σας ερμηνεύουμε, και είναι άδικο αυτό, θέλω να σας ρωτήσω, μπορεί να μη σας αρέσει η ερώτηση...sal έγραψε:Τι ερωτηση του καναν και εφυγε?
Είπατε "Ευχαριστώ τη Παναγία και τα παιδιά και μόνο αυτούς!", οπότε βγάζουμε το συμπέρασμα ότι αισθάνεστε μόνοι στα αποδυτήρια και από τη διοίκηση και από τον κόσμο;"
Απάντησε λίγο, ξεφτιλίζοντάς τους λέγοντας ότι δεν πρέπει να δημιουργούν προβλήματα και ρωτώντας "τι με ρωτάτε;" 2-3 φορές, και έφυγε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος klainmein την Πέμ 28 Αύγ 2014, 21:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
τετοιους μ@λ@κες αρδ εχουμε, πανε να βαλουν φιτιλια ακομα και μετα απο νικες...
ποιος ηταν ο αρδ?
ποιος ηταν ο αρδ?
Μπραβο στην ομαδα που εκανε το αυτονοητο...
Τεσσερα πολυ ομορφα γκολ που δινουν ηρεμια στην ομαδα..
Δεν πρεπει να μας ενθουσιασει το αποτελεσμα...
Αν δεν γινουν μεταγραφες,με αυτο το ροστορ δυσκολα θα βγουμε του
χρονου ευρωπη.
Τεσσερα πολυ ομορφα γκολ που δινουν ηρεμια στην ομαδα..
Δεν πρεπει να μας ενθουσιασει το αποτελεσμα...
Αν δεν γινουν μεταγραφες,με αυτο το ροστορ δυσκολα θα βγουμε του
χρονου ευρωπη.
- koylispontios
Η ψήφος στον Σκόνδρα είναι δική μου και την έδωσα γιατί πιστεύω ότι από την αρχή της χρονιάς είναι ο ποιο σταθερός μας παίκτης.
Δόξα τον Δία που δεν γαμ#θ#κε το ευρωπαικό μας όνειρο.
σσ. Φέρτε στον Π.ΑΟ.Κ. του ΑΑ έναν ακόμα παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Βόκκολου για να αποδώσει το σύστημα του ΑΑ.
Για αυτούς τους άρρωστους ΟΠΑΔΟΥΣ ΜΑΣ ένα εχω να πω:Πραγματική αγάπη για τον σύλλογο μας.
Δόξα τον Δία που δεν γαμ#θ#κε το ευρωπαικό μας όνειρο.

σσ. Φέρτε στον Π.ΑΟ.Κ. του ΑΑ έναν ακόμα παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Βόκκολου για να αποδώσει το σύστημα του ΑΑ.

Για αυτούς τους άρρωστους ΟΠΑΔΟΥΣ ΜΑΣ ένα εχω να πω:Πραγματική αγάπη για τον σύλλογο μας.

- aisiodoksos
νομιζω ο ζαιρης ηταν .. και η αληθεια ειναι οτι τον ειχα για λιγο καλυτερο απο τους υπολοιπους.