Pre-game:
18:35 -> 20.000 κομμάτια είναι ήδη στις κερκίδες, έτοιμοι να στηρίξουν την ομάδα.
18:50 -> Τα πρώτα πανό σηκώνονται στο γήπεδο που ζητούν μεταγραφές.
19:00 -> Στη θύρα 8 του γηπέδου 3 Μολδαβοί (και άλλα δύο ΠΑΟΚτσάκια που τους βοήθησαν) σήκωσαν πανό που στα Μολδαβέζικα (?) έγραφε: "ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΚΑΡΦΩΣΕ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΑΤΣ!"
19:04 -> Το γήπεδο σταμάτησε να χειροκροτά τους Μολδαβούς οπαδούς.
Game:
Στο 45' ο αγώνας είναι στο 0-0. Μέχρι τώρα οι ευκαιρίες είναι δύο δοκάρια του NS21, μια συρτή πάσα του Martens στον αντίπαλο GK και ένα ελεύθερο του Γλύκου που κατέληξε ελάχιστα άουτ (ο άνεμος ήταν υπέρ του αυτή τη φορά

Στο 50' κερδίζει μούφα πέναλτυ η Zimbru, κίτρινη ο Κατσικάς. Αποκρούει ο Γλύκος.
Στο 67' penalty υπέρ του Π.Α.Ο.Κ., Αθανασιάδης δοκάρι και έξω. Η κερκίδα βράζει επικύνδυνα.
Στο 74' κερδίζουμε κόρνερ, κεφαλιά του Κατσικά, δοκάρι, κοντράρει η μπάλα στον αμυντικό της Zimbru και μαζεύει ο GK τους. Ο πληθυσμός του γηπέδου της Τούμπας έχει μειωθεί κατά 5000. Το κράξιμο, τα "ου" και τα βρισίδα πάνε σύννεφο.
Στο 80' κερδίζει τη μπάλα ο Σαββίδης (όχι ο Ιβάν) στο κέντρο του γηπέδου, περνάει έναν παίκτη, δίνει στον Σπυρόπουλο που έχει αγκαλιάσει τη γραμμή, σέντρα με τη μία, προβολή του Αθανασιάδη και ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ!
Στο 81' δοκάρι η Zimbru.
Κόρνερ η Zimbru στο 82', κεφαλιά του Κατσικά προς τα πίσω, σουτάρει ολομόναχος ο επιθετικός τους, άουτ. Χειροκροτά ο κόσμος του Π.Α.Ο.Κ. (καμιά 12.000).
Στο 88' ο Maduro δίνει αριστερά στον NS21, αυτός πατάει στη περιοχή τους , κάνει προσποίηση και ανατρέπεται!!!
Ο Αθανασιάδης τρέχει να πάρει τη μπάλα (για να εξιλεωθεί για το penalty του 67'), ο ΔΣ14 την παίρνει πρώτος, απωθεί όλους τους συμπαίκτες που πάνε να του μιλήσουν και στήνει τη μπάλα μπροστά στη θύρα 4 με Σαμαρέζικη ψυχραιμία. Σουτάρει τη μπάλα με το μύτο, βρίσκει στο αριστερό δοκάρι και ΜΕΣΑ!!!!!!!!!
Ο Π.Α.Ο.Κ. προκρίνεται με συνολικό σκορ 2-1.
Post game:
MVP ο Σπυρόπουλος (95% στο site της Π.Α.Ε. και 67% στο PAOKmania) για την assist και το κερδισμένο penalty.