Άγγελος Αναστασιάδης

Spiros_S

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από Spiros_S »

Με βάση την πηγή, δεν του δίνω σημασία. Sportdog και παπαριές.
Ας τελειώσει καλά η μέρα σήμερα και καλό είναι από απόψε κιόλας να προσπαθήσουν όλοι να βελτιώσουν αυτό που βλέπουμε τελευταία.
chris.paok.mytilene

Δημοσίευση από chris.paok.mytilene »

Το συγκεκριμένο σαιτ είναι ότι πιο κίτρινο υπάρχει στο χώρο της ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας .....
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

sic-4 έγραψε:
CCCP έγραψε:Εγω τα εχω με οποιονδηποτε ειναι προσωπολατρης.
Εγω παλι τα εχω και με τους "προσωπομισηδες"...

Κακο πραγμα η προσωπολατρεια.. Εξ ισου κακο και η εμπαθεια..
Συμφωνώ. Αλλα το να κρινεις καποιον απο τις πραξεις και τα λεγόμενα του δεν ειναι εμπαθεια.

Το προβλημα ειναι ακριβως οτι παρα πολυ βασιζουμε τις αποψεις μας πανω στο αν "γουσταρουμε" καποιον η οχι. Και ακριβως αυτο ηταν παντα το προβλημα μου με τα αγγελοσκυλα (και οχι τον ΑΑ, ασχετα απο τον γουσταρω σαν ατομο η οχι). Το γεγονός οτι ηθελαν να τον επιβαλουν σονι και καλα σαν προπονητη στον ΠΑΟΚ επειδή τον "γουσταρουν" για την προσωπικοτητα του.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

CCCP...
Αν αντί για... "Μας βοήθησε η Παναγία και πήγε δοκάρι και μέσα."
Έλεγε... "Μας βοήθησε η τύχη και πήγε δοκάρι και μέσα."
Θα σου ήταν αντίστοιχα γραφικός?
Δεν το νομίζω...

Εγώ προτιμώ να κρίνω κάποιον από τις πράξεις και το έργο του. Όταν με το καλό το ολοκληρώσει τότε θα πράξω ανάλογα.
Αν -από τα πρώτα λεπτά κιόλας- τον κρίνεις από τα λεγόμενα του, την εμφάνισή του, αν λέει "βοήθα Παναγιά/Βούδα/Αλλάχ/τύχη" κτλ κτλ κτλ πριν δεις το έργο του ολοκληρωμένο στο τέλος του διαστήματος που του έχει δωθεί... τότε ΝΑΙ... είσαι εμπαθής!
Όλα τα άλλα είναι να 'χαμε να λέγαμε...

CCCP έγραψε:Το γεγονός οτι ηθελαν να τον επιβαλουν σονι και καλα σαν προπονητη στον ΠΑΟΚ επειδή τον "γουσταρουν" για την προσωπικοτητα του.
Εσύ δεν θες να σου τον επιβάλουν (και καλά κάνεις)...
Εσύ γιατί επιβάλεις σε όλους του υπόλοιπους να μην τον "δοκιμάσουν" επειδή δεν γουστάρεις την μάπα του?
Όσο "κολλημένα" είναι τα Αγγελόσκυλα λοιπόν... άλλο τόσο είναι και οι αντι-Αγγελικοί.
Τα υπόλοιπα... σούξου-μούξου μανταλάκια...
zizu10

Δημοσίευση από zizu10 »

GiorgosAtha έγραψε: Αν αντί για... "Μας βοήθησε η Παναγία και πήγε δοκάρι και μέσα."
Δεν το νομίζω...
Αν και δεν αναφερεσαι σε μενα θα σου απαντησω εγω με την δικη μου αποψη.Αν ελεγε αντι για Παναγια (ειμαι πιστος πολυ) τυχη το ιδιο γραφικο θα τον ελεγα εγω.Οχι γιατι λεει για τυχη ΑΛΛΑ γιατι σε καθε συνεντευξη του θα ανέφερε την τυχη όπως αναφερει τωρα την Παναγια.Το πρόβλημα δεν ειναι οτι αναφερει τα θεια αλλα οτι τα αναφερει σε καθε τι και συνεχεια.Δεν βοηθαει μονο η Παναγια αλλα και ο ιδιος σου ο εαυτος η δουλεια σου το ταλεντο σου.Ειναι αυτο που λενε κι ολας (για να ερθω στα λογια σου) αν δεν κυνηγησεις την τυχη σου....Καταλαβαινεςι ποιο ειναι το θεμα με τον Αγγελο;Οχι αυτα που λεει αλλα η συχνοτητα που τα λεει και οτι περιμενει μονο απο εκει.
Άβαταρ μέλους
Black&White

Δημοσίευση από Black&White »

Εγώ πιστεύω πως πλέον τρολάρει ο Αναστασιάδης με την Παναγιά. Μην ξεχνάμε πως είναι μεγάλος εγωιστής. Σου λέει έτσι είστε; Σας ενοχλεί η Παναγιά; Θα σας τη σπάω αναφέροντάς την για το κάθε τι.

Χριστιανός κατ' ουσίαν δε νομίζω να είναι. Το επί ματαίω το έχει ξεφτιλίσει . Απ' ότι ξέρω οι χριστιανοί έχουν τον πνευματικός τους. Αυτός του Άγγελου δεν του είπε να σταματήσει να την αναφέρει επί ματαίω.
Άβαταρ μέλους
anatolikos

Δημοσίευση από anatolikos »

Θα μπορούσε να μην πιστεύει ο Άγγελος στον Χριστιανισμό και την Παναγία.

Θα μπορούσε να λέει ότι για το δοκάρι φταίνε τα πνεύματα Λόα, που θα γυρίσουν το κουμπί και το πράμα θα στρώσει.

Το μόνο που χρειάζεται είναι μία τελετή με θυσία ζώου.
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

[youtube]nBS-u36R_Q4[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

anatolikos έγραψε:Θα μπορούσε να μην πιστεύει ο Άγγελος στον Χριστιανισμό και την Παναγία.

Θα μπορούσε να λέει ότι για το δοκάρι φταίνε τα πνεύματα Λόα, που θα γυρίσουν το κουμπί και το πράμα θα στρώσει.

Το μόνο που χρειάζεται είναι μία τελετή με θυσία ζώου.
Κανένα πρόβλημα.

Εχουμε μπόλικα.
B&W

Δημοσίευση από B&W »

Αν δεν πάρουμε 2πλο στα Χανιά, τελείωσες από τον ΠΑΟΚ!
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

B&W έγραψε:Αν δεν πάρουμε 2πλο στα Χανιά, τελείωσες από τον ΠΑΟΚ!
πολύ ωραία...
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

GiorgosAtha έγραψε:CCCP...
Δεν το νομίζω...

Εγώ προτιμώ να κρίνω κάποιον από τις πράξεις και το έργο του. Όταν με το καλό το ολοκληρώσει τότε θα πράξω ανάλογα.
Αν -από τα πρώτα λεπτά κιόλας- τον κρίνεις από τα λεγόμενα του, την εμφάνισή του, αν λέει "βοήθα Παναγιά/Βούδα/Αλλάχ/τύχη" κτλ κτλ κτλ πριν δεις το έργο του ολοκληρωμένο στο τέλος του διαστήματος που του έχει δωθεί... τότε ΝΑΙ... είσαι εμπαθής!

CCCP έγραψε:Το γεγονός οτι ηθελαν να τον επιβαλουν σονι και καλα σαν προπονητη στον ΠΑΟΚ επειδή τον "γουσταρουν" για την προσωπικοτητα του.
Εσύ γιατί επιβάλεις σε όλους του υπόλοιπους να μην τον "δοκιμάσουν" επειδή δεν γουστάρεις την μάπα του?
Όσο "κολλημένα" είναι τα Αγγελόσκυλα λοιπόν... άλλο τόσο είναι και οι αντι-Αγγελικοί.
Εξηγησα ΗΔΗ οτι δεν εχει ΚΑΝ να κανει με τη θρησκεια του και οτι δεν θα ηταν προβλημα αν εκανε απλη ΑΝΑΦΩΡΑ. Καλο θα ηταν να διαβασεις με προσοχη αυτα που γραφω πρωτα πριν απαντησεις.

Επισης ηδη δυο τουλαχιστον ΧΡΙΑΣΤΙΑΝΟΙ εχουν εξηγηση ακριβως ποιο ειναι το προβλημα.

Τριτον, να τον "δοκιμασουν"? Καλα ειμαστε σοβαροι? Ο ανθρωπος ειναι στην 4η θητεια του στον ΠΑΟΚ και ειναι 20 χρονια στο ελληνικο ποδοσφαιρο προπονητης. Αλλον που θα ειχε ξεφτιλισει ετσι τον συλλογο με τα γνωστα της Μακαμπι ουτε για πλακα δεν θα τον συζητουσαμε.

Και εγω δεν βγηκα να τον βρισω τη στιγμη που ανακοινωθηκε ως προπονητης. Για εκατοστη φορα γραφω, ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΓΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΡΙΝΩ. Δεν ξερω αν το πηρες χαμπαρι αλλα αρχισαν τα επησημα παιχνιδια.

Ολος ο κοσμος γελαει με τον ΑΑ, αν εσυ δεν καταλαβενεις γιατι ειναι δικο σου προβλημα. Αν θεωρεις οτι δεν ειμαι αντικειμενικος, πες μου σε πια σοβαρη ομαδα θα τον επερναν προπονητη με αυτα που λεει.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

CCCP έγραψε:
GiorgosAtha έγραψε:CCCP...
Δεν το νομίζω...

Εξηγησα ΗΔΗ οτι δεν εχει ΚΑΝ να κανει με τη θρησκεια του και οτι δεν θα ηταν προβλημα αν εκανε απλη ΑΝΑΦΩΡΑ. Καλο θα ηταν να διαβασεις με προσοχη αυτα που γραφω πρωτα πριν απαντησεις.

Επισης ηδη δυο τουλαχιστον ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ εχουν εξηγηση ακριβως ποιο ειναι το προβλημα.

Τριτον, να τον "δοκιμασουν"? Καλα ειμαστε σοβαροι? Ο ανθρωπος ειναι στην 4η θητεια του στον ΠΑΟΚ και ειναι 20 χρονια στο ελληνικο ποδοσφαιρο προπονητης. Αλλον που θα ειχε ξεφτιλισει ετσι τον συλλογο με τα γνωστα της Μακαμπι ουτε για πλακα δεν θα τον συζητουσαμε.

Και εγω δεν βγηκα να τον βρισω τη στιγμη που ανακοινωθηκε ως προπονητης. Για εκατοστη φορα γραφω, ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΓΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΡΙΝΩ. Δεν ξερω αν το πηρες χαμπαρι αλλα αρχισαν τα επησημα παιχνιδια.

Ολος ο κοσμος γελαει με τον ΑΑ, αν εσυ δεν καταλαβενεις γιατι ειναι δικο σου προβλημα. Αν θεωρεις οτι δεν ειμαι αντικειμενικος, πες μου σε πια σοβαρη ομαδα θα τον επερναν προπονητη με αυτα που λεει.
obanebane79

Δημοσίευση από obanebane79 »

ΘΕΟΣ!!!!!!!!!

τελος!
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Είσαι Θεός

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο