Εγω παλι τα εχω και με τους "προσωπομισηδες"...CCCP έγραψε:Εγω τα εχω με οποιονδηποτε ειναι προσωπολατρης.
Κακο πραγμα η προσωπολατρεια.. Εξ ισου κακο και η εμπαθεια..
Εγω παλι τα εχω και με τους "προσωπομισηδες"...CCCP έγραψε:Εγω τα εχω με οποιονδηποτε ειναι προσωπολατρης.
obanebane79 έγραψε:σωστος....μια ζωη τα ιδια...Και Στεφενς και σαντος καλα με Δωνη χαμός ,γενικά χαμός υπομονή μηδέν οποιος και ερθει και οτι ονομα και να ειναι
αγγελε φυγε τωρα που ειναι νωρις να παρουμε τον βαν γκααλ που κανει φοβερη δουλεια στην μαν γιουναιτεντ.....
Τωρα αν δεν γουσταρεις τα μουτρα του ειναι αλλο πραγμα... Κι εμενα μου τη σπαει που ειναι τοσο μουντρουχος και που λεει το Ζιμπρου τοσο βλαχικα... Αλλα δεν θα τον κρινω απο αυτα.. Θα περιμενω να δω τι θα κανει με την ομαδα..sic-4 έγραψε:CCCP έγραψε:Το δεν μπορει να λεει οτι θελει παει στα περι βουντου. Γιατι αυτα που λεει για την παναγια οπως ειπε και ο αθενς ποιο πανω, ΟΥΤΕ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ εχουν σχεση. Ο ανθρωπος δεν ειναι θρησκευομενος, ειναι flat out plain superstitious.
Eιναι ακρως αντιεπαγγελματικο και αυτο δεν ειναι θεμα αποψης. Πες μου σε ποια σοβαρη χωρα θα τον προσλαμβαναν.
Ξαναλεω, τον ακουσα και οχι δεν υπήρχε κανενα ιχνος χιουμορ. Εδω δεν εκανε απλη αναφορα, προχορησε σε αναλυση για το πως δε βοηθαει η παναγια.
Τι να πω ρε παιδια, μπορει να μη σας ενοχλει αλλα αυτα ειναι πρωτογνωρα πραγματα.
Ας ειναι οτι θελει... εδω κατι παικταραδες παγκοσμιου κλασεως (λατινοαμερικανοι συνηθως) και φορανε μπλουζακι Jesus saves κλπ... κι αυτα γραφικοτητες ειναι... αλλα αμα τα παστελωνει ο παικτουρας τι με νοιαζει? Ας εχει Χριστο και Βουδα και Αλλαχ σελφι στο μπλουζακι του κι ας λεει "εγω σουταρα και με τη βοηθεια του Κυριου πηγε μεσα".
Αυτα τα... "Στο δικό μας το κόρνερ πήγε η μπάλα στο δοκάρι και στο δικό τους μέσα,γιατί έτσι ήθελε η Παναγιά" και είπε "να γυρίσει η Παναγιά λίγο το κουμπί" εμενα δεν μου φαινονται καθολου διαφορετικα απο το "το δικο μας δεν πηγε μεσα γιατι δεν μας ηθελε η ΤΥΧΗ" ή "να γυρισει η ΤΥΧΗ μας". Κανεναν διαφορετικο αντικτυπο δεν εχουν στην ομαδα μας ειτε ελεγε η ΤΥΧΗ ειτε ελεγε η ΠΑΝΑΓΙΑ.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++desperando έγραψε: γι αυτο μεχρι να τελειωσει το αυριανο ματς ας ειμαστε μια γροθια,θα εχουμε μπολικο χρονο μετα να λυσουμε τα εσωτερικα μας
Αλλοι το λενε τύχη άλλοι Παναγία άλλοι Βουδα αλλοι αλλαχ και παει λέγοντας απλα της μόδας ειναι ο αθεϊσμος και η αναφορά στην τύχηsic-4 έγραψε:CCCP έγραψε:Το δεν μπορει να λεει οτι θελει παει στα περι βουντου. Γιατι αυτα που λεει για την παναγια οπως ειπε και ο αθενς ποιο πανω, ΟΥΤΕ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ εχουν σχεση. Ο ανθρωπος δεν ειναι θρησκευομενος, ειναι flat out plain superstitious.
Eιναι ακρως αντιεπαγγελματικο και αυτο δεν ειναι θεμα αποψης. Πες μου σε ποια σοβαρη χωρα θα τον προσλαμβαναν.
Ξαναλεω, τον ακουσα και οχι δεν υπήρχε κανενα ιχνος χιουμορ. Εδω δεν εκανε απλη αναφορα, προχορησε σε αναλυση για το πως δε βοηθαει η παναγια.
Τι να πω ρε παιδια, μπορει να μη σας ενοχλει αλλα αυτα ειναι πρωτογνωρα πραγματα.
Ας ειναι οτι θελει... εδω κατι παικταραδες παγκοσμιου κλασεως (λατινοαμερικανοι συνηθως) και φορανε μπλουζακι Jesus saves κλπ... κι αυτα γραφικοτητες ειναι... αλλα αμα τα παστελωνει ο παικτουρας τι με νοιαζει? Ας εχει Χριστο και Βουδα και Αλλαχ σελφι στο μπλουζακι του κι ας λεει "εγω σουταρα και με τη βοηθεια του Κυριου πηγε μεσα".
Α
Αυτα τα... "Στο δικό μας το κόρνερ πήγε η μπάλα στο δοκάρι και στο δικό τους μέσα,γιατί έτσι ήθελε η Παναγιά" και είπε "να γυρίσει η Παναγιά λίγο το κουμπί" εμενα δεν μου φαινονται καθολου διαφορετικα απο το "το δικο μας δεν πηγε μεσα γιατι δεν μας ηθελε η ΤΥΧΗ" ή "να γυρισει η ΤΥΧΗ μας". Κανεναν διαφορετικο αντικτυπο δεν εχουν στην ομαδα μας ειτε ελεγε η ΤΥΧΗ ειτε ελεγε η ΠΑΝΑΓΙΑ.
++++desperando έγραψε:μαγκες αφηνουμε στην ακρη τα περι αγγελου και δεν συμμαζευεται μεχρι αυριο στης 21:00
εχουμε ενα παιχνιδι αυριο που πρεπει οπως και δηποτε να το κερδισουμε.
δυστυχως η ομαδα δεν ειναι καλα,γι αυτο και θα πρεπει να αναλαβει δραση αυριο ο ΛΑΟΣ.
καποιοι μπερδευεστει και νομιζετε οτι ενα αρνητικο αποτελεσμα θα ειναι μια μεγαλη σφαλιαρα. ΟΧΙ φιλοι μου οποιοδηποτε αρνητικο αποτελεσμα θα ειναι καταστροφη και χωρις καμια υπερβολη θα μας παει πολλα χρονια πισω.
γι αυτο μεχρι να τελειωσει το αυριανο ματς ας ειμαστε μια γροθια,θα εχουμε μπολικο χρονο μετα να λυσουμε τα εσωτερικα μας