Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
sic-4

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από sic-4 »

CCCP έγραψε:Εγω τα εχω με οποιονδηποτε ειναι προσωπολατρης.
Εγω παλι τα εχω και με τους "προσωπομισηδες"...

Κακο πραγμα η προσωπολατρεια.. Εξ ισου κακο και η εμπαθεια..
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

obanebane79 έγραψε:
Και Στεφενς και σαντος καλα με Δωνη χαμός ,γενικά χαμός υπομονή μηδέν οποιος και ερθει και οτι ονομα και να ειναι
σωστος....μια ζωη τα ιδια...

αγγελε φυγε τωρα που ειναι νωρις να παρουμε τον βαν γκααλ που κανει φοβερη δουλεια στην μαν γιουναιτεντ.....

Τακτικη κανει αυτος? Σπυρια εχει? Μποστανια? Ειναι θρησκος? Γυαλια φοραει? Ποσο υψος εχει? Ας μην ειμαστε επιπολαιοι.. εχουμε ενα σωρο σημαντικα κριτηρια να εξετασουμε πριν καταληξουμε με τοση ευκολια στον καθε τουριστα Φαν Γκααλ..
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

sic-4 έγραψε:
CCCP έγραψε:Το δεν μπορει να λεει οτι θελει παει στα περι βουντου. Γιατι αυτα που λεει για την παναγια οπως ειπε και ο αθενς ποιο πανω, ΟΥΤΕ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ εχουν σχεση. Ο ανθρωπος δεν ειναι θρησκευομενος, ειναι flat out plain superstitious.

Eιναι ακρως αντιεπαγγελματικο και αυτο δεν ειναι θεμα αποψης. Πες μου σε ποια σοβαρη χωρα θα τον προσλαμβαναν.

Ξαναλεω, τον ακουσα και οχι δεν υπήρχε κανενα ιχνος χιουμορ. Εδω δεν εκανε απλη αναφορα, προχορησε σε αναλυση για το πως δε βοηθαει η παναγια.

Τι να πω ρε παιδια, μπορει να μη σας ενοχλει αλλα αυτα ειναι πρωτογνωρα πραγματα.

Ας ειναι οτι θελει... εδω κατι παικταραδες παγκοσμιου κλασεως (λατινοαμερικανοι συνηθως) και φορανε μπλουζακι Jesus saves κλπ... κι αυτα γραφικοτητες ειναι... αλλα αμα τα παστελωνει ο παικτουρας τι με νοιαζει? Ας εχει Χριστο και Βουδα και Αλλαχ σελφι στο μπλουζακι του κι ας λεει "εγω σουταρα και με τη βοηθεια του Κυριου πηγε μεσα".

Αυτα τα... "Στο δικό μας το κόρνερ πήγε η μπάλα στο δοκάρι και στο δικό τους μέσα,γιατί έτσι ήθελε η Παναγιά" και είπε "να γυρίσει η Παναγιά λίγο το κουμπί" εμενα δεν μου φαινονται καθολου διαφορετικα απο το "το δικο μας δεν πηγε μεσα γιατι δεν μας ηθελε η ΤΥΧΗ" ή "να γυρισει η ΤΥΧΗ μας". Κανεναν διαφορετικο αντικτυπο δεν εχουν στην ομαδα μας ειτε ελεγε η ΤΥΧΗ ειτε ελεγε η ΠΑΝΑΓΙΑ.
Τωρα αν δεν γουσταρεις τα μουτρα του ειναι αλλο πραγμα... Κι εμενα μου τη σπαει που ειναι τοσο μουντρουχος και που λεει το Ζιμπρου τοσο βλαχικα... Αλλα δεν θα τον κρινω απο αυτα.. Θα περιμενω να δω τι θα κανει με την ομαδα..
Άβαταρ μέλους
Pastor_of_Muppets

Δημοσίευση από Pastor_of_Muppets »

Καλά, κοιτάξτε μην κερδίσουμε αύριο και αρχίσουμε να ακούμε ότι παίξαμε μπαλάρα ξέρω γω...

Σχεδόν με ερασιτεχνική ομάδα παίζουμε...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

μαγκες αφηνουμε στην ακρη τα περι αγγελου και δεν συμμαζευεται μεχρι αυριο στης 21:00
εχουμε ενα παιχνιδι αυριο που πρεπει οπως και δηποτε να το κερδισουμε.
δυστυχως η ομαδα δεν ειναι καλα,γι αυτο και θα πρεπει να αναλαβει δραση αυριο ο ΛΑΟΣ.

καποιοι μπερδευεστει και νομιζετε οτι ενα αρνητικο αποτελεσμα θα ειναι μια μεγαλη σφαλιαρα. ΟΧΙ φιλοι μου οποιοδηποτε αρνητικο αποτελεσμα θα ειναι καταστροφη και χωρις καμια υπερβολη θα μας παει πολλα χρονια πισω.
γι αυτο μεχρι να τελειωσει το αυριανο ματς ας ειμαστε μια γροθια,θα εχουμε μπολικο χρονο μετα να λυσουμε τα εσωτερικα μας
zizu10

Δημοσίευση από zizu10 »

desperando έγραψε: γι αυτο μεχρι να τελειωσει το αυριανο ματς ας ειμαστε μια γροθια,θα εχουμε μπολικο χρονο μετα να λυσουμε τα εσωτερικα μας
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

sic-4 έγραψε:
CCCP έγραψε:Το δεν μπορει να λεει οτι θελει παει στα περι βουντου. Γιατι αυτα που λεει για την παναγια οπως ειπε και ο αθενς ποιο πανω, ΟΥΤΕ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ εχουν σχεση. Ο ανθρωπος δεν ειναι θρησκευομενος, ειναι flat out plain superstitious.

Eιναι ακρως αντιεπαγγελματικο και αυτο δεν ειναι θεμα αποψης. Πες μου σε ποια σοβαρη χωρα θα τον προσλαμβαναν.

Ξαναλεω, τον ακουσα και οχι δεν υπήρχε κανενα ιχνος χιουμορ. Εδω δεν εκανε απλη αναφορα, προχορησε σε αναλυση για το πως δε βοηθαει η παναγια.

Τι να πω ρε παιδια, μπορει να μη σας ενοχλει αλλα αυτα ειναι πρωτογνωρα πραγματα.

Ας ειναι οτι θελει... εδω κατι παικταραδες παγκοσμιου κλασεως (λατινοαμερικανοι συνηθως) και φορανε μπλουζακι Jesus saves κλπ... κι αυτα γραφικοτητες ειναι... αλλα αμα τα παστελωνει ο παικτουρας τι με νοιαζει? Ας εχει Χριστο και Βουδα και Αλλαχ σελφι στο μπλουζακι του κι ας λεει "εγω σουταρα και με τη βοηθεια του Κυριου πηγε μεσα".
Α
Αυτα τα... "Στο δικό μας το κόρνερ πήγε η μπάλα στο δοκάρι και στο δικό τους μέσα,γιατί έτσι ήθελε η Παναγιά" και είπε "να γυρίσει η Παναγιά λίγο το κουμπί" εμενα δεν μου φαινονται καθολου διαφορετικα απο το "το δικο μας δεν πηγε μεσα γιατι δεν μας ηθελε η ΤΥΧΗ" ή "να γυρισει η ΤΥΧΗ μας". Κανεναν διαφορετικο αντικτυπο δεν εχουν στην ομαδα μας ειτε ελεγε η ΤΥΧΗ ειτε ελεγε η ΠΑΝΑΓΙΑ.
Αλλοι το λενε τύχη άλλοι Παναγία άλλοι Βουδα αλλοι αλλαχ και παει λέγοντας απλα της μόδας ειναι ο αθεϊσμος και η αναφορά στην τύχη :):):):)
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

desperando έγραψε:μαγκες αφηνουμε στην ακρη τα περι αγγελου και δεν συμμαζευεται μεχρι αυριο στης 21:00
εχουμε ενα παιχνιδι αυριο που πρεπει οπως και δηποτε να το κερδισουμε.
δυστυχως η ομαδα δεν ειναι καλα,γι αυτο και θα πρεπει να αναλαβει δραση αυριο ο ΛΑΟΣ.

καποιοι μπερδευεστει και νομιζετε οτι ενα αρνητικο αποτελεσμα θα ειναι μια μεγαλη σφαλιαρα. ΟΧΙ φιλοι μου οποιοδηποτε αρνητικο αποτελεσμα θα ειναι καταστροφη και χωρις καμια υπερβολη θα μας παει πολλα χρονια πισω.
γι αυτο μεχρι να τελειωσει το αυριανο ματς ας ειμαστε μια γροθια,θα εχουμε μπολικο χρονο μετα να λυσουμε τα εσωτερικα μας
++++
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Αφήνοντας στην άκρη το ότι η Παναγία σιγά σιγά θα απαιτήσει συμβόλαιο,
δεν νοείται να λες ότι βγάλαμε φάσεις στα δύο ματς και μάλιστα "πάρα πολλές"...
Δηλαδή μόνο εγώ τρελαίνομαι με αυτή την έλλειψη επαφής με την πραγματικότητα;;
Όλοι οι υπόλοιποι θεωρείτε ότι όντως "βγάλαμε πάρα πολλές φάσεις" στα 2 πρώτα ματς;;

Τέσπα, αύριο ελπίζω να πάνε όλα καλά Άγγελε κι ας "γυρίσει το κουμπί" όποιος θέλει.
Διότι αν δεν πάνε όλα καλά, ο ΠΑΟΚ δεν κάνει βήματα, αλλά άλματα τριπλούν προς τα πίσω.
Και σε μία τέτοια εξέλιξη, ο Μάης φαντάζει πολύ μακρινός για όλους μας/σας.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ειπαμε να μη μιλησουμε ρε αουρελιανε,δεν εισαι ο μονος και το ξερεις.
Ο ανθρωπος ειναι πολυ πιεσμενος και φαινεται.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

γενικά η φάση δε προσφέρεται για ποδοσφαιρικές αναλύσεις.

Προσωπικά , επίτηδες δεν είδα κάποιο φιλικό και είπα θα περιμένω λίγα επίσημα πριν επιχειρήσω να μιλήσω για μπάλα και για το τι μου αρέσει και τι όχι στο φετινό ρόστερ/ομάδα.

Το σημερινό ματς μόνο καλό μπορεί να μας κάνει κι ας φαντάζει αυτό παράξενο. Δίνουν εξετάσεις όλοι σήμερα.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

προσοχη σημερα και η προκριση με την κωλοπετινιτσα θα ερθει!!
ενα μονο φοβαμαι, πιθανη ευκολη προκριση μην βγαλει λαθος συμπερασματα
(η ομαδα θα ανοιξει, δεν χρειαζεται μεταγραφες αλλα στηριξη κλπ μλκς)
biriba427

Δημοσίευση από biriba427 »

http://www.sportdog.gr/apokleistika/art ... o-thelo-na

Μπορεί ο Αναστασιάδης να λέει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος με το ρόστερ του ΠΑΟΚ και πως έχει εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές του, αλλά στην πραγματικότητα ο Έλληνας τεχνικός θέλει μεταγραφές σε όλες τις γραμμές και σε όλες τις θέσεις!

Αυτό, τουλάχιστον, παραδέχθηκε ο Άγγελος στη σύσκεψη που έγινε στο "Μακεδονία Παλλάς" μετά την γκέλα με την Καλλονή. Σε κάποια φάση ο Σαββίδης τον ρώτησε πόσες μεταγραφές χρειάζεται η ομάδα για να είναι πλήρης και ο έμπειρος κόουτς απάντησε... "Κανονικά, θέλουμε παίκτες σε όλες τις θέσεις, εκτός από του αριστερού μπακ"!

Δέκα μεταγραφές ζήτησε, δηλαδή, ο Αναστασιάδης και άφησε "κάγκελο" τόσο το αφεντικό της ομάδας όσο και τον τεχνικό διευθυντή, Ζήση Βρύζα, που δεν πίστευε στα αυτιά του ακούγοντας τον προπονητή να απαξιώνει με αυτόν τον τρόπο το υλικό της ομάδας.

Καλά αν ισχύει αυτό...Άγγελε...στον ΠΑΟΚ δουλεύεις , αν ήθελες 10 παίκτες να τους ζητούσες όταν έπρεπε ...και τότε υπήρχε χρόνος. Για το ότι είναι γυμνό το ρόστερ ΦΤΑΙΣ.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Αναπαράγετε ανυπόστατες αηδίες από γνωστό για την μη εγκυρότητα του site..Αυτό μόνο.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

εγω δε τον εχω ικανο να πει τετοιο πραγμα με τιποτα ομως
το πιο πιθανο ηταν
"με τη βοηθεια της παναγιας ειμαστε πληρεις παντου, αρκει να πατησει τα σωστα κουμπια"
εχει κανει λαθη πολλα, και το πρωτο ματς το εχασε μονος του με την εντεκαδα και τις αλλαγες ΑΛΛΑ
σημερα πρεπει να παρουμε την προκριση
δε νοειται να μη μπουμε ομιλους , να αποκλειστουμε απο αυτο το χωριο μονο και μονο για να μη βγαλει το μηνα ο αα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”