Π.Α.Ο.Κ.-Ζιμπρου Κισιναου 28/8-19:15 otesport1

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ζιμπρου Κισιναου 28/8-19:15 otesport1

Δημοσίευση από Χωρικός »

RoMaN έγραψε:Το ευρωπαϊκό όνειρο μπορεί να *αμηθεί και από τους οπαδούς. Η Π.Α.Ε. το είπε ξεκάθαρα, είμαστε υπό επιτήρηση... Αν γίνει καμιά στραβή και φτάσουμε στους 8, θα παίζουμε σε άδεια Τούμπα...
Θέλει προσοχή από όλους.
δεν κατάλαβες Ρόμαν.. θα αποκλειστούμε για καμια τριετία. Εσύ πιάνεις το αισιόδοξο σενάριο
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

karlat85 έγραψε:Παιδιά Βοήθεια,
Κανένας από Σάμο να μου πει που να δω την μεγάλη ΠΑΟΚΑΡΑ
Μην πελαγωνεις ρε αδερφε. Βρες ενα μαγαζι με ΟΤΕ ΤιΒι (ολα εχουν πλεον) μπες μεσα και πες να σου βαλουν τον ΠΑΟΚ.

Εγω περισυ, ειδα το Μεταλιστ-ΠΑΟΚ στο Κεραστσινι και παραλληλα επαιζε ο γαβρος φιλικο. Οποτε ημουν εγω σε μια τηλεοραση μονος και στις αλλες 4-5 φουλ γαβροι. Με στραβοκοιταζαν γενικα σε ολο τον αγωνα και εγω ειχα γανιασει με την ομαδα που επαιζε καλα αλλα δεν το πιστευε. Στο γκολ που βαλαμε μαλιστα φωναξα κιολας οχι απο βλαχομαγκια αλλα λογω πιεσης.

Ε εκει αρχισαν να με κοιτανε πλεον ολοι και ηρθε ο ιδιοκτητης, σκατοφατσα γαβρου, αλλα ξηγημενος και μου ειπε "αγορινα μου ενταξει καταλαβαμε οτι εισαι ΠΑΟΚ."

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

mariotsaggal91 έγραψε:Αύριο δεν μας ενδιαφέρει ποιος παίζει και ποιος όχι... Η ομάδα μας χρειάζεται σαν οπαδούς αύριο, όχι προπονητές, ουτε κριτές. 90+5 λεπτά Π.Α.Ο.Κ. ΟΛΕ και όλα θα γίνουν :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Ετσι
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

http://www.paokmania.gr/podosfairo/prop ... n-prokrisi

Η αποστολή για το ματς με τη Ζίμπρου

Και τώρα ο αγώνας. Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον επαναληπτικό αγώνα με τη Ζίμπρου τελείωσε και το βράδυ της Πέμπτης (19:15) ο Δικέφαλος καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της ομάδας από τη Μολδαβία και να περάσει στους ομίλους του Europa League.

Στην τελευταία προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας, οι παίκτες του ΠΑΟΚ μετά το καθιερωμένο ζέσταμα έπαιξαν οικογενειακό δίτερμα με συγκεκριμένες οδηγίες γύρω από την τακτική την οποία ακολουθούσαν. Ο Γιώργος Κατσικάς λόγω μιας μικρής σύσπασης στο δεξί προσαγωγό ακολούθησε προληπτικά ατομικό πρόγραμμα, αλλά είναι στη διάθεση του Αγγελου Αναστασιάδη, σε αντίθεση με τον Κυριάκο Σαββίδη, ο οποίος εξακολουθούσε να πονά στην αριστερή ποδοκνημική κι έμεινε εκτός.

Οι ποδοσφαιριστές που αποσύρθηκαν ήδη στο ξενοδοχείο Μακεδονία Palace είναι οι: Γλύκος, Γιακουμής, Κίτσιου, Μακ, Μάρτενς, Κατσικάς, Κουλούρης, Κάτσε, Μαντούρο, Πόζογλου, Ρατς, Σαλπιγγίδης, Περέιρα, Σπυρόπουλος, Τζανδάρης, Τζιόλης, Βίτορ, Τζαβέλλας, Σκόνδρας, Αθανασιάδης.

Οσοι έμειναν εκτός αποστολής θα προπονηθούν στις 10.00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.
Άβαταρ μέλους
karlat85

Re: Απ: Π.Α.Ο.Κ.-Ζιμπρου Κισιναου 28/8-19:15 otesport1

Δημοσίευση από karlat85 »

buffalobill4 έγραψε:
karlat85 έγραψε:Παιδιά Βοήθεια,
Κανένας από Σάμο να μου πει που να δω την μεγάλη ΠΑΟΚΑΡΑ
Μην πελαγωνεις ρε αδερφε. Βρες ενα μαγαζι με ΟΤΕ ΤιΒι (ολα εχουν πλεον) μπες μεσα και πες να σου βαλουν τον ΠΑΟΚ.

Εγω περισυ, ειδα το Μεταλιστ-ΠΑΟΚ στο Κεραστσινι και παραλληλα επαιζε ο γαβρος φιλικο. Οποτε ημουν εγω σε μια τηλεοραση μονος και στις αλλες 4-5 φουλ γαβροι. Με στραβοκοιταζαν γενικα σε ολο τον αγωνα και εγω ειχα γανιασει με την ομαδα που επαιζε καλα αλλα δεν το πιστευε. Στο γκολ που βαλαμε μαλιστα φωναξα κιολας οχι απο βλαχομαγκια αλλα λογω πιεσης.

Ε εκει αρχισαν να με κοιτανε πλεον ολοι και ηρθε ο ιδιοκτητης, σκατοφατσα γαβρου, αλλα ξηγημενος και μου ειπε "αγορινα μου ενταξει καταλαβαμε οτι εισαι ΠΑΟΚ."

:lol: :lol: :lol:
Εντάξει μαγαζιά βρήκα,θέλω,λίγο να πω κ καμία κουβέντα λίγο καλαμπούρι κτλ, να νιωσω
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

mariotsaggal91 έγραψε:Αύριο δεν μας ενδιαφέρει ποιος παίζει και ποιος όχι... Η ομάδα μας χρειάζεται σαν οπαδούς αύριο, όχι προπονητές, ουτε κριτές. 90+5 λεπτά Π.Α.Ο.Κ. ΟΛΕ και όλα θα γίνουν :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
+++

αντιγραφω απο τη συνεντευξη Μαντουρου:

Για το τι θέλει να πει στον κόσμο των «ασπρόμαυρων»:
«Αύριο είναι ένα πραγματικά σημαντικό παιχνίδι και πρέπει όλοι να στηρίξουν την ομάδα. Όταν ήρθα στην ομάδα άκουσα το σύνθημα «μία ομάδα μία πόλη». Θέλω να δω ότι είμαστε μία οικογένεια και όπως είναι φυσικό όταν μας στηρίζει ο κόσμος, είμαστε και εμείς καλύτεροι».

ακουτε τι λεει ο χοντρουλης; ακουω να λετε, γιατι ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Πρώην χοντρούλης παρακαλώ.. :mrgreen:
Iasonas

Δημοσίευση από Iasonas »

K_geo έγραψε:
+++

αντιγραφω απο τη συνεντευξη Μαντουρου:

Για το τι θέλει να πει στον κόσμο των «ασπρόμαυρων»:
«Αύριο είναι ένα πραγματικά σημαντικό παιχνίδι και πρέπει όλοι να στηρίξουν την ομάδα. Όταν ήρθα στην ομάδα άκουσα το σύνθημα «μία ομάδα μία πόλη». Θέλω να δω ότι είμαστε μία οικογένεια και όπως είναι φυσικό όταν μας στηρίζει ο κόσμος, είμαστε και εμείς καλύτεροι».

ακουτε τι λεει ο χοντρουλης; ακουω να λετε, γιατι ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....
Ετσι ακριβως, 90 λεπτα με φωνη. και χωρις γκρινιες και μιρλες, ΕΝΩΜΕΝΟΙ :nairepaok:
fn1m

Re: Απ: Π.Α.Ο.Κ.-Ζιμπρου Κισιναου 28/8-19:15 otesport1

Δημοσίευση από fn1m »

RoMaN έγραψε:Το ευρωπαϊκό όνειρο μπορεί να *αμηθεί και από τους οπαδούς. Η Π.Α.Ε. το είπε ξεκάθαρα, είμαστε υπό επιτήρηση... Αν γίνει καμιά στραβή και φτάσουμε στους 8, θα παίζουμε σε άδεια Τούμπα...
Θέλει προσοχή από όλους.
Δεν είναι μόνο αυτό Ρομαν. Έχουμε φάει και μονοετη αποκλεισμο με τριετή αναστολή η οποία λήγει σε ένα χρόνο.
Άβαταρ μέλους
avenger_4

Δημοσίευση από avenger_4 »

fn1m έγραψε:
Θέλει προσοχή από όλους.
Δεν είναι μόνο αυτό Ρομαν. Έχουμε φάει και μονοετη αποκλεισμο με τριετή αναστολή η οποία λήγει σε ένα χρόνο.
Αφήστε τα σενάρια. Ο κόσμος θα κάνει το καθήκον του αύριο και θα είναι ο κύριος παράγοντας που θα πάρει την πρόκριση. Όλα τα υπόλοιπα μία μέρα πριν το παιχνίδι της χρονιάς είναι εκ του πονηρού.
Άβαταρ μέλους
blackfox

Δημοσίευση από blackfox »

...το οτι όρισαν :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: ουκρανο ρεφερι μονο εμενα αγχωνει ?
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Το σκεφτηκα και εγω λες να ειναι και μεταλιστ ο φουστης; :mrgreen:
Οτι και να λεμε ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα μας απο αυτη την ομαδα που δεν υπαρχει περιπτωση να τους βαλουμε λιγοτερα απο 3 γκολ μεσα σε μια κανονικη τουμπα.
Αυριο ολοι μαζι για την προκριση,δε γινεται να αποκλειστουμε απο αυτους.
Άβαταρ μέλους
Kon@London

Δημοσίευση από Kon@London »

Περιμένω εύκολη νίκη και πρόκριση αύριο. Όπως πριν από κάποια χρονια 2002/03 που είχαμε χάσει 2-1 νομίζω από μια Πορτογαλική ομάδα B εθνικής τότε(Τη Leixoes) και στο δεύτερο παιχνίδι περασαμε σε ρυθμό προπόνησης και νίκη 4-1.

http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/se ... index.html

http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/se ... index.html
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

"Η Ζίμπρου δεν έχει πλούσια ευρωπαϊκή εμπειρία και τέτοια ματς έχουν αρκετή πίεση. Ίσως να φέρουν εκπλήξεις. Για το παιχνίδι έχουμε ένα σχέδιο, αλλά για να το εφαρμόσουμε θα εξαρτηθεί και από τον αντίπαλο".

Ο Κουμπαρος την εχει μυριστει οτι εχουμε απαιτητικο λαο και θα προσπαθησει να εκμεταλλευτει την πιεση μας προς την ομαδα και το αγχος...
Γι αυτο πρεπει να τους πατησουμε με φωνη απο την αρχη, να κλασουν πατατες και να τους φυγουν τετοιες σκεψεις
B&W

Δημοσίευση από B&W »

Το ρεπορτάζ λέει:

-------------------------------- Γλύκος --------------------------------
----------------- Σκόνδρας --------------- Βίτορ ----------------------
--- Κίτσιου ---------------------------------------------------- Ρατ ---
----------------- Μαντούρο -------------- Κάτσε----------------------
--- Μακ ------------------------------------------------------------------
----------------- Αθανασιάδης ------ Περέιρα --- Σαλπιγγίδης---

Λίγο ανορθόδοξο; Τα παράπονά σας στον ΑΑ...

ΥΓ: Θα μπορούσαμε να παίξουμε και έτσι:

-------------------------------- Γλύκος --------------------------------
----------------- Σκόνδρας -------------- Βίτορ ----------------------
--- Κίτσιου----- Μαντούρο ------------ Κάτσε------------- Ρατ ---
---------------------- Μακ --------------- Περέιρα --------------------
---------------- Σαλπιγγίδης ------- Αθανασιάδης -----------------
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος B&W την Τετ 27 Αύγ 2014, 22:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”