Άγγελος Αναστασιάδης
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
Οι προπονητικές του ικανότητες ειναι γνωστές το κόλλημα ειναι γνωστό και εγω πιστεύω αλλα δεν αναφέρω την Παναγία συχνά ,οι προπονητικές λοιπόν ικανότητες ειναι γνωστές και απο το παρελθόν ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ και ας αφήσουμε τις εκφράσεις επικίνδυνος κλπ. οι οποίες ειναι άστοχες
το θεμα δεν είναι η παναγια προκαλουσε και θα προκαλει διχασμο σε ότι και αν κανει και σε ότι και να πει και στις επιτιχιες και στις αποτυχιες δυστηχως η ευτηχως είναι πραγματικοτητα και ενώ το ξερει συνεχιζει να προκαλει μια ζωη ο ιδιος επιτελους καποια στιγμη θα πρεπει να είναι ξεκάθαρος και ο λογος του ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟΣ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ !!!!!!!!!!!! Eσυ οdi το ιδιο θα εκανες αν ησουν προπονητης της ομαδας μας σκεψου το θα δεχοσουν ότι σου σερβιραν η θα ειχες το σθενος να εισαι ξεκάθαρος ?Odi έγραψε:Sekeris Μιλάς για τον προπονητή που σου έφερε τον τελευταίο σου τίτλο.Ο τύπος δεν έχει λόγο να είναι η ασπίδα κανενός.Δύο ματς έχει παίξει η ομάδα μόνο.Στηρίξτε και λίγο.
Έχω βαρεθεί να λέτε μετά από κάθε συνέντευξη για την Παναγία και τα Θεία και δεν ξέρω γω τί άλλο.Καθίστε να δούμε τί θα δούμε αύριο και βλέπουμε.
Αν ήμουν προπονητής του ΠΑΟΚ,θα προσευχόμουν μην τυχόν κάνω καμιά ήττα ή καμιά ισοπαλία,γιατί αντί για στήριξη θα άκουγα μόνο κράξιμο.Επιμένω πως δεν έχει λόγο να είναι ασπίδα και αυτά τα κολλήματα με την Παναγια πάντα τα είχε,δεν τα λέει μόνο σε εμάς.
Όλα από τα αποτελέσματα κρίνονται.
συγνωμη αλλα άλλο ρωτησα θα τους καλυπτες η θα ησουν ξεκάθαρος ? αν ησουν ξεκάθαρος ποια αντμετωπιση θα ειχες από τον κοσμο μας ?Odi έγραψε:Αν ήμουν προπονητής του ΠΑΟΚ,θα προσευχόμουν μην τυχόν κάνω καμιά ήττα ή καμιά ισοπαλία,γιατί αντί για στήριξη θα άκουγα μόνο κράξιμο.Επιμένω πως δεν έχει λόγο να είναι ασπίδα και αυτά τα κολλήματα με την Παναγια πάντα τα είχε,δεν τα λέει μόνο σε εμάς.
Θα ήμουν ξεκάθαρος.Και πάλι κράξιμο θα έτρωγα όπως έτρωγε και ο Σάντος τότε που είπε για σαρδέλες και έτρωγε το κράξιμο της ζωής του στην Τούμπα μέχρι το τέλος της χρονιάς.Ανυπόμονος λαός είμαστε.
Odi, τον ακουσες η απλα διαβασες τις δηλωσεις του? Δε το ειπε ΚΑΘΟΛΟΥ χιουμοριστικα. Σκετη καταθληψη ητανε και μονο που δεν εκλαιγε. Με μεγαλο ΠΑΡΑΠΟΝΟ το ειπε οχι με χιουμορ.Odi έγραψε:Ο Άγγελος έχει κόλλημα με την Παναγία κτλ.Και η ομάδα σίγουρα δεν ήταν καλή στα δύο πρώτα ματς.Αλλά ούτε είπε "θα παίξει η Παναγιά μπάλα" ούτε τίποτα τέτοιο.Είπε "Στο δικό μας το κόρνερ πήγε η μπάλα στο δοκάρι και στο δικό τους μέσα,γιατί έτσι ήθελε η Παναγιά" και είπε "να το γυρίσει λίγο το κουμπί" προφανώς χιουμοριστικά.
Επίσης είπε πως η ομάδα δημιουργεί καταστάσεις που δεν φαίνονται,γιατί λείπει η τελική ενέργεια,είπε πως είμαστε καλύτερη ομάδα,είπε για το rotation Και χίλια δυο άλλα αγωνιστικά.Είπε και πως η ομάδα είχε καλη εικόνα (προφανώς για ψυχολογικούς λόγους και για να μπει ασπίδα στους παίκτες) και φάγανε πάλι όλοι κόλλημα με την Παναγιά και οτι είπε ο Άγγελος οτι πρέπει να βάλει γκολ η Παναγιά κλπ.
Κ εμένα δεν μου άρεσε η ομάδα κ εμένα δεν μου άρεσε το κοουτσάρισμα.Αλλά από αυτό,μέχρι να απομονώνουμε κομμάτια δηλώσεων για να βγάλουμε χολή υπάρχει απόσταση.
Και αυτα που ειπε για τα αγωνιστικα ηταν ακομα χειρότερα. Η ομαδα κανει πολλες φασεις? Αντε καλα εμεις τυφλοι ειμαστε. Επισης αλλο το να πει ειμαστε καλυτερη ομαδα για ψυχολογικους λογους αλλα ειπε ΕΙΜΑΣΤΑΝ στο ματς με τη Ζιμπρου η καλυτερη ομαδα που στο Β ΔΕΝ δειξαμε καλυτερη ομαδα.
Για να μη παμε μετα στα προηγουμενα για τη διατησια και το τι ειχε πει ποιο πριν.
Ρε παιδια θα τρελαθουμε, δεν μπορουμε να κρινουμε καποιον για τα λεγωμενα του? Δε μπορει να ζητατε απλα να τα αγνοησουμε. Ειναι ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ. ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ. Ας πιστευει οτι θελει μεσα του.
Ναι μονο που ο Σαντος ειπε μια απλη αληθεια. Ο ΑΑ λεει οτι να ναι. Εδω σε καθε συνεντευξη αντικρουει τον ιδιο του τον εαυτο.
Δεν μπορείς ρε CCCP να ξέρεις αν το είπε χιουμοριστικά ή όχι.Πάντα μουντρούχος είναι ο Αναστασιάδης.Και δεν είπε οτι η ομάδα κάνει πολλές φάσεις.Είπε πως κάνουμε φάσεις που δεν φαίνονται,γιατί δεν έχουμε τελική ενέργεια και είμαστε ένα τσαφ μακρυά.Και φυσικά μπορεί να λέει οτι θέλει,τί θα πει είναι προπονητής του ΠΑΟΚ;Την άποψη του δεν θα λέει;
Ηρεμήστε με την κριτική άνευ λόγου και αιτίας.Όποτε ανοίγει το στόμα του ή και όποτε το κρατάει κλειστό και μιλάει με τις πράξεις του (βλέπε τιμωρία Βίτορ-Τζαβέλα),πάλι κράξιμο τρώει.
Ηρεμήστε με την κριτική άνευ λόγου και αιτίας.Όποτε ανοίγει το στόμα του ή και όποτε το κρατάει κλειστό και μιλάει με τις πράξεις του (βλέπε τιμωρία Βίτορ-Τζαβέλα),πάλι κράξιμο τρώει.
Τότε που το είπε αυτό είχαμε πει όλοι; Οτι είπε αλήθεια;Ή οτι υπερβάλλει,θέλει να βγάλει την ουρά του απ έξω κλπ τέτοια;Δεν έλεγαν όλοι "Ναι γιατί χρειάζεσαι αστακούς για να κερδίσεις τον Θρασύβουλο στο κύπελλο" ή "για να μην χάσεις 0-4 από την ΑΕΚ".Ας μην λέμε οτι θέλουμε,αν κάναμε ότι ήθελε ο κόσμος ο Σάντος θα είχε φύγει τον Χειμώνα του 2008,οχι τον Ιούνιο του 2010.CCCP έγραψε:Ναι μονο που ο Σαντος ειπε μια απλη αληθεια. Ο ΑΑ λεει οτι να ναι. Εδω σε καθε συνεντευξη αντικρουει τον ιδιο του τον εαυτο.
Το δεν μπορει να λεει οτι θελει παει στα περι βουντου. Γιατι αυτα που λεει για την παναγια οπως ειπε και ο αθενς ποιο πανω, ΟΥΤΕ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ εχουν σχεση. Ο ανθρωπος δεν ειναι θρησκευομενος, ειναι flat out plain superstitious.
Eιναι ακρως αντιεπαγγελματικο και αυτο δεν ειναι θεμα αποψης. Πες μου σε ποια σοβαρη χωρα θα τον προσλαμβαναν.
Ξαναλεω, τον ακουσα και οχι δεν υπήρχε κανενα ιχνος χιουμορ. Εδω δεν εκανε απλη αναφορα, προχορησε σε αναλυση για το πως δε βοηθαει η παναγια.
Τι να πω ρε παιδια, μπορει να μη σας ενοχλει αλλα αυτα ειναι πρωτογνωρα πραγματα.
Eιναι ακρως αντιεπαγγελματικο και αυτο δεν ειναι θεμα αποψης. Πες μου σε ποια σοβαρη χωρα θα τον προσλαμβαναν.
Ξαναλεω, τον ακουσα και οχι δεν υπήρχε κανενα ιχνος χιουμορ. Εδω δεν εκανε απλη αναφορα, προχορησε σε αναλυση για το πως δε βοηθαει η παναγια.
Τι να πω ρε παιδια, μπορει να μη σας ενοχλει αλλα αυτα ειναι πρωτογνωρα πραγματα.
Οτι θελει ο κοσμος κανουμε Odi. Γι αυτο ειναι ο ΑΑ αυτη τη στιγμη προπονητης του ΠΑΟΚ.
Στην τελικη συμφωνεις μαζι μου ο διχασμος εινα αναπόφευκτος.Ο σαντος ηταν και θα είναι ενας στυγνος επαγγελματιας όχι ΠΑΟΚΤΣΗΣ υπαρχει μια διαφορα !!!!!!!Odi έγραψε:Δεν μπορείς ρε CCCP να ξέρεις αν το είπε χιουμοριστικά ή όχι.Πάντα μουντρούχος είναι ο Αναστασιάδης.Και δεν είπε οτι η ομάδα κάνει πολλές φάσεις.Είπε πως κάνουμε φάσεις που δεν φαίνονται,γιατί δεν έχουμε τελική ενέργεια και είμαστε ένα τσαφ μακρυά.Και φυσικά μπορεί να λέει οτι θέλει,τί θα πει είναι προπονητής του ΠΑΟΚ;Την άποψη του δεν θα λέει;
Μα το ότι θα υπάρχει διχόνοια είναι σίγουρο..Υγιές δεν είναι..!!
Πάντα βρίσκουμε αφορμές για διχασμό..Τα Αγγελόσκυλα,τα Σαντόσκυλα, οι υπερσαββιδικοί,τα Ζαγορόσκυλα..Αρρώστια είναι αυτό.
Πάντα βρίσκουμε αφορμές για διχασμό..Τα Αγγελόσκυλα,τα Σαντόσκυλα, οι υπερσαββιδικοί,τα Ζαγορόσκυλα..Αρρώστια είναι αυτό.