Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Λέω δε θα γράψω αλλά εκνευριζομαι..ας ασχοληθούμε με τον προπονητή αναστασιαδη και ας ξεκολλησουμε τις κεφαλες μας από αυτά που λέει για παναγιες κλπ...πιστεύω τον προπονητή αναστασιαδη..με καλλονή δεν το δα..

Γελαω που κραζουμε για τα αποτελέσματα κάποιοι. .ενώ θα πρεπε να κραζουμε μόνο για το ότι τέτοια αποτελέσματα είναι λογικά για μια ομάδα που της λείπει η ποιότητα μπροστά..και η ποσότητα..
Για ένα ροστερ στο οποίο δεν πάρθηκαν γενναίες αποφάσεις.μειναν 3ες λυσεις για άλλες θέσεις....φυγαν όσοι ληξαν τα συμβόλαια τους..τρανον δουλεια..κυρίως φύγαν κάποιοι παίκτες 3 4 δανεικοί και μεγάλοι που Χαν αξία όμως..

Για το ροτεισον σαν ροτεισον είμαι υπέρ. Και είναι αναγκαίο..απλά οι λύσεις δεν φτάνουν...
Αν σαν σχεδιασμό δεν έχουμε να πάρουμε 4 ποιοτικές λύσεις. .το καλύτερο θα ναι να μην έχουμε Ευρώπη όσο άσχημο και αν ακούγεται..

Ένα άλλο που θα ακουστεί ίσως περίεργο αλλά δεν είναι...είναι ότι τα φιλικά που παιξαμε πλην Ξάνθης

ήταν άσχημα..μη αντιπροσωπευτικα..το να τρέχεις και ν μαρκαρεις είναι πιο εύκολο..η δημιουργία όμως είναι άλλο θέμα..θέλει
ποιότητα. .

Με ενόχλησαν οι δηλώσεις για τη διαιτησία βέβαια..είναι δείγμα έλλειψης ψυχραιμία ς
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MANIAKOS την Τετ 27 Αύγ 2014, 19:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
mariotsaggal91

Δημοσίευση από mariotsaggal91 »

Άγγελε απο εσένα αύριο δεν ζητάμε να γίνεις Γκουαρντιόλα εν μια νυκτί και να μάθεις ποδόσφαιρο στα παιδιά, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι αυτό που ξέρεις (και ξέρουμε ότι ξέρεις) καλύτερα από τον καθένα. Να παρουσιάσεις στον αγωνιστικό 11 ''σκυλιά ατάιγα''. Θα φροντίσουμε εμείς για τα υπόλοιπα. :opaokara: :opaokara: :opaokara:
buffos

Δημοσίευση από buffos »

Λοιπόν, πέραν από τα της όσα Παναγίας, είπε και και άλλο απαράδεκτο.

Είπε, είχαμε δύο άσχημα αποτελέσματα αλλά όχι εμφανίσεις.

Αυτή για μένα είναι η χειρότερη φράση από Όλα όσα είπε. Τα άλλα τα καταπίνω, αλλά αυτό μου δείχνει ότι δεν έχει επίγνωση της κατάστασης
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

Εχει σπασει το κοντερ σε γραφικοτητα.Απο τη μια ειπε οτι 'θα γινει οτι θελει η παναγιά' και στο τελος λεει 'απο μας εξαρταται'.Απο τη μια του φταιει η διαιτησια,η ζεστη,το αγχος,το ψυχολογικο προβλημα των παιχτων(!!),ο κοσμος που διαμαρτυρεται και απο την αλλη λεει οτι δεν υπαρχουν δικαιολογιες.
Προσωπικα πιστευω ότι τον ενδιαφερει να προστατευει ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ τον εκαστοτε -αποτυχημενο- προεδρο της παε, ριχνοντας την ευθυνη στους διαιτητες,στους δημοσιοκαφρους,στα...καλωδια,στον κοσμο,στην παναγια.Ο τυπος ειναι επικινδυνος για τον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Sekeris Μιλάς για τον προπονητή που σου έφερε τον τελευταίο σου τίτλο.Ο τύπος δεν έχει λόγο να είναι η ασπίδα κανενός.Δύο ματς έχει παίξει η ομάδα μόνο.Στηρίξτε και λίγο.

Έχω βαρεθεί να λέτε μετά από κάθε συνέντευξη για την Παναγία και τα Θεία και δεν ξέρω γω τί άλλο.Καθίστε να δούμε τί θα δούμε αύριο και βλέπουμε.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

buffos έγραψε:Λοιπόν, πέραν από τα της όσα Παναγίας, είπε και και άλλο απαράδεκτο.

Είπε, είχαμε δύο άσχημα αποτελέσματα αλλά όχι εμφανίσεις.

Αυτή για μένα είναι η χειρότερη φράση από Όλα όσα είπε. Τα άλλα τα καταπίνω, αλλά αυτό μου δείχνει ότι δεν έχει επίγνωση της κατάστασης
καποια στιγμη μετα το φιλικο παιχνιδι με την ιντερ και αφου παρακολουθησα ολα τα φιλικα μας ειχα την ενυπωση οτι η ομαδα εχει φοβερη ανασταλτικη λειτουργια με προβλημα στην αναπτυξη και οτι πολλα ματς θα ληγουν 0-0...
μετα τα δυο πρωτα ματς αλλαξα αποψη, η ανασταλτικη λειτουργια μας ειναι κλαιν μαιν οπως και η επιθετικη....
και φυσικα αν ο ΑΑπιστευει οτι οι εμφανισεις μας με Ζιμπρου και Καλονη ηταν καλες τοτε θα του απαντησω στο ιδιο υφος
"Θεος φυλαξοι ρε Αγγελε"
Άβαταρ μέλους
mariotsaggal91

Δημοσίευση από mariotsaggal91 »

[img]kaka.jpg[/img] αυτόν αν μας τον προτείνανε τα ίδια θα λέγαμε? Ας λέει ότι θέλει, μπορεί να μην είδαμε κάτι καλό 2 αγώνες τώρα αλλά όχι πάλι με την Παναγία. Τελικά μεγαλύτερη εμμονή έχουμε εμείς με τις εμμονές του Άγγελου παρά ο Άγγελος με το αντικείμενό τους.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ο Άγγελος έχει κόλλημα με την Παναγία κτλ.Και η ομάδα σίγουρα δεν ήταν καλή στα δύο πρώτα ματς.Αλλά ούτε είπε "θα παίξει η Παναγιά μπάλα" ούτε τίποτα τέτοιο.Είπε "Στο δικό μας το κόρνερ πήγε η μπάλα στο δοκάρι και στο δικό τους μέσα,γιατί έτσι ήθελε η Παναγιά" και είπε "να το γυρίσει λίγο το κουμπί" προφανώς χιουμοριστικά.

Επίσης είπε πως η ομάδα δημιουργεί καταστάσεις που δεν φαίνονται,γιατί λείπει η τελική ενέργεια,είπε πως είμαστε καλύτερη ομάδα,είπε για το rotation Και χίλια δυο άλλα αγωνιστικά.Είπε και πως η ομάδα είχε καλη εικόνα (προφανώς για ψυχολογικούς λόγους και για να μπει ασπίδα στους παίκτες) και φάγανε πάλι όλοι κόλλημα με την Παναγιά και οτι είπε ο Άγγελος οτι πρέπει να βάλει γκολ η Παναγιά κλπ.

Κ εμένα δεν μου άρεσε η ομάδα κ εμένα δεν μου άρεσε το κοουτσάρισμα.Αλλά από αυτό,μέχρι να απομονώνουμε κομμάτια δηλώσεων για να βγάλουμε χολή υπάρχει απόσταση.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Odi έγραψε:Sekeris Μιλάς για τον προπονητή που σου έφερε τον τελευταίο σου τίτλο.Ο τύπος δεν έχει λόγο να είναι η ασπίδα κανενός.Δύο ματς έχει παίξει η ομάδα μόνο.Στηρίξτε και λίγο.

Έχω βαρεθεί να λέτε μετά από κάθε συνέντευξη για την Παναγία και τα Θεία και δεν ξέρω γω τί άλλο.Καθίστε να δούμε τί θα δούμε αύριο και βλέπουμε.
Καθε άνθρωπος εχει το κόλλημα του ο άγγελος θελει να αναφέρει την Παναγία κοίταξτε λίγο παραπέρα τα υπόλοιπα ,η αναφορά στην Παναγία δεν δημιουργεί κανένα προβλημα απλα εινα κουραστικό ,εμενα με ενδιαφέρει η ομαδα να παει καλα
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Και είναι το μόνο που πρέπει να ενδιαφέρει..!!
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

σορι ρε παιδια, χριστιανος ειμαι και γω και υπεραγαπω την παναγια που με εσωσε απο ενα προσωπικο μου προβλημα αλλα...
αυτη η Παναγια δεν εχει με τιποτα αλλο να ασχοληθει? με τους λιμους, με τους καταποντισμους, με την δυστυχια και τον θανατο ακομη και μικρων παιδιων, με τον πονο ζωγραφισμενο στα προσωπα εκατομμυριων ανθρωπων, με χιλια δυο προβληματα του κοσμου και ασχολειται με την στημενη φαση στο ματς με την Ζιμπρου και στην ατυχη στιγμη με την Καλονη? δηλ η Παναγια εκανε ολα τα προβληματα στην ακρη για να ασχοληθει με τα προβληματα της ομαδας μας?

Υ.Γ. Ξερω Παναγιτσα μου αυτο που εγραψα μπορει να ειναι και βλασφημια αλλα ακουσε με εχω αγανακτησει με αυτον που μας εφεραν στον ΠΑΟΚ...
ΑΝ ειναι τοσο χριστιανος θα πρεπει να ξερει οτι η ταπεινοτητα και η σεμνοτητα θα οδηγησει στα σωστα μονοπατια και οχι οι προσευχες απεναντι σε καμερες και φωτογραφους...
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

Odi έγραψε:Sekeris Μιλάς για τον προπονητή που σου έφερε τον τελευταίο σου τίτλο.Ο τύπος δεν έχει λόγο να είναι η ασπίδα κανενός.Δύο ματς έχει παίξει η ομάδα μόνο.Στηρίξτε και λίγο.

Ναι εφερε τον τελευταιο τιτλο και αυτο μενει στην ιστορια.Ομως υπαρχουν και πολλες μαυρες σελιδες οι οποιες, δυστυχως,μενουν κι αυτες και καλο θα ηταν να μην τις ξεχναμε.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Έχει κουμπί η Παναγιά;

Ασε μας ρε ΑΑ.

Τουλάχιστον ο Καρπουζας και ο Καρπαθιος μας εξηγουσαν κι απο κατι στις συνεντεύξεις τυπου.
buffos

Δημοσίευση από buffos »

Odi έγραψε:Και είναι το μόνο που πρέπει να ενδιαφέρει..!!
μα το πρόβλημα δεν είναι αυτή η γραφικότητα του ΑΑ (όχι δεν θα βαφτίσω το ψάρι κρέας). Το πρόβλημα είναι οι προπονητικές του ικανότητες. Αν πραγματικά πιστεύει οτι η ομάδα έκανε καλές εμφανίσεις είναι επικίνδυνος.
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Τόσο για τον ίδιο όσο και για τον ΠΑΟΚ, το αυριανό είναι κομβικό παιχνίδι. Αν γίνει η στραβή και αποκλειστούμε (που δεν το πιστεύω) ο Άγγελος θα συνδέσει για πάντα το όνομά του με τον πλέον εξευτελιστικό αποκλεισμό στην ιστορία μας.

Το ξέρει αυτό και ο ίδιος και οι παίκτες. Και επειδή ότι και να είμαστε δεν παύουμε να είμαστε σε ποιότητα πολύ καλύτεροι από την Ζίμπρου, οι παίκτες θα βγάλουν τον εγωισμό που πρέπει και όλα θα πάνε καλά. Να υπάρχει και η απαραίτητη στήριξη από τον κόσμο και η τελετή θα λήξει από νωρίς. Όσο και να τους έχει μιλήσει ο προπονητής τους, άλλο να το βλέπεις σε βίντεο και άλλο να ζεις ως αντίπαλος την Τούμπα να βράζει.

Άντε, με τη νίκη να ηρεμήσουμε λίγο και τα καλύτερα έρχονται. :pano: :pano: :pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”