Άγγελος Αναστασιάδης
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
To τραγικο με τις σημερινες του δηλωσεις δεν ειναι οτι απλα ειπε και ενα "και με τη βοηθεια της παναγιας θα κερδισουμε".
Ρε ο ανθρωπος στην ουσια ΚΛΑΙΓΟΤΑΝ στη παναγια να βοηθησει και πως δε μπορει θα γυρισει. Σαν τζογαδορος δηλαδη σε ασχημο σερι που κλαιγετε και λεει δε μπορει ρε γαμοτο θα γυρησει η τυχη...
Αυτο καταλαβα εγω, οτι αυριο θα παιξουμε συστημα τυχη-παναγια βοηθα.
Ξεφτιλα...
Ρε ο ανθρωπος στην ουσια ΚΛΑΙΓΟΤΑΝ στη παναγια να βοηθησει και πως δε μπορει θα γυρισει. Σαν τζογαδορος δηλαδη σε ασχημο σερι που κλαιγετε και λεει δε μπορει ρε γαμοτο θα γυρησει η τυχη...
Αυτο καταλαβα εγω, οτι αυριο θα παιξουμε συστημα τυχη-παναγια βοηθα.
Ξεφτιλα...
Περισσότερη πίστη στην Παναγία εννοείς φαντάζομαι!stephanos έγραψε:Γιατί μπορεί οι Μολδαβοί να έχουν περισσότερη πίστη από εμάς (γενικώς).dimbar έγραψε:Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μπορεί να μη θέλει η Παναγία να νικήσουμε αύριο!
Δυσκολεύομαι να το πιστέψω βλέποντας το
http://proskynitis.blogspot.gr/2012/04/ ... st_15.html
-
Μπαρκαρούτσος
Θα κατηγορηθεί η Παναγιά για μεροληψία...
"Παίξε καλά τον Π.Α.Ο.Κ.!" θα λέει ο Άγγελος και ο γαυρινάκης θα προσπαθεί να στήσει και τη Παναγιά εναντίον του Π.Α.Ο.Κ. στο πρωτάθλημα...
"Παίξε καλά τον Π.Α.Ο.Κ.!" θα λέει ο Άγγελος και ο γαυρινάκης θα προσπαθεί να στήσει και τη Παναγιά εναντίον του Π.Α.Ο.Κ. στο πρωτάθλημα...
Το ότι θα εναποθέταμε τις ελπίδες μας στην Παναγιά για να περάσουμε τη Ζίμπρου , δεν μας τόχα
Εντάξει , πέρα από πλάκα , δεν νομίζω να τα εννοεί αυτά ο Αγγελος.
Ισως τρολλάρει με τον τρόπο του.
Πάντως φάνηκε στενοχωρημένος κ καταβεβλημένος.
Εντάξει , πέρα από πλάκα , δεν νομίζω να τα εννοεί αυτά ο Αγγελος.
Ισως τρολλάρει με τον τρόπο του.
Πάντως φάνηκε στενοχωρημένος κ καταβεβλημένος.
Δλδ ρε αναστασιαδη μεχρι να φυγεις απο τον ΠΑΟΚ μας το ιδιο τροπαριο θα εχουμε καθε βδομαδα με την Παναγια..
Εισαι σοβαρος ανθρωπος τωρα εσυ..?
Παιξεις με τα νευρα και την ψυχολογια μας..?
Εσυ που νιωθεις κιολας(ετσι λενε) απο ΠΑΟΚ..?
Ειναι δυνατον το φελεκι μου μεσα..
Εισαι σοβαρος ανθρωπος τωρα εσυ..?
Παιξεις με τα νευρα και την ψυχολογια μας..?
Εσυ που νιωθεις κιολας(ετσι λενε) απο ΠΑΟΚ..?
Ειναι δυνατον το φελεκι μου μεσα..
Εμένα, πάντως, μου έδωσε την εντύπωση ενός ανθρώπου που ξέρει ότι αν δεν περάσουμε έχει τελειώσει από τον ΠΑΟΚ.
Δεν πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση αποκλεισμού μας όμως.

Δεν πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση αποκλεισμού μας όμως.
-
Asimos
Στις συνεντεύξεις τύπου στον Πλατανιά έσερνε τη μαγκιά από τα τσεπάκια; Θα με κάνει να δω συνέντευξη τύπου από τον καιρό που ήταν στο υπακατάστημα Νο4.
Re: Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παραξενευεστε με αυτά που λέει ο άγγελος. Η τέταρτη φορά είναι που τον έχουμε, δεν τον μαθατε τις προηγούμενες φορές;
Οι δηλώσεις του Άγγελου ήταν ΡΕΣΙΤΑΛ ψυχολογίας. Μπορεί να είπε για την Παναγιά, αλλά επίσης είπε ότι είμαστε 1 κλικ πριν το ξεμπούκωμα.
Αν αύριο η ομάδα κάνει 1 γκολ ανά 4-5 ευκαιρίες θα ξεμπλοκάρει και για τα μικρά ματς του πρωταθλήματος.
Αν αύριο η ομάδα κάνει 1 γκολ ανά 4-5 ευκαιρίες θα ξεμπλοκάρει και για τα μικρά ματς του πρωταθλήματος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astronaut την Τετ 27 Αύγ 2014, 19:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εννοώ αυτό που έγραψα.dimbar έγραψε:Περισσότερη πίστη στην Παναγία εννοείς φαντάζομαι!stephanos έγραψε:Γιατί μπορεί οι Μολδαβοί να έχουν περισσότερη πίστη από εμάς (γενικώς).dimbar έγραψε:Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μπορεί να μη θέλει η Παναγία να νικήσουμε αύριο!
Δυσκολεύομαι να το πιστέψω βλέποντας το
http://proskynitis.blogspot.gr/2012/04/ ... st_15.html
Πάντως, από το λινκ που έδωσες, ρίξε μια ματιά στην απάντηση (16 Απριλίου 2012 - 8:03 μ.μ.)
Έχω ξαναγράψει (τις πρώτες μέρες που ήρθε ο Άγγελος), ποιά είναι η γνώμη μου περί «Παναγιάς». Κάπου στις πρώτες σελίδες πρέπει να είναι.
Κάποια στιγμή ίσως πρέπει να ξεκολλήσουμε κι εμείς από αυτή την ιστορία. Η δουλειά του Άγγελου είναι να δημιουργήσει και να παρουσιάσει μία ομάδα και θα κρίνω αυτό. Οι θρησκευτικές του πεποιθήσεις, η φάτσα του και η όποια ικανότητά του στην παρασκευή τσίπουρου δεν με απασχολούν.
Αν τον φεραν για ασπιδα τοτε ακομα και σε αυτό απετυχαν η ελευση του αγγελου σημαινει διχασμος του κοσμου και ας μη γελιομαστε ηταν θεμα χρονου αργα η γρηγορα με μεταγραφες η μη με βρυζα η και χωρις βρυζα το αποτελεμα θα ηταν το ιδιο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!