Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Εκτός απ τα εισιτήρια κ τα ενοίκια πχ
Οταν η εθνική έπαιζε στο τηγάνι , πλήρωνε ΕΝΟΙΚΙΟ στον θείο.
Κ το ενοίκιο δεν το έπαιρνε η παε τους , αλλά άλλη εταιρεία που ανήκε στο θείο (κ τώρα λογικά ανήκει στο χοντρο).
Για την Τούμπα τώρα... είναι σίγουρό ότι είναι ιδιοκτήτης ο ΑΣ κ δεν έχει απλα το δικαίωμα χρήσης (κ επικαρπίας ίσως) ?
Πχ ... μπορεί ο ΑΣ να την πουλήσει ? Νομίζω οχι.
Οταν η εθνική έπαιζε στο τηγάνι , πλήρωνε ΕΝΟΙΚΙΟ στον θείο.
Κ το ενοίκιο δεν το έπαιρνε η παε τους , αλλά άλλη εταιρεία που ανήκε στο θείο (κ τώρα λογικά ανήκει στο χοντρο).
Για την Τούμπα τώρα... είναι σίγουρό ότι είναι ιδιοκτήτης ο ΑΣ κ δεν έχει απλα το δικαίωμα χρήσης (κ επικαρπίας ίσως) ?
Πχ ... μπορεί ο ΑΣ να την πουλήσει ? Νομίζω οχι.
επετρεψε μου να σε διορθωσω σε καποια πραγματαmpouJr έγραψε:Χμμ καπου κανεις λαθος.....
Για να στο καταστησω σαφη λοιπον
ο ΑΣ ακομα κ αν δεν ειχε κανει την περιφημη συμφωνια με τα 800κ ανα χρονο για ενοικιαση του γηπεδου της Τουμπας στην ΠΑΕ θα λαμβανε το 10% απο τα εισητηρια,το υπολοιπο 90% παει απευθειας στα ταμεια της ΠΑΕ,αυτη την στιγμη το 100% απο τα εσοδα του γηπεδου πανε στα ταμεια της ΠΑΕ κ σε κανεναν αλλο.
Δεκαδες ομαδες στην ευρωπη πηραν δανειο για την κατασκευη γηπεδου κ αναμεσα τους ειναι κ μεγαθηρια που εφτιαξαν καινουρια γηπεδα κ εγκαταστασεις,δεν υπαρχει πουθενα συμβαση ωστε τα ΣΥΝΟΛΙΚΑ κερδη απο μια τετοια "συμβαση" "δανειο" να ειναι 100% τις εταιρειας που κατασκευαζει/χρηματοδοτει το γηπεδο.
Τυπικα αυτη την στιγμη απολυτο αφεντικο στην Τουμπα ειναι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ η οποια ελεγχει τα εσοδα απο ολες τις χρησεις του γηπεδου...
το νομικο καθεστως στην ελλαδα για τα γηπεδα δεν επιτρεπει συγκρισεις με ομαδες του εξωτερικου ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
ο ΑΣ εδωσε οχι για 800 (που ειναι λιγα) αλλα για 550 περιπου το γηπεδο και χωρους για 5 χρονια
το γηπεδο δεν ανηκει στην παε η παε ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ αρα δεν μπορει να πουλησει η να κατεδαφισει και να κανει νεο χωρις την συμφωνη γνωμη του ΑΣ δηλαδη εμενα και εσενα
και αν συμφωνησουμε ΠΡΕΠΕΙ να δουμε ποσοστα απο διαφορες χρησεις ενοικοιο και αλλα πολλα
η παε εχει δικαιωμα θεωριτικα να φτιαξει αλλου γηπεδο η να ενοικιασει αλλο γηπεδο
δεν χρειαζεται να αναλυσουμε τα προβληματα σε τετοιο σεναριο
η παε τελος ουτε τυπικα ουτε ουσιαστικα ειναι αφεντικο στο γηπεδο απλος ενοικιαστης ειναι
οσο για την θερμη θα αποτελει ιδιοκτησιας ιβαν σαββιδη κερδη η χασουρα δεν αφορουν εμενα και εσενα
ο ΠΑΟΚ εχει προπονητικο για αλλα 40 χρονια αν το επιθυμει
@mapogo kδεν επιτρεπεται η πωληση γηπεδου στην ελλαδα γιατι ανηκει σε ερασιτεχνικο σωματειο
μην μπερδευτε με το τι υπαρχει πχ στην αγγλια
ξαναλεω η τουμπα ανηκει στον ΑΣ και χωρις το δικο μασ ναι δεν μπορει να κουνηθει ουτε πετρα ΤΕΛΟΣ
επετρεψε μου να σε διορθωσω σε καποια πραγματαmarley 4 έγραψε:mpouJr έγραψε:Χμμ καπου κανεις λαθος.....
Για να στο καταστησω σαφη λοιπον
ο ΑΣ ακομα κ αν δεν ειχε κανει την περιφημη συμφωνια με τα 800κ ανα χρονο για ενοικιαση του γηπεδου της Τουμπας στην ΠΑΕ θα λαμβανε το 10% απο τα εισητηρια,το υπολοιπο 90% παει απευθειας στα ταμεια της ΠΑΕ,αυτη την στιγμη το 100% απο τα εσοδα του γηπεδου πανε στα ταμεια της ΠΑΕ κ σε κανεναν αλλο.
Δεκαδες ομαδες στην ευρωπη πηραν δανειο για την κατασκευη γηπεδου κ αναμεσα τους ειναι κ μεγαθηρια που εφτιαξαν καινουρια γηπεδα κ εγκαταστασεις,δεν υπαρχει πουθενα συμβαση ωστε τα ΣΥΝΟΛΙΚΑ κερδη απο μια τετοια "συμβαση" "δανειο" να ειναι 100% τις εταιρειας που κατασκευαζει/χρηματοδοτει το γηπεδο.
Τυπικα αυτη την στιγμη απολυτο αφεντικο στην Τουμπα ειναι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ η οποια ελεγχει τα εσοδα απο ολες τις χρησεις του γηπεδου...
το νομικο καθεστως στην ελλαδα για τα γηπεδα δεν επιτρεπει συγκρισεις με ομαδες του εξωτερικου ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
ο ΑΣ εδωσε οχι για 800 (που ειναι λιγα) αλλα για 550 περιπου το γηπεδο και χωρους για 5 χρονια
το γηπεδο δεν ανηκει στην παε η παε ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ αρα δεν μπορει να πουλησει η να κατεδαφισει και να κανει νεο χωρις την συμφωνη γνωμη του ΑΣ δηλαδη εμενα και εσενα
και αν συμφωνησουμε ΠΡΕΠΕΙ να δουμε ποσοστα απο διαφορες χρησεις ενοικοιο και αλλα πολλα
η παε εχει δικαιωμα θεωριτικα να φτιαξει αλλου γηπεδο η να ενοικιασει αλλο γηπεδο
δεν χρειαζεται να αναλυσουμε τα προβληματα σε τετοιο σεναριο
η παε τελος ουτε τυπικα ουτε ουσιαστικα ειναι αφεντικο στο γηπεδο απλος ενοικιαστης ειναι
οσο για την θερμη θα αποτελει ιδιοκτησιας ιβαν σαββιδη κερδη η χασουρα δεν αφορουν εμενα και εσενα
@mapogo kδεν επιτρεπεται η πωληση γηπεδου στην ελλαδα γιατι ανηκει σε ερασιτεχνικο σωματειο
μην μπερδευτε με το τι υπαρχει πχ στην αγγλια
το καραισκακη δεν ανηκει στην παε γαυρος αλλα σε ξεχωριστει ετερεια
γιατι εκει νοικιαζουν απο το κρατος βασικα εχουν οπως εμεις την μεσημβρια για 50 χρονια
αλλα οχι η παε τους
ξαναλεω η τουμπα ανηκει στον ΑΣ και χωρις το δικο μασ ναι δεν μπορει να κουνηθει ουτε πετρα ΤΕΛΟΣ
Μαρλευ Μη τρελαίνεσαι.
Δε μας τα πήραν τα χωράφια ακόμα!
ΥΓ. Πότε θα απεμπλακούμε απο νοοτροπίες κατοχικές;
Μου τη δινει που ειναι ειδηση οτι ο μεγαλομετοχος ειναι στα γραφεια της ΠΑΕ, μερα που δεν εχουμε αγωνα.
Εγώ λέω να κάνουμε κανα τάμα στον Εγκέλαδο ν'άφησει ήσυχη την Τούμπα...
** Δε θα με χαλούσε να κατασκευάζαμε την Νέα Τούμπα στο προπονητικό της Θέρμης και στο χώρο που είναι σήμερα το γήπεδο να σηκώναμε ένα εμπορικό το οποίο να ανήκει στην ΠΑΕ και τα έσοδά του να καταλήγουν σ'αυτήν.
** Δε θα με χαλούσε να κατασκευάζαμε την Νέα Τούμπα στο προπονητικό της Θέρμης και στο χώρο που είναι σήμερα το γήπεδο να σηκώναμε ένα εμπορικό το οποίο να ανήκει στην ΠΑΕ και τα έσοδά του να καταλήγουν σ'αυτήν.
δεν τρελενομαιrainmaker έγραψε:Μαρλευ Μη τρελαίνεσαι.
εξηγω το νομικο καθεστως
αυτο που αποκαλεις κατοχικες νοοτροπιες ειναι ο νομος
με μια εγγραφη στον ΑΣ ο καθενας θα συμετεχει στην αποφαση
ανοικτο σε ολους ειναι να γινουν μελη αν θελουν
οι υπολοιποι βαση νομοθεσιας δεν εχουν κανενα απολυτως δικαιωμα στην ληψη της αποφασης
γνωμη και πιθανον σωστη μπορει να εχουν αλλα δεν μπορουν να συμετεχουν
δεν αφορα εμας αλλα ολες τις ομαδες ειναι ιδιο για ολους
αστροναυτη σε τετοιο ενδεχομενο το γηπεδο θα ανηκει στην εταιρεια τησ οικογενειασ σαββιδη οχι στον ΠΑΟΚ
μενουμε χωρις γηπεδο δηλαδη
Απλώς να τονίσω τα δύο βασικά σημεία:

Καλή επιστροφή Marley.marley 4 έγραψε: οσο για την θερμη θα αποτελει ιδιοκτησιας ιβαν σαββιδη, κερδη ή χασουρα δεν αφορουν εμενα και εσενα
[...]
ξαναλεω η τουμπα ανηκει στον ΑΣ και χωρις το δικο μας ναι δεν μπορει να κουνηθει ουτε πετρα ΤΕΛΟΣ

Δεν το ξέρω. Δεν είμαι νομικός , ούτε έχω διαβάσει τα συμβόλαια τους. Έχει λογική αυτό που λες αλλά δεν το ξέρω.dimbar έγραψε: Αν και όταν η ΠΑΕ αποφασίσει να κάνει γήπεδο σε δικό της οικόπεδο, δεν υπάρχει νόμος που να της απαγορεύσει να εκχωρήσει 100% των εσόδων στην κατασκευαστική ή στον χρηματοδότη.Οι μόνοι που θα μπορούσαν να αντιδράσουν θα ήταν κάποιοι μέτοχοι (και ο ΑΣ), οι οποίοι θα έπρεπε να καταφύγουν στα δικαστήρια και να αποδείξουν ότι μια τέτοια συμφωνία είναι επιζήμια για την ΠΑΕ και πάει λέγοντας.
Βάσει νόμου, έχοντας δηλαδή νομικά δικαιώματα, θεματοφύλακας του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ (ΠΑΟΚ), είναι ο ΑΣ και γιαυτό κατέχει πάντα το 10% (μινιμουμ) των μετοχων.
Λογικά η ΠΑΕ μπορεί να πάει να νοικιάσει όποιο γήπεδο θέλει (πχ Καυτατζόγλειο) χωρίς καμιά έγκριση από κανένα.
Η ουσία τέλος πάντων είναι ωραία τα σχέδια του Σαββίδη για γήπεδα και προπονητικά και ΜΕΤΑ να κάνει ομάδα, αλλά αυτά θα ανήκουν σε αυτόν και μέχρι τότε μας λέει οτι θα βλέπουμε ένα μέτριο ΠΑΟΚ και μετά ΙΣΩΣ δούμε κάτι διαφορετικό. Εμένα αυτό δεν μου αρέσει. Δηλαδή να κάνει ο Σαββίδης την δουλειά του (ενα σύγχρονο γήπεδο πχ και ένα προπονητικό στην πόλη) και μετά , αφού είναι όλα αυτά δικά του, ο ΠΑΟΚ να περιμένει από τα κέρδη αυτών να κάνει ομάδα. Μέχρι τότε εγώ θα είμαι λίπασμα για τα ραδίκια.
Τέλος, η άποψη μου είναι οτι είναι πάρα πολύ δύσκολο να γίνει αυτή η Τούμπα ένα σύγχρονο γήπεδο. Αν ανακατασκευαστεί θα κοστίσει πολύ παραπάνω από το γκρέμισμα και την ανέγερση του, και αν γκρεμιστεί πολύ φοβάμαι οτι με το που θα σκάψει η φαγάνα θα σε σταματήσει η αρχαιολογία για δεκαετίες. Δεν είμαστε στο 60 και στο 70 που χτίστηκε η πόλη και κουκουλόναν τα αρχαία νύχτα. Μην κάνουμε τέτοιο λάθος και μείνουμε χωρίς γήπεδο.
- mariotsaggal91
Τι πάει να πει τις δουλειές του? Ένα γήπεδο με τον δικέφαλο έξω μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άλλη ομάδα? Η μήπως περιμένεις ένα γήπεδο σαν το Καυτατζόγλειο με μπλε κίτρινα κόκκινα καρεκλάκια? Οι δουλειές του Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη και όσον αφορά την ΠΑΕ είναι άμεσα συνυφασμένες με το αγωνιστικό τμήμα, και επιπλέον εννοεί ταυτόχρονη ανάπτυξη. Η προτεραιότητα που δίνει στην ΠΑΕ είναι ως προς την εύρεση λύσης, όχι ως προς την υλοποίηση. Με λίγα λόγια αν βρεθεί λύση για τα χρέη δεν θα περιμένει να τα αποπληρώσει εντελώς για να κάνει ηχηρές μεταγγραφές, θα κάνει νωρίτερα γιατί θα ξέρει οτι απαλλάχτηκε από το βραχνά. το ίδιο και με το προπονητικό.buffos έγραψε:Δεν το ξέρω. Δεν είμαι νομικός , ούτε έχω διαβάσει τα συμβόλαια τους. Έχει λογική αυτό που λες αλλά δεν το ξέρω.dimbar έγραψε: Αν και όταν η ΠΑΕ αποφασίσει να κάνει γήπεδο σε δικό της οικόπεδο, δεν υπάρχει νόμος που να της απαγορεύσει να εκχωρήσει 100% των εσόδων στην κατασκευαστική ή στον χρηματοδότη.Οι μόνοι που θα μπορούσαν να αντιδράσουν θα ήταν κάποιοι μέτοχοι (και ο ΑΣ), οι οποίοι θα έπρεπε να καταφύγουν στα δικαστήρια και να αποδείξουν ότι μια τέτοια συμφωνία είναι επιζήμια για την ΠΑΕ και πάει λέγοντας.
Βάσει νόμου, έχοντας δηλαδή νομικά δικαιώματα, θεματοφύλακας του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ (ΠΑΟΚ), είναι ο ΑΣ και γιαυτό κατέχει πάντα το 10% (μινιμουμ) των μετοχων.
Λογικά η ΠΑΕ μπορεί να πάει να νοικιάσει όποιο γήπεδο θέλει (πχ Καυτατζόγλειο) χωρίς καμιά έγκριση από κανένα.
Η ουσία τέλος πάντων είναι ωραία τα σχέδια του Σαββίδη για γήπεδα και προπονητικά και ΜΕΤΑ να κάνει ομάδα, αλλά αυτά θα ανήκουν σε αυτόν και μέχρι τότε μας λέει οτι θα βλέπουμε ένα μέτριο ΠΑΟΚ και μετά ΙΣΩΣ δούμε κάτι διαφορετικό. Εμένα αυτό δεν μου αρέσει. Δηλαδή να κάνει ο Σαββίδης την δουλειά του (ενα σύγχρονο γήπεδο πχ και ένα προπονητικό στην πόλη) και μετά , αφού είναι όλα αυτά δικά του, ο ΠΑΟΚ να περιμένει από τα κέρδη αυτών να κάνει ομάδα.] Μέχρι τότε εγώ θα είμαι λίπασμα για τα ραδίκια.
Τέλος, η άποψη μου είναι οτι είναι πάρα πολύ δύσκολο να γίνει αυτή η Τούμπα ένα σύγχρονο γήπεδο. Αν ανακατασκευαστεί θα κοστίσει πολύ παραπάνω από το γκρέμισμα και την ανέγερση του, και αν γκρεμιστεί πολύ φοβάμαι οτι με το που θα σκάψει η φαγάνα θα σε σταματήσει η αρχαιολογία για δεκαετίες. Δεν είμαστε στο 60 και στο 70 που χτίστηκε η πόλη και κουκουλόναν τα αρχαία νύχτα. Μην κάνουμε τέτοιο λάθος και μείνουμε χωρίς γήπεδο.
Επεξηγησεις.
Πουθενα δεν ειπα οτι ο ΑΣ θα χασει το γηπεδο η οτι θα πουλησει το οτιδηποτε.....αυτο που αναφερα ειναι οτι "τυπικα" η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ελεγχει το 100% των εσοδων απο το γηπεδο της Τουμπας κ την εμπορικη χρηση του γηπεδου (με το γνωστο αντιτιμο καθε χρονια).
Η ΠΑΕ σιγουρα θα μεριμνησει να παρει την εγκριση ΠΡΩΤΑ απο τον ΑΣ αλλα δεν νομιζω να βρει κανεναν να του αντιταχθει στην ανακατασκευη της Τουμπας εργο που οπως κ να το κανουμε θα "βοηθησει" τους παντες στην ομαδα,οποτε λογικα κ αυτονοητα θα παρει την εγκριση τους,παλι επεξηγω οτι τα ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΕ (φυσικα με αντιτιμο 550 χιλιαρικα τον χρονο) οποτε σε περιπτωση που η ΠΑΕ θελησει να φτιαξει γηπεδο κ παρει την εκγριση απο τον ΑΣ (φυσικα το αντιτιμο θα ανεβει λιγακι) ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΕ.
Η συμφωνια δεν θα ειναι αναμεσα στον ΑΣ κ την εταιρεια κ αυτο μπορω απο τωρα να το βαλουμε στοιχηματακι ενα διαρκειας στο νεο γηπεδο
πολυ απλα πριν την συμφωνια που θα κανει η ΠΑΕ με την εταιρεια θα υπαρξει μια "συμφωνια" της ΠΑΕ με τον ΑΣ.
Του γκευ το γηπεδο ηταν κρατικο εχω την εντυπωση κ η ανακατασκευη εγινε με συγχρηματοδοτηση Κοκκαλη-Κρατους ο γκευ δεν ειχε καμμια αναμειξη,φυσικα το οτι ο κοκκαλης ηταν κ αφεντικο του γκευ βοηθησε να το παρει ο γκευ τζαμπανταν.
Κ επειδη ξαναχανουμε την ουσια του θεματος κ κολλατε σε λεξεις που λεμε εδω μεσα (νομιζα οτι τα αυτονοητα δεν τα λεγαμε)
Οτι κ να κανει ο ιβαν για τον ΠΑΟΚ ειτε ειναι γηπεδο ειτε ειναι προπονητικο Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΟΚ.
Στον ΠΑΟΚ θα μεινει το γηπεδο κ σε εμας σε κανεναν Ιβαν σε κανεναν προεδρο σε κανεναν μεγαλομετοχο.
Πουθενα δεν ειπα οτι ο ΑΣ θα χασει το γηπεδο η οτι θα πουλησει το οτιδηποτε.....αυτο που αναφερα ειναι οτι "τυπικα" η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ελεγχει το 100% των εσοδων απο το γηπεδο της Τουμπας κ την εμπορικη χρηση του γηπεδου (με το γνωστο αντιτιμο καθε χρονια).
Η ΠΑΕ σιγουρα θα μεριμνησει να παρει την εγκριση ΠΡΩΤΑ απο τον ΑΣ αλλα δεν νομιζω να βρει κανεναν να του αντιταχθει στην ανακατασκευη της Τουμπας εργο που οπως κ να το κανουμε θα "βοηθησει" τους παντες στην ομαδα,οποτε λογικα κ αυτονοητα θα παρει την εγκριση τους,παλι επεξηγω οτι τα ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΕ (φυσικα με αντιτιμο 550 χιλιαρικα τον χρονο) οποτε σε περιπτωση που η ΠΑΕ θελησει να φτιαξει γηπεδο κ παρει την εκγριση απο τον ΑΣ (φυσικα το αντιτιμο θα ανεβει λιγακι) ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΕ.
Η συμφωνια δεν θα ειναι αναμεσα στον ΑΣ κ την εταιρεια κ αυτο μπορω απο τωρα να το βαλουμε στοιχηματακι ενα διαρκειας στο νεο γηπεδο

Του γκευ το γηπεδο ηταν κρατικο εχω την εντυπωση κ η ανακατασκευη εγινε με συγχρηματοδοτηση Κοκκαλη-Κρατους ο γκευ δεν ειχε καμμια αναμειξη,φυσικα το οτι ο κοκκαλης ηταν κ αφεντικο του γκευ βοηθησε να το παρει ο γκευ τζαμπανταν.
Κ επειδη ξαναχανουμε την ουσια του θεματος κ κολλατε σε λεξεις που λεμε εδω μεσα (νομιζα οτι τα αυτονοητα δεν τα λεγαμε)
Οτι κ να κανει ο ιβαν για τον ΠΑΟΚ ειτε ειναι γηπεδο ειτε ειναι προπονητικο Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΟΚ.
Στον ΠΑΟΚ θα μεινει το γηπεδο κ σε εμας σε κανεναν Ιβαν σε κανεναν προεδρο σε κανεναν μεγαλομετοχο.
mpouJr έγραψε: Η συμφωνια δεν θα ειναι αναμεσα στον ΑΣ κ την εταιρεια κ αυτο μπορω απο τωρα να το βαλουμε στοιχηματακι ενα διαρκειας στο νεο γηπεδοπολυ απλα πριν την συμφωνια που θα κανει η ΠΑΕ με την εταιρεια θα υπαρξει μια "συμφωνια" της ΠΑΕ με τον ΑΣ.
Μπού. Δεν το έχεις το θέμα. Άστο. Συμφωνία μπορεί να κάνει μόνο ο ΑΣ. Η πιθανότητα να κάνει "πληρεξούσιο" τον Σαββίδη να υπογράψει και να διαπραγματευτεί για το γήπεδο που είναι περιουσία του ΑΣ είναι 0% (ΜΗΔΕΝ. ZERO)
Άλλο νοικιάζω για 5 χρόνια το γήπεδο στον Σαββίδη και άλλο αυτό που συζητάμε.
Υπογραφές για το σπίτι ΜΟΥ βάζω μόνο εγώ που είμαι κύριος του Σπιτιού μου. ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΟΣ. ΚΑΝΕΙΣ
Η ΠΑΕ ουτως ή αλλως δε μπορει να εχει γηπεδο βαση νομου, ουτε εμπορικα μαγαζια. Ας κανει γηπεδο κι ας το εκμεταλευεται. Ουτως η αλλως ενα γηπεδο χωρις τον ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣ. Εκανε κ ο πηλαδακης κ το βαλε στον λωκο του. Θελουμε πληρωμη χρεων κ μια γηπεδαρα να γουσταρουμε. Κι αν κανει κ ενα μασατζιδικο στη θερμη να ξεκουραζουμε τα κορμια μας τα weekwnds ακομη καλυτερα. Να δωσει κ δουλεια στα ΠΑΟκτσακια
Θα έχει πάντως πολύ ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει με τη μεσήμβρια αν και όταν ολοκληρωθεί το προπονητικό στη Θέρμη.
Δεν έχουν πέσει καθόλου λίγα λεφτά εκεί και γενικώς έχει πολλά έξοδα συντήρησης.
Δεν έχουν πέσει καθόλου λίγα λεφτά εκεί και γενικώς έχει πολλά έξοδα συντήρησης.
Μου ακούγετε αστείο να πιστεύει κάποιος ότι μπορεί να υπάρχει αγωνιστική παρακμή για μεγάλο χρονικό διάστημα. Του χρόνου με το που θα ανέβει η ΑΕΚ, όταν τι δεις να σε αφήνει πίσω αγωνιστικά να δούμε που θα πάνε όλες αυτές οι θεωρίες περίπατο.
Όποιος λέει ότι το γήπεδο είναι σημαντικό ας έρθει μια βόλτα στο Παλατάκι που είναι συνέχεια άδειο.
Χωρίς ομάδα δεν γίνετε τίποτα
Όποιος λέει ότι το γήπεδο είναι σημαντικό ας έρθει μια βόλτα στο Παλατάκι που είναι συνέχεια άδειο.
Χωρίς ομάδα δεν γίνετε τίποτα