Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Εχουμε δεν εχουμε ομαδα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΟ 50-50 ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ
Και απο εμενα!!!!!!!Dinos_Liverpool έγραψε:HeartOfDarkness, πολλά-πολλά +++++++ από μένα!
- mariotsaggal91
Αυτο ακριβώς κανεις μας δεν γουστάρει να γίνουμε Φαταουλ στη θέση του φαταουλ...eorptol έγραψε:Εχουμε δεν εχουμε ομαδα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΟ 50-50 ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ
-
Καλα καλα οι κλασικές αερολογίες...οπότε μας συμφέρει αναπολουμε την ομάδα του Σαντος,οπότε μας συμφέρει κραζουμε τον Ζαγορ....χαίρομαι που έχουμε πρόβλημα συνεννόησης,θα τρομάζα αν συμφωνούσαμε,με τα πόστ που έχω διαβάσει απο εσένα!buffos έγραψε:Το να μην έχεις απαιτήσεις ΝΑΙ σε κάνει δουλοπρεπή. Το να έχεις υπερβολικές απαιτήσεις σε ΝΑΙ σε κάνει αχάριστο.Ksenitemenos4 έγραψε: Τι μας λες ρε φίλε,που απορεις γιατι γίναμε και ΠΑΟΚ? δηλαδή το να μην είσαι αχάριστος σε κάνει δουλοπρέπη?
Η δική μου απαίτηση (φαντάζομαι και πάρα πολλών), είναι να έχουμε εξίσου ανταγωνιστική ομάδα όπως είχαμε επι Σάντος με διοίκηση πρωτοδικείου. Αν αυτό το θεωρείς υπερβολική απαίτηση έχουμε πρόβλημα συνεννόησης είναι ξεκάθαρο
Φταίμε και εμείς οι οπαδοί! Αντί να την πέφτουμε σε παίκτες μας να πήγαίνουμε στον κάθε Κομίνη με απειλές και βρισίδια πριν τον κάθε αγώνα να δω πως θα σφυρίζουν μετά! Και ο Άγιος φοβέρα θέλει!
- Black&White
Και ποιος φταίει , ρε μάγκα, που ο Μαρινάκης αλωνίζει. Εγώ κι εσύ; Εγώ και συ ψηφίσαμε για το Χουντάλα; Εγώ κι εσύ πληρώνουμε γκαγκατσόπαιδα και Τεβεκέληδες; Είναι δουλειά των οπαδών η ισονομία στο πρωτάθλημα; Ρε θα μας τρελάνετε ρε;HeartOfDarkness έγραψε:Nα χαιρόμαστε τον Κομίνη και τα αφεντικά του απο Πειραιά μεριά. Εκεί ειναι ο εχθρός αλλά ο Ιβάν μας φταιει ( ο βρυζας, ο ζαγορ πιο πριν κτλ... ).
Αλλά βλέπετε κυριοι μαγκιές στον Χοντρό δεν περνάνε. Εδώ πάμε να την πέσουμε στους δικούς μας, ο άλλος που σε τραβά μειον 15 βαθμούς ( για να χάσεις το τσουλού - έστω αυτά τα προκριματικά - και να πάει ο κολλητός του ο λαθραιοπετρελαιάς στη θέση μας) δεν θα την ακουσει ποτέ. Όχι απο τους δικους του προφανώς που ναι καλοπληρωμένοι μπράβοι αλλά ουτε απο τους δικούς μας.
Σαν κάτι αρχ@@δια άνδρες που τις τρώνε έξω συνέχεια και πάνε σπιτι τους να δειρουν τη γυναίκα τους για να "ξεθυμάνουν" και να νιωσουν "ανδρες".
( Δεν αναφερομαι προσωπικά σε κανεναν ουτε καν στο επεισοδιο ιβάν-οπάδου αλλά στο κλίμα που επικρατεί στην πόλη μας, στα ράδιο κτλ )
Βγαίνει ο κ@@λωμένος ο και καλά ΠΑΟΚτζής και πιάνει το τηλέφωνο (παρασυρομενος απο τα κοράκια της δημοσιογραφίας ) και αρχίζει τα ρατσιστικά σχολια : οχι ο Ρώσος, οχι ο ΡωσοΠόντιος, όχι ο ταβαριτς πως τον λένε την κάθε π@π@ριά με εμπάθεια μέρα/νύχτα δεν έχουμε τι να κανουμε να βρισουμε τον Ιβάν.
Ναι ρε έχει κανει 100 λαθη και θα συνεχισει ν κάνει πάρτε το χαμπάρι. Ναι θα λέει και πίπ@ς για ροναλντινιο και ρονάλντο και ό,τι άλλο ακουσει γιατί δεν έχει ιδέα απο μπάλα ουτε το χρόνο να ασχοληθεί γιατί ο άνθρωπος ειναι επιχειρηματίας ξεκινησε απο το τίποτα και έφτιαξε περιουσία δεν τα κληρονόμησε απο τον "μπαμπακα" του τον νταβατζή απο το Ελλαδιστάν με το ανυπαρκτο κράτος.
.
Πάλι ο Ιβάν είναι υπόλογος. Ο Ιβάν που κούρνιαξε στη γωνιά του και φοβάται να κάνει ακόμη και μεταγραφές. Φοβάται το χοντρό ρε . Λέω ψέμματα; Και μετά πουλάει μαγκιά στο Βρύζα, τον Άγγελο και στους παίκτες. Όπως αυτοί που τρώνε καρπαζιές και μετά ξεσπάνε στη γυναίκα τους. Έτσι δεν το είπες. Τον Ιβάν μου θύμισες φιλαράκο.
HeartOfDarkness έγραψε:Nα χαιρόμαστε τον Κομίνη και τα αφεντικά του απο Πειραιά μεριά. Εκεί ειναι ο εχθρός αλλά ο Ιβάν μας φταιει ( ο βρυζας, ο ζαγορ πιο πριν κτλ... ).
Αλλά βλέπετε κυριοι μαγκιές στον Χοντρό δεν περνάνε. Εδώ πάμε να την πέσουμε στους δικούς μας, ο άλλος που σε τραβά μειον 15 βαθμούς ( για να χάσεις το τσουλού - έστω αυτά τα προκριματικά - και να πάει ο κολλητός του ο λαθραιοπετρελαιάς στη θέση μας) δεν θα την ακουσει ποτέ. Όχι απο τους δικους του προφανώς που ναι καλοπληρωμένοι μπράβοι αλλά ουτε απο τους δικούς μας.
Σαν κάτι αρχ@@δια άνδρες που τις τρώνε έξω συνέχεια και πάνε σπιτι τους να δειρουν τη γυναίκα τους για να "ξεθυμάνουν" και να νιωσουν "ανδρες".
( Δεν αναφερομαι προσωπικά σε κανεναν ουτε καν στο επεισοδιο ιβάν-οπάδου αλλά στο κλίμα που επικρατεί στην πόλη μας, στα ράδιο κτλ )
Βγαίνει ο κ@@λωμένος ο και καλά ΠΑΟΚτζής και πιάνει το τηλέφωνο (παρασυρομενος απο τα κοράκια της δημοσιογραφίας ) και αρχίζει τα ρατσιστικά σχολια : οχι ο Ρώσος, οχι ο ΡωσοΠόντιος, όχι ο ταβαριτς πως τον λένε την κάθε π@π@ριά με εμπάθεια μέρα/νύχτα δεν έχουμε τι να κανουμε να βρισουμε τον Ιβάν.
Ναι ρε έχει κανει 100 λαθη και θα συνεχισει ν κάνει πάρτε το χαμπάρι. Ναι θα λέει και πίπ@ς για ροναλντινιο και ρονάλντο και ό,τι άλλο ακουσει γιατί δεν έχει ιδέα απο μπάλα ουτε το χρόνο να ασχοληθεί γιατί ο άνθρωπος ειναι επιχειρηματίας ξεκινησε απο το τίποτα και έφτιαξε περιουσία δεν τα κληρονόμησε απο τον "μπαμπακα" του τον νταβατζή απο το Ελλαδιστάν με το ανυπαρκτο κράτος.
Χωρίς να το λέω για να κάνω πολιτικόι σχόλιο μου θυμίζει αυτους ( το 45% παρακαλώ ) που τρέξαν ψηφισαν γιωργάκη και πασοκάρα γιατί ...ΛΕΦΤΆ ΥΠΆΡΧΟΥΝ αλλά μετά που είδαν τι πάει να πει βερικοκο άρχισαν τα "δεν ηξερα- δε γνωριζα - με εξαπατησαν" και άλλες μ@λ@κίες. Αν είχατε τα @@ και το μυαλό να το βλέπατε τότε.
Έτσι και τώρα κάναμε εχθρό τον Ιβάν, ενώ ο εχθρος ειναι απέναντι και μας γ@μ@ στην πρώτη ευκαιρια γιατι μας έχει στο μάτι που δεν είμαστε σαν τα πιστά σκυλάκια του και ουτε θα γινουμε ποτέ.
Αλλά ειπαμε..λεφτά και μ@λ@κες υπάρχουν ... και οι χοντροί θα συνεχίσουν να βασιλευουν σ' αυτη την χώρα.
Πιάσε τώρα το τηλέφωνο να βγαλεις γραμμή να βρισεις ...τον Ρώσο.
++++++++++++++++++
Απαιτείς δηλαδή απο τον Σαββιδη ενα προβλημα που εχουμε απο το 1926 να το λύσει σε δυο χρονια να παρει τις ενώσεις και να βάλει δικούς του στην επο να λειτουργήσει σαν το βόδι απο τον πειραια η να βρει τροπο να εχει το 50-50 ....αν το θεωρείς αυτο τόσο ευκολο ειναι όντως υπόλογος ο Ιβαν .....ΠΕΡΣΥ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ τον γαβρο στο ΚΥΠΕΛΟ και του δημιουργήσαμε ψυχολογικά προβληματα και θελει να μας σκίζει οπου μας βρει και ΕΜΕΙΣ τα χωνουμε στον Σαββιδη ουτε καν οι δηλώσεις Βρέντζου δεν μας επηρεάζουν ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΑΒΡΩΝ ΟΥΤΕ ΕΠΙ ΓΙΓΑΝΤΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΝΑ ΦΥΓΕΙ .....ΤΙ ΦΟΒΑΤΕ ΤΟ ΒΟΔΙ ;Black&White έγραψε:Και ποιος φταίει , ρε μάγκα, που ο Μαρινάκης αλωνίζει. Εγώ κι εσύ; Εγώ και συ ψηφίσαμε για το Χουντάλα; Εγώ κι εσύ πληρώνουμε γκαγκατσόπαιδα και Τεβεκέληδες; Είναι δουλειά των οπαδών η ισονομία στο πρωτάθλημα; Ρε θα μας τρελάνετε ρε;HeartOfDarkness έγραψε:Nα χαιρόμαστε τον Κομίνη και τα αφεντικά του απο Πειραιά μεριά. Εκεί ειναι ο εχθρός αλλά ο Ιβάν μας φταιει ( ο βρυζας, ο ζαγορ πιο πριν κτλ... ).
.
Πάλι ο Ιβάν είναι υπόλογος. Ο Ιβάν που κούρνιαξε στη γωνιά του και φοβάται να κάνει ακόμη και μεταγραφές. Φοβάται το χοντρό ρε . Λέω ψέμματα; Και μετά πουλάει μαγκιά στο Βρύζα, τον Άγγελο και στους παίκτες. Όπως αυτοί που τρώνε καρπαζιές και μετά ξεσπάνε στη γυναίκα τους. Έτσι δεν το είπες. Τον Ιβάν μου θύμισες φιλαράκο.
Τελευταία ενημέρωση 27/08/2014, 09:29
Με αφορμή τη χθεσινή του επίσκεψη στον Υπουργό Μακεδονίας-Θράκης, Γιώργο Ορφανό, ώστε να βοηθήσουν οι δύο πλευρές για να βρεθεί λύση για τα χρέη της ΠΑΕ ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ τοποθετήθηκε μέσω των «Σπορ του Βορρά». Μάλιστα, υποστήριξε ότι δεν υπάρχουν χρέη της εταιρείας του προς το δημόσιο, αλλά ότι έχει αποφασίσει να ρίξει το βάρος στην ΠΑΕ και όχι στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
«Ο ΠΑΟΚ δεν χρωστάει σε κανέναν τίποτα! Εάν το κράτος θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ χρωστάει, ας έρθουν και σύμφωνα με το νόμο να πτωχεύσουν τον ΠΑΟΚ! Εγώ και στον Υπουργό είπα ότι τα δύο προηγούμενα χρόνια έχουμε πληρώσει 22 εκ. ευρώ παλαιών χρεών! Και σας ομολογώ ότι δεν έχουμε απεριόριστες δυνατότητες. Είτε εμείς αναπτυσσόμαστε προχωρώντας μπροστά, είτε συνέχεια θα καθόμαστε και θα συζητάμε τα ίδια. Αυτό είναι το ένα», είπε και πρόσθεσε:
«Ο ΠΑΟΚ θα είναι μεγάλη ομάδα. Αυτό τι σημαίνει; Ότι πρέπει να κτίσουμε μεγάλη ομάδα. Εγώ πήρα την απόφαση ότι δε θα χτίσουμε την ομάδα, αλλά θα κτίσουμε την ΠΑΕ. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε χωρίς ποιοτική αθλητική βάση, χωρίς σωστούς αγωνιστικούς χώρους, χωρίς καλό ποιοτικό γήπεδο. Πρέπει να σας πω ότι το γήπεδό μας βρίσκεται σε καταστροφική κατάσταση. Δεν μπορούμε να πετυχαίνουμε στόχους έτσι. Οπότε με τον κ. Υπουργό συζητήσαμε μεταξύ άλλων και αυτά τα προβλήματα».
Ακόμη, μίλησε και για θέμα του εμπάργκου, που δυσκολεύει το έργο του: «Θέλω να παραμείνω στον ΠΑΟΚ αλλά να είμαστε και εμείς χρήσιμοι στον κ. Υπουργό. Θέλω κι ο ίδιος να μας βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων που υπάρχουν στον Δικέφαλο. Θέλω να γίνει κατανοητό πάντως, ότι από όλον τον χρόνο που έχουμε ξοδέψει στην κουβέντα μας, περισσότερο μιλήσαμε για το εμπάργκο και τις δυνατότητες λύσεις του προβλήματος αυτού».
Πηγή: sport-fm.gr
Με αφορμή τη χθεσινή του επίσκεψη στον Υπουργό Μακεδονίας-Θράκης, Γιώργο Ορφανό, ώστε να βοηθήσουν οι δύο πλευρές για να βρεθεί λύση για τα χρέη της ΠΑΕ ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ τοποθετήθηκε μέσω των «Σπορ του Βορρά». Μάλιστα, υποστήριξε ότι δεν υπάρχουν χρέη της εταιρείας του προς το δημόσιο, αλλά ότι έχει αποφασίσει να ρίξει το βάρος στην ΠΑΕ και όχι στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
«Ο ΠΑΟΚ δεν χρωστάει σε κανέναν τίποτα! Εάν το κράτος θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ χρωστάει, ας έρθουν και σύμφωνα με το νόμο να πτωχεύσουν τον ΠΑΟΚ! Εγώ και στον Υπουργό είπα ότι τα δύο προηγούμενα χρόνια έχουμε πληρώσει 22 εκ. ευρώ παλαιών χρεών! Και σας ομολογώ ότι δεν έχουμε απεριόριστες δυνατότητες. Είτε εμείς αναπτυσσόμαστε προχωρώντας μπροστά, είτε συνέχεια θα καθόμαστε και θα συζητάμε τα ίδια. Αυτό είναι το ένα», είπε και πρόσθεσε:
«Ο ΠΑΟΚ θα είναι μεγάλη ομάδα. Αυτό τι σημαίνει; Ότι πρέπει να κτίσουμε μεγάλη ομάδα. Εγώ πήρα την απόφαση ότι δε θα χτίσουμε την ομάδα, αλλά θα κτίσουμε την ΠΑΕ. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε χωρίς ποιοτική αθλητική βάση, χωρίς σωστούς αγωνιστικούς χώρους, χωρίς καλό ποιοτικό γήπεδο. Πρέπει να σας πω ότι το γήπεδό μας βρίσκεται σε καταστροφική κατάσταση. Δεν μπορούμε να πετυχαίνουμε στόχους έτσι. Οπότε με τον κ. Υπουργό συζητήσαμε μεταξύ άλλων και αυτά τα προβλήματα».
Ακόμη, μίλησε και για θέμα του εμπάργκου, που δυσκολεύει το έργο του: «Θέλω να παραμείνω στον ΠΑΟΚ αλλά να είμαστε και εμείς χρήσιμοι στον κ. Υπουργό. Θέλω κι ο ίδιος να μας βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων που υπάρχουν στον Δικέφαλο. Θέλω να γίνει κατανοητό πάντως, ότι από όλον τον χρόνο που έχουμε ξοδέψει στην κουβέντα μας, περισσότερο μιλήσαμε για το εμπάργκο και τις δυνατότητες λύσεις του προβλήματος αυτού».
Πηγή: sport-fm.gr
- abc_o_ karpouzas
Black&White έγραψε:Και ποιος φταίει , ρε μάγκα, που ο Μαρινάκης αλωνίζει. Εγώ κι εσύ; Εγώ και συ ψηφίσαμε για το Χουντάλα; Εγώ κι εσύ πληρώνουμε γκαγκατσόπαιδα και Τεβεκέληδες; Είναι δουλειά των οπαδών η ισονομία στο πρωτάθλημα; Ρε θα μας τρελάνετε ρε;HeartOfDarkness έγραψε:Nα χαιρόμαστε τον Κομίνη ........
....το ανυπαρκτο κράτος.
.
αδερφε ασπρομαυρε συγγνωμη αλλα ακριβως αυτος ειναι ο σκοπος τους
να κανουν εσενα και εμενα και ολους μας να στραφουμε με αυτον τον τροπο εκει αντι να ειναι η προσοχη μας σε αυτους
να φοβατε ποιον ρε ο ιβαν????
αυτον που τον καλεσε ο εισαγγελεας και ζητησε παραταση για τον σεπτεμβρη???
http://www.balladoros.com/nea.php?news=4926Άγριο «χέρι» στον Αναστασιάδη ο Σαββίδης: «Βγες να πεις στον κόσμο αν ήθελες παίκτες και τι μου υποσχέθηκες»
Άγριο «χέρι» στον Άγγελο Αναστατσιάδη, έβαλε ο Ιβάν Σαββίδης στην πολύωρη συνάντηση που είχε μαζί του αλλά και με τους υπόλοιπους του διοικητικού συμβουλίου, το βράδυ της περασμένης Κυριακής.
Ο Σαββίδης ζήτησε το λόγο από τον προπονητή, γιατί η ομάδα παρουσιάζει αυτά τα χάλια και γιατί ο κόσμος τα βάζει μαζί του.
Τον κατηγόρησε ευθέως ότι η ομάδα χρειάζεται και ο κόσμος ζητάει μεταγραφές και τα περιμένουν από αυτόν, ενώ τα πράγματα είναι διαφορετικά.
«Εσύ μου είπες ότι μπορείς να φτιάξεις μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα χωρίς να πάρουμε παίκτες, αλλά βασιζόμενοι στους μικρούς και στους υπάρχοντες Έλληνες» του είπε κατάμουτρα, χωρίς αυτός να μπορεί ν΄ αντιδράσει.
Ο Σαββίδης δήλωσε ότι ενώ ο ίδιος ήταν και είναι διατεθιμένος να φέρει παίκτες «ποτέ δεν αρνήθηκα να βάλω το χέρι στην τσέπη και ν΄ αγοράσω παίκτες» είπε χαρακτηριστικά, αλλά εσύ δεν ήθελες.
Ο Αναστασιάδης παραδέχτηκε ότι είναι έτσι και συμφώνησε με την απαίτηση του μεγαλομετόχου, που ήταν «βγες να μιλήσεις στον κόσμο και να πεις ποια είναι η πραγματικότητα στο θέμα των μεταγραφών».
Αυτό έλειπε να συμφωνήσουμε. Αφού έχεις σαφές πρόβλημα κατανόησης της πραγματικότητας. Έκανες μια ερώτηση και σου εξήγησα πεντακάθαρα πότε είσαι δουλοπρεπής και πότε όχι. Αν δεν σε συμφέρει η απάντηση δώσε εσύ τις δικές σου διαχωριστικές γραμμές, εκτός και αν πιστεύεις οτι ο Ιβαν μαζι με την ΠΑΕ αγόρασε και τις φιλοδοξίες και τα όνειρα μας.Ksenitemenos4 έγραψε: Καλα καλα οι κλασικές αερολογίες...οπότε μας συμφέρει αναπολουμε την ομάδα του Σαντος,οπότε μας συμφέρει κραζουμε τον Ζαγορ....χαίρομαι που έχουμε πρόβλημα συνεννόησης,θα τρομάζα αν συμφωνούσαμε,με τα πόστ που έχω διαβάσει απο εσένα!
@Τaseos
Τί έγινε μεγάλε? Και ο Σαββίδης είναι βλάκας που διαχωρίζει την ΠΑΕ από το ποδοσφαρικό τμήμά?Με δηλώσεις του ο Ιβάν Σαββίδης ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχουν χρέη της εταιρείας του προς το δημόσιο, καθώς και ότι έχει αποφασίσει να ρίξει το βάρος στην ΠΑΕ και όχι στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
Δεν υπάρχει αυτό το site. Αυτοί είναι μυθομανείς του θανατά.fn1m έγραψε: http://www.balladoros
- buffalobill4
Ειναι κι αυτα τα ρωσικα στη μεση, ειναι οτι εισαι και πολιτικος...
Δεν καταλαβαινω τι λες καθε φορα. Εν τελει τι ζητησες απο την κυβερνηση? Πλεον το γυρισες το τροπαριο περι χρεων? Γιατι αν ειναι ετσι καλυτερα να πεφταμε τωρα που γυριζει και οχι σε κανα 2-3 χρονια και φτου απο την αρχη.
Δεν καταλαβαινω τι λες καθε φορα. Εν τελει τι ζητησες απο την κυβερνηση? Πλεον το γυρισες το τροπαριο περι χρεων? Γιατι αν ειναι ετσι καλυτερα να πεφταμε τωρα που γυριζει και οχι σε κανα 2-3 χρονια και φτου απο την αρχη.