Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
dimbar

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Δημοσίευση από dimbar »

Καλά μετά θα αναλάβει ο μπαμπούλας.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

mpouJr έγραψε:To oτι εχουμε χωριστει σε "φιλοδιοικητικους" κ "οπωςθελειςπεστο" ειναι το προβλημα φιλε μου ντεσπε,αν επιτελους καταλαβουμε ολοι μας οτι μονο με στηριξη κ σωστη κριτικη μπορει αυτη η ομαδα να παει μπροστα τοτε ισως με δεις με αλλο ματι,δεν νομιζω οτι υπαρχει ανθρωπος μεσα στην διοικηση που δεν θελει η ομαδα να παει καλα η οτι δεν ειναι σωστος επαγγελματιας,δεν νομιζω οτι ο ιβαν δεν θελει να παει καλα η ομαδα κ να την αφησει να φυτοζωει οπως λεει ο μπουφος,δεν νομιζω οτι εγω κ εσυ εχουμε να χωρισουμε τιποτα οσον αφορα το καλο του ΠΑΟΚ,φυσικα ουτε με τον ιβαν εχεις να χωρισεις τιποτα μιας κ πιστευω κ ειναι αποψη μου οτι θελει το καλο της ομαδας οπως ακριβως εγω κ εσυ,οσο εμεις αναλωνομαστε στους χαρακτηρισμους κ τις θεωριες συνομωσιας χανουμε το ρεζουμε το οποιο ειναι οτι η ομαδα θελει στηριξη,πες με γραφικο η οτιδηποτε αλλο αλλα εγω θεωρω οτι αν η Τουμπα εχει 15-20κ σε καθε ματς δεν υπαρχει περιπτωση να χασεις αγωνα ειτε η 11αδα σου εχει 5 μικρους ειτε οχι.
Ο μεγαλομετοχος σου εδωσε ενα πλανο 5ετιας με επενδυσεις πανω απο 100 μυρια κ ηδη το πρωτο σκελος (προπονητικο) δειχνει να εχει μπει στην τελικη του ευθεια,φυσικα κανεις δεν λεει πουθενα οτι εκανε προσπαθειες να αγορασει ολοκληρη την περιοχη διπλα στο αεροδρομιο (απο την θεσσαλονικια μεχρι τον κομβο Ρυσιου) αλλα δυστυχως δεν του εφταναν τα στρεμματα μιας κ οι 2 τσιφλικαδες ζητουσαν τις παναγιας τα ματια για να του παραχωρησουν τα επιπλεον 80 στρεμματα που ελειπαν για να ξεκινησει να χτιζει.
Εγω αφηνω το αγωνιστικο στην απεξω μιας κ αυτα που πονανε την ομαδα με νοιαζουν,τα χρεη κ η αναβαθμιση της συνολικης εικονας της ΠΑΕ,αν γινουν αυτα (αποψη μου ειναι οτι θα γινουν) τοτε νομιζω οτι εγω θα ειμαι ευχαριστημενος.
Προτιμω αυτο παρα η ομαδα να παει καλα (να χτυπαει πρωταθλημα η εστω ενα κυππελο να παει) κ μετα απο 2-3-4-5 χρονια να εχουμε ξανα προβληματα επιβιωσης.
Προτιμω λοιπον να στηριξω την ομαδα οχι την διοικηση γιατι αυτο μου εμαθαν να κανω κ αυτο νομιζω οτι πρεπει να κανουμε ολοι,το να λοιδωρεις τον οποιονδηποτε ΕΣΥ δεν γουσταρεις για τον α,β,γ,χ,ψ λογο ειναι καταντια,το να εχουμε μοναχα απαιτησεις δεν ειναι η λυση.
μπερδευεσαι φιλε,ουτε φιλοδιοικητικοι ειμαστε,ουτε αντιδιοικητικοι...οπαδοι του ΠΑΟΚ ειμαστε αυτο και τιποτα αλλο.
μιλας για σωστη κριτικη. μπορεις να δου δωσεις τον ορισμο τις σωστης κριτικης?ποια ειναι δηλαδη η σωστη κριτικη και ποια η λαθος?

λες οτι δεν υπαρχει ανθρωπος μεσα στην διοικηση που δεν θελει να παει καλα η ομαδα.εγω προσωπικα το χερι μου στην φωτια δεν το βαζω για κατι τετοιο,ισως μονο για τον Ιβαν ο οποιος εχει κανει μια επενδυση και δεν θελει η επενδυση του αυτη να πεσει στο κενο.
δεν θελεις φανταζομαι να σου θυμησω τετοιον καιρο πριν 4 χρονια ποσο καποια στελεχοι της ομαδας θελαν να παει καλα η ομαδα και ποσο βαζαν αυτην πανω απο το προσωπικο τους συμφερον.

φυσικα και δεν εχω να χωρισω τιποτα με οποιονδηποτε βαζει πανω απ ολα το καλο της ομαδας.
βεβαια μπορει να υπαρχουν αντιθετες αποψεις αλλα αυτο ειναι υγεια.

μιλας για το προπονητικο αλλα φιλε μου το προπονητικο δεν θα ειναι του ΠΑΟΚ φιλοξενουμενος θα ειναι εκει απο τον σαββιδη και για οσο καιρο εχει αυτος την διαθεση να φιλοξενει την ομαδα.ενα προπονητικο που δεν θα ειχε ποτε την ευκαιρια να κανει αν δεν ηταν μπροστα ο ΠΑΟΚ.

οχι φιλε μου δεν θα αφηνεις καθολου απ εξω το αγωνιστικο,το αγωνιστικο ειναι η βιτρινα,εγω οπδος ειμαι δεν με ενδιαφερει αν η εταιρια παρουσιαζει κερδη. αν το αγωνιστικο πηγαινει καλα το νερο ειναι στο αυλακι

καλα κανεις και προτιμας να στηριζεις την ομαδα αλλα η τυφλη στιριξη ποτε καιπουθενα δεν βγηκε σε καλο.
η κριτικη και οι ανησυχιες μονο καλυτερο μπορουννα σε κανουν.

και πραγματικα δεν χρειαζεται να σε δω με αλλο ματι,δεν εχω κατι μαζι σου. αλλα καποια πραγματα ετσι οπως τα περιγραφεις και τα παρουσιαζεις αν τα διαβασει κανενας που για κανα χρονο δεν ειχε την ευκαιρια να ενημερωνεται για τον ΠΑΟΚ θα νομιζει οτι ο ΠΑΟΚ πηρε το πρωταθλημα και παει ολοταχως για το τσου λου
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

dimbar έγραψε:Καλά μετά θα αναλάβει ο μπαμπούλας.

Θα χρεωκοπήσουμε, θα βγούμε και απ' το ευρώ, γ@μησετα. Μόνο η τρόικα μας σώζει.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

αυτο παλι οποιος κανει κριτικη ή λεει μια αποψη κατα της διοικησης αυτοματως παιρνει τον ρολο οτι θελει να φυγει ο σαββιδης μονο στον ΠΑΟΚ
black death

Δημοσίευση από black death »

obanebane έγραψε:Ειπαμε το αγωνιστικο αντι να το καλυτερεψει το χειροτερεψε οποιος δε το βλεπει εχει προβλημα.
Τι χειροτέρεψε ακριβώς ρε συ bane; Τη σεζόν πριν έρθει, βγήκαμε τρίτοι στην κανονική περίοδο, τελευταίοι στα πλέυ οφ, και ήμασταν σε φάση να πουλάμε ότι έχουμε για να κλείσουμε τη μαύρη τρύπα.
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

λες οτι δεν υπαρχει ανθρωπος μεσα στην διοικηση που δεν θελει να παει καλα η ομαδα.εγω προσωπικα το χερι μου στην φωτια δεν το βαζω για κατι τετοιο,ισως μονο για τον Ιβαν ο οποιος εχει κανει μια επενδυση και δεν θελει η επενδυση του αυτη να πεσει στο κενο.
δεν θελεις φανταζομαι να σου θυμησω τετοιον καιρο πριν 4 χρονια ποσο καποια στελεχοι της ομαδας θελαν να παει καλα η ομαδα και ποσο βαζαν αυτην πανω απο το προσωπικο τους συμφερον.

φυσικα και δεν εχω να χωρισω τιποτα με οποιονδηποτε βαζει πανω απ ολα το καλο της ομαδας.
βεβαια μπορει να υπαρχουν αντιθετες αποψεις αλλα αυτο ειναι υγεια.

μιλας για το προπονητικο αλλα φιλε μου το προπονητικο δεν θα ειναι του ΠΑΟΚ φιλοξενουμενος θα ειναι εκει απο τον σαββιδη και για οσο καιρο εχει αυτος την διαθεση να φιλοξενει την ομαδα.ενα προπονητικο που δεν θα ειχε ποτε την ευκαιρια να κανει αν δεν ηταν μπροστα ο ΠΑΟΚ.

οχι φιλε μου δεν θα αφηνεις καθολου απ εξω το αγωνιστικο,το αγωνιστικο ειναι η βιτρινα,εγω οπδος ειμαι δεν με ενδιαφερει αν η εταιρια παρουσιαζει κερδη. αν το αγωνιστικο πηγαινει καλα το νερο ειναι στο αυλακι

καλα κανεις και προτιμας να στηριζεις την ομαδα αλλα η τυφλη στιριξη ποτε καιπουθενα δεν βγηκε σε καλο.
η κριτικη και οι ανησυχιες μονο καλυτερο μπορουννα σε κανουν.

και πραγματικα δεν χρειαζεται να σε δω με αλλο ματι,δεν εχω κατι μαζι σου. αλλα καποια πραγματα ετσι οπως τα περιγραφεις και τα παρουσιαζεις αν τα διαβασει κανενας που για κανα χρονο δεν ειχε την ευκαιρια να ενημερωνεται για τον ΠΑΟΚ θα νομιζει οτι ο ΠΑΟΚ πηρε το πρωταθλημα και παει ολοταχως για το τσου λου[/quote]

Τι σκεπτικό είναι αυτό ρε φίλε οτι δεν σε ενδιαφέρει αν η εταιρεία παρουσιάζει κέρδη?? θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει και παρά πολύ μάλιστα αφού είναι η βάση για την πρόοδο και ευημερία της ομάδας...δεν είμαστε ουτε στη δεκαετία του εξήντα, και ειδικά εμείς στον ΠΑΟΚ που έχουμε περάσει τα πάνδεινα λόγω λαμογιων προέδρων και οικονομικών προβλημάτων δεν δικαιούμαστε να λέμε τέτοιες αερολογίες!!

Και όσον αφορά στο οτι η κριτικη κάνει μόνο καλό,πρέπει όλοι να καταλάβουμε οτι κριτική απο κριτική διαφέρει, και σίγουρα όταν διάφοροι λένε το μακρύ τους και το κοντό τους με εμπάθεια, χωρίς επιχειρήματα αλλά αραδιαζουν θεωρίες συνομωσιας και δημιουργούν κλίμα, τότε μόνο καλό δεν κάνουν!
kos

Δημοσίευση από kos »

150 χρονια ποδοσφαιρο, δεν εχει ξανακουστει τετοια παπαρια. ιδιοκτητης να δηλωνει αγνοια για την μη πραγματοποιηση της απαραιτητης ενισχυσης της ομαδας. πιθανοτερο να περασουν αλλα 150 χρονια για να ακουσουμε ιδιοκτητη ομαδας να λεει οτι εγω δεν ειπα ποτε να μην γινουν μεταγραφες, φταινε τα στελεχη μου. ειχαν τοσα χρηματα διαθεσιμα αλλα επελεξαν, εν αγνοια μου και χωρις δικη μου ευθυνη, να ξοδεψουν τα 3/4 των χρηματων.
να μην ξερεις εαν πρεπει να γελασεις ή να κλαψεις.

και μονο το αστειο των επιχειρηματων φανερωνει τι ειδους μεταγραφες θα γινουν απο εδω και περα. αν γινουν.
δηλαδη δεν ειπαν ουτε τα κλασικα του στυλ "τελευταιες μερες υπαρχουν καλες ευκαιριες", "εχουμε συζητησεις αλλα περιμενουμε να πεσουν οι τιμες", "μολις περασουμε ομιλους θα ερθουν 3 παικτες" κτλ κτλ.

μυριζει καραμπινατη αδυναμια περαιτερω χρηματοδοτησης της ομαδας. δεν ειναι τυχαιο οτι χτυπησαν την πορτα της πορτο (εαν ισχυει). τι συμβολαιο ειχε ο αντελινο με τους δρακους? ειχε 100χιλιαρικα? και αν μας βγει ειμαστε και μαγκες. ελπιζω να διαψευστω συντομα.

ΥΓ. περαιτερω σημαινει αναγνωριση οτι μεχρι στιγμης εχει βαλει χρηματα.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Ksenitemenos4, βγες απ' το μυαλό μου ρε! Δεν με αφήνεις να γράψω τίποτα!
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Σαββίδης σε Ορφανό: Έδωσα ήδη 22 εκατ. ευρώ για παλαιά χρέη του ΠΑΟΚ

Το εμπάργκο της Ρωσίας στα ελληνικά αγροτικά προϊόντα, οι επενδύσεις και ο ΠΑΟΚ, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Ορφανός, με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη. Ειδικότερα, οι δύο άνδρες συζήτησαν για τους πιθανούς τρόπους εξαίρεσης των ελληνικών προϊόντων από το ρωσικό εμπάργκο.

«Όλοι αναγνωρίζουν τις δυσκολίες που υπάρχουν, καθώς η Ελλάδα είναι μέλος της Ε.Ε. και ακολουθείται μια γενικότερη, ευρωπαϊκή πολιτική», δήλωσε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης και επισήμανε την ανάγκη των επενδύσεων στην χώρα μας. «Μας ενδιαφέρει οι υγιείς επιχειρηματίες να επενδύουν στην Ελλάδα και μεταξύ αυτών είναι και ο κ. Σαββίδης, ο οποίος έχει ξεκινήσει ένα σύνολο σχεδίων. Ευελπιστούμε ότι θα συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο και εμείς από την πλευρά μας, θα φροντίζουμε να στηρίζουμε τέτοιες διαδικασίες που δημιουργούν θέσεις εργασίας, καθώς είναι το κυρίαρχο στοιχείο αυτή την εποχή», υπογράμμισε ο κ. Ορφανός.

Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης δήλωσε ότι θα μεταφέρει τις θέσεις του κ. Σαββίδη για τη ρύθμιση των χρεών της ΠΑΕ στα αρμόδια υπουργεία.

Από την πλευρά του, ο κ. Σαββίδης χαρακτήρισε τον υπουργό Μακεδονίας και Θράκης, «φίλο του ΠΑΟΚ» και επισήμανε πως η μοναδική νομοθετική πρωτοβουλία που ωφέλησε το ποδόσφαιρο, τα τελευταία χρόνια, ήταν ο νόμος 3479/2006, γνωστός και ως νόμος Ορφανού. «Ενημέρωσα τον κ. Ορφανό για τα προβλήματα του ΠΑΟΚ και ως κύριος μέτοχος, ζητάω τη στήριξη του», δήλωσε ο κ. Σαββίδης ενώ υπογράμμισε πως τα δύο προηγούμενα χρόνια, έχουν καταβληθεί πάνω από 22 εκατ. ευρώ για παλαιά χρέη.

«Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε χωρίς ποιοτική αθλητική βάση, χωρίς αγωνιστικούς χώρους, χωρίς καλό γήπεδο, το οποίο σήμερα βρίσκεται σε άθλια κατάσταση», υπογράμμισε ο κ. Σαββίδης.

http://www.voria.gr/index.php?module=ne ... sid=191033
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Αργά ή γρήγορα, αναγκάζεσαι να έρθεις αντιμέτωπος με τα όσα αγνόησες, ενώ έπρεπε να πάρεις θέση.
Όταν ο νεόφερτος Ιβάν προέβαινε σε δηλώσεις που θίγουν ξεκάθαρα τη νοημοσύνη κάθε λογικού οπαδού,
όπως το ότι σκεφτόταν και ήθελε να φέρει Ροναλντίνιο ή/και Μπερμπάτοφ κτλ, 2 πράγματα με έθλιψαν.
Το ότι υπήρχαν συνοπαδοί που όντως τα πίστεψαν :lol: και το ότι όλοι οι υπόλοιποι δεν αντιδράσαμε/αντέδρασαν.
Διότι αν αυτές οι δηλώσεις τις είχε ξεστομίσει οποιοσδήποτε άλλος πρόεδρος/μεγαλομέτοχος αντίπαλης ομάδας
το τι θα γινόταν (και δικαιολογημένα) εδώ πέρα, ούτε που μπορεί να περιγραφεί.
Διότι το μεγαλύτερο ποσοστό των δηλώσεων του Ιβάν θα όφειλαν να μας προσβάλουν την αισθητική και την αίσθηση κοινής λογικής.

Από εκεί και πέρα, έχουμε τα εξής:
-Αντί να ενισχυθούμε, έχουμε μάλλον αποψιλωθεί. Τόσο σε ποιότητα ρόστερ, όσο και σε βάθος αυτού.
-Η περιβόητη νέα εποχή είναι σαν τη μετονομασία του Πα.Σο.Κ. σε "Ελιά". Οι ίδιοι κάνουν κουμάντο, απλώς λέμε μεταξύ μας πως τα πράγματα δεν είναι ίδια και αλληλοπιστευόμαστε.
-Η επικοινωνία με τον κόσμο, η αίσθηση εμπιστοσύνης και αμοιβαιότητας σε λίγο θα θυμίζουν επίπεδα Βουλινού ή Γούμενου.
- Τα γελοία παχιά λόγια, τα οποία δεν συνοδεύονται από πράξεις, επιφέρουν μία συνεχή αίσθηση underachieving και απογοήτευσης, μειονέκτημα τρομερά σημαντικό στον αθλητισμό.
- Με το πέρας της πρώτης γεμάτης χρονιάς του στην ομάδα και μετά από ένα χαμένο τελικό (να θυμίσω εδώ πως δεν έχουμε χάσει έναν ή δύο τελικούς στην ιστορία μας αλλά αισίως δεκατρείς, επομένως δεν μπορούμε να μιλάμε και για κάτι αδιανόητο...), ο νέοφερτος μεγαλομέτοχος μετέδιδε με κάθε τρόπο προς τα έξω πως ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο σημείο μηδέν και πως μόνο τα "καθαρά χέρια" του Άγγελου μπορούν να μας βγάλουν από αυτό το τούνελ; Είναι δυνατόν ρε; Πάμε καλά; Πού σκατά είναι η υποτιθέμενη διοικητική "ασφάλεια" που πλέον έχουμε;
- Η ικανότητα του ΠΑΟΚ να προσελκύσει παίκτες εξελίξιμους και ελπιδοφόρους είναι πλέον ανύπαρκτη, μικρότερη κι από εποχές που υποτίθεται ήταν πολύ πιο "φτωχικές".

Ειλικρινά πλέον, δεν έχω ιδέα τι έχει στο μυαλό του ο Ιβάν για τον ΠΑΟΚ, αν έχει κάτι συγκεκριμένο.
Πάντως, ότι έχει ως αυτοσκοπό να τον κάνει μεγάλο και τρανό, μοιάζει πλέον ανέκδοτο.
Ακόμη βέβαια και να ίσχυε το παραπάνω και πάλι δεν θα δικαιολογούταν όλη αυτή η μίζερη δουλοπρέπεια
μεγάλης μερίδας των οπαδών μας απέναντι στον "λεφτά και σωτήρα" μεγαλομέτοχο.
Σαν να έχουμε να κάνουμε με κάποιον καλόκαρδο γηραιό κύριο με λεφτά, τον οποίο βρήκαμε στις καλές του και τον πείσαμε να μας "σώσει".
Δεν είναι παιδάκι, ούτε πονόψυχος φιλάνθρωπος.
Παίρνοντας τον ΠΑΟΚ, προέβη σε μία επιχειρηματική κίνηση, την οποία οφείλει να προασπίσει και να στηρίξει.
Ως τώρα, πράττει το αντίθετο. Δυστυχώς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aureliano Buendia την Τρί 26 Αύγ 2014, 15:44, έχει επεξεργασθεί 6 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Ksenitemenos4 έγραψε:

Τι σκεπτικό είναι αυτό ρε φίλε οτι δεν σε ενδιαφέρει αν η εταιρεία παρουσιάζει κέρδη?? θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει και παρά πολύ μάλιστα αφού είναι η βάση για την πρόοδο και ευημερία της ομάδας...δεν είμαστε ουτε στη δεκαετία του εξήντα, και ειδικά εμείς στον ΠΑΟΚ που έχουμε περάσει τα πάνδεινα λόγω λαμογιων προέδρων και οικονομικών προβλημάτων δεν δικαιούμαστε να λέμε τέτοιες αερολογίες!!

Και όσον αφορά στο οτι η κριτικη κάνει μόνο καλό,πρέπει όλοι να καταλάβουμε οτι κριτική απο κριτική διαφέρει, και σίγουρα όταν διάφοροι λένε το μακρύ τους και το κοντό τους με εμπάθεια, χωρίς επιχειρήματα αλλά αραδιαζουν θεωρίες συνομωσιας και δημιουργούν κλίμα, τότε μόνο καλό δεν κάνουν!
φιλε μου γραφω οτι για μια ποδοσφαιρικη ομαδα πρωτο και κυριο ειναι το αγωνιστικο το οποιο ειναι και η βιτρινα και ειδικα σε μια βαλκανια-μεσογειακη χωρα.

δηλαδη εσυ μου λες οτι αν η ομαδα για 3-4 χρονια βγαινει 4η-5η-6η αλλα εχει κερδη θα εισαι αυχαριστιμενος?
μπραβο σου,εγω παντως δεν θα ειμαι
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

τα λεφτα που εχει βαλει ο ιβαν μεχρι τωρα στον ΠΑΟΚ εκτοσ απο τον κοκκαλη δεν τα εχει βαλει κανενας προεδρος σε ομαδα ο δε μαρινακης ουτε τα μισα απο αυτα που εαλε ο ιβαν δεν εχει βαλει. τωρα για εσας που λετε για πασοκ ελια και τετοια *****

Σβήστηκαν οι χαρακτηρισμοί..Μπορούμε να εκφραστούμε καλύτερα παρακαλώ..Odi.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Προφανώς, δεν έχει νόημα να σου απαντήσω, εφόσον προφανέστατα δεν κατάλαβες τίποτα από το ποστ μου,
αλλά θα το δω σαν ανθρωπολογικό πείραμα - καλτ σπατάλη χρόνου και θα το πράξω.

Αρχικά, ας μάθουμε τα σχήματα λόγου, ξεκινώντας από την παρομοίωση.

"Πολλές φορές χρησιμοποιούμε στο λόγο μας διάφορες εκφράσεις, τα σχήματα λόγου, που μας βοηθούν να κάνουμε το κείμενό μας πιο όμορφο. Ένα από αυτά είναι η παρομοίωση. Την παρομοίωση τη χρησιμοποιούμε όταν θέλουμε να τονίσουμε ιδιαίτερα ένα πρόσωπο, ένα ζώο ή ένα πράγμα, να το παρομοιάσουμε ή να το συγκρίνουμε με κάποιο άλλο πολύ γνωστό, το οποίο έχει την ίδια ιδιότητα σε μεγαλύτερο βαθμό. Για να κάνουμε μια παρομοίωση χρησιμοποιούμε τις λέξεις σαν, όπως, καθώς, μοιάζει με, όμοιος, παρόμοιος. Π.χ.:

Ο Μάνος κολυμπά σαν δελφίνι.
Λάμπει όπως ο ήλιος.
Περπατάει σαν χελώνα."

Όσα ανέφερα περί Πα.Σο.Κ. και "Ελιάς" λοιπόν τιιιι ήταν;;;
Ήταν μία παρομοίωση. :D

Επίσης, δεν αποκλείεται συνδυαστικά να είμαι ΚΑΙ ανόητος ΚΑΙ εχθρός του ΠΑΟΚ :twisted:
Δεν το σκέφτηκες αυτό... Εδώ σε έπιασα.

υγ προς τους mods: μην σβήσετε σας παρακαλώ τους χαρακτηρισμούς εναντίον μου.
ΔΕΝ προσβλήθηκα. Ειλικρινά το λέω, ας σκοτώσουμε τη σοβαροφάνεια μέσα μας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aureliano Buendia την Τρί 26 Αύγ 2014, 15:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Aureliano Buendia χαίρομαι που δεν προσβλήθηκες και δεν δημιουργείται ένταση..Μακάρι να μπορούσαν όλοι να σκοτώσουν αυτή την σοβαροφάνεια,αλλά το πιο πιθανό είναι να γίνουν χειρότερα τα πράγματα αν επαναφέρω τους χαρακτηρισμούς δυστυχώς..
teratios14

Δημοσίευση από teratios14 »

Αουρελιάνε έσπειρες.

Κυρίως αυτό
Aureliano Buendia έγραψε: -Αντί να ενισχυθούμε, έχουμε μάλλον αποψιλωθεί. Τόσο σε ποιότητα ρόστερ, όσο και σε βάθος αυτού.
-Η περιβόητη νέα εποχή θυμίζει μετονομασία του Πα.Σο.Κ. σε "Ελιά". Οι ίδιοι κάνουν κουμάντο, απλώς λέμε μεταξύ μας πως τα πράγματα δεν είναι ίδια και αλληλοπιστευόμαστε.
-Η επικοινωνία με τον κόσμο, η αίσθηση εμπιστοσύνης και αμοιβαιότητας σε λίγο θα θυμίζουν επίπεδα Βουλινού ή Γούμενου.
- Τα γελοία παχιά λόγια, τα οποία δεν συνοδεύονται από πράξεις, επιφέρουν μία συνεχή αίσθηση underachieving και απογοήτευσης, μειονέκτημα τρομερά σημαντικό στον αθλητισμό.
- Με το πέρας της πρώτης γεμάτης χρονιάς του στην ομάδα και μετά από ένα χαμένο τελικό (να θυμίσω εδώ πως δεν έχουμε χάσει έναν ή δύο τελικούς στην ιστορία μας αλλά αισίως δεκατρείς, επομένως δεν μπορούμε να μιλάμε και για κάτι αδιανόητο...), ο νέοφερτος μεγαλομέτοχος μετέδιδε με κάθε τρόπο προς τα έξω πως ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο σημείο μηδέν και πως μόνο τα "καθαρά χέρια" του Άγγελου μπορούν να μας βγάλουν από αυτό το τούνελ; Είναι δυνατόν ρε; Πάμε καλά; Πού σκατά είναι η υποτιθέμενη διοικητική "ασφάλεια" που πλέον έχουμε;
- Η ικανότητα του ΠΑΟΚ να προσελκύσει παίκτες εξελίξιμους και ελπιδοφόρους είναι πλέον ανύπαρκτη, μικρότερη κι από εποχές που υποτίθεται ήταν πολύ πιο "φτωχικές".
αλλά και αυτό
Aureliano Buendia έγραψε: Ακόμη βέβαια και να ίσχυε το παραπάνω και πάλι δεν θα δικαιολογούταν όλη αυτή η μίζερη δουλοπρέπεια
μεγάλης μερίδας των οπαδών μας απέναντι στον "λεφτά και σωτήρα" μεγαλομέτοχο.
στο οποίο έχω να πω, πως διαβάζοντας ορισμένους να βγάζουν τόνους δυστυχίας και κλάψας για τις παλιές εποχές του ΠΑΟΚ, αναρωτιέμαι, γιατί διάολο γίνατε ΠΑΟΚ όλοι εσείς, μαζόχες είστε;...με το συμπάθειο δηλαδή, αλλά εδώ πέρα διαβάζω πως χαρές δεν σας πρόσφερε τόσα χρόνια, παρά μόνο πίκρες, στεναχώριες, αγωνίες και ξέρω γω, και ΜΟΝΟ τώρα που ήρθε ο Ιβάν ξεκινήσατε να χαμογελάτε...πραγματικά, θα πρέπει να πάτε σε κανά ψυχολόγο να το λύσετε το θέμα σας...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”