Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
βαλτε ''σκαι''.θα πεσει πολυ γελιο.ο σαγόνιας κανει ρομπα τον σαρρη!
Re: Απ: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
Σα τη μάνα μου...Kostomanolis έγραψε:Εγώ τι να πω που στο Νησί είμαι Άρσεναλ; Πάλι καλά που ήρθε πέρσυ το Κύπελλο και φέτος το Community Shield...
Εκεί κοντά είμαστε και μεις, και με πιο ωραίο χρώμα στολής, μήπως θες να δεις κάνα πρωτάθλημα
- Kostomanolis
το 1997 ποιον υποστηριζες;Kostomanolis έγραψε:Εγώ τι να πω που στο Νησί είμαι Άρσεναλ; Πάλι καλά που ήρθε πέρσυ το Κύπελλο και φέτος το Community Shield...
μπορει λιγο ακυρο αλλα με το που ειδα σημερα τον κολητο μου να μπαινει και να παιζει μπαλα με τον πανιονιο το χαρηκε η ψυχη μου ρε μαγκεσ
- Kostomanolis
Μέχρι τώρα έχω υπάρξει τυχερός
CL δεν παίζουμε (γλυτώνω από Chelsea)
Όταν έπαιζε η Getafe, δεν παίζαμε Ευρώπη
Μόνο φέτος φοβόμουν λόγω Πάρμα, και δεν πήρε άδεια
CL δεν παίζουμε (γλυτώνω από Chelsea)
Όταν έπαιζε η Getafe, δεν παίζαμε Ευρώπη
Μόνο φέτος φοβόμουν λόγω Πάρμα, και δεν πήρε άδεια
το ξερω για αυτο εβαλα και το : "Kostomanolis έγραψε:Θέλει και ρώτημα ρε συ; ΠΑΟΚ πρώτα παντού και πάντα...
Ποιο παλικάρι;andis4 έγραψε:μπορει λιγο ακυρο αλλα με το που ειδα σημερα τον κολητο μου να μπαινει και να παιζει μπαλα με τον πανιονιο το χαρηκε η ψυχη μου ρε μαγκεσ
Έτσι όπως τον κατάντησαν, παίζουν αρκετά παιδιά που τα ξέρω και πήγαινα για 5χ5 μαζί τους..
ο γκινη αδερφε με το 33 καπου στο 86 μπηκεpgetsos έγραψε:Ποιο παλικάρι;andis4 έγραψε:μπορει λιγο ακυρο αλλα με το που ειδα σημερα τον κολητο μου να μπαινει και να παιζει μπαλα με τον πανιονιο το χαρηκε η ψυχη μου ρε μαγκεσ
Έτσι όπως τον κατάντησαν, παίζουν αρκετά παιδιά που τα ξέρω και πήγαινα για 5χ5 μαζί τους..
Ο Αλέξης δεν φώναζε εναντίον του φαταούλ πριν λίγο καιρό;
Πήρε Πλέγα ο Ολυμπιακός, αιχμές από Κούγια
Στην απόκτηση του Κωνσταντίνου Πλέγα προχώρησε ο Ολυμπιακός, αλλά ο παίκτης θα δοθεί δανεικός στην Παναχαϊκή. «Μας σεβάστηκαν», δήλωσε ο Κούγιας, παράπονα για τη συμπεριφορά του Παναθηναϊκού.
Τον Κωνσταντίνο Πλέγα απέκτησε από την Παναχαϊκή ο Ολυμπιακός. Ωστόσο, ο 17χρονος μέσος θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα της Αχαΐας για μια ακόμη σεζόν, ως δανεικός από τους «ερυθρόλευκους».
Μάλιστα, ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε γραπτώς: «Η ιδιοκτησία της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Γ.Ε. 2005 αποφάσισε να παραχωρήσει τον Κωνσταντίνο Πλέγα στην ΠΑΕ Ολυμπιακός διότι η ιδιοκτησία της και η διοίκησή της ήσαν οι μόνες, οι οποίες σεβάστηκαν το κύρος και την ιστορία στο ποδόσφαιρο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ». Επιπλέον, χαρακτήρισε απαράδεκτη ηθικά τη συμπεριφορά του Παναθηναϊκού, τονίζοντας ότι ήθελε τον παίκτη και πως δεν συμπεριφέρθηκε σωστά.
http://www.sport-fm.gr/article/pire-ple ... gia/783223
Πήρε Πλέγα ο Ολυμπιακός, αιχμές από Κούγια
Στην απόκτηση του Κωνσταντίνου Πλέγα προχώρησε ο Ολυμπιακός, αλλά ο παίκτης θα δοθεί δανεικός στην Παναχαϊκή. «Μας σεβάστηκαν», δήλωσε ο Κούγιας, παράπονα για τη συμπεριφορά του Παναθηναϊκού.
Τον Κωνσταντίνο Πλέγα απέκτησε από την Παναχαϊκή ο Ολυμπιακός. Ωστόσο, ο 17χρονος μέσος θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα της Αχαΐας για μια ακόμη σεζόν, ως δανεικός από τους «ερυθρόλευκους».
Μάλιστα, ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε γραπτώς: «Η ιδιοκτησία της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Γ.Ε. 2005 αποφάσισε να παραχωρήσει τον Κωνσταντίνο Πλέγα στην ΠΑΕ Ολυμπιακός διότι η ιδιοκτησία της και η διοίκησή της ήσαν οι μόνες, οι οποίες σεβάστηκαν το κύρος και την ιστορία στο ποδόσφαιρο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ». Επιπλέον, χαρακτήρισε απαράδεκτη ηθικά τη συμπεριφορά του Παναθηναϊκού, τονίζοντας ότι ήθελε τον παίκτη και πως δεν συμπεριφέρθηκε σωστά.
http://www.sport-fm.gr/article/pire-ple ... gia/783223
Ποιο αφερεγγυος και γραφικός απο τον κουγια υπαρχει ; γελοίος κολοτουμπας με όλη την σημασία της λέξης
- efthimis_paok
Ο ορισμός του καρναβαλιού... Να δώ με τι μούτρα θα εμφανίζεται στην τηλεοπτική δική σαν κλεουσα στη συχνότητα του αλ αφ ουζ. Εκτός και αν δεν ανανέωσαν το συμβόλαιο για φέτος.
- buffalobill4
Αυτο που καταφερε να κανει ο χοντρος στο γαβρο δειχνει οτι δουλευουν σοβαρα με μανατζερς και εχουν σοβαρους ανθρωπους στο αγωνιστικο τμημα. Να τα λεμε ολα.
Αντιθετως σε μας, οι μανατζερς κανουν οτι γουσταρουν στο δε αγωνιστικο τμημα εχουμε ανθρωπους που ειτε δεν ενδιαφερονται ειτε ειναι ασχετοι ειτε ειναι εγκαθετοι. Εξαιρω μονο τον Αγγελο.
Αντιθετως σε μας, οι μανατζερς κανουν οτι γουσταρουν στο δε αγωνιστικο τμημα εχουμε ανθρωπους που ειτε δεν ενδιαφερονται ειτε ειναι ασχετοι ειτε ειναι εγκαθετοι. Εξαιρω μονο τον Αγγελο.
-
B&W
Παρακολουθώ τον ΑΠΟΕΛ που κερδίζει 1-0 την Ααλμποργκ και είναι με το μισό πόδι στους ομίλους του CL και αναρωτιέμαι, τι παραπάνω έχουν αυτοί από εμάς, όταν με το Δώνη προπονητή και με κάτι άσημους ποδοσφαιριστές είναι τόσο ανταγωνιστικοί;
Η πιθανή απάντηση που μπορεί να δοθεί είναι εύκολη: έχουν σωστή οργάνωση και την αμέριστη συμπαράσταση του κόσμου. Αυτά τα 2 είναι που δίνουν κίνητρο στους εκάστοτε παίκτες.
Η πιθανή απάντηση που μπορεί να δοθεί είναι εύκολη: έχουν σωστή οργάνωση και την αμέριστη συμπαράσταση του κόσμου. Αυτά τα 2 είναι που δίνουν κίνητρο στους εκάστοτε παίκτες.