Φυσικά διαβάζω. Τα γραπτά μένουν. Μέχρι τώρα σε ότι έχω γράψει έχω πέσει απόλυτα μέσα. Κράτα λοιπόν μια μικρή πισινή. Σου γράφω εγώ πως ερμηνεύω τα πράγματα. Δεν έγραψα ότι έχω πληροφορίεςK_geo έγραψε:ρε μπουφε σοβαρα τα πιστευεις αυτα ου γραφεις; και αντε τα πιστευεις,. αυτα που σου απαντανε τα διαβαζεις;;buffos έγραψε:Φυσικά και δεν έχει λογική να μην κάνει τίποτα. Εδώ δεν μιλάμε για συντηρητική πολιτική.μιλάμε για κατάρρευση. Για αδιαφορία. Δεν έχει καμία λογική.
Δηλαδή εσένα σου δένει πιο καλα όπως λες αυτό το σενάριο παρά το να είναι μια μεταβατική χρόνια με χαμηλό μπα τζετ μέχρι να δει τι θα γίνει με φαταουλ χρέη προπονητικό κτλ μετά το περσινό ακριβό κάζο??? κανείς δεν παίρνει νέο πρόεδρο στη εταιρία του για να την πουλήσει φίλε...ο αγγελιδης δηλαδή γιατι να αφήσει ένα πετυχημένο πρότζεκτ με έναν δισεκατομμυριούχο ιδιοκτητη για να έρθει σαν μέλος μια ¨διαδοχής¨ κατάστασης?? φτάνει πια με τις θεωρίες συνομωσιας, και στην τελική την έχεις γράψει εκατό φορές την άποψη-σενάριο σου ,την καταλάβαμε...τέτοια επιμονή να την επαναλαμβάνεις κάθε μέρα δεν μου φαίνεται λογική...<br/>
Εδώ υπάρχει η λογική να βγει τσάμπα η χρονιά με οιοδήποτε κόστος. Υπάρχει κρυφή ατζέντα .Όλα τα άλλα δεν είναι σοβαρά
μετα τις κρυφες ατζεντες σαμαρα, γαπ και καραμανλη εχουμε και την κρυφη ατζεντα σαββιδη να πουμε.....
τι αλλο θα διαβασουμε Θεε μου.
θα παρακαλουσα, αν οποιοο μελος υποστηριζει τετοια πραγματα, να τα υοστηριζει με ακριβεις πληροφοριες. αν θελουμε αρδιες διαβαζουμε τα σαιτ....
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
Re: Απ: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
ποια ειναι τοτε η κρυφη ατζεντα ΟΠΩς ΤΗ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ρε μαςταλεγες;
και προσεξε τι θα πεις. τα γραπτα μενουν να πουμε....
-
τσιριγώτης
2 cb κύριοι ...ΔΥΟ
Κ το ένα να είναι ηγέτης (πχ Κοντρέρας).
Να μπορεί να πατάει καμιά φωνή , να μην αφαιρούνται. Να σφίγκουν οι "πόλοι".
Γιατί κακά τα ψέματα , όλα τα μπακ μας, κεντρικά κ πλάγια (πλην Ρατ) , τον θέλουνε το "γερμανό" τους.
Αλλιώς κ με 70% κατοχή θα γίνονται 5-6 λάθη , θα τρώμε 2-3 γκολ ...κ καληνύχτα.
Κ το ένα να είναι ηγέτης (πχ Κοντρέρας).
Να μπορεί να πατάει καμιά φωνή , να μην αφαιρούνται. Να σφίγκουν οι "πόλοι".
Γιατί κακά τα ψέματα , όλα τα μπακ μας, κεντρικά κ πλάγια (πλην Ρατ) , τον θέλουνε το "γερμανό" τους.
Αλλιώς κ με 70% κατοχή θα γίνονται 5-6 λάθη , θα τρώμε 2-3 γκολ ...κ καληνύχτα.
λογικα η εισοδος στα play off...CCCP έγραψε:Οπου ΜΙΑ ΧΑΡΑ = ?rainmaker έγραψε:Τρεις μεταγραφες θελουμε.
Εξτρεμ ΚΑΛΟ
Οχταρι
Μπακ
και η ομαδα θα ναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ.
τωρα αν βγεις δευτερος η πεμπτος μικρη σημασια εχει...
ενα σεντερ μπακ χρειαζομαστε και ενα αριστερο χαφ με ταχυτητα και ευχαιρια στο 1με1. ουτε καν 8αρι δεν θελουμε καθως θα ηθελα να δωθουν ευκαιριες στον Σαββιδη. ας παρει 20 παιχνιδια φετος ωστε του χρονου να μπορει να παιξει ακομα και για 11αδα....
τωρα, το σεντερ μπακ.... ονεμενη ιστορια... για ακομα μια φορα θα πω οτι θα πρεπει να ειμαστε εξαιρετκα προσεχτικοι στην επιλογη του καθως εινα μια θεση που υοφερουμε πολυ, παρα πολυ....
τωρα, το σεντερ μπακ.... ονεμενη ιστορια... για ακομα μια φορα θα πω οτι θα πρεπει να ειμαστε εξαιρετκα προσεχτικοι στην επιλογη του καθως εινα μια θεση που υοφερουμε πολυ, παρα πολυ....
Re: Απ: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
Τα έγραψα ήδη 2 φορές. Φτάνει. Μην επαναλαμβάνω τα ίδιαK_geo έγραψε:ποια ειναι τοτε η κρυφη ατζεντα ΟΠΩς ΤΗ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ρε μαςταλεγες;
To προβλημα δεν ειναι οτι δεν ειναι μια χαρα αν απλα βαζαμε τις βασεις για το μελλον και χτίζαμε κατι.
Το προβλημα ειναι ακριβως οτι πολλοι απο εμας δεν βλεπουν να χτίζεται απολυτος τιποτα και οτι απλα παει να βγει στα φτηνα η χρονια (για το οποιο προσωπικά αν ηταν ειλικρινεις εγω θα το δεχομουν). Και οχι μονο δεν φαινεται να χτίζεται τιποτα, αλλα καθε χρονο κανουμε βηματα ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ και δεν φενεται να εχουν ιδεα τι κανουν στην ΠΑΕ.
Ολα αυτα εχουν ξενερώσει ΠΑΡΑ πολυ κοσμο και οταν τα βλεπεις το να σου λενε "στηριξτε την ομαδα" ακουγετε το λιγοτερο condescending(δεν ξερω πια ελληνικη λεξη ειναι καταλληλη εδω).
Η "στηριξη" προϋποθέτει πως υπαρχει και κατι το οποιο να στηριχθει.
Το προβλημα ειναι ακριβως οτι πολλοι απο εμας δεν βλεπουν να χτίζεται απολυτος τιποτα και οτι απλα παει να βγει στα φτηνα η χρονια (για το οποιο προσωπικά αν ηταν ειλικρινεις εγω θα το δεχομουν). Και οχι μονο δεν φαινεται να χτίζεται τιποτα, αλλα καθε χρονο κανουμε βηματα ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ και δεν φενεται να εχουν ιδεα τι κανουν στην ΠΑΕ.
Ολα αυτα εχουν ξενερώσει ΠΑΡΑ πολυ κοσμο και οταν τα βλεπεις το να σου λενε "στηριξτε την ομαδα" ακουγετε το λιγοτερο condescending(δεν ξερω πια ελληνικη λεξη ειναι καταλληλη εδω).
Εύχομαι και ελπίζω να γίνουν κάποιες καλές μεταγραφές γιατί το ρόστερ μας είναι πολύ μικρό. Μακάρι, να κλείσει έστω και στο τέλος ο Abdoun http://www.transfermarkt.co.uk/djamel-a ... eler/34226, o Sissoko http://www.transfermarkt.co.uk/ibrahim- ... ler/157058, ο οποίος πέρα απο εξτρέμ μπορεί να παίξει και οχτάρι και για μπακ νομίζω με 300.000 βρίσκεις πάρα πολύ αξιόλογο για το χαμήλο επίπεδο της σουπερλιγκ!
Μια βδομάδα θα μας φάει το αγχος...ελπίζω κάτι καλό να γίνει!
Μια βδομάδα θα μας φάει το αγχος...ελπίζω κάτι καλό να γίνει!
για ξανακανε ενα ποστ γιατι μαλλον καπου κρυφτηκε και δεν τη βλεπω. ...
απο που βγαινει το συμπερασμα οτι δεν χτιζεται κατι; απο τα λιγα πιτσιρικια που προωθουνται; απο τις προσεχτικες επιλογες παιχτων; απο το αυστηρο μπατζετ χωρις πολλα πολλα στα συμβολαια; απο την προσληψη νεου Προεδρου; απο την προσπάθεια για δημιουργια νεανικης ομαδας με αποκτηση παιχτων κυριως κατω των 27 ετων;; απο που;CCCP έγραψε:To προβλημα δεν ειναι οτι δεν ειναι μια χαρα αν απλα βαζαμε τις βασεις για το μελλον και χτίζαμε κατι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Δευ 25 Αύγ 2014, 14:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
το γεγονος οτι για πασκουατο εγραψε ΜΟΝΟ ο πετρωτος σημερα ,με κανει να τον βγαζω απο το μυαλο σαν πιθανο στοχο....
Κ_geo, για να καταλαβω, εσυ θεωρεις οτι γινεται καλη δουλεια στην ΠΑΕ? Οτι εχουν γινει πετυχημενες επιλογες παικτων και προπονητων? Το μπατζετ δε με ενοχλει.K_geo έγραψε: απο που βγαινει το συμπερασμα οτι δεν χτιζεται κατι; απο τα λιγα πιτσιρικια που προωθουνται; απο τις προσεχτικες επιλογες παιχτων; απο το αυστηρο μπατζετ χωρις πολλα πολλα στα συμβολαια; απο που;
θεωρω τι μεχρι σημερα, σε αυτη τη μεταγραφικη περιοδο εχουν οντως γινει (με τα μεχρι στιγμης δεδομενα) καλες επιλογες παιχτων που πιθανον να βγουν και επιτυχημενες. επισης ενθαρυντικο το γεγονος οτι οι 3 απο τους 4 ειναι σε εξαιρερτικη ηλικια.
συμφωνα με το ΠΑΟΚ24 ο ιβαν εριξε το φταιξιμο για μη μεταγραφικη ενισχυση στον ζηση κ αγγελο ,λεγοντας πως ποτε δεν ειπε να μην κανουν μεταγραφες,απλα να μην ξοδευουν υπερογκα ποσα...