Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
ταχύς, ευέλικτος και με τελείωμα καλό για εξτρέμ
αριστερά παίζει και χρησιμοποιεί σχετικά καλά και τα 2 πόδια
εμένα μου αρέσει και μακάρι να τον παίρναμε με κανονική μεταγραφή
αριστερά παίζει και χρησιμοποιεί σχετικά καλά και τα 2 πόδια
εμένα μου αρέσει και μακάρι να τον παίρναμε με κανονική μεταγραφή
Τσε εγω ξερεις, μονο μανατζερικα να πουμε μπορω να σου πω. οκ. καλο παιχτακι. εξτρεμακι που παταει περιοχη αρκετα και εχει τελειωματα. δεν ειναι ομως ουτε μακ στην ταχυτητα ουτε φακ στο 1με1...
ειναι παντως.....κανονικος ποδοσφαιριστης.

ειναι παντως.....κανονικος ποδοσφαιριστης.
Φυσικά και δεν έχει λογική να μην κάνει τίποτα. Εδώ δεν μιλάμε για συντηρητική πολιτική.μιλάμε για κατάρρευση. Για αδιαφορία. Δεν έχει καμία λογική.
Δηλαδή εσένα σου δένει πιο καλα όπως λες αυτό το σενάριο παρά το να είναι μια μεταβατική χρόνια με χαμηλό μπα τζετ μέχρι να δει τι θα γίνει με φαταουλ χρέη προπονητικό κτλ μετά το περσινό ακριβό κάζο??? κανείς δεν παίρνει νέο πρόεδρο στη εταιρία του για να την πουλήσει φίλε...ο αγγελιδης δηλαδή γιατι να αφήσει ένα πετυχημένο πρότζεκτ με έναν δισεκατομμυριούχο ιδιοκτητη για να έρθει σαν μέλος μια ¨διαδοχής¨ κατάστασης?? φτάνει πια με τις θεωρίες συνομωσιας, και στην τελική την έχεις γράψει εκατό φορές την άποψη-σενάριο σου ,την καταλάβαμε...τέτοια επιμονή να την επαναλαμβάνεις κάθε μέρα δεν μου φαίνεται λογική...<br/>
Εδώ υπάρχει η λογική να βγει τσάμπα η χρονιά με οιοδήποτε κόστος. Υπάρχει κρυφή ατζέντα .Όλα τα άλλα δεν είναι σοβαρά
πικρη αληθεια φιλε!!! ετσι ακριβως εχουνε τα πραματαArmagedonas έγραψε:Τί να σου κάνει ένας Πασκουάτο?
όπως είδαμε όλοι,καμιά 10 μεταγραφές θέλουμε παντού
χθες βασικά εναν αξιόλογο ποδοσφαιριστή είδα,τον Μακ,και αυτός σε έναν πραγματικά μεγάλο ΠΑΟΚ θα ξεκινούσε από τον πάγκο
δεξί μπακ,οχτάρι,φορ,δεκάρι,μπακ,εξάρι,τα πάντα όλα μας λείπουν
Πείτε ότι υπερβάλω,αλλά η εικόνα στα 2 ματς αυτή είναι
Ο Πασκουάτο θα είναι σαν "Ντεπόν" σε καρκινοπαθή ασθενή.
- Metagrafakias
RoMaN έγραψε:http://www.transfermarkt.co.uk/cristian ... eler/62379Metagrafakias έγραψε:αφου φτασαμε να περνουμε απο β ιταλιας δανεικο
Στη Juventus ανήκει ο ποδοσφαιριστής.
το ξερω οτι ανηκει στην γιουβεντους αλλα δεν εχει παιξει ποτε εκει.....σε μικρομεσαιες ομαδες της ιταλιας ηταν μια ζωη και περυσι στην β....δεν τον ξερω τον παικτη μπορει να ειναι παιχταρα δεν τον κρινω εγω κρινω οτι τον περνουμε δανεικο....δλδ ποσο να κοστιζει???αγορασε τον ρε φιλε,αμα τον πιστευεις....θα εχει καμια ρητρα 500-600 χιλιαρικα και αν μας κανει στο τελος της χρονιας ο ιβαν θα κανει προταση με 200...ασε το εχουμε δει το εργο πολλες φορες....
ρε μπουφε σοβαρα τα πιστευεις αυτα ου γραφεις; και αντε τα πιστευεις,. αυτα που σου απαντανε τα διαβαζεις;;buffos έγραψε:Φυσικά και δεν έχει λογική να μην κάνει τίποτα. Εδώ δεν μιλάμε για συντηρητική πολιτική.μιλάμε για κατάρρευση. Για αδιαφορία. Δεν έχει καμία λογική.
Δηλαδή εσένα σου δένει πιο καλα όπως λες αυτό το σενάριο παρά το να είναι μια μεταβατική χρόνια με χαμηλό μπα τζετ μέχρι να δει τι θα γίνει με φαταουλ χρέη προπονητικό κτλ μετά το περσινό ακριβό κάζο??? κανείς δεν παίρνει νέο πρόεδρο στη εταιρία του για να την πουλήσει φίλε...ο αγγελιδης δηλαδή γιατι να αφήσει ένα πετυχημένο πρότζεκτ με έναν δισεκατομμυριούχο ιδιοκτητη για να έρθει σαν μέλος μια ¨διαδοχής¨ κατάστασης?? φτάνει πια με τις θεωρίες συνομωσιας, και στην τελική την έχεις γράψει εκατό φορές την άποψη-σενάριο σου ,την καταλάβαμε...τέτοια επιμονή να την επαναλαμβάνεις κάθε μέρα δεν μου φαίνεται λογική...<br/>
Εδώ υπάρχει η λογική να βγει τσάμπα η χρονιά με οιοδήποτε κόστος. Υπάρχει κρυφή ατζέντα .Όλα τα άλλα δεν είναι σοβαρά
μετα τις κρυφες ατζεντες σαμαρα, γαπ και καραμανλη εχουμε και την κρυφη ατζεντα σαββιδη να πουμε.....
τι αλλο θα διαβασουμε Θεε μου.
θα παρακαλουσα, αν οποιοο μελος υποστηριζει τετοια πραγματα, να τα υοστηριζει με ακριβεις πληροφοριες. αν θελουμε αρδιες διαβαζουμε τα σαιτ....
Τρεις μεταγραφες θελουμε.
Εξτρεμ ΚΑΛΟ
Οχταρι
Μπακ
και η ομαδα θα ναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ.
Εξτρεμ ΚΑΛΟ
Οχταρι
Μπακ
8αρι θα ηθελα φετος να στηριξουμε το Σαββιδη rain. τολμηρο μεν, αλλα ρεαλιστικο δε.
Οπου ΜΙΑ ΧΑΡΑ = ?rainmaker έγραψε:Τρεις μεταγραφες θελουμε.
Εξτρεμ ΚΑΛΟ
Οχταρι
Μπακ
Πρωταθλημα κυπελλο και Τσ.Λ. τι αλλο;;;
σοβαρα τωρα. το ΜΙΑ ΧΑΡΑ για φετος ΠΡΕΠΕΙ να ειναι η δημιουργια ομαδας που του χρονου θα μπορει να δωσει ΧΑΡΕΣ. τοσο απλο.....
σοβαρα τωρα. το ΜΙΑ ΧΑΡΑ για φετος ΠΡΕΠΕΙ να ειναι η δημιουργια ομαδας που του χρονου θα μπορει να δωσει ΧΑΡΕΣ. τοσο απλο.....
η ομαδα θελει 3 καλους παικτες...δεν λεμε να φερει στοχ και νατχο που κοστιζουν ο καθενας 2 εκ ....
3 επιπεδου μακ δεν μπορουμε να βρουμε??? νεαροι με ταλεντο και εξελιξιμοι..?
φερε borges-runje-pasquato αλλα με μεταγραφη ,οχι δανεικο ... το να παρεις δανεικο τον πασκουατο ειναι σαν ανεκδοτο... ελεος... μια χαρα παικτης ειναι ο ανθρωπος και αν επαιζε σε καμια καρπατι θα ηταν πρωτο βιολι..
3 επιπεδου μακ δεν μπορουμε να βρουμε??? νεαροι με ταλεντο και εξελιξιμοι..?
φερε borges-runje-pasquato αλλα με μεταγραφη ,οχι δανεικο ... το να παρεις δανεικο τον πασκουατο ειναι σαν ανεκδοτο... ελεος... μια χαρα παικτης ειναι ο ανθρωπος και αν επαιζε σε καμια καρπατι θα ηταν πρωτο βιολι..
επισης προτιμω δανεικο τον Πασκουατο γιατι αν τελικα δεν πιασει δεν θα εχεις φορτωθει ενα συμβολαιο αμανατι και σε θεση που θεωρητικα παντα εχεις εξελιξιμους νεαρους..... αλλα αν πιασει με μια μικρη ρητρα θα μπορεις να τον κρατησεις. λογικα δεν θα εχει τη ρητρα του Στοχ πχ αλλα πολυ χαμηλοτερη....
ωραια!! και τι ειμαστε ξανθη να στηριζουμε καθε νεαρο εις βαρος της ομαδας μας? αν αξιζει θα παιξει εξαλου ο ανταγωνισμος δεν εβλαψε κανεναν, η ομαδα εχει αναγκη απο κανονικους ποδοσφαιριστες...!!K_geo έγραψε:8αρι θα ηθελα φετος να στηριξουμε το Σαββιδη rain. τολμηρο μεν, αλλα ρεαλιστικο δε.
-
Asimos
Να κάνω μια ερώτηση;
Δηλαδή αν δεν κάναμε το κλαρίνο με τη Ζίμπρου και το Χινάρι με τη Λέσβο, δεν θα παίρνανε παίκτες;
Πίστευαν πραγματικά πως μπορούσε αυτο το ρόστερ να ανταποκριθεί φέτος σε όλες τις διοργανώσεις;
Και φτάσαμε στο παρά έξι μέρες να ψάχνουμε εκ νέου παίχτες;
Πείτε μου κάποιος πως είναι έτσι τα πράγματα να αρχίσω να ασχολούμαι με την ομάδα του χωριού μου που εχει και μπακ, και εξτρεμ και δεκάρι!
Δηλαδή αν δεν κάναμε το κλαρίνο με τη Ζίμπρου και το Χινάρι με τη Λέσβο, δεν θα παίρνανε παίκτες;
Πίστευαν πραγματικά πως μπορούσε αυτο το ρόστερ να ανταποκριθεί φέτος σε όλες τις διοργανώσεις;
Και φτάσαμε στο παρά έξι μέρες να ψάχνουμε εκ νέου παίχτες;
Πείτε μου κάποιος πως είναι έτσι τα πράγματα να αρχίσω να ασχολούμαι με την ομάδα του χωριού μου που εχει και μπακ, και εξτρεμ και δεκάρι!
και ο Σαββιδης πιστευω οτι ειναι ενας απο αυτους.Athens έγραψε:ωραια!! και τι ειμαστε ξανθη να στηριζουμε καθε νεαρο εις βαρος της ομαδας μας? αν αξιζει θα παιξει εξαλου ο ανταγωνισμος δεν εβλαψε κανεναν, η ομαδα εχει αναγκη απο κανονικους ποδοσφαιριστες...!!K_geo έγραψε:8αρι θα ηθελα φετος να στηριξουμε το Σαββιδη rain. τολμηρο μεν, αλλα ρεαλιστικο δε.
κανονικος ποδοσφαιριστης