gogos25 έγραψε:Τον επενδυτη τον θες για κατι παραπανω απο το να επιβιωνεις απλα και να ειναι απλα πληρωμενη στην ωρα της μια μετρια ομαδα. Αυτο το καναμε κι απο μονοι μας. Αλλωστε και με Ζαγορακη ειμασταν πολυ καλα σε οικονομική διαχείριση ΜΈΧΡΙ να αποφασισουν το ανοιγμα για παικτες. Αλλιως μια χαρα εβγαινε η φαση με χαμηλο μπάτζετ και εσιδα απο διάρκειας κτλ.
Αν ειναι να εχει τοσο φτωχο μπατζετ η ομαδα, ας πληρωσει ΟΛΑ τα χρεη ο Ιβαν. Αλλιως τι να τον κανω? Να λεω απλα οτι εχω μεγαλομετοχο και πληρωνω την εφορία στην ωρα της?
Δε σε ειρωνεύτηκα φίλε, μια αντίθετη άποψη είπα, όχι ότι θέλω να πάρω την ΠΑΕ.Ale έγραψε:Πάνε πες τον Σαββίδη να σε δώσει την παε, να μην τυραννιόμαστε άδικα.gogos25 έγραψε:Ε αυτο λεω. Ή φερε παικταράδες ή αν κάνεις χαμηλο μπατζετ πληρωσε τα χρεη. Αλλιως μπορω κσι μονος μου, τί να το κσνω τον μεγαλοεπενδυτη με μικρο μπατζετ?Ale έγραψε:Γκόγκο (για μετά το έδιτ σου) με εκείνη την διαχείριση είχες 20000 διαρκείας και ανοικτές αμκ. Υπήρχε επενδυτής, λεγόταν "κόσμος", αλλά πάλι μέσα μπήκες, διότι "φέρε παιχταράδες ναούμε, πλερώνω διαρκείας-μετοχές ξερωγω, Ζαγοράκη φέρε φορ του Σάντος".
Το είπα λόγω προσωρινής μνήμης,καθόλου προσβλητικά δεν το εννοούσα...δεν μπορεί ρε Gogos να λες οτι είμασταν πολύ καλά σε οικονομικά ΜΕΧΡΙ να αποφασίσουν το άνοιγμα! Πριν το άνοιγμα παραπονιομασταν για τις σαρδέλες και απαιτουσαμε μεταγραφαρες!Ksenitemenos4 έγραψε:gogos25 έγραψε:Τον επενδυτη τον θες για κατι παραπανω απο το να επιβιωνεις απλα και να ειναι απλα πληρωμενη στην ωρα της μια μετρια ομαδα. Αυτο το καναμε κι απο μονοι μας. Αλλωστε και με Ζαγορακη ειμασταν πολυ καλα σε οικονομική διαχείριση ΜΈΧΡΙ να αποφασισουν το ανοιγμα για παικτες. Αλλιως μια χαρα εβγαινε η φαση με χαμηλο μπάτζετ και εσιδα απο διάρκειας κτλ.
Αν ειναι να εχει τοσο φτωχο μπατζετ η ομαδα, ας πληρωσει ΟΛΑ τα χρεη ο Ιβαν. Αλλιως τι να τον κανω? Να λεω απλα οτι εχω μεγαλομετοχο και πληρωνω την εφορία στην ωρα της?
Μπορείς να το πεις αλλιώς, χωρίς χαρακτηρισμούς.
Roman
++++rainmaker έγραψε:gogo μαζί σου, αλλά αυτό που λες για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ δυστυχώς δεν το έχω συναντήσει ακόμα..
Είναι ζήτημα αν έχω γνωρίσει ΔΕΚΑ άτομα που μόνο να δίνουν. Όλοι οι άλλοι ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ λοιδωρούν και ρίχνουν λάσπη εδώ και 20 χρόνια προσφέροντας ΟΥΤΕ το 1/3. Αυτό το πράγμα, το θεωρώ χειρότερο απο τον χ επιχειρηματία.
Αυτο ειναι μονη κατασταση στα στραβά αποτελεςματα ρωτήσετε κλαους σαλπι γλυκο τα αυτοκίνητα των ΣΑΛΠΙ κλαους Σαββιδη τι τραβούσαν ΠΕΡΣΥ σε κάθε ΣΤΡΑΒΗ .....πιςτευει κανένας οτι αυτές οι χυδαίες βρισιές δεν λέχθηκαν ;KOSTAS54 έγραψε:""Οσον αφορά στο περιστατικό που έλαβε χώρα έξω από τα αποδυτήρια της Τούμπας κι εξόργισε τον ομογενή επιχειρηματία, βγήκαν στο προσκήνιο διάφορες ατάκες από την φραστική επίθεση των οπαδών προς τον Σαββίδη.
Εγιναν χλευαστικά σχόλια για την καταγωγή του, για το ύψος του, για την πολιτική του, ακόμα και για τις ενδυματολογικές του προτιμήσεις!
Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό η σπίθα λίγο ήθελε να γίνει πυρκαγιά κι ευτυχώς δεν ξέσπασε, ούτε όταν ένας εκ των οπαδών έφτασε σε απόσταση αναπνοής από τον Ιβάν Σαββίδη και τον γιο του που πήραν θέση... άμυνας, αλλά δεν φτάσαμε στα... αγκαλιάσματα.
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2014 12:34
Από sentragoal.gr """"""
Αν ισχύουν αυτά τι έχουν να πουν και πως τα αναλύουν οι παοκάρες για να καταλάβουμε και μεις(οποιοι,οσοι) τα φυτά.