Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
arisk

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από arisk »

astronaut έγραψε:
dimitrissss έγραψε:Μία απορία: Οι εκτός αποστολής Σαλπιγγίδης και Κάτσε και οι εκτός εντεκάδας Σκόνδρας, Ρατς και Μαντούρο, έγιναν στα πλαίσια ροτέισον ενόψει Ζίμπρου;
Μάλλον στα πλαίσια αποφυγής τραυματισμών...
Ποτε τραυματίστηκαν ρε παλικάρια οι δυο συγκεκριμένοι για να τραυματιστούν τώρα στην Τούμπα με την Καλονη; Ειναι ίσως τα δυο πιο γερά σκαριά της ομάδας, δεν υπαρχει τέτοιο πράγμα, δεν προστατεύεις τον γυάλινο Μαρτενς, τον Κιτσιου που ερχεται απο τραυματισμό, τον Μακ που ειναι το Α και το Ω σου και στην Μολδαβια άντεξε 60' λεπτά και προστατεύεις τον Πόντιο και τον Αλβανό (δεν ειμαι ρατσιστής εννοείται, με την καλή έννοια το λεω και για τους δυο, για να δείξω οτι ειναι γερά παιδιά, οτι δεν ειναι λουλούδες σαν άλλους)... Δεν υπαρχει αυτο, sorry...
Άβαταρ μέλους
Black&White

Δημοσίευση από Black&White »

Για μένα η μεγάλη ευθύνη του είναι πως δε ζητάει μεταγραφές. Χθες το παραδέχτηκε. Το ίδιο όμως δεν έκανε και ο Στέφενς πέρυσι. Δεν του έφερναν όποιον γούσταρε ο Τσιστιακόφ, ο Βρύζας και ο Σαββίδης; Θα μου πεις πως τουλαχιστον σ' αυτόν έφερναν.

Μπορείς όμως να αναλάβεις την ευθύνη να φτιάξεις ομάδα με παίκτες που δεν έχεις επιλέξει; Είναι δυνατόν να σου πουν φτιάξε άμυνα με Βιβιάν και Κατσικά και εσύ να το δεχτείς; Τι νέες μόδες είναι αυτές , δεν το καταλαβαίνω
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Black&White έγραψε:Για μένα η μεγάλη ευθύνη του είναι πως δε ζητάει μεταγραφές. Χθες το παραδέχτηκε. Το ίδιο όμως δεν έκανε και ο Στέφενς πέρυσι. Δεν του έφερναν όποιον γούσταρε ο Τσιστιακόφ, ο Βρύζας και ο Σαββίδης; Θα μου πεις πως τουλαχιστον σ' αυτόν έφερναν.

Μπορείς όμως να αναλάβεις την ευθύνη να φτιάξεις ομάδα με παίκτες που δεν έχεις επιλέξει; Είναι δυνατόν να σου πουν φτιάξε άμυνα με Βιβιάν και Κατσικά και εσύ να το δεχτείς; Τι νέες μόδες είναι αυτές , δεν το καταλαβαίνω
στον στεφενς του ειπαν
"θελεις νεαρο ελληνα διεθνη, με εμπειριες στο τσου λου, ντελικατο, που παιζει στο ιταλικο πρωταθλημα, με ντριπλα, καλες εκτελεσεις και γκολ?"
ο στεφενς ειπε ναι. και αυτοι του φερανε τον Νινη...
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

cellophan έγραψε:Δύσκολη μέρα και σήμερα.

Την άποψη μου για τον Αναστασιάδη την έχω πει από την στιγμή της ανακοίνωσης του και συνοψίζεται σε μία λέξη, πισωγύρισμα. Στα αλήθεια, κοιτούσα τον πάγκο της ομάδας στα δύο αυτά πρώτα παιχνίδια και έκανα τη σύγκριση με την αντίστοιχη εικόνα του πάγκου, με Στέφενς αλλά και με Δώνη ακόμα. Δε ξέρω πως να το πω ρε παιδιά......μου βγάζει μια μιζέρια, μια αρνητική ενέργεια ο Άγγελος και όλο το team.....πως είναι όταν μπαίνεις σε ένα ξενοδοχείο που κάποτε ήταν στις δόξες του και τώρα είναι έρημο, με φθαρμένα παλαιομοδίτικα έπιπλα, εμπριμέ κουβερλί και βρώμικη μοκέτα......ένα Ξενία δηλαδή με θέα το Αιγαίο, το Hotel Yugoslavia στις όχθες του Δούναβη......ένα μαγαζί γωνία δηλαδή που δεν πατάει πια κανείς...... . Να το πως και αλλιώς αν δεν γίνομαι αντιληπτός.....ο πάγκος μου μυρίζει Παράσχο, Μαντζουράκη και Σούλη Παπαδόπουλο, η νοοτροπία του δηλαδή σαν σύνολο τεχνικού τήμ...η οποία μην έχετε αυταπάτες περνάει και στους παίκτες.

Αυτός ήταν ο λόγος που δεν ήθελα από την αρχή τον Άγγελο. Τώρα όμως τον έχω. Νέο προπονητή, ελπιδοφόρο Έλληνα (μαζί με τον Τσιώλη) επίσης είχα και τον έδιωξα. Φτασμένο προπονητή με περγαμηνές, επίσης είχα και τον έδιωξα. Σοφιστικέ προπονητή με καλά δείγματα δουλειάς είχα και τον έδιωξα. Τώρα που έχω, παλιάς κοπής μπρουτάλ Έλληνα προπονητή και μάλιστα με πολλά κουσούρια και ιδιοτροπίες, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΩ. ¨ΟΧΙ. Πρέπει ο Άγγελος να μείνει , να τελειώσει τη σαιζόν και στο τέλος να γίνει ο απολογισμός της. Κατά την άποψη μου δε θα είναι θετικός, αλλά όποιο και να είναι το αποτέλεσμα του, τουλάχιστον θα είναι σίγουρος. Προσωπικά τόσον καιρό, δεν έχω κρίνει ούτε τη δουλειά του Δώνη, ούτε του Μπολόνι, ούτε του Στέφενς για έναν και μοναδικό λόγο.Δεν την είδα ποτέ ολοκληρωμένη, ούτε καν για το ελάχιστο διάστημα κρίσης για ένα προπονητή, που είναι ο ένας χρόνος.

Η χρονιά μοιάζει χαμένη. Αφήστε τον Άγγελο να την χάσει. Μόνο έτσι δικαιολογείται η κρίση που θα κάνουμε όλοι μας και είναι αυτή που δε θα ξαναφέρει ποτέ έναν προπονητή σαν τον Άγγελο στον ΠΑΟΚ. Όποιος διώκεται εύκολα, εύκολα δικαιολογεί τις αδυναμίες του και εύκολα επιστρέφει. Άγγελος για έναν χρόνο από μένα και ότι καλύτερο έρθει.
Μπράβο ρε φίλε
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Mapogo έγραψε:Θα έχει μεγάλη πλάκα , αν σε λίγο τα Αγγελόσκυλα θα θέλουν να φύγει ... κ θα θέλουμε να μείνει όσοι δεν θέλαμε να έρθει :?
++++
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Athens έγραψε:στον στεφενς του ειπαν
"θελεις νεαρο ελληνα διεθνη, με εμπειριες στο τσου λου, ντελικατο, που παιζει στο ιταλικο πρωταθλημα, με ντριπλα, καλες εκτελεσεις και γκολ?"
:lol: :lol: :lol:
gogos25

Δημοσίευση από gogos25 »

astronaut έγραψε:Φίλε, μόνο ένας προπονητής που είναι καψούρα του ο ΠΑΟΚ θα αναλάμβανε την ομάδα με αυτό το ρόστερ... Και για να το κανω πιο συγκεκριμένο, με αυτή τη δομή του ρόστερ.
Αυτό είναι το ζήτημα. Εμείς τον πηραμε ως προπονητη, όχι σαν Παοκτση. Μεγάλο λάθος κάνει ο Άγγελος αν λειτουργεί με το συναίσθημα.
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Αγγελος Αναστασιάδης = Εύκολος σάκος του μποξ.... ;)
fn1m

Δημοσίευση από fn1m »

Zorro4 έγραψε:Αγγελος Αναστασιάδης = Εύκολος σάκος του μποξ.... ;)
Mα για αυτο τον προσελαβε ο Ιβαν, για να τις τρωει αυτος αντι ο ιδιος, μονο που ο λαος του ΠΑΟΚ δεν τρωει παραμυθακι πλεον.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Athens έγραψε:στον στεφενς του ειπαν
Μαζί με έμπειρο Έλληνα διεθνή, με εμπειρίες στο Ch.L., που παίζει στο Ιταλικό Πρωτάθλημα, με ικανότητα να παίζει όλη την γραμμή, σταθερός στα αμυντικά του καθήκοντα, καλό σουτ και σέντρα και με εμπειρία πρωταθλητισμού...

...και του φέραν τον Σπυρόπουλο... :lol: :lol: :lol: :lol:
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

το μεγαλυτερο προβλημα του ΑΑ ειναι οτι δεν εχει σταθεροποιησει την ομαδα σε βασικους και αναπληρωματικους με αποτελεσμα να μην μπορει να βγει η οποια δουλεια γινεται στις προπονησεις.πιστευετε πως στο χθεσινο παιχνιδι αν επαιζαν οι ρατς κατσε μαντουρο το 14 ο κλαους και ο σκονδρας θα ειχαμε αυτο το αποτελεσμα??εγω λεω οχι με τιποτα..επισης δεν βλεπει πλεον καθαρα γηπεδο γιατι ειναι σε πανικο και ο ιδιος..χτες εκανε αλλαγη τον μαρτενς την ωρα που αρχισε να ανεβαινει και να βγαζει ομορφες μπαλιες αλλες με ευτυχη καταληξη και αλλες οχι.πρωτα πρεπει να αλλαξει και αυτος μυαλα και μετα θα παρει και η ομαδα τα πανω της βεβαια με προσθηκες σημαντικες 2-3παιχτων
ΜΑΚΕΔΩΝ

Δημοσίευση από ΜΑΚΕΔΩΝ »

Δεν μπορω ειλικρινα να καταλαβω ,γιατι τοση γκρινια και αμφισβητηση.Αφηστε τον προπονητη να δουλεψει ,δωστε του χρονο,ηρεμια και στηριξη.Εγω πιστευω στον Αγγελο και θα τον κρινω στο τελος.Δηλαδη γιατι δεν του δινουμε την ευκαιρια.Ειναι ο μονος προπονητης που ποναει την ομαδα και θα την φτασει ψηλα.Ομως σε συνθηκεςπανικου δεν θα μπορεσει να προχωρησει σωστα.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

δεν γκρινιαζω, δεν αμφισβητω αλλα μπορω να κανω μια παρατηρηση! : :mrgreen:

αντι να βγαλες τον Μααρτεν ρε Αγγελε (ειδικα τη στιγμη που ηταν ο πιο μεστος παιχτης στο γηπεδο) γιατι δεν εβγαλες το Τσανδαρη για να βαλεις το Σαββιδη; και μετα βγαλε τον Τζιολη για να βαλεις το Μαντουρο. και μετα βγαλε τον Μααρτεν και βαλε τον κοντο για να παιξεις φουλ επιθεση με 442 με Μακ-Φακ-Κουλουρη-Σαλπι και πισω τους Σαββιδη Μαντουρο.... ;)

εμεις θα στα λεμε ολα δλδ;;; :D :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Δεν μπορω ειλικρινα να καταλαβω ,γιατι τοση γκρινια και αμφισβητηση.

Σοβαρα? Δεν μπορεις να καταλαβεις γιατι η γκρινια? Τρολ εισαι φιλε?
Αφηστε τον προπονητη να δουλεψει
Ποιος τον εμποδισε?
Εγω πιστευω στον Αγγελο
Προβλημα σου.
Δηλαδη γιατι δεν του δινουμε την ευκαιρια.
Γιατι εχουμε μνημη.
Ειναι ο μονος προπονητης που ποναει την ομαδα
:lol: Επειδη το λες εσυ?
και θα την φτασει ψηλα
Α εισαι και νοστραδαμος.
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Εννοείται πως πρέπει να βγάλει τη χρονιά όπως εννοείται το ότι παίκτες-προπονητές της τελευταίας τριετίας έχουν τις λιγότερες ευθύνες.

Άγγελε οι δηλώσεις που έκανες χθες είναι ό,τι πιο ντροπιαστικό έχει πει προπονητής του ΠΑΟΚ.
Άκου ''η μόνη διαφορά ΠΑΟΚ-γαύρου είναι το ότι εκεί τους αποθεώνουν και εδώ μας βρίζουν'' !!!!!
Τι λες αγόρι μου?
Καταρχάς συγκρίνεις τη πιο βρώμικη ομάδα στη γη με 15 συνεχόμενα πρωταθλήματα που αν χάσουν ένα τους κυνηγάν με εμάς που είμαστε στη δίαιτα και μας βγάζεις χειρότερους, πλάκα κάνεις?
Είχε ποτέ κανένας παίκτης παράπονο από το κόσμο του ΠΑΟΚ ? Και σιγά τα μπινελίκια δηλαδή.
Όταν στραβώνει το αποτέλεσμα σε κράζουν και 50 αρρωστάκια όπως σε όλες τις ομάδες σε όλη τη γη.
Όσο για τα ''υπομονή, δουλειά'' κλπ είναι οι κλασικές ατάκες της μιζέριας, μιας ομάδας που έχει μετριότατο υλικό και μάλλον σε βολεύει αυτό έτσι?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”