Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Spiros_S

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV

Δημοσίευση από Spiros_S »

nothu έγραψε:Θα γινει δεκτη;
Οι άραβες που έχουν την forthnet (που πάει χάλια) έχουν δύο προτάσεις. Η μία είναι του ΟΤΕ για την τηλεόραση μόνο και ή άλλη της Wind για όλο το πακέτο.

Ότι κάτι θα αλλάξει, αυτό είναι σίγουρο. Τώρα, εξαρτάται από το τί θα αποφασίσουν οι άραβες ότι τους συμφέρει. Θα δούμε. Εμένα πάντως με συμφέρει ο ΟΤΕ επειδή μόνο με το πιάτο τους μπορώ να δω τηλεόραση.
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

Παιδιά το ξαναλέω...
Αν έχετε κάποιον γνωστό που να είναι ήδη συνδρομητής να του πείτε να σας φτιάξει κωδικούς για το novago και θα βλέπτετε τα καναλια που έχει και αυτός μέσω λαπτοπ ή κινητου...Εμένα το συγκεκριμένο με έχει βολέψει ειλικρινά πολυ!!!Φυσικά και δεν αλλάζω τον ΟΤΕ ...οι ανθρωποι με πηραν πριν 2 μερες να μου πουν ότι έληξε το 12μηνο συμβόλαιο και αν θέλω να το συνεχίσω και φυσικά με καποια έκπτωση!!!
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

paoki19 έγραψε:Παιδιά το ξαναλέω...
Αν έχετε κάποιον γνωστό που να είναι ήδη συνδρομητής να του πείτε να σας φτιάξει κωδικούς για το novago και θα βλέπτετε τα καναλια που έχει και αυτός μέσω λαπτοπ ή κινητου...Εμένα το συγκεκριμένο με έχει βολέψει ειλικρινά πολυ!!!Φυσικά και δεν αλλάζω τον ΟΤΕ ...οι ανθρωποι με πηραν πριν 2 μερες να μου πουν ότι έληξε το 12μηνο συμβόλαιο και αν θέλω να το συνεχίσω και φυσικά με καποια έκπτωση!!!
Ξέρεις αν υπάρχει η δυνατότητα δύο διαφορετικά pc να μπορούν να συνδεθούν με τον ίδιο κωδικό?
Αν ναι, θα την φτιάξουμε τη δουλειά ρε paoki19?
Όπως και να'χει thank for the info.
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

astronaut έγραψε: Ξέρεις αν υπάρχει η δυνατότητα δύο διαφορετικά pc να μπορούν να συνδεθούν με τον ίδιο κωδικό?
Αν ναι, θα την φτιάξουμε τη δουλειά ρε paoki19?
Όπως και να'χει thank for the info.
Νομίζω όχι πλέον. Μου είχε δώσει κωδικούς ο κουμπάρος μου και τώρα πια μόνο μία συσκευή μπορεί να συνδεθεί. Το σίγουρο είναι ότι μόνο φορητή συσκευή μπορείς να συνδέσεις. Εμένα, ούτε το καλώδιο σε εξωτερική οθόνη δεν δέχεται.

Όσο για το αν μπορεί να συνδεθεί και δεύτερος, καλό θα είναι να σου το πει και κάποιος άλλος, καθώς ο κουμπάρος μου είναι Σουηδία και δεν έχει συνδεθεί εδώ και καιρό, Μπορεί αυτό να έχει αλλάξει.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

2η αγωνιστική στην Αγγλία και Σαντερλαντ-Γιουναιτεντ 1-1 στο ημίχρονο με την Σαντερλαντ να ειναι σαφώς καλύτερη..Υπενθυμίζω πως την πρώτη αγωνιστική η Γιουναιτεντ είχε χάσει 1-2 απο την Σουονσι..Αυτο για να φανεί πως οι νέες ομάδες θέλουν χρόνο.

Edit:1-1 τελικό.Λιγε Φαν Χααλ έχεις την MU στην ζώνη του υποβιβασμού.2 αγωνιστικές χωρις νίκη. :?
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Στον ΠΑΟΚ δεν ισχυουν αυτά. Μονο στις μικρές ομάδες οπως η MU.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Στη Γιουνάιτεντ ο προπονητής που δεν τα πήγε καλά ούτε σεζόν δεν έβγαλε πάντως πέρσυ.
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

Τι κάθεστε και συγκρίνετε μωρε πατε καλά...
adidas1926

Δημοσίευση από adidas1926 »

Odi έγραψε:2η αγωνιστική στην Αγγλία και Σαντερλαντ-Γιουναιτεντ 1-1 στο ημίχρονο με την Σαντερλαντ να ειναι σαφώς καλύτερη..Υπενθυμίζω πως την πρώτη αγωνιστική η Γιουναιτεντ είχε χάσει 1-2 απο την Σουονσι..Αυτο για να φανεί πως οι νέες ομάδες θέλουν χρόνο.

Edit:1-1 τελικό.Λιγε Φαν Χααλ έχεις την MU στην ζώνη του υποβιβασμού.2 αγωνιστικές χωρις νίκη. :?
Τι συγκρινεις ρε φιλε...
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

δεν ειναι μονο η συγκριση ανομοιων πραγματων
η μαντσεστερ δεν εχασε απο καμια ζιμπρου...
ουτε εδειξε την τραγικη εικονα, χωρις σχεδιο στο παιχνιδι, χωρις καμια προοπτικη
και εχει εν ενεργεια καλο προπονητη, θα την στρωσει
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Εδώ πέρυσι εκραζαν τον Στεφενς μωρε,ο Φαν Χααλ σας πείραξε.Και αυτόν να είχαμε,τα ίδια θα λέγονταν.Μια χαρα την βρίσκω την σύγκριση και με φρέσκα σχετικά δεδομένα.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

thanos-xanthi έγραψε:δεν ειναι μονο η συγκριση ανομοιων πραγματων
η μαντσεστερ δεν εχασε απο καμια ζιμπρου...
ουτε εδειξε την τραγικη εικονα, χωρις σχεδιο στο παιχνιδι, χωρις καμια προοπτικη
και εχει εν ενεργεια καλο προπονητη, θα την στρωσει

Αδερφέ χωρις ίχνος ειρωνείας η τίποτα παρόμοιο και η MU ένα χαλί ειναι.Τα είδα και τα δυο τα ματς της.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

φιλε μου odi δεν θελω να μιλησω επιθετικα καθολου, γιατι δε φταιει ο καθενας που εχει αντιθετη αποψη, ουτε θεωρω σωστο να απανταμε ειρωνικα, μαλωνοντας και ξεσπωντας ο ενας στον αλλο
ειπαμε εχουμε ολοι νευρα, ξενερωμα, πικρα αλλα δε μας φταιει ο αλλος αδερφος
απο την πρωτη μερα εκανα τον σταυρο μου με την επιλογη αγγελου, αλλα ειπαμε οκ, θα δειξει, ποτε δε ξερεις..
μεχρι τωρα, δεν ειναι μονο η εικονα της ομαδας, αλλα και το κοουτσαρισμα τραγικο
μου θυμιζει τη χρονια με τη μακαμπι, που και αγωνιστικα ειχε παρουσιασει μια ομαδα, με Κουτση, Χαγκαν και δε θυμαμαι ποιον αλλο να σερνονται, και ολη η ομαδα χωμα
μεχρι και ο Γεωργιαδης μπροστα στον αα φαινεται μουρινιο..
ο ποιος? ο γεωργιαδης..
μακαρι χωρις ειρωνια να βοηθησει ο θεος την πεμπτη..γιατι μιλαμε για καζο τεραστιο και ομαδα υπο πιεση τεραστια ηδη

υγ η mu ειναι χαλια, αλλα και στο πρωτο ματς ψιλοατυχη ηταν, εκανε τις φασεις της
δε πειραζει ,με τη μεγαλη λιβερπουλ ειμαστε :mrgreen:
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Κρατάει ο τιμιος Λεβαδειακος στο 73
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

1-1 στο 84 με πετσα πεναλτι ο Βαζελος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”