Άγγελος Αναστασιάδης
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
Τραγικος προπονητης....απεδωσε την ισοπαλια στον διαιτητη, που δεν λεω εφταιγε στην φαση της αποβολης αλλα δεν ηταν αυτος ο υπευθυνος για την κακη εμφανιση της ομαδας μας
Όταν ήρθες δηλώσεις οτι το προβλημα μας ειναι απο μεσα δεν φταίει η Αθήνα κτλ.
Τι έγινε;
Απο την πρωτη αγωνιστική κ εσυ κανεις δηλώσεις για 100-0 διαιτησία κ τέτοια;
Δεν φταις ρε άνθρωπε πραγματικά δεν φταις.
Αλλα απο εςενα περιμένουνε να μην χάνεις τον ελεγχο
Τι έγινε;
Απο την πρωτη αγωνιστική κ εσυ κανεις δηλώσεις για 100-0 διαιτησία κ τέτοια;
Δεν φταις ρε άνθρωπε πραγματικά δεν φταις.
Αλλα απο εςενα περιμένουνε να μην χάνεις τον ελεγχο
-
black death
Πριν λίγους μήνες έλεγες για το πως δεν πρέπει να μεταθέτουμε ευθύνες στη διαιτησία κτλ.
Πρώτη αγωνιστική, δηλώσεις για διαιτησία...
Όσο εκνευρισμένος και να ήσουν, έκανες μεγάλο φάουλ.
Ελπίζω να μην έχασες από τώρα τη μπάλα κι εσύ.
Τι φταίει όμως και αυτός? Εδώ ολόκληρη ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπάρχει, και εξηγήσεις για τον ΓΚαρσία έδωσε ο ΑΑ.
Τον έκανε και εκπρόσωπο τύπου...
- Panos Fanfaras
Το πρόβλημα του Π.Α.Ο.Κ εξακολουθεί να είναι ο Π.Α.Ο.Κ. Απλά και ο Άγγελος και οι παίκτες και οι διοικούντες και ο κόσμος συμπεριλαμβάνονται σε αυτό το σύνολο....
- Metal-Nikos
η ζίμπρου και η καλλονή έχουν καλύτερο ρόστερ αδερφέ ?spyretto έγραψε:Δηλαδή αν έρθει ο Μουρίνιο με αυτό το ρόστερ δεν θα βγει 5ος;
- thanos-xanthi
μεχρι και ο γεωργιαδης παντως...που ξερουμε τι κοουτσαρισμα εκανε και στα 2 πλευ οφ,
με το ροστερ αυτο και τα 2 ματς τα επαιρνε
το οτι δεν εχουμε κατι να περιμενουμε, μια προσμονη..
να περιμενεις απλα να τελειωσει μια ακυρη χρονια, με τραγικες καλοκαιρινες επιλογες
ας βαλει μια σκουπα απο τωρα ο αγγελιδης, να τελειωσουν οι μεταβατικες χρονιες
με το ροστερ αυτο και τα 2 ματς τα επαιρνε
το κακο ειναι αυτο..obanebane έγραψε:Η χρονια τελειωσε Θανο.
το οτι δεν εχουμε κατι να περιμενουμε, μια προσμονη..
να περιμενεις απλα να τελειωσει μια ακυρη χρονια, με τραγικες καλοκαιρινες επιλογες
ας βαλει μια σκουπα απο τωρα ο αγγελιδης, να τελειωσουν οι μεταβατικες χρονιες
- Pastor_of_Muppets
obanebane έγραψε:Η χρονια τελειωσε Θανο.
Αυτό.
Παίρνεις προπονητή τώρα για να σου έχει ομάδα για του χρόνου πια...
παλι τα ιδια ρε φιλε;Εδω Στεφενς ειχες περυσι!οποιος και να ερθει παλι αχρηστο θα τον βγαλειςPastor_of_Muppets έγραψε:obanebane έγραψε:Η χρονια τελειωσε Θανο.
Αυτό.
-
black death
Παίρνεις προπονητή τώρα, για να τον διώξεις το χειμώνα, για να πάρεις άλλον, να σου έχει έτοιμη την ομάδα το καλοκαίρι.
Γελάνε και τα σημαιάκια του κόρνερ πλέον!
Γελάνε και τα σημαιάκια του κόρνερ πλέον!
- Pastor_of_Muppets
Azrael έγραψε:παλι τα ιδια ρε φιλε;Εδω Στεφενς ειχες περυσι!οποιος και να ερθει παλι αχρηστο θα τον βγαλειςPastor_of_Muppets έγραψε:obanebane έγραψε:Η χρονια τελειωσε Θανο.
Αυτό.
Σε Β' ενικό, αποκλείεται.
Στέφενς θα είχα εγώ ακόμα αν ήταν στο δικό μου το χέρι.
Άρα να μην λέμε τα ίδια λοιπόν. Ας μείνουμε με ΑΑ για πάντα, για να μην τα 'χουμε αυτά τα προβλήματα.
-
elvetos giatros
Σωστό. Αλλα το διόρθωσε ευτυχώς στη συνέντευξη τύπου.....black death έγραψε:Πριν λίγους μήνες έλεγες για το πως δεν πρέπει να μεταθέτουμε ευθύνες στη διαιτησία κτλ.
καλα η εξηγηση για τον Παυλαρα ηταν οτι να ναι...Gimnistis έγραψε:Τι φταίει όμως και αυτός? Εδώ ολόκληρη ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπάρχει, και εξηγήσεις για τον ΓΚαρσία έδωσε ο ΑΑ.
γιατι δεν ειπε οτι ο Παυλαρας επι 2 μηνες ηταν απληρωτος και οτι ετρεχε απο δω και απο κει χωρις συμβολαιο και οταν ζητησε να πληρωθει του ειπαν αλλα απο αυτα που ειχαν συμφωνησει...
η απαντηση οτι εθεσε μονος του τον εαυτο του εκτος ομαδας δεν ειναι τιμια Αγγελε...
- Pastor_of_Muppets
Athens έγραψε:καλα η εξηγηση για τον Παυλαρα ηταν οτι να ναι...Gimnistis έγραψε:Τι φταίει όμως και αυτός? Εδώ ολόκληρη ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπάρχει, και εξηγήσεις για τον ΓΚαρσία έδωσε ο ΑΑ.
γιατι δεν ειπε οτι ο Παυλαρας επι 2 μηνες ηταν απληρωτος και οτι ετρεχε απο δω και απο κει χωρις συμβολαιο και οταν ζητησε να πληρωθει του ειπαν αλλα απο αυτα που ειχαν συμφωνησει...
η απαντηση οτι εθεσε μονος του τον εαυτο του εκτος ομαδας δεν ειναι τιμια Αγγελε...
Αυτό με τον Παυλάρα ειλικρινά έχει γίνει κολοκυθιά. Δε θυμάμαι που το διάβασα (ίσως κι εδώ μέσα), ότι ο ΑΑ τον κρατούσε μακριά με τον τρόπο του και δεν τον ήθελε για βοηθό του. Τι ισχύει δεν το ξέρω πάντως...
Στη συνέντευξη τύπου:
Εμένα δε με καλύπτει. Κι όσο δε με καλύπτει θα συνεχίσω να πιστεύω πως ο ίδιος δε θέλει μεταγραφές.
Για το αν θέλει ο ίδιος να γίνουν μεταγραφές: «Θα σας απαντήσω. Όταν ήρθα στον ΠΑΟΚ μου έδωσαν την εντολή για σιωπή, υπομονή και δουλειά. Εγώ κάνω αυτά τα τρία πράγματα. Ξέρω ότι με αυτά τα τρία πράγματα θα έρθουν τα πράγματα που θέλουμε. Αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει υπομονή για να τα πάρουμε. Ελπίζω να σας καλύπτει πλήρως η απάντηση μου»
Άσχετα αν φέρουν οι άλλοι παίχτες από μόνοι τους τώρα στις τελευταίες μέρες.
- WestBlock4
Δυστηχως οσο ηρεμια κ υπομονη κ αν χρειαζεται αυτη τη στιγμη να δειξουμε μαυτον τον προπονητη συγνωμη αλλα δε παμε πουθενα,
1.ΔΕΝ Παραπονιεται αρα δεν ζητησε μεταγραφες κ εφαγε ακυρο.
2. Ας μου πει καποιος αν το κοουτσαρισμα του σας αφηνει ευχαριστημενους γιατι εμενα απλα με απογοητευει. ουτε ενα συστημα ουτε μια προσπαθεια που να σε κανει να πεις οτι δουλευουν στην προπονηση.
3. Η διαιτησια σημερα ηταν ο λογος που κ το Χ ηταν καλο για μας?
ελεος δηλαδη αν δεν αλλαξει κατι αμεσα θα παλεψουμε να μπουμε στην 5 αδα
1.ΔΕΝ Παραπονιεται αρα δεν ζητησε μεταγραφες κ εφαγε ακυρο.
2. Ας μου πει καποιος αν το κοουτσαρισμα του σας αφηνει ευχαριστημενους γιατι εμενα απλα με απογοητευει. ουτε ενα συστημα ουτε μια προσπαθεια που να σε κανει να πεις οτι δουλευουν στην προπονηση.
3. Η διαιτησια σημερα ηταν ο λογος που κ το Χ ηταν καλο για μας?
ελεος δηλαδη αν δεν αλλαξει κατι αμεσα θα παλεψουμε να μπουμε στην 5 αδα