Π.Α.Ο.Κ.-Αελ Καλλονης 1-1,Mvp-Σχολια & παραλειπομενα
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Αελ Καλλονης 1-1,Mvp-Σχολια & παραλειπομενα
Εγώ άλλο θα πω
Κιτσιου, ήσουν ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΆ ο πιο απαθής και στα @@ σου παίχτης σήμερα! Ο Νίκος απέναντι 20 φορές παραπάνω προσπάθησε!
Κιτσιου, ήσουν ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΆ ο πιο απαθής και στα @@ σου παίχτης σήμερα! Ο Νίκος απέναντι 20 φορές παραπάνω προσπάθησε!
Αυτα τα ελεγες και με αλλους προπονητες η μονο τωρα? Χωρις ειρωνεια, απορία μονο γιατι πολυ ξαφνικα εχουν εμφανιστει και ζητανε "στηριξη".tera12tera έγραψε:Κάποτε οι οπαδοί ημασταν μάγκες ...στηρίζαμε την ομάδα ...και ας χάναμε ...τώρα μίρλα μιρλα μίρλα ...:berry έγραψε:οχι οτι χρειαζονταν τα δυο ματς για την ενισχυση της ομαδας ουτε αυτο που θα πω χωρις ενισχυση θα ειναι λυση αλλα αυτο βλεπω αυτο θα πω.
ερωτηση. ποσες μερες χρειαζεται να ξεμυρισει ενα μπουφαν απο τη ναφθαλινη? αν παιζει ρολο το χρωμα για καφε μιλαω......
Ενταξει δεν θα πω κατι σημερα γιατι θα παω για μονιμο μπαν, που μπορει και να μη το γλυτωσω την Πεμπτη αν συνεχισει ετσι αυτος που παριστανει τον προπονητη και αυτοι που παριστανουν τους παραγοντες και τον μεγαλομετοχο στον ΠΑΟΚ.
Θα ζησουμε μεγαλες στιγμες φετος επιτελους......
Το αιμα θα βραζει σε καθε αγωνιστικη και ετσι δε θα καιμε πετρελαιο για να ζεστενομαστε στον κρυο χειμωνα. Εναλλακτικα θα μπορουμε να φοραμε και κανα παλτο απο την γκαρνταρομπα της Τουμπας.
Θα ζησουμε μεγαλες στιγμες φετος επιτελους......
Το αιμα θα βραζει σε καθε αγωνιστικη και ετσι δε θα καιμε πετρελαιο για να ζεστενομαστε στον κρυο χειμωνα. Εναλλακτικα θα μπορουμε να φοραμε και κανα παλτο απο την γκαρνταρομπα της Τουμπας.
Δυστυχως οταν στον παγκο εχεις παιχτες απο την μεση και πισω οταν στραβωνει το ματς θα πας σε αλχημιες.Αγγελε φταις...Οχι μονο εσυ αλλα φταις....Ατυχης εμπνευσεις
- Ο Μακ ειναι με διαφορα ο ποιο ταλαντουχος παικτης μας.
- Ο Perreyra πραγματικα βελτιωμενος, θετικο.
Κατα τα αλλα...
Το τραγικο της υποθεσης ειναι οτι η Καλλωνη ηταν μια τραγικα αδυναμη ομαδα.
- Ο Perreyra πραγματικα βελτιωμενος, θετικο.
Κατα τα αλλα...
Το τραγικο της υποθεσης ειναι οτι η Καλλωνη ηταν μια τραγικα αδυναμη ομαδα.
-
Για την αποδοση της ομαδας δεν θα μιλησω-δεν ειδα τον αγωνα.Ωστοσο ειναι φως φαναρι οτι πρεπει να βγει ο αγγελος κ να μιλησει για τους στοχους της ομαδας φετος,να δειξει σε ολους μας οτι υπαρχει πλανο και δεν παταμε στα τυφλα(αν και πλεον εχω αρχισει να αμφιβαλλω).Ειμαστε περηφανοι οπαδοι του ΠΑΟΚ και οχι φλωροι θελουμε την ομαδα οσο πιο ψηλα γινεται αλλα αν σταθεροποιηθει η παρουσα κατασταση παλευουμε να παμε play offς ετσι οπως τα βλεπω.(εκτος αν γινουν μεταγραφες τουλαχιστον τον γεναρη).Η ευρωπη δεν ειναι δεδομενη πλεον φιλοι μου αν δεν δρασουν οι υπευθυνοι που μας εφεραν ως εδω θα φτυσουμε αιμα για να παμε ομιλους στο κοντινο μελλον.Γι αυτο την Πεμπτη ολοι γηπεδο να στηριξουμε την ομαδα μας γτ πρεπει να περασουμε απ το καφενειο για γοητρο και για το οικονομικο αν κ δεν ξερω αν τα στελεχη θα αξιοποιησουν τα χρηματα σωστα....
Γιατι ΠΑΟΚ στα ευκολα ΠΑΟΚαρα στα δυσκολα...
ΥΓ βαση αυτων που ακουσα MVP ο Γλυκος
Γιατι ΠΑΟΚ στα ευκολα ΠΑΟΚαρα στα δυσκολα...
ΥΓ βαση αυτων που ακουσα MVP ο Γλυκος
- paokovios1974
Εδώ που φτάσαμε θα είναι έγκλημα να απομακρυνθεί ο Αναστασιάδης. Δεν γίνεται να δούμε το ίδιο έργο για 3η-4η-5η χρονιά με τα γνωστά αποτελέσματα. Τέτοια στιγμή προπονητή δεν αλλάζεις. Το ξέρω, υπάρχουν νεύρα αλλά σκεφτείτε λογικά. Θα είναι Κ-Α-Τ-Α-Σ-Τ-Ρ-Ο-Φ-Ι-Κ-Ο. Πρέπει να σφίξουμε τα δόντια μας και να στηρίξουμε τον προπονητή και κυρίως την ομάδα τώρα όσο ποτέ άλλοτε.
PS: Έρχεται μεγάλη καταιγίδα δυστυχώς....
PS: Έρχεται μεγάλη καταιγίδα δυστυχώς....
-
Δεν ξέρω γιατί,αλλά ο παίκτης αυτός βρίσκεται μονίμως στο απυρόβλητο,ενω αν κάτσεις και τον δεις προσεκτικά,κάνει πάντα μια τρύπα στο νερό.pgetsos έγραψε:Εγώ άλλο θα πω
Τσαπατσούλης και επιπόλαιος,επιρρεπής στο λάθος και αναποτελεσματικός μπροστά.
Καλά για τον Κουλούρη δεν μιλάμε,ακίνδυνος και μετριότατος.
ετσι οπως παμε μαλλον το πλανο του τιγρη ακολουθουμε.δε ζβηνουν κ τα χρεη.ηρθε κ το εμπαργκο.δυσκολες μερες.
Αν κάποιος πιστεύει ότι η άδικη αποβολή, και το ότι παίξαμε για 4 λεπτά με παίκτη λιγότερο έχει κάποια σχέση με το αποτέλεσμα, τότε ψάχνει δικαιολογίες.
Αυτό το χαλί θα το δούμε πολλές φορές φέτος.
Μου φαίνεται ότι το διάρκειας φέτος έχει τους αγώνες Ευρώπης και playoff μέσα, γιατί μάλλον κάποιοι σχεδίασαν να μην ήμαστε σε κανένα από τα δύο
Αυτό το χαλί θα το δούμε πολλές φορές φέτος.
Μου φαίνεται ότι το διάρκειας φέτος έχει τους αγώνες Ευρώπης και playoff μέσα, γιατί μάλλον κάποιοι σχεδίασαν να μην ήμαστε σε κανένα από τα δύο

Δεν είναι άδικο να αρχίσουμε την κριτική από την πρώτη αγωνιστική σε 20χρονα (ούτε) παιδια που καλούνται να σηκώσουν από το πουθενά όλο το βάρος του Π.Α.Ο.Κ.?Armagedonas έγραψε:Δεν ξέρω γιατί,αλλά ο παίκτης αυτός βρίσκεται μονίμως στο απυρόβλητο,ενω αν κάτσεις και τον δεις προσεκτικά,κάνει πάντα μια τρύπα στο νερό.pgetsos έγραψε:Εγώ άλλο θα πω
Τσαπατσούλης και επιπόλαιος,επιρρεπής στο λάθος και αναποτελεσματικός μπροστά.
Καλά για τον Κουλούρη δεν μιλάμε,ακίνδυνος και μετριότατος.
Ειναι που ειναι χαλια η κατασταση την κανουμε εμεις ακομα πιο χαλια.
- The_Stalker
tera12tera,
μετά συγχωρήσεως φίλε, αλλά έχεις γίνει γραφείο τύπου των ακατάλληλων. Πρώτα του γιδιού και τώρα του ΑΑ.
μετά συγχωρήσεως φίλε, αλλά έχεις γίνει γραφείο τύπου των ακατάλληλων. Πρώτα του γιδιού και τώρα του ΑΑ.
Άραγε, την Πέμπτη θα μπουν τα προβλήματα (για άλλη μια χρονιά) κάτω από το χαλάκι ή θα υπάρξει κάθαρση?
Βρε μήπως ο μοναδικός τρόπος για να επέλθει η -πολυπόθητη- διοικητική κάθαρση είναι αυτά που ζούμε?
** Ά ρε Φανούρη, τα κοράκια δεν αντέχουν τον ΠΑΟΚ χωρίς τον ΔΣ14...
Βρε μήπως ο μοναδικός τρόπος για να επέλθει η -πολυπόθητη- διοικητική κάθαρση είναι αυτά που ζούμε?
** Ά ρε Φανούρη, τα κοράκια δεν αντέχουν τον ΠΑΟΚ χωρίς τον ΔΣ14...