Καζούρα σε αλλόθρησκους
Καζούρα απέναντι σε αλλόθρησκους
Αυτό έιναι το e-mail που στάλθηκε στη NOVA
http://www.arisfc.gr/index.php?SCREEN=page&PageID=558
Αξιότιμοι κύριοι η γνωστή ΠΑΕ διαφημίζει στο επίσημο site της (στο link που σας παραθέτω πιο πάνω ) την προβολή του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ στον φωτεινό πίνακα του γηπέδου.
Είναι αυτή η πράξη νόμιμη; Επιτρέπετε η δημόσια προβολή ενός αγώνα με προφανείς εμπορικούς σκοπούς; Δεν αποτελεί αυτό το γεγονός ζημία για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ μιας και οι δύο ομάδες είναι από την ίδια πόλη(αν το προσέξατε αυτό); Έχει αγοράσει η συγκεκριμένη ΠΑΕ τα δικαιώματα για αυτή την προβολή;
Σας παρακαλώ να μου δώσετε τις απαραίτητες απαντήσεις μιας και εγώ είμαι συνδρομητής σας αλλά και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που έχει συμβόλαιο με εσάς και όχι η πιο πάνω ΠΑΕ (τις οποίας τα συμφέροντα φαίνεται να εξυπηρετείτε)
Σας ευχαριστώ
http://www.arisfc.gr/index.php?SCREEN=page&PageID=558
Αξιότιμοι κύριοι η γνωστή ΠΑΕ διαφημίζει στο επίσημο site της (στο link που σας παραθέτω πιο πάνω ) την προβολή του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ στον φωτεινό πίνακα του γηπέδου.
Είναι αυτή η πράξη νόμιμη; Επιτρέπετε η δημόσια προβολή ενός αγώνα με προφανείς εμπορικούς σκοπούς; Δεν αποτελεί αυτό το γεγονός ζημία για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ μιας και οι δύο ομάδες είναι από την ίδια πόλη(αν το προσέξατε αυτό); Έχει αγοράσει η συγκεκριμένη ΠΑΕ τα δικαιώματα για αυτή την προβολή;
Σας παρακαλώ να μου δώσετε τις απαραίτητες απαντήσεις μιας και εγώ είμαι συνδρομητής σας αλλά και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που έχει συμβόλαιο με εσάς και όχι η πιο πάνω ΠΑΕ (τις οποίας τα συμφέροντα φαίνεται να εξυπηρετείτε)
Σας ευχαριστώ
- midenistis
- Επικοινωνία:
- free_billi
Ξέρετε αυτό που μου την σπάει είναι ότι επειδή τα ίδια τα αρειανά δεν έχουν την αγοραστική δύναμη για να καλύψουν τα όνειρα (ας μην ξεχνάμε την απογοήτευσή του για τα 6.000 εισητήρια που είδαν τα ματάκια του ενώ αυτός περιμενε sold-out ) και τις προδοκίες του σκορδοκαϊλα (είναι σύνθετη λέξη σκόρδο και βασιλάκης καϊλας) αυτός προσπαθεί να επιβιώσει με τεχνάσματα τύπου γιγαντοοθόνης.
από το σκατό παξιμάδι (ως γνήσιο ερβαιόπουλο).
εγώ πάντως θα στείλω και ένα e-mail στην ΠΑΕ μας να μάθω την άποψή τους.

από το σκατό παξιμάδι (ως γνήσιο ερβαιόπουλο).
εγώ πάντως θα στείλω και ένα e-mail στην ΠΑΕ μας να μάθω την άποψή τους.

Εγώ απλά να ευχηθώ να μην γίνουν μαλακίες. Παοκτσήδες έρχονται από παντού για τον αγώνα και φυσικά θα περνάνε και από τους δρόμους του γηπέδου του Άρη. Είτε πεζή είτε με αυτοκίνητα πρέπει να υπάρχει μεγάλη προσοχή, γιατί συνήθως σε ακτίνα 20 μέτρων εκεί από το σύνδεσμό τους τα σερνάμενα γλοιώδη υποκείμενα πουλάνε τρέλα!
Πιο μακριά δεν τίθεται θέμα, όμως και ένα παρμπρίζ να σπάσει θα είναι κρίμα, γι' αυτό προσοχή!
Πιο μακριά δεν τίθεται θέμα, όμως και ένα παρμπρίζ να σπάσει θα είναι κρίμα, γι' αυτό προσοχή!
και εγώ αυτό νομίζω Irontear4 γιατί και εκείνο το ευρωπαικό που είχαν δείξει το δείχναν με καθυστέρηση και γενικά σίγουρα πρέπει να υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες για τη δημόσια προβολή.
Για παράδειγμα εάν θέλεις να δεις τον αγώνα on-line μέσω ίντερνετ με αγορά από τη NOVA (5 ευρώ) δεν επιτρέπεται να είσαι κάτοικος Ελλάδας (τσεκάρουν IP και σε μπλοκάρουν -κάποιος λόγος θα υπάρχει). Μπορείς να αγοράσεις για να δεις τον αγώνα αργότερα σε μαγνητοσκόπηση.
Για παράδειγμα εάν θέλεις να δεις τον αγώνα on-line μέσω ίντερνετ με αγορά από τη NOVA (5 ευρώ) δεν επιτρέπεται να είσαι κάτοικος Ελλάδας (τσεκάρουν IP και σε μπλοκάρουν -κάποιος λόγος θα υπάρχει). Μπορείς να αγοράσεις για να δεις τον αγώνα αργότερα σε μαγνητοσκόπηση.