χαχαχα φοβερο σχολιοAsimos έγραψε:Αγγελε εκανα 500 χιλιόμετρα σε 4 ωρες για τον ΠΑΟΚ. Σε παρακαλώ αν έχω φαει καμια κληση τουλάχιστον να αξίζει.

χαχαχα φοβερο σχολιοAsimos έγραψε:Αγγελε εκανα 500 χιλιόμετρα σε 4 ωρες για τον ΠΑΟΚ. Σε παρακαλώ αν έχω φαει καμια κληση τουλάχιστον να αξίζει.
Σίγουρα δεν ήταν Αθήνα. Από εδώ κάτω 4 ώρες θες μόνο για να πληρώσεις τα 11 διόδια.paokovios1974 έγραψε:Γεια σου ρε ΑσιμεAsimos έγραψε:Αγγελε εκανα 500 χιλιόμετρα σε 4 ωρες για τον ΠΑΟΚ. Σε παρακαλώ αν έχω φαει καμια κληση τουλάχιστον να αξίζει.
Μάλλον με την χαρά θα μείνουμε όσοι δεν μπορούμε να το δούμε από nova καθώς μέχρι τώρα δεν έχω βρεί τπτ ούτε ενα link αντίθετα θα δείξουν το Βέροια - Ξάνθη...che4 έγραψε:κανενα λινκ παιζει ρε παιδια
Η μ@λ@κιες πληρωνονται,ροτεισον στην πρεμιερα με καλλονη ελεω ζιμπρου.Athens έγραψε:τσανδαρης-κουλουρης οι χειροτεροι νεαροι βαση εμφανισεων στα φιλικα, μαζι τους και ο Μαρτενς..efthimis_paok έγραψε:Ενδεκάδα : Γλυκός κιτσιου Βιτορ Τζαβέλλας σπυροπουλος τζανδαρης τζιολης μαρτενς μακ περειρα κουλουρης
ο καλυτερος ολων ο Μαντουρο εξω...
ενδεκαδα οτι να ναι, θα τα ακουσει για τα καλα εαν χασει βαθμο...
Ο Τσανδάρης δεν θα έπαιζε με κανένα άλλο προπονητή στον κόσμοsourmenetes έγραψε:Θα προτιμουσα τον Σαββιδη στη θεση του τζανδαρη.
Άρα μιλάμε πιο πολύ για 4-4-2? ή 4-3-3?pgetsos έγραψε:Αριστερά μαρτενς μέχρι στιγμής
Στο ημίχρονο ενημέρωσε ποιοί είναι αυτοί οι κάποιοι και αν συνήλθαν.Parolos έγραψε:Μαρτενς αριστερα, Φακουντο 10αρι, Κουλουρης κορυφη, δεξια Μακ..
Μπηκαμε καλα, αλλα βλεπω καποιους να κανουν απερισκεπτα πραγματα..