Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ε.Λ. ΚΑΛΛΟΝΗΣ (24/8/2014 19:15 - Novasports2)
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ε.Λ. ΚΑΛΛΟΝΗΣ (24/8/2014 19:15 - Novasports
Ενδεκάδα ρίσκου ξεκάθαρα.Αν δεν πάρουμε αποτέλεσμα πάλι θα τα ακούσει ο ΑΑ
- efthimis_paok
Ενδεκάδα : Γλυκός κιτσιου Βιτορ Τζαβέλλας σπυροπουλος τζανδαρης τζιολης μαρτενς μακ περειρα κουλουρης
Το θεμα δεν ειναι η κουραση, αλλα τα βαρια ποδια(προετοιμασια) που βγαζουν ευκολα μικροτραυματισμους απο το πουθεναpaokovios1974 έγραψε:Ας προσεχαν να εριχναν 3 στη ζιμπρου και να μην σκεφτομαστε σημερα να κρατησουμε δυναμεις,οποιοι και αν παιξουν αν δεν κερδισουν σημερα θα τα ακουσουν πολυ ασχημα ΚΑΙ απο μενα.suncity4 έγραψε:Φιλε, αν εγινε σωστη προετοιμασια, με τρεξιμο και οχι τσιγαροποτα εννοω, τωρα ειναι η περιοδος που πρεπει να γινει ανανεωση, γιατι μεχρι να μπουνε σε αγωνιστικο ρυθμο, ειναι επικυνδινα τα πραγματα (για χαζα τραβηγματα)paokovios1974 έγραψε:Δεν ειμαι υπερ του ροτεισον ειδικα σημερα που επιβαλλεται να κερδισουμε,ακομα δεν ξεκινησαμε και κοιταμε την κουραση.Και σιγα το μεγαθηριο που παιζουμε την πεμπτη.
Κατα τα αλλα, εγω μαζι σου...

Θέλω να πιστεύω ότι σήμερα θα είναι η μέρα του Μάρτενς. Πρέπει κάποια στιγμή να παίξει αυτά που είχε δείξει στην Ολλανδία.

- paokovios1974
Για να δουμε τον Μαρτενς σε ρολο 10αριου,αν δεν δειξει τιποτα και σημερα σημαινει πως δεν υπαρχει γιατρεια,εγω ο βλακας ακομα τον πιστευω,για να δουμε.Κατα τα αλλα σε σχεση με ζιμπρου παιζουν μονο οι 4 Γλυκος,Κιτσιου,Τζιολης,Μακ, οι αλλοι ηταν αλλαγη,αρκετα εκτεταμενο ροτεισον ελπιζω ολα να πανε καλα εγω προεβλεψα νικη με πολλα γκολ διαφορα και εξακολουθω να ειμαι αισιοδοξος οτι η ζιμπρου ηταν παρενθεση σε σχεση με την εικονα με qpr inter και napoliefthimis_paok έγραψε:Ενδεκάδα : Γλυκός κιτσιου Βιτορ Τζαβέλλας σπυροπουλος τζανδαρης τζιολης μαρτενς μακ περειρα κουλουρης
efthimis_paok έγραψε:Ενδεκάδα : Γλυκός κιτσιου Βιτορ Τζαβέλλας σπυροπουλος τζανδαρης τζιολης μαρτενς μακ περειρα κουλουρης
εμενα μαρεσει η εντεκαδα αρκει να μην παιξει ο μαρτενς αριστερα αλλα ο φανουρης ..... θα δουμε σε λιγα λεπτα
Αγγελε εκανα 500 χιλιόμετρα σε 4 ωρες για τον ΠΑΟΚ. Σε παρακαλώ αν έχω φαει καμια κληση τουλάχιστον να αξίζει.
- sourmenetes
- Moderator
Θα προτιμουσα τον Σαββιδη στη θεση του τζανδαρη.
τσανδαρης-κουλουρης οι χειροτεροι νεαροι βαση εμφανισεων στα φιλικα, μαζι τους και ο Μαρτενς..efthimis_paok έγραψε:Ενδεκάδα : Γλυκός κιτσιου Βιτορ Τζαβέλλας σπυροπουλος τζανδαρης τζιολης μαρτενς μακ περειρα κουλουρης
ο καλυτερος ολων ο Μαντουρο εξω...
ενδεκαδα οτι να ναι, θα τα ακουσει για τα καλα εαν χασει βαθμο...
- paokovios1974
Γεια σου ρε ΑσιμεAsimos έγραψε:Αγγελε εκανα 500 χιλιόμετρα σε 4 ωρες για τον ΠΑΟΚ. Σε παρακαλώ αν έχω φαει καμια κληση τουλάχιστον να αξίζει.

Ο Κάτσε έπρεπε να είναι μέσα .Σιγά μην χρειάζεται ανάσες το μηχανάκι.