Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
Black&White

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από Black&White »

PAOK_Antarctica έγραψε:Χρειάζεται δηλαδή καλύτερο ρόστερ ο Άγγελος για να κερδίσει την 4η της Μολδαβίας. Μάλιστα.
Αν μου φέρεις την Μπαρτσελόνα την περνάω κι εγώ την Ζίμπρου και θα παριστάνω τον προπονητή μετά.

Φαντάσου να μην έπαιρνε το 100% του κάθε παίκτη, 5 θα τρώγαμε.
Πέρσυ τέτοιο καιρό ο "Λαμπρούκος" πήρε Χ στην έδρα της Σάλκε με κάτι Λόρενς και Λούκας μέσα + 5 παίκτες που παίξανε και στη Μολδαβία. Αυτοί ήταν αστακοί βέβαια.

Ποιος ασχολείται με την Ζίμπρου ρε; Και με την κάτω ραχούλα μπορεί να στραβώσει ματς.

Γενικά μιλάω πως χρειάζεται παίκτες.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

RoMaN έγραψε:
desperando έγραψε:μολις εβαλα να ξαναδω το παιχνιδι με την ζιμπρου.
Respect! :shock:
χαρας στο κουραγιο σου, μπραβο σου ρε φιλε!!
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Ένα ματς μπορεί να στραβώσει από ατυχία, συμβαίνουν αυτά. Με τη Ζίμπρου όμως δεν ήταν ατυχία, ήταν ανικανότητα.
Δεν χρειάζεσαι καλύτερο ρόστερ από Μαντούρο, Μάρτενς, Μακ, Κλάους, Σαλπιγγίδη, Σκόνδρα, Κίτσιου, Κάτσε, Τζιόλη για να κερδίσεις μια Μολδαβική ομάδα. Αυτοί είναι ΥΠΕΡαρκετοί.
Άβαταρ μέλους
Black&White

PAOK_Antarctica έγραψε:Όταν λες ότι τον περιμέναμε πάνω από μισό χρόνο, εννοείς αφού πέρασε ο καλύτερος ΠΡΩΤΟΣ γύρος στην ιστορία μας;
Τι εννοείς καλύτερο γύρο; Σε πίτα ή ψωμάκι;

Γιατί μπάλα δεν είδαμε. Και όταν έφυγε ήμασταν πάνω από 10 πονταλάκια πίσω απ' το γαύρο και με το 4-0 στο τηγάνι. Για να μην αναφέρω πως ήταν το πιο αδύναμο πρωτάθλημα της ιστορίας , τα γκολ στο 90 και πως εντυπωσιακό πρώτο γύρο με κατάρευση στο δεύτερο έχουν κάνει και πολλά λιμά.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Black&White έγραψε:
desperando έγραψε:ε φυσικα για να κανεις τρεις φασεις την ζιμπρου (προσεξε...οχι να την κερδισεις,απλα να κανεις τρεις σωστες φασεις σε ροη αγωνα) πρεπει να εχεις βιερινια,γκαρσια στα καλυτερα του,στοχ και νατχο.
ετσι και εγω γινομαι προπονητης.

υγ μολις εβαλα να ξαναδω το παιχνιδι με την ζιμπρου.
στα πρωτα 15 λεπτα εχουμε κανει 11 γιομες χωρις να περιλαμβανω μεσα οποιοδηποτε γεμισμα του τερματοφυλακα ή γεμισμα χωρις να υπαρχει καθαρη κατοχη.
και να φανταστειτε οτι το πρωτο ημιχρονο υποτιθεται ηταν το καλο μας :lol: :lol:
Ρε φίλε, πρώτο παιχνίδι ήταν. Το Λαμπρούκο τον περιμέναμε πάνω από μισό χρόνο με καλύτερο ρόστερ και το μόνο σύστημα ήταν το γύρισμα της μπάλας στον τερματοφύλακα.

Χαλαρώστε λίγο. Ας φωνάξουμε για να κάνει καμιά μεταγραφή ο Ιβάν Καβουρίδης
και πως εβαζες τριμπαλα οταν το μονο συστημα ηταν το γυρισμα της μπαλας στον τερματα?
αστο αγορινα εισαι αλλου που περιμενες να παιξεις μπαλα μισο χρονο. αλλα εφαγες και εσυ το θεμα με την τακτικη.
ολοκληρο πρωτο γυρο που περιμενες να παιξει η ομαδα μπαλα ειχες 10 βαθμους απολεια στον πρωτο γυρο με τους 5 απ αυτους να ειναι το ενδιαμεσο ματς με σαλκε και η κλοπη με σμυρνη.
και ολα αυτα με τζιολη-λαζαρ-νινη-σαλπι-γεωργιαδη-ολισε κ.α
αλλα εσει περιμενατε να ειστε πανω απο τον γαυρο με το μισο ροστερ σαπακια και ενω ο αλλος επαιζε ειτε φιλικα ειτε με διαιτησιες 100-0.
βαλε και δες το παιχνιδι με την σαλκε μπας και καταλαβεις πως παιζεται το ποδοσφαιρο
Black&White έγραψε:

Ποιος ασχολείται με την Ζίμπρου ρε; Και με την κάτω ραχούλα μπορεί να στραβώσει ματς.

Γενικά μιλάω πως χρειάζεται παίκτες.
μπερδευεσαι μαγκα δεν στραβωσε το ματς γιατι η τατιανα η μπαλα δεν εμπαινε μεσα,αν δεν το καταλαβες με ομαδα γ εθνικη δεν καταφερες να κανεις ουτε μια ευκαιρια σε ροη αγωνα.
αν αυτο εσενα δεν σου λεει κατι περαστικα σου δεν μπορω να βοηθησω
Άβαταρ μέλους
Black&White

desperando έγραψε:
Black&White έγραψε:
desperando έγραψε:ε φυσικα για να κανεις τρεις φασεις την ζιμπρου (προσεξε...οχι να την κερδισεις,απλα να κανεις τρεις σωστες φασεις σε ροη αγωνα) πρεπει να εχεις βιερινια,γκαρσια στα καλυτερα του,στοχ και νατχο.
ετσι και εγω γινομαι προπονητης.

υγ μολις εβαλα να ξαναδω το παιχνιδι με την ζιμπρου.
στα πρωτα 15 λεπτα εχουμε κανει 11 γιομες χωρις να περιλαμβανω μεσα οποιοδηποτε γεμισμα του τερματοφυλακα ή γεμισμα χωρις να υπαρχει καθαρη κατοχη.
και να φανταστειτε οτι το πρωτο ημιχρονο υποτιθεται ηταν το καλο μας :lol: :lol:
Ρε φίλε, πρώτο παιχνίδι ήταν. Το Λαμπρούκο τον περιμέναμε πάνω από μισό χρόνο με καλύτερο ρόστερ και το μόνο σύστημα ήταν το γύρισμα της μπάλας στον τερματοφύλακα.

Χαλαρώστε λίγο. Ας φωνάξουμε για να κάνει καμιά μεταγραφή ο Ιβάν Καβουρίδης
και πως εβαζες τριμπαλα οταν το μονο συστημα ηταν το γυρισμα της μπαλας στον τερματα?
αστο αγορινα εισαι αλλου που περιμενες να παιξεις μπαλα μισο χρονο. αλλα εφαγες και εσυ το θεμα με την τακτικη.
ολοκληρο πρωτο γυρο που περιμενες να παιξει η ομαδα μπαλα ειχες 10 βαθμους απολεια στον πρωτο γυρο με τους 5 απ αυτους να ειναι το ενδιαμεσο ματς με σαλκε και η κλοπη με σμυρνη.
και ολα αυτα με τζιολη-λαζαρ-νινη-σαλπι-γεωργιαδη-ολισε κ.α
αλλα εσει περιμενατε να ειστε πανω απο τον γαυρο με το μισο ροστερ σαπακια και ενω ο αλλος επαιζε ειτε φιλικα ειτε με διαιτησιες 100-0.
βαλε και δες το παιχνιδι με την σαλκε μπας και καταλαβεις πως παιζεται το ποδοσφαιρο
Ποια τρίμπαλα ρε τον κακομοίρη. Και ο γαύρος έριξε τρία χθες και ήταν για κλάματα.
Αστο αγορίνα μου, έφαγες πρόλογο με το βιογραφικό και συ...
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Ale έγραψε:Θανίξ, τώρα που σε βρήκα, είσαι Λονδίνο;
Αδερφέ μεχρι πέρσι ημουν. Επαναπατρισμος πλέον!

Sent from my mind using boobs power
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Black&White έγραψε:
PAOK_Antarctica έγραψε:Όταν λες ότι τον περιμέναμε πάνω από μισό χρόνο, εννοείς αφού πέρασε ο καλύτερος ΠΡΩΤΟΣ γύρος στην ιστορία μας;
Τι εννοείς καλύτερο γύρο; Σε πίτα ή ψωμάκι;

Γιατί μπάλα δεν είδαμε. Και όταν έφυγε ήμασταν πάνω από 10 πονταλάκια πίσω απ' το γαύρο και με το 4-0 στο τηγάνι. Για να μην αναφέρω πως ήταν το πιο αδύναμο πρωτάθλημα της ιστορίας , τα γκολ στο 90 και πως εντυπωσιακό πρώτο γύρο με κατάρευση στο δεύτερο έχουν κάνει και πολλά λιμά.
Ήσουν 10 πόντους από τον γαύρο γιατί ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ο γαύρος σε ολόκληρο τον πρώτο γύρο έχασε 2 (δύο, ΔΥΟ) βαθμούς. Η ισοπαλία με Ατρόμητο. Σε 17 αγώνες είχε 16 νίκες και μια ισοπαλία. Ε αυτό δεν θα το φτάσεις που να φέρεις την Άρσεναλ να παίζει. Αλλά φταίει κι ο Στέφενς γι'αυτό...
Τα γκολ στο 90 δεν μετράνε; Αν συνέβαινε αυτό με Άγγελο θα λέγατε για το πνεύμα μαχητή που πέρασε ο Άγγελος στην ομάδα και για ΠΑΟΚ που παλεύει και δεν τα παρατάει ποτέ. Λέω ψέματα;
Κατάρευση στον δεύτερο γύρο προφανώς εννοείς 4 αρνητικά αποτελέσματα όταν το πρωτάθλημα είχε χαθεί. Οπότε να περιμένω άλλα 3 αρνητικά αποτελέσματα για να αρχίσεις να κράζεις και Άγγελο, έτσι;
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Thanix έγραψε:
Ale έγραψε:Θανίξ, τώρα που σε βρήκα, είσαι Λονδίνο;
Αδερφέ μεχρι πέρσι ημουν. Επαναπατρισμος πλέον!

Sent from my mind using boobs power
Καλώς. Καλό κουράγιο λοιπόν! Αν θέλεις ωστόσο, στείλε στο spathasref@gmail.com.
Άβαταρ μέλους
Black&White

Εγώ δεν είμαι αγγελόσκυλο. Είμαι κατά της προσωπολατρείας. Συνεπώς 4 συνεχή αρνητικά αποτελέσματα σε ομαδα που κάνει πρωταθλητισμό μπορούν να διώξουν και το Μουρίνιο, όχι μόνο τον Αγγελο.

Εννοείται λοιπόν πως αν συνεχίσει να παρουσιάζει αυτή την εικόνα , θα φάει κράξιμο. Αλλά επειδή έχω ζήσει τα ματς με Άρσεναλ , ατλέτικο και τις πορείες στο πρωτάθλημα που πήγαινε τρένο, όχι σαν τον κακομοίρη το Στέφενς χωρίς απώλειες μιλάμε, και έχουμε παίξει και μπαλάρα, εγώ θα κάνω υπομονή . Εσείς κράξτε απ'το πρώτο ματς αν γουστάρετε. Αλλά όχι να μου εξυμνήτε τον ολλανδό τουρίστα! Αυτό είναι ανέκδοτο.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Despe εγώ δέχομαι όσα λες για τον Αναστασιάδη,ενώ ξέρεις πως διαφωνούμε.Πέρυσι υπερασπιζόμουν τον Στέφενς μέχρις εσχάτων.Δέχομαι πως δεν του έδωσαν χρόνο.Αλλά όχι να μου παραθέτεις το παιχνίδι με την Σάλκε ρε αδερφέ..Μέσα στην Τούμπα με το σκορ 2-2 και να ανοίγεσαι χωρίς λόγο τρώγοντας κάθε αντεπίθεση..

Και όσο για το πρωτάθλημα τα αποτελέσματα τα παιρναμε,αλλά απέχει πολύ από το να πεις οτι κάναμε πρωταθλητισμό..Εντάξει ο γαύρος είναι η μοναδική ομάδα στον πλανήτη που δεν χανει ποτέ,αλλά κ εμείς δεν πείσαμε σε κανένα σημείο πως ήμαστε τόσο δυνατοί.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

ως κλασικος ιθαγενης ζησε εσυ με τους τοπικους θρυλους σου.

υγ παλι καλα που με το μπασκετ ασχολουνταν πολυ πιο ευφυης ανθρωποι και αφησαν καποιους σαν τον ντουντα να τους διδαξουν το αθλημα. αν ηταν σαν του εξυπνατζιδες του ποδοσφαιρου τα χαλια θα ηταν ιδια με του ποδοσφαιρου
Odi έγραψε:Despe εγώ δέχομαι όσα λες για τον Αναστασιάδη,ενώ ξέρεις πως διαφωνούμε.Πέρυσι υπερασπιζόμουν τον Στέφενς μέχρις εσχάτων.Δέχομαι πως δεν του έδωσαν χρόνο.Αλλά όχι να μου παραθέτεις το παιχνίδι με την Σάλκε ρε αδερφέ..Μέσα στην Τούμπα με το σκορ 2-2 και να ανοίγεσαι χωρίς λόγο τρώγοντας κάθε αντεπίθεση..

Και όσο για το πρωτάθλημα τα αποτελέσματα τα παιρναμε,αλλά απέχει πολύ από το να πεις οτι κάναμε πρωταθλητισμό..Εντάξει ο γαύρος είναι η μοναδική ομάδα στον πλανήτη που δεν χανει ποτέ,αλλά κ εμείς δεν πείσαμε σε κανένα σημείο πως ήμαστε τόσο δυνατοί.
τι λες ρε οντι? καταρχειν θεςμαλλον να πεις για οταν το σκορ ηταν 1-1 γιατι οταν ηταν 2-2 ο χρονος που ειχες ηταν ελαχιστος και επρεπε να παρεις ολα τα ρισκα.
απο κει και περα θα σου την πω και θα σου πω να μαθεις να βλεπεις ποδοσφαιρο. το γκολ που τρως δεν το τρως ουτε γιατι ανοιχτηκες ουτε γιατι δεν ξερω γω τι.ειχαμε κατοχη με μπαλα στο στοπερ πισω απο το κεντρο και ενα λαθος γεμισμα (κοντο) του κατσουρανη το οποιο ηταν ανεπιτρεπτο για την αξια του και την εμπειρια του ( βεβαια στην πορεια ο συγκεκριμενος ειχε 2-3 τετοια πουληματα σε καθε ματς)εβγαλε ενα τρανζισιον για τον αντιπαλο με την αμυνα μας αποδιοργανομενη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Κυρ 24 Αύγ 2014, 15:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

desperando έγραψε:οοοοοοοοχι προπονηταρα μου δεν θα μιλας για δημιουργια νεας ομαδας και αλλα τετοια κουραφεξαλα,θα πας να χτυπησεις το πρωταθλημα απο τον γαυρο και μεχρι τελος του ετους θα πρεπει να εχεις περασει στους 32 του γιουροπα, ναεισαι μεσα στο κυπελο και στο πρωταθλημα να εχεις χασει μονοψηφιο αριθμο βαθμων.
οτιδηποτε αλλο θα ειναι αποτυχεια για τον μεγαλο ΠΑΟΚ και η παραιτηση σου θα πρεπει να ειναι στο γραφειο του αγγελιδη.

υγ και επειδη σε βλεπω να λειτουργεις με μεγαλη χρονοκαθυστερηση ελπιζω μεχρι της 18:30 σημερα να εχεις βγαλει ενδεκαδα,μην ερθει η ωρα εναρξης του αγωνα και μπουν μεσα καμια 20αρια ατομα

Περιμένω το όνομα ενός (1) προπονητή του ΠΑΟΚ ,που κατάφερε να χτυπήσει το πρωτάθλημα από την αρχή μέχρι το τέλους του έτους και πέτυχε και σε όλα όσα γράφεις.

Σε παρακαλώ να θυμάσαι πως ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι προπονητής του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

desperando έγραψε:ως κλασικος ιθαγενης ζησε εσυ με τους τοπικους θρυλους σου.
Σε εμένα απευθύνεσαι;Σε παρακαλώ να το κάνεις λίγο πιο λιανά,γιατί δεν το έπιασα.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

στον Black&White
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”